2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ilkinde 30 kg almıştım çok zordu son dönemler yürüyemiyordm nefes alamıyordm tansiyonum çok yükseliyordu ödemim çok fazla oluyordu doktora her gittiğimde doktor korku dolu gözlerle bakıyordu bana canım o yüzden şimdi korkuyorum biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi ister istemez yiyorsun :))
walla her kontrolde 1 hafta önden gidiyor... iyi birşey mi kötü birşey mi bilemiyorum bende
İyi bişey kuzum kötü değil tabi ki

Canım vala turkiyede değilim gürcustanda olsan, sana tavsıye ede bileceğin en iyi yer,"გაგუას კლინიკა" olurdu dünyanın benim için en iyi yeri bu doğumumuda orda yapıcam inşallah, o kadar iyi ebeler hemşireler varkı hele dr cok iyi biriydi, insana sankı anne sevgisi gösderiyordular, prenses gibi muamele gördüm. Fiyatıda pahalı sayılmazdı bence ama ne yazıkı turkiyede önere bileceğim bir yer yok.

ben hastanemden çok memnunum ama anadolu yakasindayim tabi hastanenin yogunbakim ünitesi olmasi lazim seni çok iyi anlıyorum ben vajinismus hastasiydim muayene olmadan sezeryana girdim mecburen sonda bile zor taktirdim Allah razı olsun çok güzel muamele gördüm inşallah gonlunuzdeki gibi bir yer bulursunuz

Ne kadar şanslısınız umarım her şey daha iyi olur sizin için, ne yazık ki Türkiye de böyle bir durum söz konusu insan güvenebileceği bir doktor ve hastane bulamıyor :/

Gerçekten çok zor, ki İstanbulda yalnızım eşimle birlikte, doğuma yakın annem gelecek ama insan her şeyi kafasında tamamlamak istiyor. Benim şu an en büyük sorunum bu. Halletsem içim daha rahat olacak.

Tesekkurler fikir için canım, bugun bakacağız akşam gelişmelerle görüşürüz o zaman :)))

Birde sağlık ocağına gittm kalp tansiyon kiloma bakıldı vs. D vitamini aldm 1 aydır kullanmıyordum. Progestanıda çok düzensiz kullandım ve bitti. kendi doktoruma soylemeyi unuttum 30unda gitmştm coraspini yazdrdm sadece. Özel hastane ve ücretsiz muayene suresi 10 gün. Sağlık ocağındaki hekime dedm kadın doğum doktoruna yazdır dedi. Takvime baktım bugun 11.gün yani gidemem doktora. Kullanmaya devam et flan da dememişti hiç hersey normal, 1 ay sonra gel dedi doktorum.
Velhasıl bi ilaç yazdrmak içinde gitmek istemiyorum ücretli birde malum.. aklıma takıldı bide son aylardayım ya hani, bir sorun olmasından korkuyorum. Msj attım cvpta gelmedi henüz. Karman çorman oldu kusura bakma :)

@Sebnem87 çok güzel o uygulama senin attığının daha başını okudum gözüm doldu bedevamını okumadım haftam geldiğinde okurum inşallah :) bende sabırsızlıkla okuyorum her hafta gelen msjı okumak için zaman hızlı geçsin istiyorum :) hergüne ayrı bir bilgi ne kadar güzel biz bu hafta karnabahar büyüklüğündeyiz dün bol bol yedim :))

Ne kadar şanslısınız umarım her şey daha iyi olur sizin için, ne yazık ki Türkiye de böyle bir durum söz konusu insan güvenebileceği bir doktor ve hastane bulamıyor :/
Evet bu konuda cok şanslıyım, dokdor epudurel ve hastane parası toplam 1000 ლ, bile olmadı sanırım ama odalar 2 kişilikdi benimki, tek kişilik ve 4 kişilikde vardı tabi fiyatlarda değişiyordu bu durumda. Dr.პაატა მახარაშვილი, erkek olduğu için cekinsemde önce biraz konuşunca ne kadar iyi bir dr olduğnu anladım, umarım sende en az benim memnun kaldığım gibi bir hastane bulursu.

ne iyi dr varmış maşallah benimkisi hiçbirşey demiyor, sadece şekerden uzak dur diyor o kadar :)) tarhana ve yoğurt olayına bende ağırlık vereyim bari ... teşekkürler canım ...

neymiş o uygulama ?

Günaydın kızlar,
C coracao bende 4. leventte oturuyorum canım ve de senin gibi doktor hastane arayışındaydım. Bu zamana kadar Özel levent hastanesi Şebnem Hanıma gittim iyi bir doktordu ama hastane küçük yeni doğan yoğun bakımı yoktu. Bırakmaya karar verdim. Gebelik okulu için Florance nightingale ücretsiz eğitimlere katılmıştım. Orada Yusuf hocayı tanıdım kendisi normal doğum yanlısı herkes de çok memnundu bende randevu aldım ona gideceğim Şişli florance da kendisi sgk geçiyor normal doğum 4 bin miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…