- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.801
yat yaaa benim içinde yat.. bugün uykuya öyle ihtiyacım var ki..Günaydın kızlar evde olunca yataktan çıkasım gelmiyor
Ben de ilkinde 30 kg almıştım çok zordu son dönemler yürüyemiyordm nefes alamıyordm tansiyonum çok yükseliyordu ödemim çok fazla oluyordu doktora her gittiğimde doktor korku dolu gözlerle bakıyordu bana canım o yüzden şimdi korkuyorum biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi ister istemez yiyorsun :))en son gittiğimde +13 tüm canım şu an kaçım bilmiyorum zaten diğer hamileliklerimde de 20 yi görmüş biri olarak 20 ye kadar yolu var diyorum napiyim kısıtlayamıyorum yiyorum elimde değil.. sende ye bişi olmaz
İyi bişey kuzum kötü değil tabi kiwalla her kontrolde 1 hafta önden gidiyor... iyi birşey mi kötü birşey mi bilemiyorum bende
Canım vala turkiyede değilim gürcustanda olsan, sana tavsıye ede bileceğin en iyi yer,"გაგუას კლინიკა" olurdu dünyanın benim için en iyi yeri bu doğumumuda orda yapıcam inşallah, o kadar iyi ebeler hemşireler varkı hele dr cok iyi biriydi, insana sankı anne sevgisi gösderiyordular, prenses gibi muamele gördümHerkese günaydın, kızlar lütfen bana hastane ve doktor bakımından tavsiyede bulunun, aklım iyice karıştı. Şu ana kadar devlet hastanesine gittim oradaki doktorumu çok iyi bulduğum için, çok anlayışlı sevimli bir bayan, ama en son görüştüğümüzde kendisinin doğuma girmediğini söyledi, yani en kötü 9-5 aralığında olursa gelir bakarım dedi. Normal doğumu ebeler yaptırıyormuş yani ben de uzun yıllar yurt dışında yaşadım ve türkiyede devlet hastanelerinde doğumda ebelerin çok kötü davrandığını okudum. Özel hastaneye gitmeye gelirse; son dakika ortaya bir şey atıp sizi sezeryana aldıklarını okuduğum için çok kuşkulandım, ilk doğumum olacak ve istiyorum ki emin ellere teslim olayım, prenses muamelesi görmesemde en azından doğumumdaki kişi bana destek versin, bir doktor olsun yanımda güvenebileceğim. Bir de olurda erken doğum olursa ki böyle bir risk yok şimdilik çok şükür; yeni doğan yoğun bakımı olsun dedi doktorum, bütçem de çok fazla değil doğuma hadi ayırsak en fazla 2 bin ayıralım. 4 leventte oturuyorum ama mesafe 1 saati aşmadığı sürece sorun olmaz gibi geliyor seçeceğim hastane açısından. Tavsiye edebileceğiniz normal doğumu destekleyen bir doktor ve hastane var mı? Çok uzun oldu ama okuyup tavsiye verirseniz çok memnun olurum.
ben hastanemden çok memnunum ama anadolu yakasindayim tabi hastanenin yogunbakim ünitesi olmasi lazim seni çok iyi anlıyorum ben vajinismus hastasiydim muayene olmadan sezeryana girdim mecburen sonda bile zor taktirdim Allah razı olsun çok güzel muamele gördüm inşallah gonlunuzdeki gibi bir yer bulursunuzHerkese günaydın, kızlar lütfen bana hastane ve doktor bakımından tavsiyede bulunun, aklım iyice karıştı. Şu ana kadar devlet hastanesine gittim oradaki doktorumu çok iyi bulduğum için, çok anlayışlı sevimli bir bayan, ama en son görüştüğümüzde kendisinin doğuma girmediğini söyledi, yani en kötü 9-5 aralığında olursa gelir bakarım dedi. Normal doğumu ebeler yaptırıyormuş yani ben de uzun yıllar yurt dışında yaşadım ve türkiyede devlet hastanelerinde doğumda ebelerin çok kötü davrandığını okudum. Özel hastaneye gitmeye gelirse; son dakika ortaya bir şey atıp sizi sezeryana aldıklarını okuduğum için çok kuşkulandım, ilk doğumum olacak ve istiyorum ki emin ellere teslim olayım, prenses muamelesi görmesemde en azından doğumumdaki kişi bana destek versin, bir doktor olsun yanımda güvenebileceğim. Bir de olurda erken doğum olursa ki böyle bir risk yok şimdilik çok şükür; yeni doğan yoğun bakımı olsun dedi doktorum, bütçem de çok fazla değil doğuma hadi ayırsak en fazla 2 bin ayıralım. 4 leventte oturuyorum ama mesafe 1 saati aşmadığı sürece sorun olmaz gibi geliyor seçeceğim hastane açısından. Tavsiye edebileceğiniz normal doğumu destekleyen bir doktor ve hastane var mı? Çok uzun oldu ama okuyup tavsiye verirseniz çok memnun olurum.
sadece bugün işte yarın yine işe koşacağım Şimdilik yatıyorum canım ama paşa dürtmeye başladı kalk acıktım diye :)yat yaaa benim içinde yat.. bugün uykuya öyle ihtiyacım var ki..
hava da zaten tam yatma havası
Daha ne kadar alırız bilmiyorum da doktora sorduğumda 2 hafta önce bana 5. 6 kg daha alırsın dedibende 8 kilo aldım 10 ile kapatsam çok iyi ama çok yiyiyorum bende
Ne kadar şanslısınız umarım her şey daha iyi olur sizin için, ne yazık ki Türkiye de böyle bir durum söz konusu insan güvenebileceği bir doktor ve hastane bulamıyor :/Canım vala turkiyede değilim gürcustanda olsan, sana tavsıye ede bileceğin en iyi yer,"დავით კაკუას ქლინიქა" olurdu dünyanın benim için en iyi yeri bu doğumumuda orda yapıcam inşallah, o kadar iyi ebeler hemşireler varkı hele dr cok iyi biriydi, insana sankı anne sevgisi gösderiyordular, prenses gibi muamele gördüm. Fiyatıda pahalı sayılmazdı bence ama ne yazıkı turkiyede önere bileceğim bir yer yok.
yesinler o paşanı...sadece bugün işte yarın yine işe koşacağım Şimdilik yatıyorum canım ama paşa dürtmeye başladı kalk acıktım diye :)
ben hastanemden çok memnunum ama anadolu yakasindayim tabi hastanenin yogunbakim ünitesi olmasi lazim seni çok iyi anlıyorum ben vajinismus hastasiydim muayene olmadan sezeryana girdim mecburen sonda bile zor taktirdim Allah razı olsun çok güzel muamele gördüm inşallah gonlunuzdeki gibi bir yer bulursunuz
Tesekkurler fikir için canım, bugun bakacağız akşam gelişmelerle görüşürüz o zaman :)))Burda miniço diye bi mağaza var canım orda bu araba 600 tlydi. Eğer orda da varsa alabilirsin çantada vardı sanırım orda 100 tl civarı olması lazım bende baya inceldim bu modeli ordan biliyorum :) internetten sipariş vermeye gelince bence de instagramdan sipariş vermeyin kapıda ödeme de olsa ben yüksek meblaları internetten alma taraftarı değilim ürünün orjinal olup olmadığı bile belli olmayabiliyor, e bebek baybmall gibi siteler daha güvenilir geliyor. aynı fiyat bile olsa direk gördüğünüz mağazadan alabilirsiniz yada aynı ürünü diğer mağazalarda inceleyip ayrı ayrı alabilirsiniz
bende 8 kilo aldım 10 ile kapatsam çok iyi ama çok yiyiyorum bende
O zaman yeme :)) ayy siz ne guzel hergun tatli yiyor musunuz ? Ben haftada 1 kez yiyorum tatliRica ederim canım ben de bilmiyordum doktora sormuştum :)
Kahvaltıda fazla kaçırdım tatlı işini canım bugünkü hakkımı kaybettim
Evet bu konuda cok şanslıyım, dokdor epudurel ve hastane parası toplam 1000 ლ, bile olmadı sanırım ama odalar 2 kişilikdi benimki, tek kişilik ve 4 kişilikde vardı tabi fiyatlarda değişiyordu bu durumda. Dr.პაატა მახარაშვილი, erkek olduğu için cekinsemde önce biraz konuşunca ne kadar iyi bir dr olduğnu anladım, umarım sende en az benim memnun kaldığım gibi bir hastane bulursu.Ne kadar şanslısınız umarım her şey daha iyi olur sizin için, ne yazık ki Türkiye de böyle bir durum söz konusu insan güvenebileceği bir doktor ve hastane bulamıyor :/
Esimim boyu 1.78 benimde 1.68 cnm ek yaptigim bişey yok ama kahvaltımı yapiyorum 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum yumurta fln yiyorum, öğle yemeğimi ekmeksiz yiyorum, akşama doğru meyve tabağı hazırlıyorum kayısı çilek armut muz gibi akşam yine yemek yiyorum birde gün içinde 3 kase fln yoğurt yiyorum bol bol tarhana çorbası önermişti doktorum onu yapiyorum pilavdan şekerden tuzdan uzak duruyorum günde 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum tatli haftada 1 defa sütlü tatlı birde bulgur pilavı yiyorum cnm sebzeli yada sade özel olarak pek bişey yapmıyorum he birşe enginar önermişti doktorum kısacası doktorumun dediklerine dikkat ediyorum.
@Sebnem87 çok güzel o uygulama senin attığının daha başını okudum gözüm doldu bedevamını okumadım haftam geldiğinde okurum inşallah :) bende sabırsızlıkla okuyorum her hafta gelen msjı okumak için zaman hızlı geçsin istiyorum :) hergüne ayrı bir bilgi ne kadar güzel biz bu hafta karnabahar büyüklüğündeyiz dün bol bol yedim :))
Gün gün gebelik takibi diye bir program canım fotosunu atayim şimdi hemen
Ah bir kavuşsak minişlerimize gerçi aglamaklar duygusallıklar bir ömür bitmez anneyiz çünkü
Ya senin yaptığına ben özeniyorum eskiden bende öyleydim ama şimdi gunde birden fazla sefer yiyorum sonuç +16kiloO zaman yeme :)) ayy siz ne guzel hergun tatli yiyor musunuz ? Ben haftada 1 kez yiyorum tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?