2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vivaldi dinletebilirsin canım bebeği de anneyi de çok rahatlatıyor

miniğimin eşyaları için ördürdüğüm sepetlerim geldi..

Eki Görüntüle 2144731 Eki Görüntüle 2144733
Ayy çok güzeller güle güle kullanın ♡♡
Canim her şeyin ii olmasına çok sevindim dikkat et kendine geçmiş olsun:)
Canim ben spiral sezeryan yaptım
Pişman değilim hemen de toparladım
Tabi ki ağrılarım oldu.
Ama normal doğumu denemek isterdim
Sana şunu seç ya da bunu seç diyemem sen vücuduna bebeğin ve senin sağlığına göre buna karar vermelisin

Çok teşekkürler cnm saglikli dünyaya gelsinlerde bütün bebekler başka bişey lazım değil.
Amin canım kesinlikle katılıyorum

Kasılmalar için birşey yapan varmi kizlar? 22. Haftadan hafif hafif kasılmalar yaşıyorum ama son 1 haftadır çok fazla oluyor vede uzun sürede geçiyor acayip rahatsız oluyorum. Şu kasılmalar yüzünden 25. Haftada nst ye girdim. Yarın kontrol var ALLAH'tan

Teşekkür ederim canım sende öylesin
sabah işe gelirken yabancı müzik dinliyorum arabada uykum açılsın diye oğluşumuda uyandırıyorum kuzum alıştı eşlik ediyor cıp tıs cıp tıs

:)))) Süper

Evet stresimizi atmamız lazım. Ağlak da olunca bebiş de çok ağlıyormuş. Yaşadığımız bütün duyguların hormonu bebeğe ulaşıyor herhalde bu yüzden hissediyorlar yavrucaklar.
Sesten yana çok ayırt edici, rahatsız edici bir ses olmadıktan sonra bebeğe etki etmez canım ya. Patlatma ani irkileceği yüksek sesler gibi ses olmadıkça sanmıyorum etkilensin, korkma yani.

Vivaldi dinletebilirsin canım bebeği de anneyi de çok rahatlatıyor

Klasik müzikte seviyorum ama uyku halinden yeni yeni çıktığım için pek dinletemedim canım kendimde uyuyorum çünkü :))) Ama dediğin gibi klasik müzik çok öneriliyor.

Evet canım ben ilkine dinletiyordum bazen kulaklığı karnıma koyup dinletiyordum çünkü dediğin gibi uyku moduna giriyorsun zaten hep o moddayiz:)))) arada ben de dinliyordum
Şimdi hiç dinletemedim ama ablamız hep çocuk şarkıları açıyor onları dinliyor
Sanirim kızım uyuduktan sonra bu prensese de biraz dinletmem gerek :))

Bazen okul zili calinca tekme atiyor ,ben yuksek sesle konusunca da oluyor once tesadüf dedim ama degil. Ya evet duygular da geciyor .Mesela annenin görüştüğü ama sevmediği kisilere karsi da bebekte guvensizlik duygusu oluyormus .Bir tanidik kv ile hic gecinemez .Bebek daha 1 aylikken kim alirsa susuyordu kv ye gelince ağlıyordu. Bilemiyorum ne kadar dogru

Biz sürekli müzik dinliyoruz diyebilirim gün içinde illa evde bi müzik oluyor ama şu bu diyemem ne denk gelirse o çalıyor :) özellikle 3 haftadır günde 15 dk kadar da klasik müzik dinliyoruz kızımla :)

Ne güzel.. Mutlu anne mutlu bebek demek

Ya ben çocuk şarkılarını hiç bilmiyorum o konuda napıcam bilmiyorum ben.. Bildiğim şarkıları çocukça sözcüklere çevirerek söylerim herhalde

Of öyle bir şey varsa yandık :)))) Sevmediği demiyeyim de güvenmediği diyelim :))

aferim ona ben sevmiyorsam oda sevmesin :)

Aaa bunu bilmiyordum değişik bir durummuş

Kızlar size bişey danışmak ıstiyorum. a101'e dikiş makinesi geliyormuş piyasa fiyatını araştırdığımda en ucuzu 370 a101'de ise 300 lira. Ben de uzun süredir kendime dikiş makinesi almak istiyordum. Çünkü böyle bir hevesim var. bebeğim ve nkendime bir şeyler dikmek istiyorum yani ek olarak şimdilik böyle bir şey icin bütçe ayırmak mantıklı mı . Bebegimizden masraflari olacak cunku. eşimden istesem Verir mi vermez mi bilmiyorum .kendi zulamdan mi alsam emin değilim. Bir de ne bileyim En azından bir pantolon paçası. basit nevresimler falan. kendim için birkaç giysi dikmek istiyorum .ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum .Daha önce hiç dikiş makinesi kullanmadım. ek olarak 300 lira verip de pişman olmak istemiyorum. öneriniz nedir Bana fikir verir misiniz

Gerçekten böyle bişey varsa bence güzel bişey sevmediğim kişilerde hemen ağlarsa bırakmak zorunda kalırlar

1s3m bence normal, dr niye boyle bir soru sordukı? Sezaryan gerekdiğinde yapılması gereken bir şey, şansın varsa neden normal olması?! Benim ilk doğumum epuduralı normal ve yine normal olsun isdiyorum, bence doğumda insan kendine bile inanamıyor cunki vicut ve bebek doğumu o kadar zaman uyum içinde hazırlanıyor, 9 aylık hazırlık yapdıkdan sonra neden sezaryan elbeteki kücükde olsa bir risk olduğunda sezaryan şart veya anne kendisi sezaryan doğum yapmak isdediğinde ama normal şansın varsa neden bu güzel olayı yaşamıyasınki.

canlar size birsey soracam kalsiyum kullanan varmi aranizda bana verdi ama ben hic icmedim gunde 4 bardak sut iciyorum zaten ikisi birden yan etki edermi diye tereddutte kaldim icen varmi aranizda

Kızlar biraz özel olacak ama geçen gün baya konuşulmuştu işte alttan muayene edebiliyor doktorlar artık diye ve ağda meselesi. Ben yıllardır lazere giderim bacaklarım falan yok bitti ama bikini bölgesi zor azalan biyer az da olda vardı tüylerim pek bakmıyordum. Siz alttan muayene falan deyince olanları eldivenle toplayayım dedim bugün ve o kadar zorlandım ki. Göbeğimden göremiyorum eğilemiyorum canım çıktı. Hiç uğraşmayın direk kuaföre gidin ağda yaptırın bence.

Ay bende onu merak ediyorum kacnci haftada alttan muayene edicek ona gore agdaya gidim. Benmde aslnda lazerli pek yok ama olanlarda uzadi sanrm goremiyorum ne oluyo ne bitio biara gormeden doktor eldiveniyle yolmustum biraz:)

Buarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama

Buarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama
30+2 dönmüştü kızım tekrar geri dönmez umarım ama dönünce ağrılar artıyor benden demesi ne kadar geç dönerse bence daha iyi

Bende panik atak ve yüksek kalp atım hızı var.Bir de eşim yurtdışına gidecek o hafta Egerki tarih belli olmazsa,sezaryen olursa tarihe göre izine ayrılıp yanımda duracaktı. 6 aydır eşim yanımda yok doğumda bari olsun istedim bu yüzden.Bir de sancı olsa tek başıma iyice panik olup bayılırsam diye düşündüm doguma giderken.Yani eşimi yanımda istediğim için böyle birşey sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…