2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

C coracao merhaba ben Istanbul Anadolu yakasındayim ama avrupa yakasında birkaç arkadaşım koç üni. Hastanesinde doğum yaptılar. Çok memnunlardı ve yenidoğan yoğun bakımı da iyiydi. Fiyatı bilmiyorum Istanbul zaten fiyat konusunda rekorlarda maalesef

Canım bi aksilik olmamasına çok sevindim Güle güle büyüt bebişi=)

Gunaydin kizlar bisi sorucam, geceleri benim gibi ayaklari yanan varmi ya, tabanlarim cayir cayir yaniyor, ilk gebeligimde de olmustu ama sanki zirve yapti dun gece uyutmuyor resmen, sizde de ates basmalari oluyormu?

Canım ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde levent hastanesinde Şebnem hanıma gitmiştim, ama dediğin gibi hastane demeye bin şahit ister, o yüzden kağıthane devlet hastanesine devam ettim sırf doktorum için.

Şişli florance nightingale i araştırayım, 4 bin biraz yüksek olacak ama çare bulamazsam yapacak bir şey yok. Nette Nisa hastanesi için çok yorum okudum fiyatları da çok makuldü ama tabi araştırmak gerek

Bu arada şimdi farkettim doğumumuz aynı gün olacak :)

Türkiye hastanesine de bir bak istersen orada da bir arkadaşım doğum yapmıştı .

ne iyi dr varmış maşallah benimkisi hiçbirşey demiyor, sadece şekerden uzak dur diyor o kadar :)) tarhana ve yoğurt olayına bende ağırlık vereyim bari ... teşekkürler canım ...
Doktorumdan çok memnunum cnm bişey olsa ara der saat kaç olursa olsun bakamazsa kesin dönüş yapar. Birde sabahları kiraz ye dedi bana gün içinde yoğurtun içine yulaf koyup ye dedi kısacası tatli ve tuzdan uzak dur cnm birde pirinç pilavı ondan uzak dur yersen de 1 kasik pilav ye fazla yeme onun dışında bulgur pilavı ye hem tok tutuyor hem daha lezzetli geliyor bana. Rica ederim cnm umarim yardimci olabilmisimdir.

Ya senin yaptığına ben özeniyorum eskiden bende öyleydim ama şimdi gunde birden fazla sefer yiyorum sonuç +16kilo
Cnm bende tatliyi cok severim ozellikle süt tatlılarını ama beni doktorum engelliyor yeme diyor çocuğa zarar verirsin kendine zarar verirsin diyor ben o şekilde duruyorum. Bu aya kadar sadece 10 kilo aldim herkes kilo almamışsın diyor. Ama seninkiler ikiz cnm bize gore biraz daha fazla yemen gerekiyor ama tatli yeme cnm.

Aynen canım ben de heyecanla bekliyorum her okuduğumda boğazım düğümleniyor , ohh iyi yapmışsın yarasın kuzucuğa

Merhaba kizlar.Gece cok rahatsızlandım uyuyamadim .Kasiklarim siddetli agriyordu .Sabah da erkenden uyandim sonra bazi aksilikler beni buldu .Cok gerildim .Isten gelince de odamiz gelcek simdi de onu taktim kafaya cok gerginim istemsiz olarak ve rahatlayamiyorum.

Sonuna kadar haklısın bende artık tatlı yerine meyve yemeye çalışacağım bir süre bakalım olacak mı.

Anne sütü haricinde bir şey verilmemeli diye okuyorum hep, çünkü mide ve bağırsak yapıları daha tam gelişmemiş oluyorlar. Gene de vermeden bir bebek doktoruna sormakta fayda var.

Geçmiş olsun canım şu an nasılsın ağrın geçti mi ? Fiziksel bir ağrın yoksa çok ta gerilme bak bebişin odası gelecekmiş ne güzel işte görünce çok mutlu olursun eminim bir çift patik bile insanı nasıl mutlu ediyor eminim odayı görünce herşeyi unutacaksin

Gunaydin kizlar bisi sorucam, geceleri benim gibi ayaklari yanan varmi ya, tabanlarim cayir cayir yaniyor, ilk gebeligimde de olmustu ama sanki zirve yapti dun gece uyutmuyor resmen, sizde de ates basmalari oluyormu?
İçim yanıyo ama tenim soğuk. Avcumun içi yanıyo bi. Şuan dediğin gbi ayaklarımın altı yanıyo. Akşam eşimle geziyoruz buralar yağmurlu soğuktu hava biraZ. Eşim eve gecelim üşürsün diyor. Kolunu tuttum bak bak sıcaklığıma bak yanıyorum ben dedm :) Ruhum bedenime sığmıyo bazen

Sagol canim su an agrim yok cok şükür. Okula gidiyorum temiz havada sakinlesirim insallah .Odamiz da kazasiz belasiz bir kurulursa tamamdir .Cunku bir haftadır bekletiyorlar .Boyalarında kazinma olmus üretici hatasi .Iade yaptilar yenisi geldi bakalim nasilmis :)

Sonuna kadar haklısın bende artık tatlı yerine meyve yemeye çalışacağım bir süre bakalım olacak mı.
Dene cnm en azından başarabilirsin, bebişlerini aklına getir cnm o sekilde yemezsin ben oyle yaptim, suan hic aklima gelmiyor haftada 1 kez sutlu tatli yeme hakkim var. Şerbetli yasak zaten.

Not aldımmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…