2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm normal sanirim artik yalniz olmadigimi gorunce anliyorum, bu sabah dahada fazlaydi tamamen vajinamdan hissediyorum kizimin hareketlerini, hem meshaneme hem vajinama baski uyguluyor, korkuor insan ama ins saglicakla tamamlariz bu sureci

amin inşallah cümlemiz sağlıklı şekilde alırız miniklerimizi kucağımıza , zaten bu gebelik sürecinde wc ile sürekli görüşür olduk ,son aylarımız ama bebişler büyüdükçe şartlar zorlaşıyor :))

Kızlar anakucağı alanınız yada almayı düşüneniniz var mı?
Canım ben aldım tiny love. Daha kurmadık ama yatak oluyor oturma pozisyonuna geliyor kilo kapasitesi de epey yüksekti. Titreşimli müzikli oyuncakları da var tepeden sarkan. Bizim anakucağımız vardı hep benim kardeşlerimin annem hep kullanırdı. Ben de almak istedim o yüzden.

Kızlar benim aldığım bu. Fikir olur size de o 4mom bende heveslendim bi sonra o kadar para vermeye değmeyeceğini düşündüm. Ki çok kısa zaman kullanıyorlar sürünmeye başlayınca hareket etmek isteyecek gezip öğrenecek ırada bağlı durmaz dedim.

Ben onlara pek bakmadım canım daha sıradan yanımda dururken koyabileceğim bişey istiyorum bide çok kullanılmıyor ya çok pahalı bişey almak istemiyorum
Gittigidiyorda sallanır ana dizi var 80 90 lira bişey ben onda sipariş vermiştim çokta güzel kurup baktık eşimle. ama atamıyorum siteye resim bi bakın derim
chatlax

Canm normal sanirim artik yalniz olmadigimi gorunce anliyorum, bu sabah dahada fazlaydi tamamen vajinamdan hissediyorum kizimin hareketlerini, hem meshaneme hem vajinama baski uyguluyor, korkuor insan ama ins saglicakla tamamlariz bu sureci
Ben baskıyı hissediyorum altıma yapacak gibi oluyorum durduk yere. Bu o tarafa doğru hareket ettiği anlamına mı geliyor

Canım resim çözünürlüğü yüksektir. Fotonun ekran fotosunu al onu koy o zaman yüklenir büyük ihtimalle.
Ekran resmi atıyorum zaten ama "dosya yükle" tıkladığım zaman chrome durduruldu diyor. Googledan giriyorum bu zamana kadar hiç sorun olmamıştı şimdi bide bu çıktı resim seçmeme bile izin vermiyor durduruldu diyor. Şimdi google tamamen sıfırlasam bir sürü sekme açtım lazım olacak şeylerle ilgili :)

Dünden beri kavgalıyız eşimle....sorun ne? Ailesi sağolsun hiç ilgilenmiyor. Kendi ailemin aldıklarının haddi hesabı yok diğer taraf öylece duruyor bi çorap almışlığı yok kaynanamın. Bişey istediğim yok çok şükür alıyoruz herşeyini benim istediğim sadece ilgi ve sevgi..insan şu daha torunuma olsun diye 2liralık bi çorap da almaz mı Kızlar yaaa??? Çok inçe bi düşünce mi yanı bu?? Eşimle de bu yüzden tartıştık. Ailesine laf söyletmiyor. Bağırdı durdu bana. Seninkiler de almasın madem biz alıyoruz diyo. Özeniyorlar alıyorlar seninkiler neden ilgilenmiyor Benimle ve bebeğimle diyorum nerden biliyorsun almayacağını neden kendi ailen gibi ilgi bekliyorsun bizim ailede böyle diyo. Nasıl bi aile ben anlayamıyorum yaa!..deli gibi ağlama krizindeyim dünden beri..Allah’a dua ediyorum geceden beri..oğlumla konuşuyorum sürekli elimi karnıma koyup da..Allah akıl fıkır vicdan versin eşime de ailesine de. O kadar kötüyüm ki dualarınızı esirgemeyin bana kızlar şu mübarek günde...

bende cantami aldım henüz gelmedi ama yorumlara baktım 40 cm büyük bile diyen vardı yani yeter saniyorum
Küçük olmasında canım büyük olsada fark etmez
Dolap nasıl bişey alıcaksınız canım resmi falan var mı
Benimde ucum var minicikler hala :)

Güle güle kullan canım puset değil dimi farklı bi aparat
Yok canım resmi düz beyaz dolap 2kapaklı yanında ekstra 1 kapaklı dolap daha var istersen ayrı ayrı istersende birbirine monte edebiliyormuşsun 450tl civarı bir şeydi. Alınca atarım artık resmini. İnşallah doğuma kadar çıkarlar zorluk çekmeyiz :)
Canim e bebekte de bebek cantalarinda indirim var bakabilirsin. Dedigin boyutlarda gayet iyi bence. Resim atabilirmisin modelini merak ettim
Ebebeğe baktım ama hiç çantanın içeriğini göstermiyorlar içini görmedende almak istemedim beğendiğim çanta bu canım içi falanda baya geniş burdan birkaç arkadaş aynısını almıştı zaten ama aliexprestten
Bir inceleyeyim canım kurulumunu falan yaptınız mı nasıl? Aynen 4mom 2 3 ay anca kullanılır sonra kımıldamaya başlıcaklar zaten dönmeye çalışcak uygun fiyatlı olsaydı heves ettim diye alırdım ama fiyatı çok uçuk
Gittigidiyorda sallanır ana dizi var 80 90 lira bişey ben onda sipariş vermiştim çokta güzel kurup baktık eşimle. ama atamıyorum siteye resim bi bakın derim
chatlax
Hemen bakıyorum canım fiyatıda gayet uygunmuş

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
Canım birebir aynı şeyleri yaşıyorum seninle. Fakat ben bikaç kez anneannesi şunu dikmiş dedesi bunu aldı falan dedim yanında babaannesi ne yapıyor acaba falan dedim şakayla aynı tepkiyi verdi. Annesi yaşlıymış 65 falan. Dedim 65 nerdeyse orta yaş ne yaşlısı ddm görende 90 sanacak kendinizi kandırmayın bencil anneniz ddm bana aynı eşinin tepkilerini verdi. Ama ben hiç takmıyorum. Onlar zannediyor ki biz maddi şeyler bekliyoruz ama aslında torunu için dediğin gibi bişey yapmasını umuyorsun senin gibi heveslenmesini. Ama ben hiiç takmıyorum kaynanama görümcelerime de yüzlerine söylüyorum. Aptal bi gelin bulamadınız ben cin gibiyim herkes benden hakettiğini alır diyorum. Çünkü bişeyler yaptıklarında çat diye söylerim ben herkese onlara da söyledim hep karnımdan konuşmam hiç. Deli bu bulaşmamak en iyisi diyorlar artıkbabam da arkamda kapı gibi diyorum. Benden çok çekiniyorlar :) dolayısıyla onlardan bişey de beklemiyorum takmıyorum da . Eşim en son güttiğimiz de gerçek yüzlerini de gördü çok üzülüyor ona da üzülüyorum ama annesine bağırdı birdaha gelmicez buraya istersen gelirsin bize dedi ki ben gel demeden gelemez. Sen de hiç takma. Sonuçta bebeğin doğunca herşeyi zamanla görecek bilecek hissedecek o da.

Canım benim hiç üzme kendini boşver almasınlar oğlunuda kendinide üzmeye değer mi. Ağladıkça bir şey değişmez ki olan sana olur sadece. Eşinde farkındadır ama onlara bir şey diyemediği için sana patlamıştır onunda gücüne gidiyodur belki almamaları sen dile getirince birden sinirlenmiştir. Oturup düzgünce konuşun eşinle canım şuan zaten hormonlarımız tavan yapmış vaziyette hiç birbirinizi kırmaya gerek yok. Benimde kaynanamın bir şey aldığı yok nedenide ben beğenmezmişim kendim için olsa neysede bebek kıyafetlerinin nesini beğenmeyeyim hiç kötü bir şey yok ki bahane sadece geçen gün birlikte gidip aldık bir şeyler işte uyku seti aldı hem bebeğime hem bana 500 tl falan tuttu eşimde demez mi ben biraz para veririm ona çok fazla oldu sinir oldum ama bir şey demedim ama o parayıda verdirtmem benim annemin aldıkları kimbilir kaç para tuttu kadın içinden geliyo alıyor hiç onlara demiyor çok para tuttu veririm diye ama. Erkekler annelerine pek bir şey kondurtmuyorlar canım malesef ki

Ben baskıyı hissediyorum altıma yapacak gibi oluyorum durduk yere. Bu o tarafa doğru hareket ettiği anlamına mı geliyor
Benim suan oyle cnm bugun zirve yapti vallahi yurumeye korkuyorum, dahada asagida hissediyorum, wc den yeni cikmama ragmen altima kaciricak gibi oluyorum bikac saniye suruyor geciyor, ve sabahtan beri sag kasigim alt kisimlara dogru bildigin sanciyo yurudukce pozusyon degistirdi sanirim cunku her zamanki hareketlerinden daha farkli alta alta vuruo, korkuyorum boyle oluncada

Böyle seyleri okuyunca benim canım yokmu acaba diyorum. Yada benim yerimde olsa napardı diyorum. Biz evlendiğimizde eşimin ailesi bir kuru çeyrek dahi takmadı bize takı töreninde eşim yerin dibine girdi. Hiç bir şekilde hiç bir masraf yapmadılar düğün salonunun parasını vereceğiz demelerine kapora vermelerine rağmen düğün gecesi eşime dediler biz ödeyemeyiz git öde diye . Anlycan 300 lira gibi bi kaporayla destek oldular bize. Evimizin eşyaları onca masraf nişanlıyken bir kez olsun gormeye gelmedi hediye almadı ben hiç beklemedim canı sağolsun dedim. 2 bebek kaybettim ilgi alâka zaten yok. Haberleri bile adam akıllı olmadı. Geçmiş olsun diyenimiz olmadı. Biz eşimle sarıldık hep birbirimize. Eşim asker şubatta Afrin meselesinden dolayı Kilis'e gitmişti ben memlekette ailemin yanında 40 gün kaldım ailesinden hiç kimse necisin demedi misal . Eşim geldiğinde ona gostermelik arıyorlar beni :) . Çok şükür evime döndüm. Ayda yılda bir Arıyorlar açmıyorum. Eşimde biliyor. Çocuk olacak hiç birinden değil 2 liralık çorap, aramalarını bile istemiyorum. Ben onların yapmacık merhametini yalan sevgisini istemiyorum çünkü. Onca olay yasandı bizde. Benim yaptığım tek şey muhatap olmamak. Onlarla kavga etmek yerine hayatımdan çıkardım. O aileden sadece eşim benimle. Oda bi zahmet. Biz kendimiz aile olacağız çünkü. Üstelik en büyük avantajım 600 km kadar uzajta yaşıyor olmam. Gerçi yakında olsa umrumda olmazdı. Ha bide geçenlerde eşime demiş doğumda geleceğim diye. Yaşlıyım hastayım diye yarım saatlik yola gelmemesinin bahanesini eden kadın 13 15 saatlik yola bana bakmaya gelcekmiş üstelik bana düşman olan benden bilmem kaç yaş küçük saygısız kızıyla(!) Eşimde anne sen yarım saatlik yola gıdemıyodun şimdi nerden çıktı gerek yok Zehranın annesi gelecek zaten dedi. Kesinlikle yuzlerini gormek istemiyorum dedm. Evimin adresini bile bilmezler işgüzarlık yaparlar. Eşimi doldurmadımda hiç. Emin ol onlar kör değil. Anlıyorlar zaten. Ama sen tartışınca ailesini ona şikayet ettikçe ister istemez savunur he annem babam böyle haklısın demez.

Biz eşimle yuvarlanıp gidiyoruz.. kimseye eyvallah yok. Çünkü huzur önemli.

Bunları sana soylememin sebebini anlamışsındır . Yani ailesi öyle diye sen neden eşinle kavga edip aranı bozuyorsun üstelik bu halinle ? Yani geceden beri ağlayıp bebeğini üzmene değer mi ? Onlar kim ki ? Dırdır etmişsin resmen. Ve erkekler gelemiyor böyle şeylere. Seninde ailen almasın o zaman der çıkar haliyle işin içinden. Şunu hiç bi zaman unutma kız ailesiyle erkek ailesi bir değil asla... yazık etmişsin kendine bu kadar saat. Onlar yuzunden ne eşinle kavga etmene nede ağlayıp bebeğini üzmene DEĞMEZ . Bebek anne karnında hissedip depresyona giriyor haberin olsun . Umarım dediklerimi anlarsın.

Gayet güzel canim bende bu model düşünuyorum. Zaten bu sene cok moda bu çanta. Ic gözü filanda baya var gayet yeterli ölçüde

Ayy aynen yahu . Korkulacak birşey değildir ama ya. İlk zamanlar nasıl ki yerlesme ağrısını çekiyoduk her haftanın ayrı bir ağrısı ve evresi oluyorya buda ondan biridşr deyip sakin olmalıyız rahim bağları geriliyor baskı oluyor vs içimizde en az 1 kilo olan bebiş var bunun suyunu eşini soylemiyorum bile organların hepsi bi tuhaf oldu :))

Gayet güzel canim bende bu model düşünuyorum. Zaten bu sene cok moda bu çanta. Ic gözü filanda baya var gayet yeterli ölçüde
Evet canım genelde alanlar bundan aldı. Kullanışlı gibide gözüküyor. Siparişini vereyim bari bende bunun . İnşallah kumaşı falanda kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…