2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of yaşıyorum

Kendime giysi bile alasim gelmiyor

Normalde güzel giyinmeyi farklı giyinmeyi seviyorum. Ancak kendime göre bir şey bulamayız çok sinirleniyorum. Bir de eskisi gibi zayıf olmadığım için bir şey yakışmıyoqr sanki
Buna ek olarak yoruluyorum .okuldaydım bütün gün Karnıma sancı girmeye başladı. geceden beri Ara ara sancı giriyor .Oysa ben sonuna kadar böyle rahat gider diye düşünüyordum. büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için .yüzüm şişmanladı çatlaklarım oldu .vücudum kaşınıyor sürekli üşüyen ben sürekli terler vaziyete geldim. ek olarak olmayan sivilcemsi şeyler çıktı .vücudundaki yaralar daha geç kapanıyor . 2 dakika ayakta kalsam karnım sertleşiyor hemen tüylenmeye zaten bir şey demeyeceğim erkek bebek olması sebep buna.

Akşama hiçbir şey yapasım gelmiyor Normalde yemeğe kayınvalideme gidecektim ancak yürüyecek hiç halim kalmadı oraya kadar.Eşime de söyledim .Beni geçerken al diye O da geç gelirim dedi .Bana yemek yap o zaman dedi Ben de yapamayacağım dedim zaten Yorgunluktan ölüyorum yaaaaa.
Offffff bekarlık ne güzeldi ya.
Şimdi yemeği çamaşırı iviri zıvırı onu bunu uğraşıp duruyorsun

rabbim gonlundekini versin en kisa zamanda hayirlisiyla canim insallah <3

daha dur... bu ne sitem.. bebek olunca napıcaksın ...
birde bebeğin ihtiyaçları... evin işleri herşey sende olucak ... boşver takılma bunlara bunlar hamileliğin cilveleri... az kaldı inşallah

yaa bebisinin kilosu cok iyi masallah biz 2 hafta once baktik 1.500 gramdi zayif olacak heralde minnos kizim

Konuşuruz kuzum inşallah az zaman kaldı bebişler geldikten sonra zaman çok hızlı geçiyor ben kızımın bebeklik fotolarına bakıyorm zaman ne çabuk geçmiş sanki hiç o anları yaşamamışim gibi diyorum
Her anın tadını çıkarmak gerek hamilelik çok zor ama onun da tadını çıkarmak gerek
Zor olur kuzum ya ben tuvalet eğitimi vermiştim geçen sene o yüzden çok da zorlanmadim o konuda..
Birlikte büyütür işte ne güzel çocuklara da oyun arkadaşı geliyor yaş aralıkları kısa olunca farketmeden ikiz gibi büyüyorlar anneye zor oluyor tabi ama çocuk kıskançlık duygusunu yaşamıyor:)
Git bakalım canım şimdi bebeği görünce için içine sigmicak
Sor bakalım kuzum ihtiyacım var tecrübelere

daha dur... bu ne sitem.. bebek olunca napıcaksın ...
birde bebeğin ihtiyaçları... evin işleri herşey sende olucak ... boşver takılma bunlara bunlar hamileliğin cilveleri... az kaldı inşallah
depresyona girmeye meyilliyim bu siralar şu ağrılar ve ayakta kalma durumları beni çok yoruyor Bebek olunca Okulu donduracağım zaten hem yardım eden de olur ama şimdi de her şeyi ben yetişmeye çalışıyorum ev sorumlulukları okul sorumlulukları dinlenememek ağrılar anlayışsız bir koca mesela

Kızlar uzun zamandır yoktum evime döndüm artık.Doktoruma gittim.

Normal mi sezaryen mi sen karar ver dedi.Sezaryense 10 temmuz dogum olur Dedi.Sizler neler düşünüyorsunuz önceden dogum yapanlar hangisi kolay oldu.

Bir de saç boyatan ve boyatmayı düşünen var mı aranızda

canım ben normal doğum yapmış biri olarak Rabbim nasip edersi yine normal düşünüyorum... sezeryan için bişi diyemeyeceğim.

saç mevzusuna gelince de ben ayrıntılıdan sonra doktorumdan izinle boyatmıştım.. şimdi yine beyazlarım çıktı ama ya doğuma gitmeden önce ya da sonrasında tekrar boyatırım diye düşünüyorum

ayy oyle diyenlere de gicik oluyorum ya.niye vaktimiz olmasin ilk cocuk olacak bu cocuk hep mi kucakta duracak hep mi aglayacak ne bilim evde yaptigimiz bi bulasik camasir camasirla ev supurmede hergun degil zaten anlamiyorum hic vaktin olmayacak diyip bizi strese sokmaya calisanlari cok dusuncesiz arkadas dedigimiz insanlar ya

Canım En güzeli normal doğum Adı üzerinde normal olan doğum süreçleri var sancı aşamaları vesaire var Ancak doğumdan sonra büyük ölçüde hafifliyorsun diye okuyorum hep. Sezeryan doğumda artık günümüzde kolay olduğu bilinen ve kısa süreli bir doğum şekli açıkçası . Ameliyattan sonra uzun vadede agrilar sorunlar olusabiliyor. Kendi açımdan veya bebek açısından bir sıkıntı yoksa normal doğum olmasını isterim ama bizimkisi sanırım sezeryan olacak Bebeğimin durumundan dolayı...
Sen daha iyi bilirsin canm bu konuda bir fobin yoksa aşırı derecede ve sağlık acısından risk yoksa normal doğumu tercih etmen daha iyi olur sanirim

Maşallah cok iyi bebişin kilosu. Benimde yarin kontrolum var keşke bizimki de böyle olsa ama bana az kilo aldi gibi geliyo. Yarını heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…