2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuya
bende yarın gidicem merakla bekliyorum bakalım bizim prenses ne kadar olmuş

Evet canım çok oldu hemde genelde çok yemek yediğimde yada uzun sğre oturduğumda hele birde altında sıkan bir şey varsa. Yatıp karnıma masaj yapıyordum ben hep
Ay bana yeni oluyor. Sabah yarım ekmekle kahvaltı yaptım kraker meyve suyu vs içtim çokmu yemişim acaba :)) uzanıyordum zaten soluma yatıyorum su hiç içmedim tuvalete kalkınca ağrı girdi rahmimde ince ince sızlıyo içerden. Sanırım artık ağrılı sürece mi giriyorum napıyorum sende var mı ağrılar

Canim cok geçmiş olsun sakın çıkma hastaneden bol bol dinlen orda kaldığın sürece süreyi uzatırlar inşallah Rabbim yardımcın olsun
oinone27 canım hareket etti mi bebis
Etmediyse müzik aç soluna uzan kulaklığı karnına koy çocuk şarkıları aç hemen kımıldar

Maşallah maşallah iyisiniz :) sağlıklı olsunda kuzucuğun. Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ♡

Çok sevindim canım, hep böyle iyi gider umarım. Tam vaktinde sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah

Allahım yardımcın olsun ((

Kuzum benim, böyle hissetmen çok normal heleki ilk gebeliğinse. Ama biz zaten anne olmak için geldik dünyaya, çocukluğumuzda oyuncak bebeklerimize annelik yaptık mesela içgüdüsel olarak annelik ruhumuzda var Hiç merak etme Allah’ın izniyle çok güzel bi anne olacaksın.

Hala kımıldamadı kızlar, soda içtim su içtim çikolata yoktu ama kurabiye vardı onu yedim, uzanıyorum yok kalkıyorum yok. Bekliyorum bakalım inşallah oynar.
Canım yorulduysan ondandır aslında hateket edıyor ama vurmuyor işte her zamanki gibi. Fazla stres yapma bende bi kaç hafta once hareket etmıyo dıye gtmştm doktora. Ama içerde oynuyodu ultrasonda gordugumde. Rahatlayınca hissettm hareketini. Eğer çok evham yaparsan sağlık ocağına git. Korkma mümkünse tamam mı cvp olarak hissettim yazmanı bekliyorum ona gore :))

Kızlar dünden beri bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum
Önceden kafa yukarıda idi
Hareketler hep yukarıdaydi şimdi idrar torbasında çok baskı hissediyorum dönmüş müdür acaba

Kızlar dünden beri bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum
Önceden kafa yukarıda idi
Hareketler hep yukarıdaydi şimdi idrar torbasında çok baskı hissediyorum dönmüş müdür acaba
muhtemelen dönmüş olabilir canım... benim mesala bıdık aşağıda kafası... bariz belli yani.. hıçkırıklar ordan geliyor ayaklar sağ tarafta muhtemelen popo da göbeğimin tam solunda

muhtemelen dönmüş olabilir canım... benim mesala bıdık aşağıda kafası... bariz belli yani.. hıçkırıklar ordan geliyor ayaklar sağ tarafta muhtemelen popo da göbeğimin tam solunda
Aaa öyle mi canım benim de hıçkırıklar aşağıda
Bugün pek bir sakın ama çok hareket etmedi
Ben de kendimi iyi hissetmiyorum inanılmaz baş ağrısı ve dönmesi bir de haksızlık var üstümde anlamadım gitti

Canim yat .Ordan bebegin kucaginda saglikli bir sekilde cik insallah.
Ayy bir de besik bizim odamizda olcak gozumu açınca onu gorcem,harika

Meyve suyu gaz yapmıştır belki canım su iç bol bol. Bende ağrı yok arada işte dediğim zamanlar gaz sancısı gibi oluyor karnıma masaj yapınca geçiyor o da birde bazı zamanlar bebeğim dayanıyor heralde sertleşiyor karnım o da ağrı gibi yapıyor. Rahimde ağrı hissetmedim hiç sadece dün alttan tekmeler hissettim sanki çıkcak gibi o da benim karnım aşağıda acaba ondan mı dedim yürürken zorlandım aşağıdan çıkcak gibi hissettim hep:) yalancı sancılarbu zamanlarda başlıyor sanırım onları hissediyor olabiliriz belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…