2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burda miniço diye bi mağaza var canım orda bu araba 600 tlydi. Eğer orda da varsa alabilirsin çantada vardı sanırım orda 100 tl civarı olması lazım bende baya inceldim bu modeli ordan biliyorum :) internetten sipariş vermeye gelince bence de instagramdan sipariş vermeyin kapıda ödeme de olsa ben yüksek meblaları internetten alma taraftarı değilim ürünün orjinal olup olmadığı bile belli olmayabiliyor, e bebek baybmall gibi siteler daha güvenilir geliyor. aynı fiyat bile olsa direk gördüğünüz mağazadan alabilirsiniz yada aynı ürünü diğer mağazalarda inceleyip ayrı ayrı alabilirsiniz

Hangi programı kullanıyorsunuz acaba? Çok beğendim de.

İse giderken serviste Nil Karaibrahimgilin Benden Sana sarkisini dinledigimde butun yol gozlerim dolu dolu gittim.

Hangi programı kullanıyorsunuz acaba? Çok beğendim de.
Gün gün gebelik takibi diye bir program canım fotosunu atayim şimdi hemen

İse giderken serviste Nil Karaibrahimgilin Benden Sana sarkisini dinledigimde butun yol gozlerim dolu dolu gittim.
Ah bir kavuşsak minişlerimize gerçi aglamaklar duygusallıklar bir ömür bitmez anneyiz çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20180510-075312.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20180510-075251.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
Keşke iştahmin hepsini sana vere bilseydim o zaman 100 kilo olursun 1-2 aya.

Günaydın kızlar kiloya takilmayin kız bebek erkek bebek kilosuda farkeder diye düşünüyorum kemik yapılarından dolayı sağlıklı olsunlar da kilo yerine gelir ben küçük kızımı 35 haftada 2360 gr doğurdum kucucuktu ama emzirdim çok güzel kilo aldı şimdi yasitlarindan hiç farkı yok

Ben de hiç bilmiyordum canım şu an bir 10 albüm kadar doluyum zamanla öğreniyorsun ister istemez önce njnnilerden başlıyorsun sonra kendi ayına göre hoşuna gidecek şarkılara
Evet kuzum o dönemlerde gaz fazla oluyor gazını iyi almak lazım bebeğin yaglarla masaj yapıp bebeği rahatlatmak gerekiyor karnı sıcak tutulmalı annenin yediklerine içtikleri ne çok dikkat etmesi gerek
Çok güzel görünüyor canım
Araba için tentenin tam kapanabilmesi
Çift yönlü olması
Bebek kucagindayken rahat bir şekilde kapanması
Çok da hantal olmaması bu özelliklere dikkat edebilirsin
Park yatak da iki kattan oluşuyor
Üst kat ilk 6 kullanıyorsun
6 aydan sonra bebek hareketlenmeye başlıyor
Aşağı kata indiriyorsn yatağı canım
Ahahahhaha çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…