2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyy sana da kolay gelsin canım... insan ağırlaşınca misafir falan görmüyo gözü en azından benim öyle evde ayaklarımı uzatıp oturayım istiyorum hep...
Aynen evde sürekli yan yatış halindeyim birde bu hafta yorgunluk başladı bende uykum gece çok bölündüğü için mi bilmem hep yatmak istiyorum.

hayırlı olsun canım haftan... gel peşimden
Teşekkür ederim canım maşallah sen bayağı ilerlesin aramızda 12 gün var
Koşa koşa geliyorum peşinden
8 ayin bitti maşallah darısı başıma bende 30+5 im burdaki altta cikan gebelik programı 1 hafta ileride niye acaba
İnternette ki hesaplayiciya göre 8.aya yeni girdim canım ben de bu ay hafta yi bir türlü çözemiyorum
Aslında 1 hafta ileride değil
Sen şu an 30 artı 5 sin ya aslında 31.haftanin içindesin
31 artı 1 olunca 32.haftanin içine girmiş oluyorsun canım

günaydın kızlar. Bir arkadaşım bebeğe ilk doğduğunda 1 çay kaşığı kadar kızılay maden suyu verince fazla gaz problemi olmuyor dedi. Kendisi denemiş ondan mı bilmiyorum fazla gaz problemimiz olmadı dedi. Kime söylediyse deneyenler de aynı şeyi söylemiş. Bende denemeyi düşünüyorum.

Herkese günaydın, kızlar lütfen bana hastane ve doktor bakımından tavsiyede bulunun, aklım iyice karıştı. Şu ana kadar devlet hastanesine gittim oradaki doktorumu çok iyi bulduğum için, çok anlayışlı sevimli bir bayan, ama en son görüştüğümüzde kendisinin doğuma girmediğini söyledi, yani en kötü 9-5 aralığında olursa gelir bakarım dedi. Normal doğumu ebeler yaptırıyormuş yani ben de uzun yıllar yurt dışında yaşadım ve türkiyede devlet hastanelerinde doğumda ebelerin çok kötü davrandığını okudum. Özel hastaneye gitmeye gelirse; son dakika ortaya bir şey atıp sizi sezeryana aldıklarını okuduğum için çok kuşkulandım, ilk doğumum olacak ve istiyorum ki emin ellere teslim olayım, prenses muamelesi görmesemde en azından doğumumdaki kişi bana destek versin, bir doktor olsun yanımda güvenebileceğim. Bir de olurda erken doğum olursa ki böyle bir risk yok şimdilik çok şükür; yeni doğan yoğun bakımı olsun dedi doktorum, bütçem de çok fazla değil doğuma hadi ayırsak en fazla 2 bin ayıralım. 4 leventte oturuyorum ama mesafe 1 saati aşmadığı sürece sorun olmaz gibi geliyor seçeceğim hastane açısından. Tavsiye edebileceğiniz normal doğumu destekleyen bir doktor ve hastane var mı? Çok uzun oldu ama okuyup tavsiye verirseniz çok memnun olurum.

İştahım çok açıldı çokkkk
Tatlı yiyemiyordm şimdi canım sürekli abur cubur ve tatlı çekiyor
Canim hep bişeyler yemek istiyor aklımda hep yemek var
Tabi nefsimi koreltiyorum
+ 8 ile devam ediyorum hedefim 10 u geçmemek ama böyle giderse iştahım geçerim

Günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından sabahı ettik bugünde çok şükür. Sabah 8 gibi tam uykuya dalayım diyorum bu sefer pamuk hnm'ın miyavlama sesiyle maalesef ki yine uykuya dalamıyorum.

Aynen evde sürekli yan yatış halindeyim birde bu hafta yorgunluk başladı bende uykum gece çok bölündüğü için mi bilmem hep yatmak istiyorum.
o bende de var ya artık rahat yatamıyorum... birde küçüğüm gece yanıma geliyo resmen işkence uyumak benim için... bu gece 2 de geldi salona geçtim rahat uyuyayım diye yok sabaha kadar öyle yattım 7 de de uyandım zaten kasık ağrısı var koltuktan zor kalktım sert olunca da daha zor kalkması az kaldı inşallah bugünlerde geçecek

canım aslında benim 7 temmuz ama ultrasonda 30 haziran olduğu için burda da değiştirdim... aramızda çok yok yani :)

Aa öylemi canım bilmiyordum teşekkür ederim

Soyle kucuk bir parca tatli agzina atabilirsin cnm

midesine dokunmazmi soda bilemedim

canım aslında benim 7 temmuz ama ultrasonda 30 haziran olduğu için burda da değiştirdim... aramızda çok yok yani :)
Öyle mi canım maşallah o zaman bebisimize
Benm ilk zamanlar 3 4 gün öndeydi yine şimdi haftasıyla tam uyumlu biraz önde olsa iyi olurdu sanki

en son gittiğimde +13 tüm canım şu an kaçım bilmiyorum zaten diğer hamileliklerimde de 20 yi görmüş biri olarak 20 ye kadar yolu var diyorum napiyim kısıtlayamıyorum yiyorum elimde değil.. sende ye bişi olmaz

bende 8 kilo aldım 10 ile kapatsam çok iyi ama çok yiyiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…