2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunun içine gerekmez sanırım ama bellide olmaz. Düz sırt üstü yatırıp dağlardan aşıralım sallaya sallaya :))))
Çokta sallamayalım alıştırmayalım :)
Canim ben letgoda uyguna yakalamistim 5 islevli sterilazator aldim ins kullanisli cikar. Daha acip denemedim. Ama hastane cantasi icin biberon emzik ve sagma makinesinin aparatlarini sterilize edicem bi ara.
Ne güzel uyguna bulduysan canım ben bir ara bakmıştım yüksek gelmişti gerek duymamıştım sonrada unuttum bakmayı ara ara bakayım belki denk gelir yine. İnşallah kullanışlı çıkar kolaylık sağlar en azından

Eşyalarımız yıkandı utulendi dolaba yerleşti mis gibi benide heyecan ve sabırsızlık aldı keske zaman çabucak geçse :) hastane çantası hazırlanacak onuda haftaya hazırlarım nasip olursa.
Bir-tek bez almadık onuda markasina karar veremedim. Kizlar siz hangi markanın bezini aldınız? Birde göğüs kremi lansinoh marka aldim ama küçük boy (faydası olmazsa elimde kalir diye büyük tercih etmedim) siz hangi marka aldınız?

Kızlar ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu emzikleri biberonları emzik kılıflarını ilk kullanımdan önce steril etmemiz gerekiyor ya. O işlemi nasıl yapacağız? Kaynar suya mı koymamız lazım ?
Ben ilk çocukların emzik ve biberon emziklerini 3-4 dakika kaynatmistim şişesini de sıcak suda bekletmistin

Kızlar ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu emzikleri biberonları emzik kılıflarını ilk kullanımdan önce steril etmemiz gerekiyor ya. O işlemi nasıl yapacağız? Kaynar suya mı koymamız lazım ?
Ben önce biberon temizleyici ile yıkadım duruladım ve bir tencerede 5 dakika kaynattım. Kuruyunca kilitli poşetlere koyup hastane çantama onları da koydum.

Ben ikisinide hemüz almadım ama bezi prima premium care göğüs kreminide lansinoh almayı dişünüyorum canım

Ben önce biberon temizleyici ile yıkadım duruladım ve bir tencerede 5 dakika kaynattım. Kuruyunca kilitli poşetlere koyup hastane çantama onları da koydum.
Biberonu kaç ml aldın canım ben 2 tame alayım 240 ve 120 diye düşünüyorum ama doğru mu yanlış mı bilemedim

Kizlar ya dunden beri akintim bi tuhaf once krem gibi bi akinti geldi beyaz kivamli kokusuz bugunde iki kere bole su gibi akinti geldi beden acaba
Canim. Benimde akintim bu ara senin dediğin gibi. Akintim fazlalasti biraz. Ama dün daha kontrole gittim suyun gayet iyi dedi. Korkma suyun değildir ama yinede kontrole gittiğin de sor tabi

lansinoh iyi bir marka işinizi görür ben prima kullanmıştım yenidoganken sizdirmisti sonra uzun süre iki kızımda molfix kullandım şimdi yine molfix aldım

kaynar su ile kaynatilarak steril olur

Denedin mi Benim göğsümden bazen süt geliyor. Cesaret edemezdim
Eki Görüntüle 2145429

Miniğim için aldığım ayakkabılar geldi yaaa çok tatlılar artık bişi almıcam diyorum ama engel olamıyorum kendime
Ayy cok ciciler yumuk yumuk ayaklari olsun da giysin insallah

Ben ikisinide hemüz almadım ama bezi prima premium care göğüs kreminide lansinoh almayı dişünüyorum canım
Ya göğüs kremi çok elzem birşey mi acaba? Ben şu anda yağ karışımı sürüyorum çatlak önlemek için, bunun farklı bir fonksiyonu mu var?

Kızlar benim kusmalarım geri geldi. Baştan üşüttüm mü acaba dedim ama bir haftayı geçti böyleyim. Sınav stresi yaşıyorum ondan da olabilir. Daha çok safra suyu geliyor ve kilo veriyorum. Bu durumda ne yapmalı öneriniz var mı?

lansinoh iyi bir marka işinizi görür ben prima kullanmıştım yenidoganken sizdirmisti sonra uzun süre iki kızımda molfix kullandım şimdi yine molfix aldım
Yenidoğan için kullanılan 1 numara mı oluyor her markada canım? Bir de o numaradan ne kadar almak lazım, kaç adet veya paket mesela?

Kızlar bişey soracam sizinde kontrolleriniz 15 günde bir e düşürdümü doktorlariniz. Ben dün gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi bundan sonra böyle olacak. Ama benim kv. Bugün diyo ki doktoru boşver sen 1 ay sonra git kontrolüne bebek icin zararli bu kadar ultrason diyo. Sinir oldum biraz. Bu arada eşimden duymuş dün doktora gittigimi bi dahakine ne zaman gidecen diye sordu. Yoksa ben söylemek bile istemiyorum kontrole gittiğimi fazla yorum yapmasın diye...
Şunuda ekleyim bide. Bebeğin kilosunu sordu ısrarla 1750 gram dedim daha 2 kilo bile olmamis filan dedi.. bende doktor gayet iyi bundan sonra daha hızlı kilo alir dedi dedim. Dogumuna şurda ne kaldı bundan sonra ne kadar alacak ki diyo. Hiç mi duymuyor acaba bebeklerin son ay kilo aldığını. Her doktora gittigimde bebegin kilosunu az buluyo sinir oluyorum. Zaten bu aralar çok hassasim...

Ya göğüs kremi çok elzem birşey mi acaba? Ben şu anda yağ karışımı sürüyorum çatlak önlemek için, bunun farklı bir fonksiyonu mu var?
Canim arkadasim da kakao yagi vs kullaniyorum gerek yok diye almadi göğsü oyle bir yara oldu ki bebegi memeyi reddetti en sonunda ve tekrar zor alıştırdı. Boyle bir sey yasamaktan korktugum icin hem kalkan hem de krem aldim .Dogumdan once sürmeye baslayacagim hatta .Bence sen de al zarari olmaz faydasi olur.

Su an 3 haftada bir gidiyorum.Sonra 2 hafta sonra haftada bire düşürüyor. Hatta her gun çağırıyordu arkadasimi .Suyu az oldugu icin .Sen bakma kv ye.Ben de kontrol gununu soylemek istemiyorum ama öğreniyor iste. Son zamanlarda her gun 100 gram alan bebekler var .Takilma sakin hı tmm de gec .

Bende dün gittim ultrasonda 30+1 cıktı bebegim dr artik 2 haftada bir geleceksin dedi. Son ayda alınıyor zaten kilo bosver kaynanalara kalsa kusma halsizlik asermede abartı bos bos can sıkmayı biliyorlar anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…