- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.741
Cnm bizim donmus ama hic anlamadim ne ara dondu, senin de doner ins daha zaman var..Buarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama
Yok canım o dediğinden değil
Singer promise 1408
Ceylin kiloyla ilgili kafana takılan birşey mi var merak ettim..benim bebeğimde 28+1 de 1200 gram çıktı kontrolde28 haftalikken gitmiştim canım 1276 gramdi. Şimdi 31 haftalık
saol canm ilac icmekyen nefret ettigim icin acikcasi zoruma gitti icmek ama artik dahada zorlaninca mecbur kaldimBenim de kafası ayak ucumda.. uzun zamandır da öyle..yeri de daralıyor artık herhalde aynı kalır.
Magnezyum kabak çekirdeğinde bolca var canım, maden suyunda da var. Kalsiyum içinde peynir yoğurt ve süt her gün tüketirsen ihtiyaç duymayabilirsin. Ama magnezyum eksiklği kramp yapıyor öyle bir durumda kullanmak zorunda kalabilirsin bir sakıncası da yok..ben her gün magnezinc alıyorum.
al bendende o kadar istah denen hic bise kalmadi 3 gun yemek yemeyim acim demem zorla yiyorum bebege yarayacak yiyecekler ariyorum
Ceylin kiloyla ilgili kafana takılan birşey mi var merak ettim..benim bebeğimde 28+1 de 1200 gram çıktı kontrolde
valla canm bn de 8 kilo almisim sonunda nasil aldiysam bnde anlamadim esim artik ceset gibi geziyosun diye benimle dogusuyoduki sonunda 67 olmusum sukur sanirim kontrole gittigimde 28+5ti bebek 1240 gr demisti bnde bebek bari kilo alsa diyorum aynen ama hic birseyde yiyesim gelmiyoSen kaç kilo aldım canım hamileliğin başından beri? Ben 5 aldım daha. Hala almıyorum. 1aydır 60 kilodayım.bebiş kaç kilo Peki senin? Benim dün kontrol vardı. 31+6 ydım. 1500gr çıktı. Ufak yani bebeğe kilo aldırsam bari yaa..
saol canm ilac icmekyen nefret ettigim icin acikcasi zoruma gitti icmek ama artik dahada zorlaninca mecbur kaldim
bnde cevizi mecbur gibi sabah aksam yiyordumki tiksinti geldi sanirim dedigin gibi mecbur hissettigim icin oldu artik onuda yiyemiyorum malesefNapalım mecbur kalınca kullanıyoruz. Cevizi çok severim onu bile mecbur yeme fikri beni ondan soğutuyor, ama yine de yemeye çalışıyorum. İlaç alışkanlığının olmaması daha iyi.. zaten şurada ne kadar kaldı canım sıkarsın dişini bebeğin ve senin sağlığın için.
Evet canım kilosu iyi şuan..annede gizli şeker varsa bebek kilolu olurmuş diye duymuştum. O yüzden şeker yükleme testi yaptırdım. Çok şükür şekerim normal çıktıCanım iyi değil mi kilosu?doktor ne dedi? Benim 31+6 da yani dün 1500çıktı. Seninki bence iyi.
bnde cevizi mecbur gibi sabah aksam yiyordumki tiksinti geldi sanirim dedigin gibi mecbur hissettigim icin oldu artik onuda yiyemiyorum malesef
Ayy 23 günlük bebek çok minikti minnacıktı bebiş. 2kilo 800 gram doğmuş 37.haftasında sezaryenle doğurmuş arkadaş 400 gram vermişti bile hastaneden çıktığmzda diyor 2 gün kalmış hastanede. Çocuğun çok gazı vardı ağla ağla perişan oldu içim gittiKonuşuruz kuzum inşallah az zaman kaldı bebişler geldikten sonra zaman çok hızlı geçiyor ben kızımın bebeklik fotolarına bakıyorm zaman ne çabuk geçmiş sanki hiç o anları yaşamamışim gibi diyorum
Her anın tadını çıkarmak gerek hamilelik çok zor ama onun da tadını çıkarmak gerek
Zor olur kuzum ya ben tuvalet eğitimi vermiştim geçen sene o yüzden çok da zorlanmadim o konuda..
Birlikte büyütür işte ne güzel çocuklara da oyun arkadaşı geliyor yaş aralıkları kısa olunca farketmeden ikiz gibi büyüyorlar anneye zor oluyor tabi ama çocuk kıskançlık duygusunu yaşamıyor:)
Git bakalım canım şimdi bebeği görünce için içine sigmicak
Sor bakalım kuzum ihtiyacım var tecrübelere
Kesinlikle katılıyorum. İnşallah bizler becerebiliriz.demekki neymis her agladiginda noldu cocugum diye deli olup uzerine fazla dusmeyeceksin bebeklikten itibaren seninde kendine vakit ayirman iki dakika uzanip dinlenmen gerektigini cocuga asilamak lazim benimde ilk bebegim ama onceden bebek bakiyordum.surekli cocugunu her gittigi odaya goturen bulasik yikarken bebek masasina koyup gozunun onunden ayirmayan anneler var boyle yapinca cocukta alisiyor dogal olarak emeklemeye baslayinca da annelerinden ayrilmiyorlar cik ayrintili dusunup pimpirikli olup evham yapmamak lazim.ileride cocugu sutten kesme yada krese gonderme zamaninda en cok zorlanan anneler genelde cocugu her agladiginda yaninda biten anneler oluyor benim de arkadasimin kizi oyle resmen kizin gogsunde uyuyor 1.5 yasinda suan ek gidaya tam gecmedi ve gece her aglamasinda kalkip emziriyor hala kendiyle birlikte yatak odasinda uyuyor ve cok yoruliuyor artik bebek babasinda bile durmuyor surekli anne.bilincli davranmak lazim yeri geldiginde sevip oynayip yeri geldiginde kendi haline birakmak lazim bazen babasiyla parka gondermek yada arba gezintisi yaptirmak lazim ki cocuk kendiyle ilgilenmesi gereken kisiyi sadece anne bilmesin.
Yok canım o zaman doktorum iyi demişti kilosuna. Sadece kaç gram aldi onu çok merak ediyorum yarin kontrolüm var. Bide burda bazi bebişler 2 kiloyu geçmişler bile benimki de yaklaştı mi 2 kiloya acaba onuda merak ediyorum :)Ceylin kiloyla ilgili kafana takılan birşey mi var merak ettim..benim bebeğimde 28+1 de 1200 gram çıktı kontrolde
Canım bu bebek arabası bt 500 trio ise 600 tl. Park yatakta modeline internetten baktım şimdi 400 tl. Çanta 200 tlye geliyor ve ekstra bi indirimi olmuyor gibi.Ayy 23 günlük bebek çok minikti minnacıktı bebiş. 2kilo 800 gram doğmuş 37.haftasında sezaryenle doğurmuş arkadaş 400 gram vermişti bile hastaneden çıktığmzda diyor 2 gün kalmış hastanede. Çocuğun çok gazı vardı ağla ağla perişan oldu içim gittiAllah yardımcıları olsun inşallah...
Ordan çıktıktan sonra gezdik biraz eşimle. Mağazanın birinde ürün gördük kampanyadaymış. Resmini bırakamıyorum yahu hata verip duruyor eşimin tlfnundan denedim yine olmadıanlatiim bari
(Profil fotosu yapabildim anca gör diye)
1200tl toplamı. Renkleride mevcut. Kumaşını beğendik. Arabası çok rahat sürmesi vs. Çantası sırt çantasıda olabiliyor içi geniş ve çok gözü vardı içinde. Park beşiği iki katlı dedi çalışan kız ama fazla inceleyemedim yarın iyi bi didiklerim gidip. Ne diyosun sence nasıl?
Canım bu bebek arabası bt 500 trio ise 600 tl. Park yatakta modeline internetten baktım şimdi 400 tl. Çanta 200 tlye geliyor ve ekstra bi indirimi olmuyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?