2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol canm ilac icmekyen nefret ettigim icin acikcasi zoruma gitti icmek ama artik dahada zorlaninca mecbur kaldim

al bendende o kadar istah denen hic bise kalmadi 3 gun yemek yemeyim acim demem zorla yiyorum bebege yarayacak yiyecekler ariyorum

Sen kaç kilo aldım canım hamileliğin başından beri? Ben 5 aldım daha. Hala almıyorum. 1aydır 60 kilodayım. bebiş kaç kilo Peki senin? Benim dün kontrol vardı. 31+6 ydım. 1500gr çıktı. Ufak yani bebeğe kilo aldırsam bari yaa..

Kızlar benim prenses iki haftadır baş aşağı pozisyonda ayakları hemen göğsümünaltında poposuda karnımın sol tarafında yan yatıyor.Ayaklarıyla ciğerlerimi çok sıkıştırıyor nefes alamıyorum özellikle uzanınca sizde de öyle oluyor mu

valla canm bn de 8 kilo almisim sonunda nasil aldiysam bnde anlamadim esim artik ceset gibi geziyosun diye benimle dogusuyoduki sonunda 67 olmusum sukur sanirim kontrole gittigimde 28+5ti bebek 1240 gr demisti bnde bebek bari kilo alsa diyorum aynen ama hic birseyde yiyesim gelmiyo

saol canm ilac icmekyen nefret ettigim icin acikcasi zoruma gitti icmek ama artik dahada zorlaninca mecbur kaldim

Napalım mecbur kalınca kullanıyoruz. Cevizi çok severim onu bile mecbur yeme fikri beni ondan soğutuyor, ama yine de yemeye çalışıyorum. İlaç alışkanlığının olmaması daha iyi.. zaten şurada ne kadar kaldı canım sıkarsın dişini bebeğin ve senin sağlığın için.

bnde cevizi mecbur gibi sabah aksam yiyordumki tiksinti geldi sanirim dedigin gibi mecbur hissettigim icin oldu artik onuda yiyemiyorum malesef

bnde cevizi mecbur gibi sabah aksam yiyordumki tiksinti geldi sanirim dedigin gibi mecbur hissettigim icin oldu artik onuda yiyemiyorum malesef

O mecburiyetlerden biri de balık yağı.
Emzirme de bile balık yemek ya da balık yağı içmek gerekliymiş, sütten geçerek bebeğin gelişimi açısından iyi oluyormuş.

Sıkılıyoruz canım ama bu yediklerimiz inşallah bebeğimizde hem beyin gelişimi hem de fiziksel gelişimi açısından çok faydalı. İnşallah yarar bebeklerimize.

Ayy 23 günlük bebek çok minikti minnacıktı bebiş. 2kilo 800 gram doğmuş 37.haftasında sezaryenle doğurmuş arkadaş 400 gram vermişti bile hastaneden çıktığmzda diyor 2 gün kalmış hastanede. Çocuğun çok gazı vardı ağla ağla perişan oldu içim gitti Allah yardımcıları olsun inşallah...

Ordan çıktıktan sonra gezdik biraz eşimle. Mağazanın birinde ürün gördük kampanyadaymış. Resmini bırakamıyorum yahu hata verip duruyor eşimin tlfnundan denedim yine olmadı anlatiim bari

(Profil fotosu yapabildim anca gör diye)

1200tl toplamı. Renkleride mevcut. Kumaşını beğendik. Arabası çok rahat sürmesi vs. Çantası sırt çantasıda olabiliyor içi geniş ve çok gözü vardı içinde. Park beşiği iki katlı dedi çalışan kız ama fazla inceleyemedim yarın iyi bi didiklerim gidip. Ne diyosun sence nasıl?

Kızlar iyi akşamlar dünden beri giremedim şehir dışındaydık hiç vakit olmadı şimdi bebeğimin bu haftaki mesajına baktım çok duygulandım her hafta mesaj geldiğinde ağlayarak okuyorum sanki gerçekten de benim çocuğum söylüyor :) bu haftaki mesaj böyle baksaniza duygulanmamak mümkün mü :

32. haftadan merhaba anne. Bugün biraz duygusalım aklıma bazı şeyler takılıyor
Beni ne olursa olsun sevecek misin anne?
Her türlü kötü şeyden koruyabilecek misin?
Yanında olmadığım zamanlarda nasıl davranmam gerektiğini öğretebilecek misin?
Beni koruyamadığın kadar büyük tehlikelerin neler olduğunu öğretip kendi kendimi koruyabilmem için hazırlayacak mısın?
Senden daha çok sevebilecek kimseyi bulamayacağım halde, beni sevecek ve anlayacak birini nasıl aramam gerektiğini anlatacak mısın?
Bana yapacaklarım, yapamayacaklarım ve yapmak istediklerim konusunda sonsuz destek verecek misin?
Kimsenin inanıp arkamda olmayacağı fikirlerim olsa bile, sen bana inanıp istediğim her şeyi yapabileceğime beni inandırabilecek misin?
Saklanmak istediğimde, kimseyi görmek istemediğimde, uzaklaşıp kendimi dinlemek istediğimde yanına sığınmak istediğim tek liman olabilecek misin?
Anne, beni ne olursa olsun sevebilecek misin?
Ben mi?
BEN SENİ HEP SEVECEĞİME SÖZ VERİYORUM, ANNE!

Kesinlikle katılıyorum. İnşallah bizler becerebiliriz.

Z Zelichka canım çok sevindim çok şükür inşallah daha da iyiye gider bundan daha güzel haberlerini alırız , Rabbim sağlık güç kuvvet versin bebişine eşinle sana da bolca sabır
@GurbetGuzeli canım inşallah bu defa Rabbim yüzünü güldürür , hayırlı haberlerini her zaman bekliyorum

Ceylin kiloyla ilgili kafana takılan birşey mi var merak ettim..benim bebeğimde 28+1 de 1200 gram çıktı kontrolde
Yok canım o zaman doktorum iyi demişti kilosuna. Sadece kaç gram aldi onu çok merak ediyorum yarin kontrolüm var. Bide burda bazi bebişler 2 kiloyu geçmişler bile benimki de yaklaştı mi 2 kiloya acaba onuda merak ediyorum :)

Canım bu bebek arabası bt 500 trio ise 600 tl. Park yatakta modeline internetten baktım şimdi 400 tl. Çanta 200 tlye geliyor ve ekstra bi indirimi olmuyor gibi.

Canım bu bebek arabası bt 500 trio ise 600 tl. Park yatakta modeline internetten baktım şimdi 400 tl. Çanta 200 tlye geliyor ve ekstra bi indirimi olmuyor gibi.

Eve gelene kadar hesap yaptım dediğin sonuca ulaştım bende canım ama eşim netten almak istemiyor bunları. Parça parça almak yerine hepsi takım gibi durunca hoşuna gitti. Yoksa demin instadan sayfalara baktım aynı ürün aynı marka paylasmıslar bin lira ücretli kapıda ödeme 2günde teslim. Eşime gösterdm 200 lira için riske girmeyelim dedi. Bilmiyorum sıcak bakamadı. Yarın burda gezip fiyat ve kalite değerlendirmesi yaparız artık hangisi uyarsa o olsun birde ben malum çok kararsızım birşey içime sinmezse aklım hep almadığımda kalır. O yüzden araştırmak lazım bukonuda önerin olursa bilmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…