- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.721
Nasıl başardın yahu? o hızlı bir dans değil mi yavaşı var mı ki :/ çalkaladın mı çocuğu içerde :)))Az önce zumba yaptımhareket etmeyi özlemişim. Tabi 1 tekrarda nefes nefese oturdum :)
Kızlar size bişey danışmak ıstiyorum. a101'e dikiş makinesi geliyormuş piyasa fiyatını araştırdığımda en ucuzu 370 a101'de ise 300 lira. Ben de uzun süredir kendime dikiş makinesi almak istiyordum. Çünkü böyle bir hevesim var. bebeğim ve nkendime bir şeyler dikmek istiyorum yani ek olarak şimdilik böyle bir şey icin bütçe ayırmak mantıklı mı . Bebegimizden masraflari olacak cunku. eşimden istesem Verir mi vermez mi bilmiyorum .kendi zulamdan mi alsam emin değilim. Bir de ne bileyim En azından bir pantolon paçası. basit nevresimler falan. kendim için birkaç giysi dikmek istiyorum .ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum .Daha önce hiç dikiş makinesi kullanmadım. ek olarak 300 lira verip de pişman olmak istemiyorum. öneriniz nedir Bana fikir verir misiniz
canlar size birsey soracam kalsiyum kullanan varmi aranizda bana verdi ama ben hic icmedim gunde 4 bardak sut iciyorum zaten ikisi birden yan etki edermi diye tereddutte kaldim icen varmi aranizda
Kızlar biraz özel olacak ama geçen gün baya konuşulmuştu işte alttan muayene edebiliyor doktorlar artık diye ve ağda meselesi. Ben yıllardır lazere giderim bacaklarım falan yok bitti ama bikini bölgesi zor azalan biyer az da olda vardı tüylerim pek bakmıyordum. Siz alttan muayene falan deyince olanları eldivenle toplayayım dedim bugün ve o kadar zorlandım ki. Göbeğimden göremiyorum eğilemiyorum canım çıktı. Hiç uğraşmayın direk kuaföre gidin ağda yaptırın bence.
Bende hergün süt içiyorum peynirde yiyorum ve kalsiyumuda sabah akşam alıyorum. Son tahlilimde kalsiyum değerim normal aralıkta çıkmıştı.canlar size birsey soracam kalsiyum kullanan varmi aranizda bana verdi ama ben hic icmedim gunde 4 bardak sut iciyorum zaten ikisi birden yan etki edermi diye tereddutte kaldim icen varmi aranizda
Yani bende bilmiyorum ama 32den itibaren hazır olmakta fayda var anladığım kadarıyla.Ay bende onu merak ediyorum kacnci haftada alttan muayene edicek ona gore agdaya gidim. Benmde aslnda lazerli pek yok ama olanlarda uzadi sanrm goremiyorum ne oluyo ne bitio biara gormeden doktor eldiveniyle yolmustum biraz:)
Benim zipir da hala ters. Dr dogum baslayana kadar bekleriz diyo. Donmezse mecbur sezercik olcaz.Buarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama
Evet başladılar.başlarda 1-2 milimdi şimdi şükür 9 a çıkmış.yavas yavaş arttırıyorlar.gülüyor hep kuzum Allah da bizi güldürsün yavrum sağ salim çıksın inşallah.
Maşallah canım her geçen gün daha iyi haberler alalım senden inşallah.Evet başladılar.başlarda 1-2 milimdi şimdi şükür 9 a çıkmış.yavas yavaş arttırıyorlar.gülüyor hep kuzum Allah da bizi güldürsün yavrum sağ salim çıksın inşallah.
Senin sebebin sağlık problemin var, ben nedensiz yere sezaryan olmakdan bahs ediyordum, bu durumları düşünürsen ki daha karar vermene var 2 ay eşin ve senin kararın önemli tabi dr da.Bende panik atak ve yüksek kalp atım hızı var.Bir de eşim yurtdışına gidecek o hafta Egerki tarih belli olmazsa,sezaryen olursa tarihe göre izine ayrılıp yanımda duracaktı. 6 aydır eşim yanımda yok doğumda bari olsun istedim bu yüzden.Bir de sancı olsa tek başıma iyice panik olup bayılırsam diye düşündüm doguma giderken.Yani eşimi yanımda istediğim için böyle birşey sordu.
canım o kadar düşük demirle nasıl hareket ediyorsun benimde bir ara 6 lara düştü de nefesim kesiliyordu enerjim yoktu 5 tane serum yedim toparladım ,benim bebişin kilosu da ucu ucuna gidiyor bugün biraz araştırdım nasıl kilo aldırırım diye şunları buldum , ceviz, kırmızı et,fındık ,kuru üzüm,süt ve ürünleri, yumurta ve muz bunları yememiz lazımmış özellikle muz ve ceviz çok faydalıymış bi dopinkleme yap kendine istersen hemen toparlar kendini...
canm bacagimda batma cogaldi yatinca kalkamiyorum dedim magbezyum ve kalsiyum yazdi ama ikisinide icmedim :) bir ay olduNasıl başardın yahu? o hızlı bir dans değil mi yavaşı var mı ki :/ çalkaladın mı çocuğu içerde :)))
Şu küçük olanlardan mı canım o makine? Ben de görüyordum bazen heves de ediyordum ama bence çok basit bir görünümü var gibi. Yani verdiğin paraya değecek mi? Alacaksan daha iyisini alır onunla bebeğine güzel şeyler dikersin.. basitinden kenar nakış zigzag filan da yapanları oluyordu eskiden onlar daha kullanışlı...ama şimdi sana ne desem bilemedim.
Kullanan varsa tavisiye etsin daha iyi...
Calsimax D3 içiyordum ben 1 ay önce bıraktım içindeki yapay tatlandırıcı yüzünden. Bol yoğurt yiyorum süt de içiyorum bir ağrı da hissetmiyorum. Aklında kalırsa istersen doktoruna da teyit ettirirsin. Doktorlar bu tip ilaçları da satılsın diye mi yazıyor ya da yoğurt süt tüketmezseniz bunu için de demiyorlar. Ben doktoruma kalsiyumu bıraktığımı yapy tatlandırıcı var içmeyeceğimi söylediğimde tamam dedi.
Ağdaya devam.. çok rahatım.
Nasıl başardın yahu? o hızlı bir dans değil mi yavaşı var mı ki :/ çalkaladın mı çocuğu içerde :)))
/QUOTE] alışkın aslında o bu aralar yapmıyorum sadece müziği duyunca dayanamadım oynasın oğluşumda :) )
Ben bugün gittim doktora ikiside 1500 olmuş ve aynı haftadayız. Benim doktorun gayet iyiler dedi. Sonuçta genetik faktörde var herkesin kilosu boyu farklı sonuçta, eşim ve ailesi hep minyonlar o tarafa çekmiş de olabilir. Hem ultrsonda ölçtükleri kilolarda çok kesin değil tahmini hep.
Eşim sezaryen diyor ama bakalım 35. Haftadan sonra belli olur dediler.Psikolojik olarak yıpranmışsın Dedi bugün de sağlık memuru.Senin sebebin sağlık problemin var, ben nedensiz yere sezaryan olmakdan bahs ediyordum, bu durumları düşünürsen ki daha karar vermene var 2 ay eşin ve senin kararın önemli tabi dr da.
cok saol canm bacagim batmaya basladi diye magnezyum ve kalsiyum vermistide icmedim ama bu ara agrim dahada artti o yuzden icmek istiyorumBende hergün süt içiyorum peynirde yiyorum ve kalsiyumuda sabah akşam alıyorum. Son tahlilimde kalsiyum değerim normal aralıkta çıkmıştı.
C cigdemmm26 bugün gittim kontrole canım 1900 dedi kilosunu 32+0 haftasıyla uyumlu imiş. Soyledigin gibi bu civar bir şey olması lazımmış ama ultrasonda çok farklı sonuçlar çıkabiliyor bir bakarsın bir sonraki ultrasonda çok daha tombul çıkar seninki. Mesela benim 27. Hafta ve 28. Haftalardaki ultrasonlarin arasında 300 gram vardi
Şimdiden karar verme bence 35 kadar düşünme bile, kendini yıpratma yoksa daha zor olur, 2 türüde doğucak miniğin ve o günü yaşamadan ne olucağnı bilemezsın, 35 den sonra kendi durumuna bebeğin drumuna göre dr ile birlikde karar alırsınız.Eşim sezaryen diyor ama bakalım 35. Haftadan sonra belli olur dediler.Psikolojik olarak yıpranmışsın Dedi bugün de sağlık memuru.
al bendende o kadar istah denen hic bise kalmadi 3 gun yemek yemeyim acim demem zorla yiyorum bebege yarayacak yiyecekler ariyorumAy canım maşallah bebişe yaa..ölçümlere bakıyorum 30+ yazıyor hep. Halbuki ben 32+0 dım. Keçiboynuzu özüne başladım bu gün. 3hafta doping yapayım kendime iyi beslenmeye çalışayım diyorum inş yapabilirim. Özellikle akşam yemek istemiyor pek canım. İştahım açık değil. Napıcam bilmiyorum. Hamile olunca hapur hupur her şeyi yicem sanıyordum. Şuana kadar 5kilo aldım sadece. Şoktayım resmen
Nasıl başardın yahu? o hızlı bir dans değil mi yavaşı var mı ki :/ çalkaladın mı çocuğu içerde :)))
Şu küçük olanlardan mı canım o makine? Ben de görüyordum bazen heves de ediyordum ama bence çok basit bir görünümü var gibi. Yani verdiğin paraya değecek mi? Alacaksan daha iyisini alır onunla bebeğine güzel şeyler dikersin.. basitinden kenar nakış zigzag filan da yapanları oluyordu eskiden onlar daha kullanışlı...ama şimdi sana ne desem bilemedim.
Kullanan varsa tavisiye etsin daha iyi...
Calsimax D3 içiyordum ben 1 ay önce bıraktım içindeki yapay tatlandırıcı yüzünden. Bol yoğurt yiyorum süt de içiyorum bir ağrı da hissetmiyorum. Aklında kalırsa istersen doktoruna da teyit ettirirsin. Doktorlar bu tip ilaçları da satılsın diye mi yazıyor ya da yoğurt süt tüketmezseniz bunu için de demiyorlar. Ben doktoruma kalsiyumu bıraktığımı yapy tatlandırıcı var içmeyeceğimi söylediğimde tamam dedi.
Ağdaya devam.. çok rahatım.
28 haftalikken gitmiştim canım 1276 gramdi. Şimdi 31 haftalıkCnm kafana takma o kadar alir kilo bebek bu değişebiliyor kac kiloydu bebegin kaçıncı haftada gittin kontrole
Buarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama
canm bacagimda batma cogaldi yatinca kalkamiyorum dedim magbezyum ve kalsiyum yazdi ama ikisinide icmedim :) bir ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?