2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cuma günü gidicem isticem zaten başladı artık mide yanmalarım çünkü
İste canım çok iyi geliyor dayanılmıyor çünkü bazen yanmalara
şu ana kadar birşey kullanmadım hep sodayla geçiştiriyorum ama artık tadı kaçtı soda da fayda etmiyor hele ki tatlı türü birşey yersem mahvediyor beni
Benimde öyle canım tatlı ve sıcak içecekleri unuttum artık yani

Sagol canim .Rabbim hayirla sonuçlandırsın insallah tedavini .
amin canım ınsALlah

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
amin cümlemızın

Hayırlısı olsun canım inşallah an önce sonuç alırsınız
amın ınsaAllah canım

Sız ıyı olun yeter dualarımdasınız cok sagoladın
Hadi hayırlısı olsun, rahim filmi sonrasında da kendiliğinden hamile kalan bir arkadaşım var. Darısı başına inşallah.
InsALLah canım
Allah hayirlisini nasip eylesin insallah .
amınn canımm

Amın canımmm
Hepınızde kazasız kurtulun kızlar

rabbim inşallah gördüğün tedavilerin karşılığını versin canım , bende geçtim hep bu yollardan en sonunda tüp bebek denedim çok şükür tutundu geldi yavrum ,darısı tüm isteyenlerin başına..

maşallah ne güzel haberler bunlar, bebeğin kilosu için ek yaptığın şeyler varmı? bende araştırdım bazı gıdalr buldum tavsiye ama birde sana sorayım dedim, yada siz uzun boylumusunuz eşinle ?

Ay benim gibi durum yaşayanları görünce rahatliyorum bir nebze. Bu hafta kendimi çok kotu hissediyorum bende. Her tanım agriyor kasik larima baskı çok. Kendimi mutsuz hissediyorum. İs yapmak istemiyorum. Bütün gün uyuyup biran önce doğum vakti gelsin istiyorum ama korkuyorum da. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Medipolmega hastanesine giden var mi aranızda?

maşallah canım hep böyle sağlıklı devam etsin inşallah. 2 hafta sonraya mı çağırdı? nstye aldı mı?
3 hafta sonraya çağırdı cnm 30 mayısta randevum nst ye almadı kasılmaları söyledim yediklerin yeterli değil demekki dedi kalsiyum ve magnezyum takviyesi yaptı birde kasılmalar için bir ilaç verdi 1 yıl önce çıkmış ingiltereden turkiyeye geliyormuş ssk karşılamıyor dedi o ilacı verdi ama daha almadım yarın alicam ilaci

Hepsine +10000

Benmde burnum büyüdü ya

Eyni veziyytdeyik . Men de vaxtimi duz emelli bilmirem. Ana sudu verdiyim ucun ilk 6 ay hec adet olmadi. Sorada 50 gun fasileyle 3 defe oldu vessalam birde baxdim ki bebis vr)))) uziye gore texmini bilirem vxtimi.
Doğurdan eyni veziyetdeyıy doğanda biliy yeqın

Amin cnm rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize ins.

maşallah ne güzel haberler bunlar, bebeğin kilosu için ek yaptığın şeyler varmı? bende araştırdım bazı gıdalr buldum tavsiye ama birde sana sorayım dedim, yada siz uzun boylumusunuz eşinle ?
Esimim boyu 1.78 benimde 1.68 cnm ek yaptigim bişey yok ama kahvaltımı yapiyorum 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum yumurta fln yiyorum, öğle yemeğimi ekmeksiz yiyorum, akşama doğru meyve tabağı hazırlıyorum kayısı çilek armut muz gibi akşam yine yemek yiyorum birde gün içinde 3 kase fln yoğurt yiyorum bol bol tarhana çorbası önermişti doktorum onu yapiyorum pilavdan şekerden tuzdan uzak duruyorum günde 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum tatli haftada 1 defa sütlü tatlı birde bulgur pilavı yiyorum cnm sebzeli yada sade özel olarak pek bişey yapmıyorum he birşe enginar önermişti doktorum kısacası doktorumun dediklerine dikkat ediyorum.

Masallah canim dikkat edebiliyorsan ne guzel
Ben sabah kahvaltimi guzel yapiyorum. Oglen alternatif olmadigi icin okulda ekmek arasi yiyorum .Aksam o açığı kapatmaya calisiyorum .Meyve yogurt vs ama hep aksama yuklenince de olmuyor. Bir de oruc geliyor .Mesai arkadaşlarımın onunde yiyemeyecegim .Nasil olacak onu düşünüyorum .

Enginar ne için acaba

bende işyerinde güzel kahvaltı yapıyorum sadece kahvaltıda ekmek yiyorum... öğlen ekmek yok ama çorba ve ne yemek çıkarsa onu yiyorum... öğleden sonra meyve yiyorum ama şöyle bişi var hergün yemekte tatlı çıkıyor ve ben dayanamıyorum yiyorum

Evet yorucu oluyor dediği gibi ama sporsuz vücut toparlanmiyor:)
Benim ilki sezeryan canım bu da sezeryan olacak

Kizlar uyku setini bir turlu alamadim model seçtim. Tac traffic seti carsafi 80×140 .Bizim besik buyuyen besigin en buyuk modeli yani 80 lik.Bu olculer besige olur mu tereddut ediyorum. Baska markalarda carsaf olculeri daha buyuk .Yan koruma ölçüleri de farkli. Onu nasil bilecegim ya internetten alacagim icin cok zorlandim. Isin icinden çıkamadım. Yardim edin .Bu dedigim set bizim besige olur mu

Evet yorucu oluyor dediği gibi ama sporsuz vücut toparlanmiyor:)
Benim ilki sezeryan canım bu da sezeryan olacak
Ayy Allah yardımcımız olsun doğum konusunda da :) bebişlerle kolaylık versin sanada :))
Arkadas evdeki koşu bandını sat artk dıyo bide. Asıl ona ihtiyacım olacak benm dedim çocuktan fırsat bulamazsın diyor bakslım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…