- 19 Ocak 2016
- 2.390
- 1.899
- 133
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.881
Bizim buğu. Gelecek park yatagımız joıe nın bakabılırsın gayet kullanışlı ve guzelKızlar hala beşik almadım. Park yatak için marka ve model öneriniz var mı
Şekerin yoksa cikolata yada yediğinde bebek daha aktıf olan bir şey ( ben dondurma yediğinde cok haraket ediyor) ye sol yana uzan.Kızlar dünden beri bebeğimim hareketlerinde aşırı azalma var normalmidir dün akşamda doğru düzgün hareket etmedi. Gece ben yatarken 1-2 kere kımıldadı bugünde sadece sabah kalkarken hissettim sonrası yine yok. Gerçi hareketli bi sabahtı arkadaşım kahvaltıya geldi pek oturamadım ama yine de hareket ederdi sanki
Evet:) Erkekler gazlı oluyor maalesef. Ben 6 ay çektim. İlk çocuk da olduğu için ne yapacağımı şaşırmıştım. Acı elma yağı ile ayaklarına masaj yapınca rahatlıyordu. Bir de havlu ısıtıp karnına koyuyordum. Ayaklarını karnına doğru itip masaj yapıyordum. Doktorlar bir sürü bitkisel şurup veriyor. Ama hiç biri işe yaramıyor:) Bu seferki de oğlan. Bakalım beni neler bekliyor. İnşallah gazlı bebek olmaz.benim kizlarimda hiç gaz olmadı ama şimdi bebeğim erkek erkekte gazlı olur derler bakalım inşallah olmaz ama yinede soda vermem sanirim
Ayy yarin sabah da ben bu mutlulukla uyanacağım insallah .Gule gule kullanin canim.
Canim su ic ve soluna yat .Yorulmustur senin hareketlerin onu uyutuyor cunku .
Ben sabah bi uyandım kesintisiz uyumuşum gece hiç hareket etmediğini animsadim kalktım uykum kaçtı eşime dedim bana güldü birakta çocuk uyusun dedi :) sonra hareketlenmeye başladı simdide çok hareketli
sende sıkma canını birazdan hareketlenir ara ara düzenleri değişiyor tabi biz korkuyoruz evham yapıyoruz
Ben kendim hissetmyorum sıcaklığımı ama eşimin elini tutuyorum ay diyo dokunma bana yanıyorsun sen :)
Canım ben dün daha yazmıştım çikolata satan bir sayfaya hem fiyat hemde dediğin gibi ne zaman vermeliyim diye 1 ay öncesinden verseniz olur dedi oda sıcaklığında saklayın dedi
Canım hiç korkma benimde dün başıma geldi sabah kıpır kıpır olur normalde akşamüstüne kadar bir kere tekmeledi akşamüstünden sonra bir coştu tam coştu seninde birazdan başlar tekmeler :)
Hala kımıldamadı kızlar, soda içtim su içtim çikolata yoktu ama kurabiye vardı onu yedim, uzanıyorum yok kalkıyorum yok. Bekliyorum bakalım inşallah oynar.Şekerin yoksa cikolata yada yediğinde bebek daha aktıf olan bir şey ( ben dondurma yediğinde cok haraket ediyor) ye sol yana uzan.
Mrb kızlar nst de sancılarım devam ediyor. 60-70 hatta bazen 90-100 oluyor sancı değerim hissediyorum ama çok şiddetli sancılar değil. Açıklığım hala 3,5 cm. Bu sabah doktor yatışa devam çıkamazsın dedi. Ayağa kalkarsan Doğum önümüzdeki haftayı bulmaz. 36. Haftayı görmemiz ütopya en azından 32. Haftayı görelim diyorlar.
Önce bol su sonra bol bol istirahat edin sonrada sizi üzen stres faktörlerinden uzak durun kızlar ben dikkat etmedim çok pişmanım. erken Doğumun en büyük tetikliyicileri dış faktör olarak bunlarmış. Bırakın işleriniz kalsın. Zamanında gelsin bebişleriniz yeter ki.
Ayy yarin sabah da ben bu mutlulukla uyanacağım insallah .Gule gule kullanin canım
Büyük parçalar geldikçe zamanın yaklaştığını daha iyi anlıyorsun yarın senin için çok heyecanlı olur odasına girmeye doyamazsın
Ataşlı hatunlarız :)))Ben kendim hissetmyorum sıcaklığımı ama eşimin elini tutuyorum ay diyo dokunma bana yanıyorsun sen :)
Canım ben dün daha yazmıştım çikolata satan bir sayfaya hem fiyat hemde dediğin gibi ne zaman vermeliyim diye 1 ay öncesinden verseniz olur dedi oda sıcaklığında saklayın dedi
Canım hiç korkma benimde dün başıma geldi sabah kıpır kıpır olur normalde akşamüstüne kadar bir kere tekmeledi akşamüstünden sonra bir coştu tam coştu seninde birazdan başlar tekmeler :)
Ben tartıya çıkmaya korkuyorum hergün bir kilo artıyo nasıl oluyo anlamıyorumAy o wc zaten saatte 1 e dustu gibi bisey Allahim saglikla sonuna getirsin bunlarda gecicek ins.
Aynen cnm bol bol su icicez o sisme bendede var yuzuk olmuor bileklerim oyle odemli, simdi tartildm 1 kilo daha almisim hamilelikten bu yana 6-7 kilo aldim ama davul gibi hissediyorum karnim cok hele son zamanlar hizlanacak kilo alimi hayirlisi artik napalim saglicakla gelsinlerde..
Mrb kızlar nst de sancılarım devam ediyor. 60-70 hatta bazen 90-100 oluyor sancı değerim hissediyorum ama çok şiddetli sancılar değil. Açıklığım hala 3,5 cm. Bu sabah doktor yatışa devam çıkamazsın dedi. Ayağa kalkarsan Doğum önümüzdeki haftayı bulmaz. 36. Haftayı görmemiz ütopya en azından 32. Haftayı görelim diyorlar.
Önce bol su sonra bol bol istirahat edin sonrada sizi üzen stres faktörlerinden uzak durun kızlar ben dikkat etmedim çok pişmanım. erken Doğumun en büyük tetikliyicileri dış faktör olarak bunlarmış. Bırakın işleriniz kalsın. Zamanında gelsin bebişleriniz yeter ki.
Soluna doğru uzan konuş canım onunla. Annesinin sesine tepkisiz kalmaz. Biraz daha hareket etmezse doktoruna yada sağlık ocağına git canımHala kımıldamadı kızlar, soda içtim su içtim çikolata yoktu ama kurabiye vardı onu yedim, uzanıyorum yok kalkıyorum yok. Bekliyorum bakalım inşallah oynar.
canım sende yat dinlen hastaneden çıkma sakin 32 -34 bir atlatsan inşallahMrb kızlar nst de sancılarım devam ediyor. 60-70 hatta bazen 90-100 oluyor sancı değerim hissediyorum ama çok şiddetli sancılar değil. Açıklığım hala 3,5 cm. Bu sabah doktor yatışa devam çıkamazsın dedi. Ayağa kalkarsan Doğum önümüzdeki haftayı bulmaz. 36. Haftayı görmemiz ütopya en azından 32. Haftayı görelim diyorlar.
Herzaman maşallahımız varAtaşlı hatunlarız :)))
İnşalah 36 bekler, sakın dr sözünden cikma haklı eyer gözetim altında olmazsan doğumun olur hemen sadıce 0,5 cm aciklik daha olsa durdurmak münkün olmaya bilir, kendin ve bebeğin için dayan sık dişini.Mrb kızlar nst de sancılarım devam ediyor. 60-70 hatta bazen 90-100 oluyor sancı değerim hissediyorum ama çok şiddetli sancılar değil. Açıklığım hala 3,5 cm. Bu sabah doktor yatışa devam çıkamazsın dedi. Ayağa kalkarsan Doğum önümüzdeki haftayı bulmaz. 36. Haftayı görmemiz ütopya en azından 32. Haftayı görelim diyorlar.
Gaz sancısı gibi bi ağrı dolanıp duruyo karnımda normal mi acaba sende de oluyor muyduHerzaman maşallahımız var
Vala bende korkuyorum günün her saatınde tartıya cıkıyorum korka korka, bu yüzden eşim haftada bi getiriyor tartıyı tartıldıkda sonra sabah ac karna götürüp saklıyor evden başka bi yerde yoksa tartını üsdünde uyuycam.Ben tartıya çıkmaya korkuyorum hergün bir kilo artıyo nasıl oluyo anlamıyorumhakkaten ışık hızıyla şişeceğiz sanırım
Aslında en iyisini ediyorVala bende korkuyorum günün her saatınde tartıya cıkıyorum korka korka, bu yüzden eşim haftada bi getiriyor tartıyı tartıldıkda sonra sabah ac karna götürüp saklıyor evden başka bi yerde yoksa tartını üsdünde uyuycam.sen kac kilo aldınki böyle söylüyorsun?
Evet canım çok oldu hemde genelde çok yemek yediğimde yada uzun sğre oturduğumda hele birde altında sıkan bir şey varsa. Yatıp karnıma masaj yapıyordum ben hepGaz sancısı gibi bi ağrı dolanıp duruyo karnımda normal mi acaba sende de oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?