- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.701
Vivaldi dinletebilirsin canım bebeği de anneyi de çok rahatlatıyorİkinizinki de güzel seçimler :)
Farid de ağlatmasın çocuğuu :)
Son aylara doğru Norah Jones dinleticem çocuğuma ya da uyuturken açarım. Kadının sesine tarzına bayılıyorum ama çok baygın müzikler yapıyor ,herhalde bir fili bile devirip uyutur :)))
Ayy çok güzeller güle güle kullanın ♡♡
Canim her şeyin ii olmasına çok sevindim dikkat et kendine geçmiş olsun:)Evet canım herşey yolunda ve bebegımın suyu çok ıyı cıktı karnımdako ağrıyan yere ultrason koyunca doktor bebegın omzu olduğunu gördük kasık agrımda idrardakı lokosıttenmıs o yüzden ılac zaten kullandım bol su ıc dınlen dedı bebek gayet sağlıklı ve hareketlı çok şükür herşey yolunda :)
Canim ben spiral sezeryan yaptımKızlar uzun zamandır yoktum evime döndüm artık.Doktoruma gittim.
Normal mi sezaryen mi sen karar ver dedi.Sezaryense 10 temmuz dogum olur Dedi.Sizler neler düşünüyorsunuz önceden dogum yapanlar hangisi kolay oldu.
Bir de saç boyatan ve boyatmayı düşünen var mı aranızda
Amin canım kesinlikle katılıyorumÇok teşekkürler cnm saglikli dünyaya gelsinlerde bütün bebekler başka bişey lazım değil.
Teşekkür ederim canım sende öylesin
sabah işe gelirken yabancı müzik dinliyorum arabada uykum açılsın diye oğluşumuda uyandırıyorum kuzum alıştı eşlik ediyor cıp tıs cıp tıs
Insallah canim .Ilk bunu beğenmiştik o kadar model inceledim icime sadece bu sindi .
Insallah uykusu duzene girer bebislerimizin bizi uzmezler .Degilse ne dinletirsen dinlet sakinlesmiyorlar son zamanlarda sahit oldum huzursuz bebeklere korkuyorum .Anne psikolojisi cok onemli gergin,stresli hamilelik geciren kisilerin bebekleri de maalesef stresli oluyor .Isimden dolayi bazen gergin oluyorum .Ve maalesef cocuklarim düşük sesli komut alamadığı icin her seyi yuksek sesle söylüyorum. Sonra diyorum bebişim korkmustur.
Vivaldi dinletebilirsin canım bebeği de anneyi de çok rahatlatıyor
Evet canım ben ilkine dinletiyordum bazen kulaklığı karnıma koyup dinletiyordum çünkü dediğin gibi uyku moduna giriyorsun zaten hep o moddayiz:)))) arada ben de dinliyordum:)))) Süper
Evet stresimizi atmamız lazım. Ağlak da olunca bebiş de çok ağlıyormuş. Yaşadığımız bütün duyguların hormonu bebeğe ulaşıyor herhalde bu yüzden hissediyorlar yavrucaklar.
Sesten yana çok ayırt edici, rahatsız edici bir ses olmadıktan sonra bebeğe etki etmez canım ya. Patlatma ani irkileceği yüksek sesler gibi ses olmadıkça sanmıyorum etkilensin, korkma yani.
Klasik müzikte seviyorum ama uyku halinden yeni yeni çıktığım için pek dinletemedim canım kendimde uyuyorum çünkü :))) Ama dediğin gibi klasik müzik çok öneriliyor.
Bazen okul zili calinca tekme atiyor ,ben yuksek sesle konusunca da oluyor once tesadüf dedim ama degil. Ya evet duygular da geciyor .Mesela annenin görüştüğü ama sevmediği kisilere karsi da bebekte guvensizlik duygusu oluyormus .Bir tanidik kv ile hic gecinemez .Bebek daha 1 aylikken kim alirsa susuyordu kv ye gelince ağlıyordu. Bilemiyorum ne kadar dogru:)))) Süper
Evet stresimizi atmamız lazım. Ağlak da olunca bebiş de çok ağlıyormuş. Yaşadığımız bütün duyguların hormonu bebeğe ulaşıyor herhalde bu yüzden hissediyorlar yavrucaklar.
Sesten yana çok ayırt edici, rahatsız edici bir ses olmadıktan sonra bebeğe etki etmez canım ya. Patlatma ani irkileceği yüksek sesler gibi ses olmadıkça sanmıyorum etkilensin, korkma yani.
Klasik müzikte seviyorum ama uyku halinden yeni yeni çıktığım için pek dinletemedim canım kendimde uyuyorum çünkü :))) Ama dediğin gibi klasik müzik çok öneriliyor.
Biz sürekli müzik dinliyoruz diyebilirim gün içinde illa evde bi müzik oluyor ama şu bu diyemem ne denk gelirse o çalıyor :) özellikle 3 haftadır günde 15 dk kadar da klasik müzik dinliyoruz kızımla :)
Evet canım ben ilkine dinletiyordum bazen kulaklığı karnıma koyup dinletiyordum çünkü dediğin gibi uyku moduna giriyorsun zaten hep o moddayiz:)))) arada ben de dinliyordum
Şimdi hiç dinletemedim amaablamız hep çocuk şarkıları açıyor onları dinliyor
Sanirim kızım uyuduktan sonra bu prensese de biraz dinletmem gerek :))
Bazen okul zili calinca tekme atiyor ,ben yuksek sesle konusunca da oluyor once tesadüf dedim ama degil. Ya evet duygular da geciyor .Mesela annenin görüştüğü ama sevmediği kisilere karsi da bebekte guvensizlik duygusu oluyormus .Bir tanidik kv ile hic gecinemez .Bebek daha 1 aylikken kim alirsa susuyordu kv ye gelince ağlıyordu. Bilemiyorum ne kadar dogru
aferim ona ben sevmiyorsam oda sevmesin :)Bazen okul zili calinca tekme atiyor ,ben yuksek sesle konusunca da oluyor once tesadüf dedim ama degil. Ya evet duygular da geciyor .Mesela annenin görüştüğü ama sevmediği kisilere karsi da bebekte guvensizlik duygusu oluyormus .Bir tanidik kv ile hic gecinemez .Bebek daha 1 aylikken kim alirsa susuyordu kv ye gelince ağlıyordu. Bilemiyorum ne kadar dogru
Bazen okul zili calinca tekme atiyor ,ben yuksek sesle konusunca da oluyor once tesadüf dedim ama degil. Ya evet duygular da geciyor .Mesela annenin görüştüğü ama sevmediği kisilere karsi da bebekte guvensizlik duygusu oluyormus .Bir tanidik kv ile hic gecinemez .Bebek daha 1 aylikken kim alirsa susuyordu kv ye gelince ağlıyordu. Bilemiyorum ne kadar dogru
Gerçekten böyle bişey varsa bence güzel bişey sevmediğim kişilerde hemen ağlarsa bırakmak zorunda kalırlarBazen okul zili calinca tekme atiyor ,ben yuksek sesle konusunca da oluyor once tesadüf dedim ama degil. Ya evet duygular da geciyor .Mesela annenin görüştüğü ama sevmediği kisilere karsi da bebekte guvensizlik duygusu oluyormus .Bir tanidik kv ile hic gecinemez .Bebek daha 1 aylikken kim alirsa susuyordu kv ye gelince ağlıyordu. Bilemiyorum ne kadar dogru
Bende çok mutluyum canım rahat bir nefes aldım valla :) Allahım tüm bebeıslerımıze sağlık sıhat versin :)çok sevindim canım
Ay bende onu merak ediyorum kacnci haftada alttan muayene edicek ona gore agdaya gidim. Benmde aslnda lazerli pek yok ama olanlarda uzadi sanrm goremiyorum ne oluyo ne bitio biara gormeden doktor eldiveniyle yolmustum biraz:)Kızlar biraz özel olacak ama geçen gün baya konuşulmuştu işte alttan muayene edebiliyor doktorlar artık diye ve ağda meselesi. Ben yıllardır lazere giderim bacaklarım falan yok bitti ama bikini bölgesi zor azalan biyer az da olda vardı tüylerim pek bakmıyordum. Siz alttan muayene falan deyince olanları eldivenle toplayayım dedim bugün ve o kadar zorlandım ki. Göbeğimden göremiyorum eğilemiyorum canım çıktı. Hiç uğraşmayın direk kuaföre gidin ağda yaptırın bence.
30+2 dönmüştü kızım tekrar geri dönmez umarım ama dönünce ağrılar artıyor benden demesi ne kadar geç dönerse bence daha iyiBuarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama
Bende panik atak ve yüksek kalp atım hızı var.Bir de eşim yurtdışına gidecek o hafta Egerki tarih belli olmazsa,sezaryen olursa tarihe göre izine ayrılıp yanımda duracaktı. 6 aydır eşim yanımda yok doğumda bari olsun istedim bu yüzden.Bir de sancı olsa tek başıma iyice panik olup bayılırsam diye düşündüm doguma giderken.Yani eşimi yanımda istediğim için böyle birşey sordu.1s3m bence normal, dr niye boyle bir soru sordukı? Sezaryan gerekdiğinde yapılması gereken bir şey, şansın varsa neden normal olması?! Benim ilk doğumum epuduralı normal ve yine normal olsun isdiyorum, bence doğumda insan kendine bile inanamıyor cunki vicut ve bebek doğumu o kadar zaman uyum içinde hazırlanıyor, 9 aylık hazırlık yapdıkdan sonra neden sezaryan elbeteki kücükde olsa bir risk olduğunda sezaryan şart veya anne kendisi sezaryan doğum yapmak isdediğinde ama normal şansın varsa neden bu güzel olayı yaşamıyasınki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?