- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.621
İste canım çok iyi geliyor dayanılmıyor çünkü bazen yanmalaracuma günü gidicem isticem zaten başladı artık mide yanmalarım çünkü
Benimde öyle canım tatlı ve sıcak içecekleri unuttum artık yanişu ana kadar birşey kullanmadım hep sodayla geçiştiriyorum ama artık tadı kaçtı soda da fayda etmiyor hele ki tatlı türü birşey yersem mahvediyor beni
amin canım ınsALlahSagol canim .Rabbim hayirla sonuçlandırsın insallah tedavini .
amin cümlemızınRabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
amın ınsaAllah canımHayırlısı olsun canım inşallah an önce sonuç alırsınız
Rennie çiğneme tableti bana iyi geliyor. Benimde gece çok yanıyor midem. Alabiliyorsan kullan canım iyi gelir, aile hekimin verdi bana da
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla...
AMINNN
Maşallah kuzuna çok sevindim.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizi inşallah.
Sız ıyı olun yeter dualarımdasınız cok sagoladınAllah hayırlısını nasip etsin canım.çok yazamıyorum ama sana da dua ediyorum hep.Rabbim tez zamanda sağlıklı,zamanında gelen bir bebek nasip etsin sana da.kendi derdimizden sayfaya da cok giremiyorum ama aklimdasiniz.
InsALLah canımHadi hayırlısı olsun, rahim filmi sonrasında da kendiliğinden hamile kalan bir arkadaşım var. Darısı başına inşallah.
amınn canımmAllah hayirlisini nasip eylesin insallah .
Amın canımmmBeyazOrkidem canım Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin emekleriniz karşılığını alın hasretiniz bitsin İnşallah
Z Zelichka Allah miniğine şifa versin güle güle evinize dönün İnşallah
Kızlar dra gıttım
Çeşitli testler verdı adetın 3. Gunu onları yaptırıcam
Birşey çıkmassa yumurta takıbı yapıcak
Olmassa aşılma dedı
Bıde rahım dekı buyukluk normalden kucukmüş yapısıklık olabılırmıs su enjekte edıp bakacak goremsse endeskopıe yapacak rahım fılmı cekecek adımı attık ınsaAllah hakkımızda hayırlısı ınsaAllah
Aynen çayı çok severim ama akşam evde demledim 1 bardak dahi içemedim mide yangınından dolayı bıraktım öyleİste canım çok iyi geliyor dayanılmıyor çünkü bazen yanmalara
Benimde öyle canım tatlı ve sıcak içecekleri unuttum artık yani
Çıktık hastaneden cnm maşallah kızımız iyi kasılmaları da sordum doktor magnezyum ve kalsiyum verdi yediklerin demekki yeterli değil dedi takviye olarak verdi. Boyumuz 42 cm kilomuz 2.260 gr olmuş 39 40 a kadar götürür dedi doktor erken doğumu aklından çıkar düşünme dedi.
3 hafta sonraya çağırdı cnm 30 mayısta randevum nst ye almadı kasılmaları söyledim yediklerin yeterli değil demekki dedi kalsiyum ve magnezyum takviyesi yaptı birde kasılmalar için bir ilaç verdi 1 yıl önce çıkmış ingiltereden turkiyeye geliyormuş ssk karşılamıyor dedi o ilacı verdi ama daha almadım yarın alicam ilacimaşallah canım hep böyle sağlıklı devam etsin inşallah. 2 hafta sonraya mı çağırdı? nstye aldı mı?
Tesekkurler cnmOyy maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza
Hepsine +10000bende göbeğimdeki ve bacaklarımda ki çatlaklarımı,yüzümdeki lekeleri, burnumun kocaman olmasını gördükçe hareket ederken ıhlayıp tısladıkça doğum yaklaştıkça iyice streslenmeye başladım kötü hissediyorum bazen eşim sağolsun destekleyince düzeltiyorum biraz. Ama şükür az kaldı eminimki bebişlerimiz geldiğinde hepsi geçecek sadece sabır :)
Doğurdan eyni veziyetdeyıy doğanda biliy yeqınEyni veziyytdeyik . Men de vaxtimi duz emelli bilmirem. Ana sudu verdiyim ucun ilk 6 ay hec adet olmadi. Sorada 50 gun fasileyle 3 defe oldu vessalam birde baxdim ki bebis vr)))) uziye gore texmini bilirem vxtimi.
Amin cnm rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize ins.Rennie çiğneme tableti bana iyi geliyor. Benimde gece çok yanıyor midem. Alabiliyorsan kullan canım iyi gelir, aile hekimin verdi bana da
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla...
Maşallah kuzuna çok sevindim.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizi inşallah.
Esimim boyu 1.78 benimde 1.68 cnm ek yaptigim bişey yok ama kahvaltımı yapiyorum 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum yumurta fln yiyorum, öğle yemeğimi ekmeksiz yiyorum, akşama doğru meyve tabağı hazırlıyorum kayısı çilek armut muz gibi akşam yine yemek yiyorum birde gün içinde 3 kase fln yoğurt yiyorum bol bol tarhana çorbası önermişti doktorum onu yapiyorum pilavdan şekerden tuzdan uzak duruyorum günde 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum tatli haftada 1 defa sütlü tatlı birde bulgur pilavı yiyorum cnm sebzeli yada sade özel olarak pek bişey yapmıyorum he birşe enginar önermişti doktorum kısacası doktorumun dediklerine dikkat ediyorum.maşallah ne güzel haberler bunlar, bebeğin kilosu için ek yaptığın şeyler varmı? bende araştırdım bazı gıdalr buldum tavsiye ama birde sana sorayım dedim, yada siz uzun boylumusunuz eşinle ?
Masallah canim dikkat edebiliyorsan ne guzelEsimim boyu 1.78 benimde 1.68 cnm ek yaptigim bişey yok ama kahvaltımı yapiyorum 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum yumurta fln yiyorum, öğle yemeğimi ekmeksiz yiyorum, akşama doğru meyve tabağı hazırlıyorum kayısı çilek armut muz gibi akşam yine yemek yiyorum birde gün içinde 3 kase fln yoğurt yiyorum bol bol tarhana çorbası önermişti doktorum onu yapiyorum pilavdan şekerden tuzdan uzak duruyorum günde 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum tatli haftada 1 defa sütlü tatlı birde bulgur pilavı yiyorum cnm sebzeli yada sade özel olarak pek bişey yapmıyorum he birşe enginar önermişti doktorum kısacası doktorumun dediklerine dikkat ediyorum.
Enginar ne için acabaEsimim boyu 1.78 benimde 1.68 cnm ek yaptigim bişey yok ama kahvaltımı yapiyorum 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum yumurta fln yiyorum, öğle yemeğimi ekmeksiz yiyorum, akşama doğru meyve tabağı hazırlıyorum kayısı çilek armut muz gibi akşam yine yemek yiyorum birde gün içinde 3 kase fln yoğurt yiyorum bol bol tarhana çorbası önermişti doktorum onu yapiyorum pilavdan şekerden tuzdan uzak duruyorum günde 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum tatli haftada 1 defa sütlü tatlı birde bulgur pilavı yiyorum cnm sebzeli yada sade özel olarak pek bişey yapmıyorum he birşe enginar önermişti doktorum kısacası doktorumun dediklerine dikkat ediyorum.
bende işyerinde güzel kahvaltı yapıyorum sadece kahvaltıda ekmek yiyorum... öğlen ekmek yok ama çorba ve ne yemek çıkarsa onu yiyorum... öğleden sonra meyve yiyorum ama şöyle bişi var hergün yemekte tatlı çıkıyor ve ben dayanamıyorum yiyorumEsimim boyu 1.78 benimde 1.68 cnm ek yaptigim bişey yok ama kahvaltımı yapiyorum 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum yumurta fln yiyorum, öğle yemeğimi ekmeksiz yiyorum, akşama doğru meyve tabağı hazırlıyorum kayısı çilek armut muz gibi akşam yine yemek yiyorum birde gün içinde 3 kase fln yoğurt yiyorum bol bol tarhana çorbası önermişti doktorum onu yapiyorum pilavdan şekerden tuzdan uzak duruyorum günde 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum tatli haftada 1 defa sütlü tatlı birde bulgur pilavı yiyorum cnm sebzeli yada sade özel olarak pek bişey yapmıyorum he birşe enginar önermişti doktorum kısacası doktorumun dediklerine dikkat ediyorum.
Evet yorucu oluyor dediği gibi ama sporsuz vücut toparlanmiyor:)Arkadas bana bebekle ilgilenmekten spor yapabilirsen yaparsın diyo onun peşinde koşmaktan zayıfladm bende diyo harbiden öyle birde emzirmekte 500 600 kalori yakıyo hergün yarım kilo versek mis gibi oluruz :)) sezaryen mi düşünüyorsun normal mi ?
Bende uzun süredir içemiyorum canım soğuk şeyler tüketiyorum hep işte. Allah yardımcımız olsun az kaldıAynen çayı çok severim ama akşam evde demledim 1 bardak dahi içemedim mide yangınından dolayı bıraktım öyle
Ayy Allah yardımcımız olsun doğum konusunda da :) bebişlerle kolaylık versin sanada :))Evet yorucu oluyor dediği gibi ama sporsuz vücut toparlanmiyor:)
Benim ilki sezeryan canım bu da sezeryan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?