2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tmm canm güle güle kullansn bebişin çok tatlılar

Off kötü olmuş inşallah ailene yansımaz suratından anlar gerçi annen. Aksilik işte. Olacağı varmış canım. Ağlama artık başka. İlgi sevgi istemen normal ama kimseye zorla sevdiremeyiz kendimizi dimi. Eltiyle bir tutma kendini. Boşver. Hayırlısı olsun ibşallah büyümez mevzu. Sabırlı ol

Canım var ya birebir aynı yaşadıklarımız inan. 1 emekli maaşları var onunla 10 bin verceklerdi bize düğün için güya krediyle o ara abisinin borçları çıkınca ona çekip verdiler ve biz ortada kaldık. Hep bizden bekleniyor hala utanmadan. O eltim üst katında kombili evde aşağıda soba var kömürünğ bile almıyorlar biz alıyoruz bide. Ama eşim artık gördü ddm biz ikimiz aileyiz. Başka kimse yok. Ama ben eşim yokken en başta kaynanamı sıkıştırdım ddm beni diğer gelinlerinle karıştırma para hesabı da bende ddm oğullatın falan arayıp sakın birdaha para falan istemesinler borç morç hiçbirşey vermem ben oğluna da yemin ettirdim ddm günaha sokma ddm. O oldu birdaha arayan olmadı. Sırf eşimi korumak için kendi öz ailesinden bunları yaptım yani. Haberi yok ama eşimin. Annesi de söylemedi eşime.

Bunlara benzer yatağımı aldığım yerde vardı canım gittiğimde bakayım eniyisi
Aynen arkadasım almış memnun oğlu 11 aylık hep onda yattı dıyor bakalım bizde aldık koyduk kenara. Geçen ki bebiş görmeye gittiğim arkadasımda yeni doğan oğlunu buna koyuyordu. Yeni mi aldınız diye sordum ilk oğlundan kalmış çok işimize yaradı hâlâ da yarıyo diyor. Bakalım darısı başımıza. Mışıl mışıl uyusunlar içinde

Canım senin eşin en azından yaptıklarını görüyor ailesinin. Kızmış etmiş laf söylemiş. Bizimki tek laf edecek ailesine ha?kolunu kesse etmez!!ettirmez de? Görünen köy kılavuz istemez her şey ortada. Benim ailemin bizle bebeğimle nasıl ilgilendiği onunkilerin taa evlenirken başlayan ilgisizlizliği düşüncesizliği...bunları görüp de tamam hayatım ailem böyle yapıyor anlıyorum seni haklısın ama ne diyim napıyım onlar da annem babam dese tamam dicem. Beni anlasın yeter bana. Ama yok hala suçlu Benim. Hala ailesine laf eden benim. Tabi yüzlerine asla tek lafım olmadı. Eşimle tartışma sırasında ailesinin yaptıklarını anlattığımda köpürüyor. Sanki yalan söylüyor iftira mı atıyorum diyorum olan neyse onu söylüyorum. Çok inçe düşünen oluyorum, sürekli eltimle kendimi kıyaslayan oluyorum. Bi ton laf...her şeyi geçtik bu halimle nasıl üzebilir beni aklım almıyor ona ağlıyorum ben kabullenemiyorum...benim yıllardır tanıdığım sevdiğim adam ben orda ağlarken nasıl diğer odada rahatça oturabildi???

Aynen aynen canım. Eşime işe girer girmez 30bim kredi çektirdi kayınbabam. Halbuki iki emekli maaşı giriyor eve. Evlendik kaç yıl krediyi ödedik. Vericem demiş güya ne zaman verecekse. Sonra büyük abisi ev almaya çıktı tak diye 20bin verdi kayınbaba. Eee dedim eşime biz neyiz burda??? Borcu ödeyen biz havadan durduk yere parayı alan abisi?? Ne haksızlıklar canım anlatmakla bitmez..bunlara rağmen eşini hala tek laf edemiyor ya,hadi onlara etmesin bana güzelce konuşsa beni anladığını söylese başka bişey İstemicem...kaynanama laf söylesem yetiştirir kayınpedere ve eşime. Sen gibi yapabilsem keşke ama bizim kayınpeder daha fena.

İnş yansıtmamaya çalışcam elimden geldiğince ama bu gün okulda bile sürekli gözlerim dolu doluydu. Biri neyin var dese ağlayacaktım resmen..sürekli dua ediyorum rabbim sabır ver bana diye. Bu yapılanları görüyor bu halimle beni bebeğimi üzenleri görüyor Allahım ona havale ediyorum...

Boş ver canım almazlarsa ilqilenmezlerse ilgilenmesinler cokmu lazım sankı, kendi elin kendi başın en iyisi ne karişmasınlar ne görüşmesinler, ne sizin için iylik yapmasınlar nede sıze karışmasınlar en iyisi bence bide beni düşün, yememden içmeme oturmamda kalkmama, günün her saniyesinde başimda herşeyme karışan bir k.v. Gerek yok boşuna üzme kendini.

İnşallah senin bebişinde beğenir canım mışıl mışıl uyur içinde. Peki onun içine ekstra bir destek koymak gerekir mi acaba bu yenideoğam destekleri oluyor ya onlardan

Kızlar ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu emzikleri biberonları emzik kılıflarını ilk kullanımdan önce steril etmemiz gerekiyor ya. O işlemi nasıl yapacağız? Kaynar suya mı koymamız lazım ?

Doğru diyosun canım senin durumum daha fena tabi ki. Almasınlar etmesinler evet onun alacağı bi çoraba kalmadık çok şükür alıyoruz her şeyini bebeğimin. Beni en çok üzen eşimin bu haksızlığı ilgisizliği görmeyişi beni anlamayışı...sanki duvarlara anlatıyor gibiyim...bu halimle hiç düşünmeden Kızıp bağırdı etmediği laf kalmadı. Dün geceyi ne ben ne bebeğim unutmayacaktır herhalde...

Son düzenleme:
Canim ben de senin gibi kaynimdan eltimden para olaylarinda cok cektim hala da cekiyorum. Millet kocasinin telefonunu kadindan msj var mi diye karistirir ben acaba kaynim kac para istemis benimki kac gondermis diye karistiriyorum. Eltim suse puse gosterise cok duskundur prenses oldugu icin calismaz da kaynim da hep kredi cekmis cekmis karisi memnun olsun diye. Bankalar patlayinca abi 300 gonder cocuguma bez alamadim abi 500 gonder faturami odeyemedim abi 200 gonder dolap bos. Baksan ellerinde akilli telefonlar hep bi gosteris hep bi şov. Bisey diyince de nankorluk ederler valla yaka silktim tum iletisimimi kestim. Esime ister gonder ister gonderme ama benden onlara gondermek icin para isteme dedim. Ben 7 aylik hamile halimle calisip didiniyorum elti hanimcim renk renk abiyeler alip ortada saliniyo.

Kızlar ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu emzikleri biberonları emzik kılıflarını ilk kullanımdan önce steril etmemiz gerekiyor ya. O işlemi nasıl yapacağız? Kaynar suya mı koymamız lazım ?
Makineleri var canım ama bence gerek yok ona ücret ödemeye benim genelde gördüklerim kaynak suda sterilize ediyorlardı biberonlar için falan deterjanlar var onlardan alırım birde

bunu ben de merak ediyorum galiba bir tencere kaynayan suyun içine koyuyorlar.

arkadaşlar goo.n bebek bezini merak ediyorum ben numune istemiş bazı üyeler burda gördüm onu da mesaj attım sitelerine ama bilmiyorum gönderirler mi diye. sleepy almayı düşünüyorum bir paket.

Sende bendensin canım benim kayınpederde fena oğulları üstüne kredi çekiyor emekli maaşı olduğu halde eşimden para istiyor. bizim düğünden önce eşim üstüne kredi çekmiş düğün için şimdi biz ödüyoruz onu ona sorarsan eşim ben öderim demişmiş ama eşimde hatırlamıyor. Eşimin kaç kere yüzüne söyledim bu nasıl baba insan evlatlarına bir şeyler bırakır sizinki habire alıyor diye o da çok konuştu çok kavga ettiler ama değişen bir şey yok üzülen eşim oluyor ona kıyamıyorum bende susuyorum Allaha havale ediyorum.

Ah canim ya hep bu hamilelikden, her şeye ağlıyoruz işte cavap bile veremiyoruz, bide benim eşim benim ağlamama acayp kızıyor ben ağladığımda bağrıp kavga edip küsüyor, o kadar zorki bu halımle göz yaşlarmi gizlemek beli etmemek seni cok iyi anlıyorum, ama evlilik böyle iniş cıkışlar bir birmizi anlayamamak ola bilir kendini ve bebeğni üzme gecer umarım.

İnşallah senin bebişinde beğenir canım mışıl mışıl uyur içinde. Peki onun içine ekstra bir destek koymak gerekir mi acaba bu yenideoğam destekleri oluyor ya onlardan
Bunun içine gerekmez sanırım ama bellide olmaz. Düz sırt üstü yatırıp dağlardan aşıralım sallaya sallaya :))))

Makineleri var canım ama bence gerek yok ona ücret ödemeye benim genelde gördüklerim kaynak suda sterilize ediyorlardı biberonlar için falan deterjanlar var onlardan alırım birde
Canim ben letgoda uyguna yakalamistim 5 islevli sterilazator aldim ins kullanisli cikar. Daha acip denemedim. Ama hastane cantasi icin biberon emzik ve sagma makinesinin aparatlarini sterilize edicem bi ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…