- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.661
sorma canım ya burnum ve alnımın ortasındaki koca leke yüzünden aynaya bakamıyorum :)))Hepsine +10000
Benmde burnum büyüdü ya
Rica ederim cnm birde bana şey dedi doktor sabahları 1 avuç kiraz ye dedi birde yoğurdun içine yulaf katip ye dedi belki sende denemek istersin cnm.Eşim almıştı evi bekliyor yiyeyim bari teşekkürler canım
Kızlar ben hamileleğin sonlarına yaklaşırken iyice strese girdim .doğum korkusu ,lohusalık sendromu korkusu ilk bebeğim olacağı için bebeğime yetebilicek miyim bakabilecek miyim korkusu .of valla depresyona şimdiden girdim.birde kendimi çirkin hissetmeye başladım göbek büyüdü iyice yüzüm çillendi bi tuhaf oldum ya .eski düz karınlı hallerimi özledim .iş yapamıyorum nefes nefese kalıyorum hemen napsam bilemiyorum sizde böyle ruh halleri yaşıyor musunuz ben gibi .nedn böyle oluyor bende anlamadım
rabbim gonlundekini versin en kisa zamanda hayirlisiyla canim insallah <3Kızlar dra gıttım
Çeşitli testler verdı adetın 3. Gunu onları yaptırıcam
Birşey çıkmassa yumurta takıbı yapıcak
Olmassa aşılma dedı
Bıde rahım dekı buyukluk normalden kucukmüş yapısıklık olabılırmıs su enjekte edıp bakacak goremsse endeskopıe yapacak rahım fılmı cekecek adımı attık ınsaAllah hakkımızda hayırlısı ınsaAllah
Of yaşıyorum
Kendime giysi bile alasim gelmiyor
Normalde güzel giyinmeyi farklı giyinmeyi seviyorum. Ancak kendime göre bir şey bulamayız çok sinirleniyorum. Bir de eskisi gibi zayıf olmadığım için bir şey yakışmıyoqr sanki
Buna ek olarak yoruluyorum .okuldaydım bütün gün Karnıma sancı girmeye başladı. geceden beri Ara ara sancı giriyor .Oysa ben sonuna kadar böyle rahat gider diye düşünüyordum. büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için .yüzüm şişmanladı çatlaklarım oldu .vücudum kaşınıyor sürekli üşüyen ben sürekli terler vaziyete geldim. ek olarak olmayan sivilcemsi şeyler çıktı .vücudundaki yaralar daha geç kapanıyor . 2 dakika ayakta kalsam karnım sertleşiyor hemen tüylenmeye zaten bir şey demeyeceğim erkek bebek olması sebep buna.
Akşama hiçbir şey yapasım gelmiyor Normalde yemeğe kayınvalideme gidecektim ancak yürüyecek hiç halim kalmadı oraya kadar.Eşime de söyledim .Beni geçerken al diye O da geç gelirim dedi .Bana yemek yap o zaman dedi Ben de yapamayacağım dedim zaten Yorgunluktan ölüyorum yaaaaa.
Offffff bekarlık ne güzeldi ya.
Şimdi yemeği çamaşırı iviri zıvırı onu bunu uğraşıp duruyorsun
güle güle kullan şimdiden :)@Kizilcik123 siparisi verdim gitti
yaa bebisinin kilosu cok iyi masallah biz 2 hafta once baktik 1.500 gramdiÇıktık hastaneden cnm maşallah kızımız iyi kasılmaları da sordum doktor magnezyum ve kalsiyum verdi yediklerin demekki yeterli değil dedi takviye olarak verdi. Boyumuz 42 cm kilomuz 2.260 gr olmuş 39 40 a kadar götürür dedi doktor erken doğumu aklından çıkar düşünme dedi.
Konuşuruz kuzum inşallah az zaman kaldı bebişler geldikten sonra zaman çok hızlı geçiyor ben kızımın bebeklik fotolarına bakıyorm zaman ne çabuk geçmiş sanki hiç o anları yaşamamışim gibi diyorumAyy o günler gelsinde böyle konusalım yine, şöyle oldu böyle oldu vs diye :))
Canım Allah yardım eder hiç korkma. Benim arkadasım bebişi 2 yaşında şuan yeni doğum yaptı ikinci oğlunu doğurdu hatta birazdan onlara gideceğiz bebiş görmeye. Fikirlerini alırım henüz konusamamıştık. Ama hamileyken pişman olmuştu çok bulantısı vardı diğeri daha küçüktü altını değiştirmek eziyet oluyordu kızabakalım gidip takılıyım biraz 3.ü ne zaman diye :)))
depresyona girmeye meyilliyim bu siralar şu ağrılar ve ayakta kalma durumları beni çok yoruyor Bebek olunca Okulu donduracağım zaten hem yardım eden de olur ama şimdi de her şeyi ben yetişmeye çalışıyorum ev sorumlulukları okul sorumlulukları dinlenememek ağrılar anlayışsız bir koca meseladaha dur... bu ne sitem.. bebek olunca napıcaksın ...
birde bebeğin ihtiyaçları... evin işleri herşey sende olucak ... boşver takılma bunlara bunlar hamileliğin cilveleri... az kaldı inşallah
canım ben normal doğum yapmış biri olarak Rabbim nasip edersi yine normal düşünüyorum... sezeryan için bişi diyemeyeceğim.Kızlar uzun zamandır yoktum evime döndüm artık.Doktoruma gittim.
Normal mi sezaryen mi sen karar ver dedi.Sezaryense 10 temmuz dogum olur Dedi.Sizler neler düşünüyorsunuz önceden dogum yapanlar hangisi kolay oldu.
Bir de saç boyatan ve boyatmayı düşünen var mı aranızda
ayy oyle diyenlere de gicik oluyorum ya.niye vaktimiz olmasin ilk cocuk olacak bu cocuk hep mi kucakta duracak hep mi aglayacak ne bilim evde yaptigimiz bi bulasik camasir camasirla ev supurmede hergun degil zaten anlamiyorum hic vaktin olmayacak diyip bizi strese sokmaya calisanlari cok dusuncesiz arkadas dedigimiz insanlar yaAyy Allah yardımcımız olsun doğum konusunda da :) bebişlerle kolaylık versin sanada :))
Arkadas evdeki koşu bandını sat artk dıyo bide. Asıl ona ihtiyacım olacak benm dedimçocuktan fırsat bulamazsın diyor bakslım
Kızlar uzun zamandır yoktum evime döndüm artık.Doktoruma gittim.
Normal mi sezaryen mi sen karar ver dedi.Sezaryense 10 temmuz dogum olur Dedi.Sizler neler düşünüyorsunuz önceden dogum yapanlar hangisi kolay oldu.
Bir de saç boyatan ve boyatmayı düşünen var mı aranızda
Maşallah cok iyi bebişin kilosu. Benimde yarin kontrolum var keşke bizimki de böyle olsa ama bana az kilo aldi gibi geliyo. Yarını heyecanla bekliyorumÇıktık hastaneden cnm maşallah kızımız iyi kasılmaları da sordum doktor magnezyum ve kalsiyum verdi yediklerin demekki yeterli değil dedi takviye olarak verdi. Boyumuz 42 cm kilomuz 2.260 gr olmuş 39 40 a kadar götürür dedi doktor erken doğumu aklından çıkar düşünme dedi.
Cnm bebekten bebeğe değişiyor kontrole gittiğinde muhtemelen 2 kg olmuş olur. Son ay daha çok alıyorlar kiloyaa bebisinin kilosu cok iyi masallah biz 2 hafta once baktik 1.500 gramdizayif olacak heralde minnos kizim
Çok teşekkürler cnm saglikli dünyaya gelsinlerde bütün bebekler başka bişey lazım değil.
Aslında okadar güzelsin ki :)sorma canım ya burnum ve alnımın ortasındaki koca leke yüzünden aynaya bakamıyorum :)))
Yoğurt yiyordum bak yulaf katıp yiyebilirim sağol canım benim :)) kilo mu aldırıyormuş bebişeRica ederim cnm birde bana şey dedi doktor sabahları 1 avuç kiraz ye dedi birde yoğurdun içine yulaf katip ye dedi belki sende denemek istersin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?