2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dünden beri bebeğimim hareketlerinde aşırı azalma var normalmidir dün akşamda doğru düzgün hareket etmedi. Gece ben yatarken 1-2 kere kımıldadı bugünde sadece sabah kalkarken hissettim sonrası yine yok. Gerçi hareketli bi sabahtı arkadaşım kahvaltıya geldi pek oturamadım ama yine de hareket ederdi sanki

ayakta çok kaldıysan ondan da hareket etmemiş olabilir...
bizim yorgunluğumuzdan etkileniyorlar sonuçta
biraz dinlen bakalım nasıl olacak

bende yanıyorum geceleri canım her wcye kalktığımda ayaklarımı elimi yüzümü soğuk suyla yıkıyorum rahatlatıyor biraz
Ay o wc zaten saatte 1 e dustu gibi bisey Allahim saglikla sonuna getirsin bunlarda gecicek ins.
Aynen cnm bol bol su icicez o sisme bendede var yuzuk olmuor bileklerim oyle odemli, simdi tartildm 1 kilo daha almisim hamilelikten bu yana 6-7 kilo aldim ama davul gibi hissediyorum karnim cok hele son zamanlar hizlanacak kilo alimi hayirlisi artik napalim saglicakla gelsinlerde..

Sagolun kizlar ortam degistirince rahatladim .Oglen yemegimi de yersem daha iyi olacagim .
Cnm gecmis olsun, stress yapma hallolur hersey, baska seyler dusunmeye calis

Çok şükür geçmesine sevindim , evet aynen temiz hava hem gerginliği hem sınırı alıyor ben öyle çok rahatliyorum , inşallah bugün hallolur bebiş odası ordan çıkmak istemiyceksin :)

Canim yukseklere uzanmak cok tehlikeli .Aman dikkat

Ayy yarin sabah da ben bu mutlulukla uyanacağım insallah .Gule gule kullanin canim.
1 saattir oturuyorum ama hala kımıldamadı bekliyorum bakalım
Canim su ic ve soluna yat .Yorulmustur senin hareketlerin onu uyutuyor cunku .

Ben sabah bi uyandım kesintisiz uyumuşum gece hiç hareket etmediğini animsadim kalktım uykum kaçtı eşime dedim bana güldü birakta çocuk uyusun dedi :) sonra hareketlenmeye başladı simdide çok hareketli
sende sıkma canını birazdan hareketlenir ara ara düzenleri değişiyor tabi biz korkuyoruz evham yapıyoruz

Ah o gaz aaah :) her kafadan bir ses çıkıyor. Ben neler denemedim ki :) Ama tazecik bebeğe soda vermedim :) Ne biliyim. Gaz geçsin diye gazlı bir şey veriyorsun çocuğa. Midesine zarar verir bence.
benim kizlarimda hiç gaz olmadı ama şimdi bebeğim erkek erkekte gazlı olur derler bakalım inşallah olmaz ama yinede soda vermem sanirim

Ben kendim hissetmyorum sıcaklığımı ama eşimin elini tutuyorum ay diyo dokunma bana yanıyorsun sen :)
kızlar ben genelde erken doğum yapıyorum 35 -36 da hastane odasında masa hazırlamayı düşünüyorum çikolata badem şekeri falan..çikolata nekadar sürede bayatlar
Canım ben dün daha yazmıştım çikolata satan bir sayfaya hem fiyat hemde dediğin gibi ne zaman vermeliyim diye 1 ay öncesinden verseniz olur dedi oda sıcaklığında saklayın dedi

Canım hiç korkma benimde dün başıma geldi sabah kıpır kıpır olur normalde akşamüstüne kadar bir kere tekmeledi akşamüstünden sonra bir coştu tam coştu seninde birazdan başlar tekmeler :)

öylemi Sağol canım

Haklısın canım
Ekmek arası köfte tavuk artık ne bulursam canm

Okuyordum canım
Meyveye dondurmaya dayanamıyorum resmen
Kızartmayi sevmek değilde bazen kaymakamlarda yiyoruz ondan o yapınca yiyorum canm
Anladım canım allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin :)
Mecbur kalıyor insan bazen ya biz de hafta sonu kaynanam a gidiyoruz akşam yemeği orda yiyoruz ne varsa artık yemek zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…