2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek çantalrı neden bu kadar pahalı.bi model çanta farklı farklı markalarda birsürü para
ben aliexpresten aldım 95 liraya ama o bile pahalı geldi bana normal çanta gibi olmuyor daha islevsel iç bolmeleri falan termal gözlü olduğu için sanırım pahali

Canım sakın ağlama. İnan çoğu aynı. Üzülmeye değmiyor. Yapmasınlar almasınlar. Ben öyle düşünüyorum artık uzak olsunlar yeter.
Benim ailemde kayınvalidemde şehir dışında, kendi ailemin yanına gidince alışverişe çıkarttı annem bebeğin tüm kıyafetlerini aldılar. Beşiği ve bebek arabasınıda biz alıcaz dedi babam. Eşim bebek arabasınıda annem alsın o zaman dedi. Kayınvalidem geldi annemlerin aldığı kıyafetleri eleştirdi durdu çok almışızda gereksizmişte zaten bunları giyemezmişte. Bebek arabasınıda biz alırız dedi, Eşim sordu ne zaman alırsın diye, gereksiz ilerde ihtiyaç olursa alırız müsriflik yapma ufacık çocuğu mu taşıyamıycaksın gibi dünya şey söyledi. Eşim almıycaksan ben alırım sana gerek yok diye çıkışınca yok yok oğlum alırım dedi. Geldi 10 gün kaldı faydadan çok zararı oldu, evime laf söyledi hergün dünya yemek yaptırdı, markete gittik dünya şey aldırdı hepsini bana taşıttı, tüm evi temizlettirdi. Hurçlara, Yorganlara kadar yıkattı. Bahar temizliğiymiş. Ağrım oluyor dedikce hepimiz yaşadık dedi geçti. Sussun diye de yaptım. Her gün sinirden yorgunluktan ağladım. Eşim annesine kızdı bağırdı, bu kız hamile yeter dedi, ertesi gün yine aynı kadın. Elini bişeye sürmedi. Eşime annenin doğumda faydası olmaz görüyosun dedim. Görüyorum ama gelmeyin diyemem ki dedi sadece. Gelip 40 gün kalıcakmış. Geçen telefonda sormuş aldınız mı bebek arabası diye, eşim modeli seçtik sipariş vericez deyince doğumdan sonra alın ne acelesi var diye konuşmuş yine. Eşim kızmış biz alıcaz dedi. Geçen kendi ailem geldi, dolap alıcaz bebeğe dedim, beğendiğim modelleri gösteriyordum hangisini alsam diye.Babam çıkarttı zorla para verdi. Yetmezse ben gönderirim dedi. Eşim baba herşeyi siz yaptınız bize bişey kalmadı falan dedi, olsun ilerde daha çok masrafı çıkar üzülme o zaman yaparsınız dedi. Dolabı beşiği tüm kıyafetlerini benim ailem aldı yani. Kayınvalidem 500 tl verip bebek arabası alamıyor. Olmasa yine anlarım ama paraları var. Hep benim ailem yapıyor, eşim de görüyor ama kendi annesine de neden, niye demiyor. Ben artık üzülmüyorum faydası yok en azından zararı olmasın diye dua ediyorum. Gelmesinler istiyorum.

Son düzenleme:
ben aliexpresten aldım 95 liraya ama o bile pahalı geldi bana normal çanta gibi olmuyor daha islevsel iç bolmeleri falan termal gözlü olduğu için sanırım pahali
çok abartı ya.o gözlere gerk bence artık sıcak su süt heryerde var.illa abartacaklar

Dolap nasıl bişey alıcaksınız canım resmi falan var mı
Benimde ucum var minicikler hala :)

Güle güle kullan canım puset değil dimi farklı bi aparat

Pusetten mi bahsediyosun

Valla kızlar ilk bebek benmde çok anladığım söylenmez taşıma koltuğu oto koltuğu dio o parçaya arkadaşım evdede kullanıyodu onu @Sebnem87 dediği gibi mutfakta iş yaparken bile içine koyup yanına alabiliyosun demişlerdi bana

Aynı şekilde memlekete yanlarına gidince biz her şeye para harcıyoruz. Paranız var mı diyen yok. İstanbul gibi yerde 1700lira kira verip geçinmeye çalışıyoruz. Bunu düşünen yok ama. Eltime gelince etmedikleri yardım kalmıyor. Ben bunu anlamıyorum. Düşünmeyen insan kimseye yapmaz. Birine yapıp diğerine yapmamak adaletsizlik değil de nedir ?? Kaldı ki o eltimle etmedikleri kavga kalmadı. Hala iyi olan o anlaşılan...saygılı olup susan benim ama yapılanı da görüyorum işte...eşim görse anlasa yapılanları bana yetecek ama perde var benimkinin gözünde!..

benm lazerliydi miktar olarak az olanlarıda doktor eldiveniyle alıveriodum ama artık göremiyorum mecbur gidicem bende ağdaya

Bende Nuna Leaf aldım. Hem ağır taşıması hem de elektirikli olmaması cazip geldi bana. Doğal titreşim yapıyor ve çok şık bu arada. Ben indirimde almıştım 500 e düşmüştü bir ara e bebekte.

valla çok ucuza almışsın benimki kazık olmuş bi de ucuz aldım diye seviniyorum uzun süre kullanırız herhalde

canm hangisinden aldın emzirme sütyenini bide bedeni nasıl ayarladın

evet bende çok beğenerak aldım çokta hızlı geldi dün verdim sipariş bugün elimde yani
kapıda ödeme yok havaleye güvenemiyorum ben nedebse ya.ücreti ödedikten sonra kargoya vermeleri riskli gibi sanki hiç sıcak bakamıorum havale eft vs.ii gelmiş sorunsuz.ve birde neden böyle şeyler mağazalarda yok herşey instada.sözde şehirde herşey var

canm hangisinden aldın emzirme sütyenini bide bedeni nasıl ayarladın
Canım ben orkide toparlayıcı 90 takıyorum normalde oradaki beden danışmayı aradım onlar da 95 al dediler. Pijamaları alınca da 100 lira üzerine kampanyalı sütyenler vardı deneyeyim ddm 95b çiğdem marka aldım. Çok da beğendim sarkık göstermedi penyesi de epey kalınmış keşke dedim 2 daha alsaydım.

Başta zaten işten gelince ağlıyordum ben sarıldı noldu diye anlattım sakince. Annemler yarın bize geliyorlar annenle konuştuk şimdi göndereceğin varsa bizimkilere ver dedim daha bişey almamış bakmamış bile. Bebek doğacak zaman oldu insan çarşıda gezerken şunu da torunuma alayım diye içinden gelmez mi hiç filan dedim başta. O da boşver aşkım biz aldık nolcak almasınlar,zamanı olmamıştır sonra alır filan dedi. Hayır illa bişey istemiyorum ben sadece ilgilensin istiyorum. 7aydır 1kere aramadı annen nasılsın kızım diye insan nasıl düşünmez bunu filan dedim konu bişeyler almak değil dedim. Ordan başladık işte hep ilgi bekleme. Benim ailem de böyle. Sen ara onları büyük olan onlar. Beni de aramıyorlar aramak zorunda değiller. Eltime ve toruna yapılanları söyledim karşılaştırma yapıp durma filan diye bağırdı bu sefer de. Daha sözden nişandan beri hep aynı ilgisizlik ya?adamlar düğün gününü konuşmaya gelmedi aylarca. Sanki zorla alıyorlar gibi. Aileme karşı o kadar mahcup oldum ki anlatamam. Sırf oğullarını sevdiğin için veriyorum seni dedi ailem en sonunda. Yoksa ben çocuğumu yolda bulmadım bu ne ilgisizlik zorla alıyor gibiler dedi. Düğün zaten ayrı olay aynı durum devam etti hep.. bütün bunları iki ailenin de tavrını ilgisini görüyor eşim hiç mi anlamıyor ya??
Akşam kavgadan sonra peynir domates yiyip yattım ben yemek de yapmadım. Sabah da kendim kalkıp okula gittim uyandırmadım onu. Sonra geç kalmış herhalde yazmış bana uyandırmamak da n’oluyo diye? Bende zor durdu ağlamam,sabah karşılaşsak senle yine ağlayacaktım o yüzden saatini kapatmadım ben kendim kalkıp gittim dedim. Suçlu benim şimdi...akşam gelince işten nolcak görcez?? Günah keçisi ben olucam kesin kendi bağırışları beni ağlatmaları unutulacak!..işin kötüsü annemle babam yolda akşam gelecekler buraya. Bizim halimize bak...

hepsi birbirinden güzelmiş keyifli zamanlarda kullansın, aliexpress den mi aldın canım ?

pitircik66 canm bunlar çook tatlılar nerden aldın fiyatları nasıl

kızlar çok tşk ederim.... instagramdan mini_shoessss diye bir siteden aldım.. fiyatı da 25 tl tanesi

evet bu sitede kapıda ödeme yok ama ben sorun yapmadım... dün parayı yatırdım akşamına kargoya verdi bugünde elimde bi sıkıntı yaşamadım.. ayrıca dediğine katılıyorum mağazalarda yok bunlar o yüzden herşeyi instadan alıyorum bende şu ana kadar bi aksaklık olmadı olmasında

tamam canm teşekkr ederim güle güle kullan benmde almam lazm bakıvereym bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…