2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bizim yatak odasının durumu böyle. Odanin en dip kosesinden çektim fotoyu sag tarafta gardrop var ve gobegimden geçemiyorum besikle dolabin arasından. Gelseler de kaldirsalar gece wc ye giderken cok zorlandim .

Ay evet ya soylemeyim diyorum. Ama o öğreniyor. Bende artik bişey demiyorum açıklama yapsamda anlamıyo. Doğunca anlayacak ne desem boş geliyo şuan.

Bende dün gittim ultrasonda 30+1 cıktı bebegim dr artik 2 haftada bir geleceksin dedi. Son ayda alınıyor zaten kilo bosver kaynanalara kalsa kusma halsizlik asermede abartı bos bos can sıkmayı biliyorlar anca
Aynen canim. Bide zararli olsa doktor cagirirmi hiç. Riskli hamileliklerde her hafta ultrasona giren var. Zararli olsa onlari girdirmezler

Ben ikisinide hemüz almadım ama bezi prima premium care göğüs kreminide lansinoh almayı dişünüyorum canım

lansinoh iyi bir marka işinizi görür ben prima kullanmıştım yenidoganken sizdirmisti sonra uzun süre iki kızımda molfix kullandım şimdi yine molfix aldım
Sagolun kizlar prima kullanınca farklı beze geçilmiyor diye okudum birkaç yerde pisik yapıyormuş değişince. Slepy sizdiriyor arkadasim kullanamadi molfix te guzel bir marka. En iyisi bezide küçük boy alıp denemek lazım sanirim uymazsa bebişe heryerde bulunuyor nasılsa.
Ya göğüs kremi çok elzem birşey mi acaba? Ben şu anda yağ karışımı sürüyorum çatlak önlemek için, bunun farklı bir fonksiyonu mu var?
Göğüs çatlaması bende hafif oluştu taa ilk gebeligimde oldu zaten onu umursamıyorum. Bu krem göğüs ucu için. Doğumdan 1 hafta önce kullanılması gerekiyor. Ilkte çok çektim kanama yara ağrısı zaten felaket küçük tüpte olsa al derim yara vs olmasin

Ne kadardır evlisin canim bilmiyorum ama.Erkekler önceleri böyle mahçup oldukları için sert yaparlar amansızca savunma halinde olurlar fakat yıllar geçtikçe gerçekleri görüyorlar biz aynı binada yaşıyoruz hemde birde bunu dusun eskiden annesine asla laf soyletmezdi asla!!!!!
Ama şimdi herhangi bir olayda bişey söylediğimde herseyin farkındayım hayatım ama ana baba atsan atılmaz satsan satılmaz sen benim hatirima saygini eksik etme ama lafinida esirgeyip altinda kalmadan usulünece cevabiniver diyo.Eskiden bende söylenir dururdum ama şimdi bişey olunca ona nasil yansitmam gerektigini öğrendim.Eminim sende su anda haklı olarak manevi destek istiyorsun ama anlamayana yapacak bişey yok zaman herşeye ilaç kendini uzme canim

Aynen canim. Bide zararli olsa doktor cagirirmi hiç. Riskli hamileliklerde her hafta ultrasona giren var. Zararli olsa onlari girdirmezler
Bende gebeliğin basında nerdeyse her hafta girdim (dış gebelik yaşamıştım bir zamanlar) tedbir amacli. Gerçi hicbir zaman aylık süreyi doldurmadım ben ozledim oglumu 3hafta anca dayana bildim zarar olsa doktor derdi tabiki. Sen ihmal etme canim kaynanalar her şeye karışır yoksa

Normal doğum yapanlar bi bakabilirmisiniz suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz birden mi geliyo yoksa azar azar mı yada tam beyaz su gibi mi yoksa rengi farklı mı nişandan önce mi geliyo sonra mı

2-3 hafta sonra tekrar gel dedi doktor. ben 2 hafta sonra gidicem eşim iznini öyle ayarlayabildi. bnce artık sık gitmek gerekiyo öyle olmasa doktor bir ay sonra gel derdi. demek ki riskler arttı. kilo konusu da benim annem de sürekli soruyo ve ben söyleyince hmmm diyo. beğenmiyo kiloyu ama söylemiyo bana yüz ifadesinden anlıyorum. cahiller işte. geçen gün ağlattı beni, kilo alamadın bebeği besleyemedin ah vah ediyo telefonda. ömrüm boyunca kilo al baskısı şimdi 10 kilo aldım kalçam falan çatladı hep hala kilo alamadın diyor... neyse konu uzar gider takmamak lazım.

Bez olarak prima öneririm, kızım 1 yaşında 1 aylıkcen tanişdim kendisiyle o gün bu gündür vaz gecemiyorum, gecen prima yokdu eşim gelene kadar bakaldan canbebe aldırdım 2 saat gecmeden k.v. Üzerne akdi bütün çiş

Yenidoğan için kullanılan 1 numara mı oluyor her markada canım? Bir de o numaradan ne kadar almak lazım, kaç adet veya paket mesela?
evet 1 numara 2-5 kg için ben pek stok yapmadim ama ilk ay 1-1.5 kg aliyor bebekler bir ay bu numara kullanılır sanırım ama kaç paket kullanırız bilemiyorum ama çok kaka yapiyorlar günde 4-5 defa

Benim kaynana çok bişeye karismaz. Ama bu bebek konusunda baştan beri herşeye muhalefet. Kendi daha iyi biliyomus gibi konusuyo.. Doktorlar abartiyo ona göre. Dogursaydim bi hayirlisiyla

Bana kntol vaktım meşajla geldi. 1 vizit 13 haftaya kadar. 2 vizit 18-20, 3 vizit 30-32. 4 vizit 34-36-38. Yani 30 dan sonra bende 15 günde bir gidicem. K.v. Takma canım boş ver bebeğin gayet normal bebek son haftalarda kilo alır zaten kendinde bunu biliyorsun yorum yapıp dursun hıhı de sen bildiğini yap dr sözündende cikma sakın.

Banada sen kilo aldın bebek almiyo diyodu. Onda cok zoruma gidiyodu ben isteyerek kilo almıyorum yapimda var kiloyu çabuk aliyorum napiyim. Bende artik takmamaya çalışıyorum. Ama dayanamiyorum bebek kilolu olunca mi sağlıklı oluyo yanii. Çok saçma düşünüyolar.

Ahahahhaha milana bilerek babannenin uzerine isemis olabilir.
Ola bilir cünki doğduğunda bu güne sadice 1 kez benim üzerme işedi, ama k.v. Üzerne 10-15 defa falan cocuk biliyor ne yapması gerekdiğni.canım kızım annesnin intikamnı alıyor,

Normal doğum yapanlar bi bakabilirmisiniz suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz birden mi geliyo yoksa azar azar mı yada tam beyaz su gibi mi yoksa rengi farklı mı nişandan önce mi geliyo sonra mı
Ben normal yapmadım canım suyunmu geliyor

Bende öyle dedim son aylarda kilo alir. Ne kadar kaldi ki kilo alacak diyo. Ilk zamanlarda kiloyu cok alacak saniyo galiba. Zaten ben doktorumun dediğini yaparim onun lafiyla hareket etmem.

bedef neden sordun, suyun falanmı geliyor yoksa, benim doğumda acıklık 5-6 cm ken kendileri patlatdılar şır diye geldi, ama yukarda delindiğinde sızdırarak az az geliyor sanırım.

Bende öyle dedim son aylarda kilo alir. Ne kadar kaldi ki kilo alacak diyo. Ilk zamanlarda kiloyu cok alacak saniyo galiba. Zaten ben doktorumun dediğini yaparim onun lafiyla hareket etmem.
Ne güzel sen mantıklı ne yapmasnı bilen bir annesin, kendi bildiğni yap boş ver konuşsun burak, bebeğin için en iyisini dr bilir, k.v. Dr olmadığna göre duyma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…