- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.641
Valla cnm hamilesin yapicak bisey yok gizlice yiyeceksin bir yerde artık, birde cnm ben yogurtu kendim yapiyorum o yuzden bol bol yiyorum zaten hazir yiyemiyorum. Icine meyve flnda dogruyorum mis gibi valla. Bana doktorum 6 'dan sonra yemek yeme dedi bugün bakalim nasıl yapicam acikiyorum diye 8 gibi yiyorum yemeği.Masallah canim dikkat edebiliyorsan ne guzel
Ben sabah kahvaltimi guzel yapiyorum. Oglen alternatif olmadigi icin okulda ekmek arasi yiyorum .Aksam o açığı kapatmaya calisiyorum .Meyve yogurt vs ama hep aksama yuklenince de olmuyor. Bir de oruc geliyor .Mesai arkadaşlarımın onunde yiyemeyecegim .Nasil olacak onu düşünüyorum .
Enginar hem mide yanmasına iyi geliyor cnm hemde bebegin beyin gelişimi için iyiymiş cnmEnginar ne için acaba
Teşekkür ederim canımAyy Allah yardımcımız olsun doğum konusunda da :) bebişlerle kolaylık versin sanada :))
Arkadas evdeki koşu bandını sat artk dıyo bide. Asıl ona ihtiyacım olacak benm dedimçocuktan fırsat bulamazsın diyor bakslım
Tatli yeme cnm ben eşime evde yapiyorum mesela tatli 1 dilim yiyorum sadece ondan sonra diğer hafta yine sütlü tatlı şerbetli yasak bebegede anneyede zarar veriyor cnm. Ama yinede sen bilirsin.bende işyerinde güzel kahvaltı yapıyorum sadece kahvaltıda ekmek yiyorum... öğlen ekmek yok ama çorba ve ne yemek çıkarsa onu yiyorum... öğleden sonra meyve yiyorum ama şöyle bişi var hergün yemekte tatlı çıkıyor ve ben dayanamıyorum yiyorum
Bende hergün tatlı yiyenlerdenim maalesef durduramıyorum artık kendimi.bende işyerinde güzel kahvaltı yapıyorum sadece kahvaltıda ekmek yiyorum... öğlen ekmek yok ama çorba ve ne yemek çıkarsa onu yiyorum... öğleden sonra meyve yiyorum ama şöyle bişi var hergün yemekte tatlı çıkıyor ve ben dayanamıyorum yiyorum
benim doktorum da bana herşeyi yasakladı... 13 kilo aldım halbuki... ekmek, tatlı, pirinç pilavı yasak ama ben uyuyor muyum hayır elimde değil hele ki tatlıya asla hayır diyemiyorumBende hergün tatlı yiyenlerdenim maalesef durduramıyorum artık kendimi.az önce hem tatlı hem tuzku kurabiye yaptım tabiki onları da ben yiyecegim.
Bu arada size moral vermiş olmak adına dip not düşeyim. 16 kilo aldımdoktoruma sorarsan hala normalsin diyor!
Benim doktorum henüz birşey yasaklamadı ama sanırım 36. Haftayı hedef aldığımız için max. 20 kilo ile biter demişti. 40 hedefimiz olsa bana da karışırdı ve birde şeker çıkmaması sayesinde bu kadar şımardım zaten. Birde hiç hareket etmiyorum artık ayakta fazla kalma genel olarak dinlen dedi.benim doktorum da bana herşeyi yasakladı... 13 kilo aldım halbuki... ekmek, tatlı, pirinç pilavı yasak ama ben uyuyor muyum hayır elimde değil hele ki tatlıya asla hayır diyemiyorum
walla rutin bir şekilde çalışıyorum... hatta saolsun müdürüm ağır dosyalar veriyor taşıtıyor ki baştan beri hamileliğimi istemedi aldır bile dediği oldu.. oturduğum zamanlarda da ayaklarımı uzatıyorum ama sanırım hissediyo 5 dk sonra mutlaka yanına çağırıyor bi iş veriyo..Benim doktorum henüz birşey yasaklamadı ama sanırım 36. Haftayı hedef aldığımız için max. 20 kilo ile biter demişti. 40 hedefimiz olsa bana da karışırdı ve birde şeker çıkmaması sayesinde bu kadar şımardım zaten. Birde hiç hareket etmiyorum artık ayakta fazla kalma genel olarak dinlen dedi.
walla rutin bir şekilde çalışıyorum... hatta saolsun müdürüm ağır dosyalar veriyor taşıtıyor ki baştan beri hamileliğimi istemedi aldır bile dediği oldu.. oturduğum zamanlarda da ayaklarımı uzatıyorum ama sanırım hissediyo 5 dk sonra mutlaka yanına çağırıyor bi iş veriyo..
Benim patronu anımsattı senin müdürün. Hamileyken en çok stresten kaçmak için erken izne ayrıldım Allah yardım etsin valla sağlam bir sinir sistemi lazım böylelerine. Ben tepkisiz kalamadigim için kaçtım zaten.walla rutin bir şekilde çalışıyorum... hatta saolsun müdürüm ağır dosyalar veriyor taşıtıyor ki baştan beri hamileliğimi istemedi aldır bile dediği oldu.. oturduğum zamanlarda da ayaklarımı uzatıyorum ama sanırım hissediyo 5 dk sonra mutlaka yanına çağırıyor bi iş veriyo..
canım katlanıyorum şimdilik... Rabbim nasip ederse bu cumadan itibaren 5 hafta daha çalışıcam ondan sonra sen sağ ben selamet moduna geçicem... taşımayacağım dosyalar değil elbet o kadar gaddar değil ama yine de benim yerime odadaki arkadaşım da yapabilir yani ondan isteyebilir ama o beni seçiyo ne diyimNasıl ağır dosyalar taşıtıyor?? ya bir kere hamilelerin hakları var, lütfen doktorunuza bunu açın çünkü o size ağır iş yapamaz raporu versin ki diğer kişilere göre daha az saat çalışarak ve kesinlikle ağır iş yapmayarak maaşınızdan da bir kuruş kesemeden devam etmelisiniz işinize. Ben özel bir üniversitede çalışıyorum diğer arkadaşlarım haftada 25 saat artı dünya kadar ofis işi yaparken ben günde 2 saat çalışıp oturuyorum sırf hamile olduğum için. Çünkü en ufak şikayetimde ne kadar tazminat alacağım biliniyor. Hamile bayanların hakları var yasalarca korunuyor lütfen araştırın.
walla rutin bir şekilde çalışıyorum... hatta saolsun müdürüm ağır dosyalar veriyor taşıtıyor ki baştan beri hamileliğimi istemedi aldır bile dediği oldu.. oturduğum zamanlarda da ayaklarımı uzatıyorum ama sanırım hissediyo 5 dk sonra mutlaka yanına çağırıyor bi iş veriyo..
Kafama yatti biraz sukur :) Ya odamiz hala kurulmadi teknik hata cıktı o nedenle bilemiyorum tee 2 ay once secmistik .Seninki de su buyuyen besiklerden demi?Afilim92 fitted çarşaf sanırım yatak boyuyla aynı olmalı. benim yatak 85x130 taç uyku seti aldım fitted çarşaf 80x140 diyor pakette. oldu güzel oldu gergin duruyor gayet geçirebildik yatağa. kenar uzunluğu da benim beşiğin kenarları 85x130 yani toplam 215 iki kenar. aldığım nevresim takımında iki tane 210 uzunluğunda koruyucu var. birleşik yani 4 ayrı koruyucu değil iki tane koruyucu beşiği sarıyor.
evet büyüyen eni değişmiyor ama boyu 180 oluyor büyüdüğünde. beşiğin gelsin de metreyle iyice ölç öyle al canımKafama yatti biraz sukur :) Ya odamiz hala kurulmadi teknik hata cıktı o nedenle bilemiyorum tee 2 ay once secmistik .Seninki de su buyuyen besiklerden demi?
Allah sabır versin ne diyeyim, böyle insanlar da gün yüzü görmesin, acımasızlar resmen.canım katlanıyorum şimdilik... Rabbim nasip ederse bu cumadan itibaren 5 hafta daha çalışıcam ondan sonra sen sağ ben selamet moduna geçicem... taşımayacağım dosyalar değil elbet o kadar gaddar değil ama yine de benim yerime odadaki arkadaşım da yapabilir yani ondan isteyebilir ama o beni seçiyo ne diyim
Evet canım herşey yolunda ve bebegımın suyu çok ıyı cıktı karnımdako ağrıyan yere ultrason koyunca doktor bebegın omzu olduğunu gördük kasık agrımda idrardakı lokosıttenmıs o yüzden ılac zaten kullandım bol su ıc dınlen dedı bebek gayet sağlıklı ve hareketlı çok şükür herşey yolunda :)Arzu_Azra naptin canım dra gittinmi
Eşim almıştı evi bekliyor yiyeyim bari teşekkürler canımEnginar hem mide yanmasına iyi geliyor cnm hemde bebegin beyin gelişimi için iyiymiş cnm
Ayy o günler gelsinde böyle konusalım yine, şöyle oldu böyle oldu vs diye :))Teşekkür ederim canımkorkuyorum biraz açıkçası 2 çocukla nasıl olur
Kızım da bana çok bağlı inşallah çok yıpranmaz bu süreçte
Bak buna katılıyorum evde spor yapamazsın canım müsaade etmez bebis
Bakacak kimse varsa eğer 6 aydan sonra tabi spora gideceksin 1 saat sürüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?