2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benm 2.hamileligim ya ilkinde boyle bisey yasamadigim icin korku basiyor, ayy nasi rahat hamilelik gecirmisim meger oglumda, son 1 ay sadece hafif bel agrim olmustu oda yuruyunce, Allah hepimize kolaylik versin saglicakla kavuatursun ins cnm
Her gebelik kendine has diye bi yazı okumustum eskiden. Çok doğru. Bitane daha yapsan Allah bilir neler yapacak o sana :)) Rabbim sağlıkla kavuştursun da inşallah ♡♡♡

Kizlar ya dunden beri akintim bi tuhaf once krem gibi bi akinti geldi beyaz kivamli kokusuz bugunde iki kere bole su gibi akinti geldi beden acaba
Benimde akıntım arttı 3 gün önce doktora söyledim. Ağrı kaşıntı olmadığı sürece önemli değil diyip üzerinde pek durmadı. Hormon değişikliğinden artış olabilir dedi sadece.

Çok iui anlıyorum Allah onlara muhtaç etmesin eşinle aranı iyi tuttuktan sonra herkes kapının dışında kalıyo çünkü.. zor günde yanında olmayan iyi gününde de gelmesin mumkunse. Bu eşimin ailesinden ziyade benim ailem içinde geçerli. Adaletli olmak lazım. Kız eşimin abisi kardeşleri hepsi hayırsız ya. Uzak olmak en iyisi. Sende hiç canını sıkma. Eşlerimiz kıymet bildikten sonra gerisi hiç önemli değil :)

canım sakin ol ,doğum sitresine mi girdin acaba sen ? Benim kendi ailemde senin eşinin ailesi gibi savunmak değil yanlış anlama ama almıyorlarsa ne yapsın eşin ? Benimkiler de almıyor bende mahcup oluyorum eşime karşı ama eşim üstüme gelse neden almıyorlar dese bizde tartışırız çünkü insanın gücüne gider, bırak almazlarsa almasınlar belki dediği gibi doğumda birşey yaparlar yada doğduktan sonra almaya başlarlar ,bende böyle avutuyorum kendimi napim

Resmen yalnız değilmişim. Bi eşimin ailesi değilmiş bunu anladım okuyunca. Cahillik bencillik dizboyu. Bi okadar da nankörlük. Şubat ayına kadar ben derdim gidelim ailene diye. Sınıra gıdeceksın bak gidip annenin elini öp diye ben götürdüm elimle. Ama yok anlamazlar. Bazen eşime takılırım beni anlamadığında. illa seni ailen konusunda fitlemek mi lazım diye :) çok komik geliyor artık bu kaynana eltim görümcem lafları. Allah akıl versin hepimizinkine

Bu sağa sola değil de ileri geri sallanıyor dmi ? Ben o yüzden almadım yoksa geri kalan her şeyini çok beğendim , ileri geri sallaninca kusmuğu boğazına kaçar mı acaba diye emin olamadım ama diğer bütün fonksiyonları süper üstelik fiyatı da uygun

Eşim görse yaptıklarını anlayabilse razıyım. Hiç bişey görmüyor. Asla laf söyletmiyor. Ben de haksızlığa gelemiyorum. Diğer torunlarına yapmadıkları kalmadı. Bize bişey yok. Neden diyorum!?yapmak zorunda değiller bişey bekleme sen de diyo??? Körsün sen resmen dedim. Bebeğimi üzmek istemiyorum asla biliyorum o da hissediyor. Ama o kadar bağırmayı hak etmedim ben. Bu halimle nasıl kıyabildi bana da bebeğimize de diyorum?? Sakince sarılıp konuşsa benle anlıyorum seni hayatım ama ailem böyle yapacak bişey yok biz bize yeteriz sen şimdi üzülme filan dese tamam dicem. Anca bağırdı çağırdı o kadar!!..

Acaba tartışma uzadı da patladı mı ? Yoksa durduk yere bu konu açıldığı için bağırdıysa hata etmiş. Bide gebelikte hormonlar tavan. Ben bu duygusallığını ona bağlıyorum. Şimdi nerde eşin işte mi ? Akşam nolacak ? Uzak durma sen. çünkü aranızda mesafe oldukça sen daha çok üzüleceksin. Kendin için mutlu olmaya bak. Boşver onun ailesini vs artık. Ne halleri varsa gorsunler , bebişinin senin iyi olmana ihtiyacı var ♡

Eşinin ailesi doğru dürüst destek olan var mı acaba bizim memlekette
Bizimkininkiler de sevecen hoş insanlardır, fakat gerçek ihtiyaçları hiç görmezler. Ben normal karşılıyorum. Maddi manevi bir şey beklemediğim için ufak tefek bir şey yapacakları olursa da gönlüm oluyor.
Hiç canınızı sıkmayın kızlar, bizim ülkenin bizim kültürün gerçeği bence bu. Arada mükemmel davrananlar varsa da onlar istisnadır sanırım.

kızlar bebek çantalrı neden bu kadar pahalı.bi model çanta farklı farklı markalarda birsürü para

walla bizimde tam tersi canım ya...
küçük oğluşumda kendi annem bir tane çorap dahi almazken kayınvalidem herşeyini altı etti... hatta bana teselli oldu onlar alamıyorlarsa ben alırım bana söyle dedi
şimdi eminim yine alıyordur bana göstermiyordur kayınvalidem.. ha annem bunda bi coştu ya kız olduğu için bilemiyorum ya diğerinde hatasını anladı onu da bilemiyorum hırkalar, yelekler örüyor başka ne yapar ne eder bilmiyorum ha annemden bişi bekliyor muyum beklemiyorum... dokunuyor mu fazlasıyla ama yapacak bişi yok

ayy bunları bende gördüm ama erken die almıyorum.sen nerden aldın canım kaç tl tuttu hepsi.güle güle kullanın İnşallah
walla instagramdan bi siteden aldım.. 25 tl tanesi en çok bunlar hoşuma gitti...3 aydan sonra giydiriliyormuş kendime engel olamadım

Hayırlı cumalar kızlar. Geçenlerde ağda mevzu olmuştu. Hamilelikten önce ağdaya gidiyordum hamile kalınca korktum mecbur jiletle aldım. Aylar sonra bugün gittim ağdaya çok rahatladım doğuma az kaldı tekrar alıştırmak istedim kendimi. Gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum.

Eki Görüntüle 2145429

Miniğim için aldığım ayakkabılar geldi yaaa çok tatlılar artık bişi almıcam diyorum ama engel olamıyorum kendime
Ya bunlar çok tatlılar güle güle giysin miniğin
kızlar bebek çantalrı neden bu kadar pahalı.bi model çanta farklı farklı markalarda birsürü para
Aynen canım ya çözemedim bende hiç kumaştan fark ediyor heralde
walla instagramdan bi siteden aldım.. 25 tl tanesi en çok bunlar hoşuma gitti...3 aydan sonra giydiriliyormuş kendime engel olamadım
Neydi acaba sitenin adı canım çok hoşuma giti fiyatıda çok uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…