2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce zumba yaptım hareket etmeyi özlemişim. Tabi 1 tekrarda nefes nefese oturdum :)
Nasıl başardın yahu? o hızlı bir dans değil mi yavaşı var mı ki :/ çalkaladın mı çocuğu içerde :)))

Şu küçük olanlardan mı canım o makine? Ben de görüyordum bazen heves de ediyordum ama bence çok basit bir görünümü var gibi. Yani verdiğin paraya değecek mi? Alacaksan daha iyisini alır onunla bebeğine güzel şeyler dikersin.. basitinden kenar nakış zigzag filan da yapanları oluyordu eskiden onlar daha kullanışlı...ama şimdi sana ne desem bilemedim.

Kullanan varsa tavisiye etsin daha iyi...

canlar size birsey soracam kalsiyum kullanan varmi aranizda bana verdi ama ben hic icmedim gunde 4 bardak sut iciyorum zaten ikisi birden yan etki edermi diye tereddutte kaldim icen varmi aranizda

Calsimax D3 içiyordum ben 1 ay önce bıraktım içindeki yapay tatlandırıcı yüzünden. Bol yoğurt yiyorum süt de içiyorum bir ağrı da hissetmiyorum. Aklında kalırsa istersen doktoruna da teyit ettirirsin. Doktorlar bu tip ilaçları da satılsın diye mi yazıyor ya da yoğurt süt tüketmezseniz bunu için de demiyorlar. Ben doktoruma kalsiyumu bıraktığımı yapy tatlandırıcı var içmeyeceğimi söylediğimde tamam dedi.

Ağdaya devam.. çok rahatım.

canlar size birsey soracam kalsiyum kullanan varmi aranizda bana verdi ama ben hic icmedim gunde 4 bardak sut iciyorum zaten ikisi birden yan etki edermi diye tereddutte kaldim icen varmi aranizda
Bende hergün süt içiyorum peynirde yiyorum ve kalsiyumuda sabah akşam alıyorum. Son tahlilimde kalsiyum değerim normal aralıkta çıkmıştı.

Ay bende onu merak ediyorum kacnci haftada alttan muayene edicek ona gore agdaya gidim. Benmde aslnda lazerli pek yok ama olanlarda uzadi sanrm goremiyorum ne oluyo ne bitio biara gormeden doktor eldiveniyle yolmustum biraz:)
Yani bende bilmiyorum ama 32den itibaren hazır olmakta fayda var anladığım kadarıyla.

Z Zelichka canım hep aklımdasın, hep dualarımdasın Allah bebeğinizi size bağışlasın sana da eşine de güç versin.
Tekrardan sütünü vermeye başladılar mı peki?
Evet başladılar.başlarda 1-2 milimdi şimdi şükür 9 a çıkmış.yavas yavaş arttırıyorlar.gülüyor hep kuzum Allah da bizi güldürsün yavrum sağ salim çıksın inşallah.

Benim oğlum dönmüş kızlar. Donmemistir diyordum çünkü tekmeleri genelde aşağıda hissediyorum idrar torbama falan da çok vuruyor ama kafa da aşağıdaymiş ayaklar da kafanin yanına kadar kıvrılmış popo yukardaymis

Evet başladılar.başlarda 1-2 milimdi şimdi şükür 9 a çıkmış.yavas yavaş arttırıyorlar.gülüyor hep kuzum Allah da bizi güldürsün yavrum sağ salim çıksın inşallah.
Maşallah canım her geçen gün daha iyi haberler alalım senden inşallah.

Senin sebebin sağlık problemin var, ben nedensiz yere sezaryan olmakdan bahs ediyordum, bu durumları düşünürsen ki daha karar vermene var 2 ay eşin ve senin kararın önemli tabi dr da.

Valla kaç gündür o kadar yorgun ve halsizdim ki canım. Kolum kalkmıyordu resmen. Okula sürünerek gidip geliyordum. Meğer sebebi Demir düşüklüğüymüş muz ve cevizi ben de duydum. Hatta muz ve kaşar bebeğe kilo aldırıyor dediler. Benim bebiş de haftasından 2hafta filan geri. Kilosu 1500. Daha iyi olmalıydı. Aklım ona da takılıyor. Besleyemiyorum diye

canm bacagimda batma cogaldi yatinca kalkamiyorum dedim magbezyum ve kalsiyum yazdi ama ikisinide icmedim :) bir ay oldu

Canım ama seninkiler ikiz. Aşırı kilolu doğmuyor ikizler diye biliyorum. 2hafta geri çıkıyor ölçümlerde. Kafam ona takılıyor. Doktor anne baba minyonsunuz dedi ama yine de benim beslenmem bebeği etkiliyor. Kendimi suçlu hissediyorum

Senin sebebin sağlık problemin var, ben nedensiz yere sezaryan olmakdan bahs ediyordum, bu durumları düşünürsen ki daha karar vermene var 2 ay eşin ve senin kararın önemli tabi dr da.
Eşim sezaryen diyor ama bakalım 35. Haftadan sonra belli olur dediler.Psikolojik olarak yıpranmışsın Dedi bugün de sağlık memuru.

Ay canım maşallah bebişe yaa..ölçümlere bakıyorum 30+ yazıyor hep. Halbuki ben 32+0 dım. Keçiboynuzu özüne başladım bu gün. 3hafta doping yapayım kendime iyi beslenmeye çalışayım diyorum inş yapabilirim. Özellikle akşam yemek istemiyor pek canım. İştahım açık değil. Napıcam bilmiyorum. Hamile olunca hapur hupur her şeyi yicem sanıyordum. Şuana kadar 5kilo aldım sadece. Şoktayım resmen

Eşim sezaryen diyor ama bakalım 35. Haftadan sonra belli olur dediler.Psikolojik olarak yıpranmışsın Dedi bugün de sağlık memuru.
Şimdiden karar verme bence 35 kadar düşünme bile, kendini yıpratma yoksa daha zor olur, 2 türüde doğucak miniğin ve o günü yaşamadan ne olucağnı bilemezsın, 35 den sonra kendi durumuna bebeğin drumuna göre dr ile birlikde karar alırsınız.

al bendende o kadar istah denen hic bise kalmadi 3 gun yemek yemeyim acim demem zorla yiyorum bebege yarayacak yiyecekler ariyorum

Yok canım o dediğinden değil

Singer promise 1408

Buarada kizlar sizin bebisler asagiya donmusmu. Ben dun 30+5idim kontrolde bebek donmemisti. Doktor 36,37ye kadar donmesini bekliyoruz dedi ama

Benim de kafası ayak ucumda.. uzun zamandır da öyle..yeri de daralıyor artık herhalde aynı kalır.

canm bacagimda batma cogaldi yatinca kalkamiyorum dedim magbezyum ve kalsiyum yazdi ama ikisinide icmedim :) bir ay oldu

Magnezyum kabak çekirdeğinde bolca var canım, maden suyunda da var. Kalsiyum içinde peynir yoğurt ve süt her gün tüketirsen ihtiyaç duymayabilirsin. Ama magnezyum eksiklği kramp yapıyor öyle bir durumda kullanmak zorunda kalabilirsin bir sakıncası da yok..ben her gün magnezinc alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…