- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.141
Takibe aldım hemen canım kalitesi iyi değil mi. Bayıldım çok güzel şeyler varmış hangisini seçeceğimi şaşırdım :)mini_shoessss canım
ben aliexpresten aldım 95 liraya ama o bile pahalı geldi bana normal çanta gibi olmuyor daha islevsel iç bolmeleri falan termal gözlü olduğu için sanırım pahalikızlar bebek çantalrı neden bu kadar pahalı.bi model çanta farklı farklı markalarda birsürü para
Canım sakın ağlama. İnan çoğu aynı. Üzülmeye değmiyor. Yapmasınlar almasınlar. Ben öyle düşünüyorum artık uzak olsunlar yeter.Dünden beri kavgalıyız eşimle....sorun ne? Ailesi sağolsun hiç ilgilenmiyor. Kendi ailemin aldıklarının haddi hesabı yok diğer taraf öylece duruyor bi çorap almışlığı yok kaynanamın. Bişey istediğim yok çok şükür alıyoruz herşeyini benim istediğim sadece ilgi ve sevgi..insan şu daha torunuma olsun diye 2liralık bi çorap da almaz mı Kızlar yaaa??? Çok inçe bi düşünce mi yanı bu?? Eşimle de bu yüzden tartıştık. Ailesine laf söyletmiyor. Bağırdı durdu bana. Seninkiler de almasın madem biz alıyoruz diyo. Özeniyorlar alıyorlar seninkiler neden ilgilenmiyor Benimle ve bebeğimle diyorum nerden biliyorsun almayacağını neden kendi ailen gibi ilgi bekliyorsun bizim ailede böyle diyo. Nasıl bi aile ben anlayamıyorum yaa!..deli gibi ağlama krizindeyim dünden beri..Allah’a dua ediyorum geceden beri..oğlumla konuşuyorum sürekli elimi karnıma koyup da..Allah akıl fıkır vicdan versin eşime de ailesine de. O kadar kötüyüm ki dualarınızı esirgemeyin bana kızlar şu mübarek günde...
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ozlem-baby-sallanir-ev-tipi-ana-kucagi-anadizi-yer-besik-anakucagi-346889901?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605106*35249979087*98648294127*{type}*346889901*aud-393702509967la-378266610212&gclid=CjwKCAjw_tTXBRBsEiwArqXyMgeyEY_FdG4qOoHwywCxOIhYzkTMRGONNwbaHS9O9KWVbE1Bn4P3iBoCru8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
.
https://www.hepsiburada.com/babybee...Iss6Bgcr5fRHU-RkUm6xyIHCHkgiG20BoC_6gQAvD_BwE
çok abartı ya.o gözlere gerk bence artık sıcak su süt heryerde var.illa abartacaklarben aliexpresten aldım 95 liraya ama o bile pahalı geldi bana normal çanta gibi olmuyor daha islevsel iç bolmeleri falan termal gözlü olduğu için sanırım pahali
evet bende çok beğenerak aldım çokta hızlı geldi dün verdim sipariş bugün elimde yaniTakibe aldım hemen canım kalitesi iyi değil mi. Bayıldım çok güzel şeyler varmış hangisini seçeceğimi şaşırdım :)
Dolap nasıl bişey alıcaksınız canım resmi falan var mı
Benimde ucum var minicikler hala :)
Güle güle kullan canım puset değil dimi farklı bi aparat
Pusetten mi bahsediyosun
Ben ilk çocuğuma araba alırken kendinin yoktu biz ilave aldık çok işimi görmüştü özellikle de evde iş yaparken onun içine uzatıyordum yanımda götürüyordum mutfakta falan hala tertemiz duruyor bu defa da kullanicam onu iyiki almışım dediğim ürünlerin başında geliyor
ismini yazbilir misiniz sayfanın. çok tatlılar iyi günlere kullanın.walla instagramdan bi siteden aldım.. 25 tl tanesi en çok bunlar hoşuma gitti...3 aydan sonra giydiriliyormuş kendime engel olamadım
Canım görüyordur ama ne yapsın insanın ailesinin kötü taraflarını görüp kabullenmesi çok zor. İçten içe üzülüyorlar ama o yüzden asabileşiyorlar birşey söyleyince. Sen eşinle kavga etme hiç. Ben tartışmıyorum arada gidelim haftasonu diyor her gidişimizde yengeleri annesi benim yanımda sanki hepsine para vermek zorundaymışız gibi konuşup duruyorlar eşime dertleşir gibi anlatıyorum çaktırmadan ve onlar da konu açınca kendilerini belli ediyorlar yavaş yavaş. Eskiden daha sertti ama zamanla benim haklı olduğumu gördükçe ve onlara benzemediğini anladıkça artık daha farklı yaklaşıyor. Bizim düğünde de zerre kuruşları yok takıları da biz aldık taktıkar utanmasınlar diye. Abileri çalışmaz biz sürekli her gidiş 3 evin dolabını doldururuz 1000 lira harcarız. Ama bikaç konuşmalarını eşime kanıtladım ddm seni bankamatik kartı olarak görüyorlar bunları görevin sanıyorlar ddm artık 2 yıldır zerre kuruş göndermiyor eşim sadece gidince kömür tüp temel şeyleri eksikse sadece annesine alıyor. O da bana sorar. Bizim düğünümüzğ bırakın eşim üni hayatı boyunca hem çalıştı hem okudu 5 kuruş yollamadıkları gibi 6 ayda bir ararlardı. İkimizde mühendisiz ve ilk işe başlayınca maaşlarımız düşüktü abileri yeğenleri ona bile gülüyorlardı okumaya ne gerek var bu maaş için diye o kadar cahiller. Şimdi de abisi güya kızına espri yapıyor bunlar zengin çocukları doğana kadar sömür falan diyor o kadar cahiller ki tahammül edemediğim bu cahillikleri. Eşim de çok ğzülüyor yeğenlerine falan sürekli ders çalıştırmaya çalışıyor ama malesef herkes kendi ailesini örnek alıyor. Bu konuda da çok uyardım karışma yorum yapma azarlama ddm depişmez ddm sonunda onu da anladı artık ses çıkarmıyor. Yapacak birşey yok. Sonuçta sevdiğimiz adamı iyi kötü büyütmüş diyorum seviyeli az görüşmeli ama idare edecek kadar bir ilişkiyi sürdürüyorum.
benm lazerliydi miktar olarak az olanlarıda doktor eldiveniyle alıveriodum ama artık göremiyorum mecbur gidicem bende ağdayaHayırlı cumalar kızlar. Geçenlerde ağda mevzu olmuştu. Hamilelikten önce ağdaya gidiyordum hamile kalınca korktum mecbur jiletle aldım. Aylar sonra bugün gittim ağdaya çok rahatladım doğuma az kaldı tekrar alıştırmak istedim kendimi. Gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum.
Eki Görüntüle 2145429
Miniğim için aldığım ayakkabılar geldi yaaa çok tatlılar artık bişi almıcam diyorum ama engel olamıyorum kendime
Bende Nuna Leaf aldım. Hem ağır taşıması hem de elektirikli olmaması cazip geldi bana. Doğal titreşim yapıyor ve çok şık bu arada. Ben indirimde almıştım 500 e düşmüştü bir ara e bebekte.
canm hangisinden aldın emzirme sütyenini bide bedeni nasıl ayarladınKızlar lohusa sepetinden oijama ve gecelik almıştım dün ve kampanyayla emzirme sütyeni almıştım 10 liraya geldi hepsi çok güzelmiş çok beğendim 1 günde geldi. Keşke emzirme sütyeni 2 tane daha alsaymışım pişman oldum.
kapıda ödeme yok havaleye güvenemiyorum ben nedebse ya.ücreti ödedikten sonra kargoya vermeleri riskli gibi sanki hiç sıcak bakamıorum havale eft vs.ii gelmiş sorunsuz.ve birde neden böyle şeyler mağazalarda yok herşey instada.sözde şehirde herşey varevet bende çok beğenerak aldım çokta hızlı geldi dün verdim sipariş bugün elimde yani
Canım ben orkide toparlayıcı 90 takıyorum normalde oradaki beden danışmayı aradım onlar da 95 al dediler. Pijamaları alınca da 100 lira üzerine kampanyalı sütyenler vardı deneyeyim ddm 95b çiğdem marka aldım. Çok da beğendim sarkık göstermedi penyesi de epey kalınmış keşke dedim 2 daha alsaydım.canm hangisinden aldın emzirme sütyenini bide bedeni nasıl ayarladın
Acaba tartışma uzadı da patladı mı ? Yoksa durduk yere bu konu açıldığı için bağırdıysa hata etmiş. Bide gebelikte hormonlar tavan. Ben bu duygusallığını ona bağlıyorum. Şimdi nerde eşin işte mi ? Akşam nolacak ? Uzak durma sen. çünkü aranızda mesafe oldukça sen daha çok üzüleceksin. Kendin için mutlu olmaya bak. Boşver onun ailesini vs artık. Ne halleri varsa gorsunler , bebişinin senin iyi olmana ihtiyacı var ♡
hepsi birbirinden güzelmiş keyifli zamanlarda kullansın, aliexpress den mi aldın canım ?
pitircik66 canm bunlar çook tatlılar nerden aldın fiyatları nasıl
kapıda ödeme yok havaleye güvenemiyorum ben nedebse ya.ücreti ödedikten sonra kargoya vermeleri riskli gibi sanki hiç sıcak bakamıorum havale eft vs.ii gelmiş sorunsuz.ve birde neden böyle şeyler mağazalarda yok herşey instada.sözde şehirde herşey var
tamam canm teşekkr ederim güle güle kullan benmde almam lazm bakıvereym biCanım ben orkide toparlayıcı 90 takıyorum normalde oradaki beden danışmayı aradım onlar da 95 al dediler. Pijamaları alınca da 100 lira üzerine kampanyalı sütyenler vardı deneyeyim ddm 95b çiğdem marka aldım. Çok da beğendim sarkık göstermedi penyesi de epey kalınmış keşke dedim 2 daha alsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?