2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç görecek gibime gelmiyor canım ya..hiç mi demiyorsun ailem bişey almıyor hiç ilgilenip aramıyor etmiyor diye diyorum. Aramasınlar almasınlar,biz arayalım omları büyük olan onlar. Her şeye bi lafı var resmen ya. O kadar üzdü ki beni dün. Üst komşu duymuştur deli gibi bağırdığını...ailesine senin gibi laf söyletmez ki bana. Nasıl böyle dedin diye kavga ederiz yine kesin!..bu zamana kadar da ne lafım ne sözüm oldu asla saygısızlık etmedim. Kendim için şunu alın bunu alın demedim hiç. Sadece eltime ve onun çocuğuna yapılan onca ilgiyi alakayı alınan her şeyi gördüm Benim çocuğum üvey evlat mı bunu anlayamıyorum ben???

Evet canım genelde alanlar bundan aldı. Kullanışlı gibide gözüküyor. Siparişini vereyim bari bende bunun . İnşallah kumaşı falanda kalitelidir.
bende o cantadan aldım aliexpressten gelmek üzere bi arkadaşım kullanıyor çok memnunum dedi buyuklugude iyiydi

Resmen benim yaşadıklarımı yaşıyorsun canım bizimkinin de içi rahat etmemiş gitmiş özdilekten kocaman tek kişilik bebekle hiç ilgisi olmayan nevresim takımı almış bi tulum al bi zıbın nevresim ne bebeğin kullanacağı bişey değil ki yazın iki oğluma sünnet yaptım iğne yapmadılar üstelik kendileri söylemelerine rağmen misafir gibi gelip gittiler ben dünya masraf yaptım düğün ertesi kayınpeder eşimin eline zorla 500 tl sıkıştırdı konuşmadılar benimle neymiş eşim yokken gidip kalmamışım diye sünneti yapmaktan vazgeçmişler neyse eve döndük 13 saat yolculuk yaptık allahtan memelelette değilim habi te kaynana özdilekten nevresimler battaniyeler uyku seyleri havlular vs gönderip duruyo zerre gözümde yok hiç biri geri gönderecektim ama eşimle kavga edecektik o yüzden kaldı o görüşüyo ailesiyle ben görüşmüyorum.sünnetten önce kaynana kavga etmiş eşimle gitmiyorum onlara diye halbuki gittim 1 hafta kaldım eşim yokken napim orda Ablam babam varken beni beklerken.neredeyse iptal edecektik düğünü onlar yüzünden herkese haber vermişim hazırlık yapmışım rezil edeceklerdi bizi neyse eşim kimseye minnet etmicez kendimiz yapıcaz dedi nitekim iyiki rabbim muhtaç etmedi yoksa başımıza kakıp biz yaptık sünneti diye kabara kabara gezerlerdi.13 senelik evliyim hiç birşey istemedim şimdiye kadar hep kendileri yaptılar düğün yapıcaz destek çıkacakmsın dediğimde geri bastılar zor günümde destek olmadılar şimdi ha bire çarşaf alıyo hiç biri umrumda değil eşim olmasa arada hepsini geri gçndericem yada birilerine vericem.
Bize el olan Can dostum bebeğin bütün ilk kıyafetlerini aldı gçnderdi kargoyla mecbur mu değil ama kardeş gibiyiz ben onun teyzesiyim sus der bana hep. Ötekilerin torunu ama bi tulum alamıyorlar...yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum sende hiç moralini bozma canım böyle durumlarda bazen iyi oluyo ben sana şunu yaptım dediklerinde evet yaptın ama ben istemedimki diyebileceğim şeyler var. Kimsenin kimseye faydası yok kocanın sana senin kocana faydan var gerisi boşver...

Kızlar lohusa sepetinden oijama ve gecelik almıştım dün ve kampanyayla emzirme sütyeni almıştım 10 liraya geldi hepsi çok güzelmiş çok beğendim 1 günde geldi. Keşke emzirme sütyeni 2 tane daha alsaymışım pişman oldum.

İnsan şu Hamile haliyle karımı bebeğimi üzdüm diye düşünür yaaa??? Allah’a havale ediyorum onu da ailesini de..aynı dediğin gibi eşim de beğenmezsin diye almamıştır kadın diyo lafa bak. Bebek için her şey güzel zaten neyini beğenmiceksem. Alacak durumları da var olmasa neyse. Ya almak da değil sorun almasın yeterki ilgilensin istiyorum. Eşim 15gün şehir dışına gitti. Bi kere arayıp da bu kız napıyor demediler. Buhu söylüyorum eşime sen ara diyo. Büyük olan onlar diyo. Kafayı yemiş gözleri kör anlaşılan benim eşimin!!!aynı benim ailem de kaç yüz liralık şey aldı bunj kimse görmüyor.

Kizlar ya dunden beri akintim bi tuhaf once krem gibi bi akinti geldi beyaz kivamli kokusuz bugunde iki kere bole su gibi akinti geldi beden acaba

Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar işte canım öyle öğrenmiş onlarda boşver. Benim eşimde her şeyin farkında ama napayım öldüreyim mi annem babam diyor o da onları öyle kabullenmiş canım daha çok gerçekleri yüzüne çarpıp onu üzmek istemiyorum bende ondan susuyorum. Valla beni aramasınlar daha mutlu olurum evliliğimizin başında tartışma yaşamıştık onun için ne annesini ne babasını sevmem ben eşimde biliyor zaten bunu ben sadece saygımı gösteriyorum okadar. Bebeğinde bazı şeyleri anlayacak yaşa geldiğinde görücek canım zaten hangi tarafın daha ilgili olduğunu hiç merak etme

Aliexpressten göğüs pompası aldım kızlar geldi çalışıyor da. Bir deneyeyim nasıl çekiyor dedim. İyi çekiyor gibi şimdilik sütüm gelince anlarım artık ama ben psikolojik olarak emzirmeye hazır değilim onu anladım. Dehşetle yerine bıraktım pompayi

Geçmişte kalmış birisi 40 cmlik çanta sormuştu benim cantam 42 cm gayet güzel boyutu hatta daha büyüğü hoş durmaz

Ay dün bende çok korktum noluyo dedm bi an yurumeye ayağa kalkmaya korktum. Allah korusun ya
Evet canım ya hatta eşim bile panikledi yoksa bebek erkenden geliyor mu dedi , tam geçiyor aha geçti diyorum rahatliyorum hemen yine sancı giriyor acayip korktum Allah korusun hepimizin bebekleri zamanında sağlıklı şekilde gelsin inşallah

bende o cantadan aldım aliexpressten gelmek üzere bi arkadaşım kullanıyor çok memnunum dedi buyuklugude iyiydi
Bende başka bir çantanın ölçülerile kıyasladım şimdi normal geldi bende bundan alayım ozaman zaten çok beğeniyordum modelini. Şimdi sıra renge karar vermekte :)

Kizlar ya dunden beri akintim bi tuhaf once krem gibi bi akinti geldi beyaz kivamli kokusuz bugunde iki kere bole su gibi akinti geldi beden acaba
Hamile kaldığımdan beri var bu akıntı bende. Doktor alttan muayene ederken de gördü akıntıyı normal gebelik akıntısı dedi. Çok sıvı olursa farketmeden idrar kaciriyorsundur dedi. Kokusu da olmadığı için onemsemiyorum artık ama sürekli çamaşır degistiriyorum

Canm benm 2.hamileligim ya ilkinde boyle bisey yasamadigim icin korku basiyor, ayy nasi rahat hamilelik gecirmisim meger oglumda, son 1 ay sadece hafif bel agrim olmustu oda yuruyunce, Allah hepimize kolaylik versin saglicakla kavuatursun ins cnm

aldığım bebek arabasının bi aparatı hem ilk 6ay bebek arabasında kullanılıo hemde ana kucağı olarak evde hatta arabadada kullanılıomuş onu kullanmayı düşünüyorum
Ben ilk çocuğuma araba alırken kendinin yoktu biz ilave aldık çok işimi görmüştü özellikle de evde iş yaparken onun içine uzatıyordum yanımda götürüyordum mutfakta falan hala tertemiz duruyor bu defa da kullanicam onu iyiki almışım dediğim ürünlerin başında geliyor

Canım görüyordur ama ne yapsın insanın ailesinin kötü taraflarını görüp kabullenmesi çok zor. İçten içe üzülüyorlar ama o yüzden asabileşiyorlar birşey söyleyince. Sen eşinle kavga etme hiç. Ben tartışmıyorum arada gidelim haftasonu diyor her gidişimizde yengeleri annesi benim yanımda sanki hepsine para vermek zorundaymışız gibi konuşup duruyorlar eşime dertleşir gibi anlatıyorum çaktırmadan ve onlar da konu açınca kendilerini belli ediyorlar yavaş yavaş. Eskiden daha sertti ama zamanla benim haklı olduğumu gördükçe ve onlara benzemediğini anladıkça artık daha farklı yaklaşıyor. Bizim düğünde de zerre kuruşları yok takıları da biz aldık taktıkar utanmasınlar diye. Abileri çalışmaz biz sürekli her gidiş 3 evin dolabını doldururuz 1000 lira harcarız. Ama bikaç konuşmalarını eşime kanıtladım ddm seni bankamatik kartı olarak görüyorlar bunları görevin sanıyorlar ddm artık 2 yıldır zerre kuruş göndermiyor eşim sadece gidince kömür tüp temel şeyleri eksikse sadece annesine alıyor. O da bana sorar. Bizim düğünümüzğ bırakın eşim üni hayatı boyunca hem çalıştı hem okudu 5 kuruş yollamadıkları gibi 6 ayda bir ararlardı. İkimizde mühendisiz ve ilk işe başlayınca maaşlarımız düşüktü abileri yeğenleri ona bile gülüyorlardı okumaya ne gerek var bu maaş için diye o kadar cahiller. Şimdi de abisi güya kızına espri yapıyor bunlar zengin çocukları doğana kadar sömür falan diyor o kadar cahiller ki tahammül edemediğim bu cahillikleri. Eşim de çok ğzülüyor yeğenlerine falan sürekli ders çalıştırmaya çalışıyor ama malesef herkes kendi ailesini örnek alıyor. Bu konuda da çok uyardım karışma yorum yapma azarlama ddm depişmez ddm sonunda onu da anladı artık ses çıkarmıyor. Yapacak birşey yok. Sonuçta sevdiğimiz adamı iyi kötü büyütmüş diyorum seviyeli az görüşmeli ama idare edecek kadar bir ilişkiyi sürdürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…