2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman yeme :)) ayy siz ne guzel hergun tatli yiyor musunuz ? Ben haftada 1 kez yiyorum tatli
Tatlıdan kastım şerbetli bol şekeri tatlılar değil ne yazık ki
Kahvaltıda yediğim tatlı helva idi biraz abarttım sadece
Onun dışında gün içinde cezerye ya da lokum yiyorum
Ya da cevizli kurabiye vs canm
Benim de tatlılar bunlar

Ay valla Allah kolaylik versin bize, benm geceleri oluyor,sadece ayaklarim hep disarida bu seferde bileklerim usuyor, ay napicaz boyle daha var doguma yazin sicaginda hic dusunemiyorum

Cnm gecmis olsun, stress yapma hallolur hersey, baska seyler dusunmeye calis

nerdesiniz kızlar ya ??? kimse yok bugün hayırdır inşallah
Canım sabah hastaneye gittim. Fetal eko randevum vardı. Her gittiğimde kötü bişey öğreniyorum. Kalbindeki delik kapanabilirmis bu iyi olan.
Hemanjiom durumu ise şüphe dediler. Doktor perinatolojiye yönlendirdi. Ordaki doktor bağırsaklarla ilgili bişey gördü. Başkahastaneye yönlendirdi.
Gebelik sırasında önlem alabileceğimiz bişey var mı dedim. Yok dedi.
Bilmiyorum şimdi . Devlet hastanesinde ordan oraya gönderiyorlar. Kimseden de net bir bilg8 alamadım

Maşallah canım ben 68 kilo olmuştum en son.
Sen nasıl besleniyosun

Gecmis olsun canım
Umarım herşey gönlünce olur

Kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum canım ve normal kahvaltı ediyorum peynir yumurta zeytin domates vs
Ara ya lokum ya cezerye ya da bir tabak meyve hazırlıyorum
Öğle yemeği sebze ya da bakliyat yanında yoğurt vs
Ara öğün ne bulursam hafif
Aksam da protein ya da sebze salata yoğurt vs

Pirinç tüketmiyorum canım şekeri hayatımdan çıkaralı cok oldu zaten ekmek bir tek kahvaltıda yiyorum
Kızartma yemiyorum

kilo yapacak şeylerden uzak duruyorum hep çok az kilo aldım zaten ,söylemim nazar olur kızımda tam haftasında gidiyormuş dr öyle dedi ama hiç şunu ye bunu yeme vb konusmuyor,benim sezeryan olma ihtimalim yüksek olduğundan bende kilosunu biran önce toplasın derdine düştüm nedense ..

Çok şükür geçmesine sevindim , evet aynen temiz hava hem gerginliği hem sınırı alıyor ben öyle çok rahatliyorum , inşallah bugün hallolur bebiş odası ordan çıkmak istemiyceksin :)

AdaisyLove sağol canım cevabın için kahvaltımız aynı ama
Ben öğlen dışarda ekmek arası yiyorum
Aksamlarida değişiyor yediğimiz şeyler
Bulgur yiyorum kızartma yiyorum
Çoğu şeyi yiyorum ama şeker tüketmiyorum
Meyve dondurma çok yerim

Gunaydin kizlar bisi sorucam, geceleri benim gibi ayaklari yanan varmi ya, tabanlarim cayir cayir yaniyor, ilk gebeligimde de olmustu ama sanki zirve yapti dun gece uyutmuyor resmen, sizde de ates basmalari oluyormu?
bende yanıyorum geceleri canım her wcye kalktığımda ayaklarımı elimi yüzümü soğuk suyla yıkıyorum rahatlatıyor biraz

allahim ya hergun bi odanin iclerini duzleyim dedim kendi kendime bir saattir mutfak dolabinin iclerini duzledim ama öld resmen artik dayanamadim yattim bnim gibimisiniz sizde kizlar karnima sanci girdi belim agridi sanki onumde tas varmis gibi bi agirlik oldu

Çalışıyordun dimi canım
Ekmek arası et peynir ya da balık yiyorsan yine çok sağlıklı canım
Kızartma yi çok seviyorsan eğer öğlen tüketmeye çalış en azından çok kalori almamış olursun akşama kadar yakarsın haftasonuna vs sakla
Meyveyi ben de çok tüketiyorum bazen zararı var mı diye de sorguluyorum ama en masum u o herhalde
Dondurma haftada 1 yiyorum canım
Ya sütlü açık dondurma ya da canımın çektiği paketli bir dondurma
Gündüz yemeye çalışıyorum akşam da yemeği hafif yiyip dengelemeye çalışıyorum çok zor oluyor inan ki
Bazen diyorum keşke istediğim her şeyi yiyebilsem

kızlar ben genelde erken doğum yapıyorum 35 -36 da hastane odasında masa hazırlamayı düşünüyorum çikolata badem şekeri falan..çikolata nekadar sürede bayatlar

Ay valla Allah kolaylik versin bize, benm geceleri oluyor,sadece ayaklarim hep disarida bu seferde bileklerim usuyor, ay napicaz boyle daha var doguma yazin sicaginda hic dusunemiyorum
Amin canım amin... bol su içecez mecbur. Yazın çok sıcağada hiç gelemem pet şişeyi buzlukta dondurup gece onunla girerdim yatağa. Bi ayaklarımın altına bide ellerimin içinde avcumda tutardım bu sene napacaksak... ayak bileğimi görsen psikolojim bozuldu şişti ki nasıl. Elimi yumruk yapınca parmaklarım sızlıyo ellerde şişti. Bunun bir çaresi yok mu acaba.. duba gibi hissediyorum kendimi, halbuki bitek karnım var

Haklısın canım
Ekmek arası köfte tavuk artık ne bulursam canm

Okuyordum canım
Meyveye dondurmaya dayanamıyorum resmen
Kızartmayi sevmek değilde bazen kaymakamlarda yiyoruz ondan o yapınca yiyorum canm

Zaten şerbetli tatlılar çok ağır ya insanın midesi bulanıyor fazla kaçırınca birde böyle bayramlarda ev baklavalari fln yaparlar ya
Toparlar cnm kilosunu sıkıntı yapma benimde sezeryan olcak benimde kizim bazen tam haftasında gidiyor bazen önde gidiyor mesela dün gittiğimde 32+1 'di ama normalde 31 +6 şuan yarın 33. Haftadan gün alicam Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…