- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.861
en son gittiğimde dönmüştü sanırım hala o pozisyonda çünkü ayaklarını hep sağ tarafımda hissediyorum bazen yakalıyorum falan30'lu haftalarda olanlar, bebekleriniz baş aşağı pozisyona döndü mü?
ayakta çok kaldıysan ondan da hareket etmemiş olabilir...Kızlar dünden beri bebeğimim hareketlerinde aşırı azalma var normalmidir dün akşamda doğru düzgün hareket etmedi. Gece ben yatarken 1-2 kere kımıldadı bugünde sadece sabah kalkarken hissettim sonrası yine yok. Gerçi hareketli bi sabahtı arkadaşım kahvaltıya geldi pek oturamadım ama yine de hareket ederdi sanki
Ay o wc zaten saatte 1 e dustu gibi bisey Allahim saglikla sonuna getirsin bunlarda gecicek ins.bende yanıyorum geceleri canım her wcye kalktığımda ayaklarımı elimi yüzümü soğuk suyla yıkıyorum rahatlatıyor biraz
Aynen cnm bol bol su icicez o sisme bendede var yuzuk olmuor bileklerim oyle odemli, simdi tartildm 1 kilo daha almisim hamilelikten bu yana 6-7 kilo aldim ama davul gibi hissediyorum karnim cok hele son zamanlar hizlanacak kilo alimi hayirlisi artik napalim saglicakla gelsinlerde..Amin canım amin... bol su içecez mecbur. Yazın çok sıcağada hiç gelemem pet şişeyi buzlukta dondurup gece onunla girerdim yatağa. Bi ayaklarımın altına bide ellerimin içinde avcumda tutardım bu sene napacaksak... ayak bileğimi görsen psikolojim bozuldu şişti ki nasıl. Elimi yumruk yapınca parmaklarım sızlıyo ellerde şişti. Bunun bir çaresi yok mu acaba.. duba gibi hissediyorum kendimi, halbuki bitek karnım var
güle güle kullan canım çok güzelmişMerhaba kızlar bizimde salı günü fotoğraf çekimimiz vardı ancak kendime geliyorum 2saat sürdü ama beni çok yordu bir o kadar da keyifli geçti. Dün de dolabımız geldi sabah hayran hayran ona baktık büyük buluşmaya az kaldıEki Görüntüle 2145055 Eki Görüntüle 2145056
1 saattir oturuyorum ama hala kımıldamadı bekliyorum bakalımayakta çok kaldıysan ondan da hareket etmemiş olabilir...
bizim yorgunluğumuzdan etkileniyorlar sonuçta
biraz dinlen bakalım nasıl olacak
Cnm gecmis olsun, stress yapma hallolur hersey, baska seyler dusunmeye calis
Canım sabah hastaneye gittim. Fetal eko randevum vardı. Her gittiğimde kötü bişey öğreniyorum. Kalbindeki delik kapanabilirmis bu iyi olan.
Hemanjiom durumu ise şüphe dediler. Doktor perinatolojiye yönlendirdi. Ordaki doktor bağırsaklarla ilgili bişey gördü. Başkahastaneye yönlendirdi.
Gebelik sırasında önlem alabileceğimiz bişey var mı dedim. Yok dedi.
Bilmiyorum şimdi . Devlet hastanesinde ordan oraya gönderiyorlar. Kimseden de net bir bilg8 alamadım
Maşallah canım ben 68 kilo olmuştum en son.
Sen nasıl besleniyosun
Gecmis olsun canım
Umarım herşey gönlünce olur
Çok şükür geçmesine sevindim , evet aynen temiz hava hem gerginliği hem sınırı alıyor ben öyle çok rahatliyorum , inşallah bugün hallolur bebiş odası ordan çıkmak istemiyceksin :)
Canim yukseklere uzanmak cok tehlikeli .Aman dikkatallahim ya hergun bi odanin iclerini duzleyim dedim kendi kendime bir saattir mutfak dolabinin iclerini duzledim ama öld resmen artik dayanamadim yattim bnim gibimisiniz sizde kizlar karnima sanci girdi belim agridi sanki onumde tas varmis gibi bi agirlik oldu
Benim 28 de dönmüştü30'lu haftalarda olanlar, bebekleriniz baş aşağı pozisyona döndü mü?
Ah o gaz aaah :) her kafadan bir ses çıkıyor. Ben neler denemedim ki :) Ama tazecik bebeğe soda vermedim :) Ne biliyim. Gaz geçsin diye gazlı bir şey veriyorsun çocuğa. Midesine zarar verir bence.midesine dokunmazmi soda bilemedim
Ayy yarin sabah da ben bu mutlulukla uyanacağım insallah .Gule gule kullanin canim.Merhaba kızlar bizimde salı günü fotoğraf çekimimiz vardı ancak kendime geliyorum 2saat sürdü ama beni çok yordu bir o kadar da keyifli geçti. Dün de dolabımız geldi sabah hayran hayran ona baktık büyük buluşmaya az kaldıEki Görüntüle 2145055 Eki Görüntüle 2145056
Canim su ic ve soluna yat .Yorulmustur senin hareketlerin onu uyutuyor cunku .1 saattir oturuyorum ama hala kımıldamadı bekliyorum bakalım
Ben sabah bi uyandım kesintisiz uyumuşum gece hiç hareket etmediğini animsadim kalktım uykum kaçtı eşime dedim bana güldü birakta çocuk uyusun dedi :) sonra hareketlenmeye başladı simdide çok hareketliKızlar dünden beri bebeğimim hareketlerinde aşırı azalma var normalmidir dün akşamda doğru düzgün hareket etmedi. Gece ben yatarken 1-2 kere kımıldadı bugünde sadece sabah kalkarken hissettim sonrası yine yok. Gerçi hareketli bi sabahtı arkadaşım kahvaltıya geldi pek oturamadım ama yine de hareket ederdi sanki
midesine dokunmazmi soda bilemedim
benim kizlarimda hiç gaz olmadı ama şimdi bebeğim erkek erkekte gazlı olur derler bakalım inşallah olmaz ama yinede soda vermem sanirimAh o gaz aaah :) her kafadan bir ses çıkıyor. Ben neler denemedim ki :) Ama tazecik bebeğe soda vermedim :) Ne biliyim. Gaz geçsin diye gazlı bir şey veriyorsun çocuğa. Midesine zarar verir bence.
35-36da doğum yaparsan ramazana rastlarkızlar ben genelde erken doğum yapıyorum 35 -36 da hastane odasında masa hazırlamayı düşünüyorum çikolata badem şekeri falan..çikolata nekadar sürede bayatlar
evet dönmüş dün öyle söyledi doktorum ama dönmese bile son ana kadar vakti varmış30'lu haftalarda olanlar, bebekleriniz baş aşağı pozisyona döndü mü?
Ben kendim hissetmyorum sıcaklığımı ama eşimin elini tutuyorum ay diyo dokunma bana yanıyorsun sen :)İçim yanıyo ama tenim soğuk. Avcumun içi yanıyo bi. Şuan dediğin gbi ayaklarımın altı yanıyo. Akşam eşimle geziyoruz buralar yağmurlu soğuktu hava biraZ. Eşim eve gecelim üşürsün diyor. Kolunu tuttum bak bak sıcaklığıma bak yanıyorum ben dedm :) Ruhum bedenime sığmıyo bazen
Canım ben dün daha yazmıştım çikolata satan bir sayfaya hem fiyat hemde dediğin gibi ne zaman vermeliyim diye 1 ay öncesinden verseniz olur dedi oda sıcaklığında saklayın dedikızlar ben genelde erken doğum yapıyorum 35 -36 da hastane odasında masa hazırlamayı düşünüyorum çikolata badem şekeri falan..çikolata nekadar sürede bayatlar
Canım hiç korkma benimde dün başıma geldi sabah kıpır kıpır olur normalde akşamüstüne kadar bir kere tekmeledi akşamüstünden sonra bir coştu tam coştu seninde birazdan başlar tekmeler :)Kızlar dünden beri bebeğimim hareketlerinde aşırı azalma var normalmidir dün akşamda doğru düzgün hareket etmedi. Gece ben yatarken 1-2 kere kımıldadı bugünde sadece sabah kalkarken hissettim sonrası yine yok. Gerçi hareketli bi sabahtı arkadaşım kahvaltıya geldi pek oturamadım ama yine de hareket ederdi sanki
evet canım bende rastlar diye düşünüyorum35-36da doğum yaparsan ramazana rastlar
öylemi Sağol canımBen kendim hissetmyorum sıcaklığımı ama eşimin elini tutuyorum ay diyo dokunma bana yanıyorsun sen :)
Canım ben dün daha yazmıştım çikolata satan bir sayfaya hem fiyat hemde dediğin gibi ne zaman vermeliyim diye 1 ay öncesinden verseniz olur dedi oda sıcaklığında saklayın dedi
Canım hiç korkma benimde dün başıma geldi sabah kıpır kıpır olur normalde akşamüstüne kadar bir kere tekmeledi akşamüstünden sonra bir coştu tam coştu seninde birazdan başlar tekmeler :)
Anladım canım allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin :)Haklısın canım
Ekmek arası köfte tavuk artık ne bulursam canm
Okuyordum canım
Meyveye dondurmaya dayanamıyorum resmen
Kızartmayi sevmek değilde bazen kaymakamlarda yiyoruz ondan o yapınca yiyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?