2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yediklerinize ne kadar da dikkat ediyosunuz kızlar şaşırdım valla. ben doğru düzgün besleniyorum diyemem şerbetli olmasa da tatlımdan eksik kalamam asla ama öğün yemekleri az yerim. mutfakta da hiç pratik değilim zaten...

Şekerin yoksa cikolata yada yediğinde bebek daha aktıf olan bir şey ( ben dondurma yediğinde cok haraket ediyor) ye sol yana uzan.

benim kizlarimda hiç gaz olmadı ama şimdi bebeğim erkek erkekte gazlı olur derler bakalım inşallah olmaz ama yinede soda vermem sanirim
Evet:) Erkekler gazlı oluyor maalesef. Ben 6 ay çektim. İlk çocuk da olduğu için ne yapacağımı şaşırmıştım. Acı elma yağı ile ayaklarına masaj yapınca rahatlıyordu. Bir de havlu ısıtıp karnına koyuyordum. Ayaklarını karnına doğru itip masaj yapıyordum. Doktorlar bir sürü bitkisel şurup veriyor. Ama hiç biri işe yaramıyor:) Bu seferki de oğlan. Bakalım beni neler bekliyor. İnşallah gazlı bebek olmaz.

Ayy yarin sabah da ben bu mutlulukla uyanacağım insallah .Gule gule kullanin canim.

Canim su ic ve soluna yat .Yorulmustur senin hareketlerin onu uyutuyor cunku .

Şekerin yoksa cikolata yada yediğinde bebek daha aktıf olan bir şey ( ben dondurma yediğinde cok haraket ediyor) ye sol yana uzan.
Hala kımıldamadı kızlar, soda içtim su içtim çikolata yoktu ama kurabiye vardı onu yedim, uzanıyorum yok kalkıyorum yok. Bekliyorum bakalım inşallah oynar.

Mrb kızlar nst de sancılarım devam ediyor. 60-70 hatta bazen 90-100 oluyor sancı değerim hissediyorum ama çok şiddetli sancılar değil. Açıklığım hala 3,5 cm. Bu sabah doktor yatışa devam çıkamazsın dedi. Ayağa kalkarsan Doğum önümüzdeki haftayı bulmaz. 36. Haftayı görmemiz ütopya en azından 32. Haftayı görelim diyorlar.
Önce bol su sonra bol bol istirahat edin sonrada sizi üzen stres faktörlerinden uzak durun kızlar ben dikkat etmedim çok pişmanım. erken Doğumun en büyük tetikliyicileri dış faktör olarak bunlarmış. Bırakın işleriniz kalsın. Zamanında gelsin bebişleriniz yeter ki.

Çıkma canım hastane de kal o zaman..
Bwbisler anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi

Ataşlı hatunlarız :)))

Ben tartıya çıkmaya korkuyorum hergün bir kilo artıyo nasıl oluyo anlamıyorum hakkaten ışık hızıyla şişeceğiz sanırım

canım hastanede olman daha iyi ne kadar kalırsa bebiş seninle o kadar iyi onun için... bol bol dinlen.. dualarımdasın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Hala kımıldamadı kızlar, soda içtim su içtim çikolata yoktu ama kurabiye vardı onu yedim, uzanıyorum yok kalkıyorum yok. Bekliyorum bakalım inşallah oynar.
Soluna doğru uzan konuş canım onunla. Annesinin sesine tepkisiz kalmaz. Biraz daha hareket etmezse doktoruna yada sağlık ocağına git canım

canım sende yat dinlen hastaneden çıkma sakin 32 -34 bir atlatsan inşallah

İnşalah 36 bekler, sakın dr sözünden cikma haklı eyer gözetim altında olmazsan doğumun olur hemen sadıce 0,5 cm aciklik daha olsa durdurmak münkün olmaya bilir, kendin ve bebeğin için dayan sık dişini.

Ben tartıya çıkmaya korkuyorum hergün bir kilo artıyo nasıl oluyo anlamıyorum hakkaten ışık hızıyla şişeceğiz sanırım
Vala bende korkuyorum günün her saatınde tartıya cıkıyorum korka korka, bu yüzden eşim haftada bi getiriyor tartıyı tartıldıkda sonra sabah ac karna götürüp saklıyor evden başka bi yerde yoksa tartını üsdünde uyuycam. sen kac kilo aldınki böyle söylüyorsun?

Aslında en iyisini ediyor psikoloji pert yoksa... ben 64le hamile kalmıştım. Dün 72 bugun 73 çıktım

Kizlar bugün kontrolüm vardi. Bebişin kilosu 1750 boyuda 45 cm. Doktor iyi dedi bundan sonra daha çok kilo alir dedi. Daha 2 kilo bile olamamişiz yani. Kafası 2 hafta önden gidiyomuş aranızda böyle olan varmi. Gerçi doktor sorun değil dedi. Babasina çekmiş galiba biraz babamizin kafasi büyükte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…