2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim en başından beri kontrollerim 2 haftada bir oluyordu. Hala da aynı. Son haftalar her hafta gidicem. Ki şöyle bişey var riskli gebeler yeri geliyor her hafta hatta bazen üst üste 2-3 gün gidiyor. Doktorlar riskli bebeği sürekli ultrasona sokup daha dq riske atar mı hiç? Aldırmayın kimseye gidip görün bebeğinizi :)

Bende öyle dedim son aylarda kilo alir. Ne kadar kaldi ki kilo alacak diyo. Ilk zamanlarda kiloyu cok alacak saniyo galiba. Zaten ben doktorumun dediğini yaparim onun lafiyla hareket etmem.
Hiç takma çünkü şimdi böyle karisiyorsa bebeğin doğunca daha çok karışacak yok sütun yetmiyormu yok bebeğin kilo almıyor falancanin çocuğu daha çok kilo aldı seninki kilo almıyor vs vs vs oyüzden hiç takma kendini üzme he he de geç

Bende öyle dedim son aylarda kilo alir. Ne kadar kaldi ki kilo alacak diyo. Ilk zamanlarda kiloyu cok alacak saniyo galiba. Zaten ben doktorumun dediğini yaparim onun lafiyla hareket etmem.
uyuz kv modeli.valla ben terslerim en sonunda doğunca konuşup durursa.eşimde sinirlenince verio tepkisini anasının huyunu bilio.size ne yaaa size nee bende bi kv var saçma üstü saçma bi karı.level level atlamış saçmalıkta yani o derece.cinsiyet belli olmadan mal mal erkek olcak die erkek giysileri aldı.noldu kız oldu.ne dio salak kadın ya oğlanın sırasını aldı ben bi bavul giysi almıştım dio evde falan giyer artık dio.eşimde evdede olsa olmaz almasaydı kim al dedi ona dio ikinciye erkek olur o zaman giyer dio mal ya ay deli oluom hayırladıkça.oğlanın sırasını aldı ne demekkkkkkk.oğlan olunca pipisini yicek heralde

bedef neden sordun, suyun falanmı geliyor yoksa, benim doğumda acıklık 5-6 cm ken kendileri patlatdılar şır diye geldi, ama yukarda delindiğinde sızdırarak az az geliyor sanırım.
Sarımtırak bi renkte çok çok az sıvı geliyo vajenden ama sürekli değil mesela bi sabah geliyo bide gece geliyo yani arası baya açık miktarı hani şurup kaşıkları olur ya onun dolusu kadar bazen bir defa geliyo mesela bugün sabah geldi bide akşam ama dün hiç gelmedi ama kıvamı bildiğin su

Bütün kv benzer ya bir birne, hepsimi bu kadar aynı olur.

En son kontrolun ne zamandı, o zamanda varmıydı? Eyer vajinal akıntı veya idral değilse su olma ihtimali var.

Ben normal yapmadım canım suyunmu geliyor
Hiç bilmiyorum ki canım iki sezaryenim var hatırlamıyorum böle bişey olduğunu su nasıl gelir miktarı nedir rengi vs hiç bilmiyorum ama 10 gündür günde bir defa bazen sabah yada gece günde iki defa olmak üzere sıvı geliyo sarımtırak renkte kıvamı su gibi aynı

kızlar benim minişim çok hareketli maşallahh diyim sizinkiler nasıl.durmuo hiç içimde kımıl kımıl yaaa aynı böyle
Masallah canim .Benim durumuma bağlı hareketleri cok yorgunken hic hareket etmiyor .Dinlenebilirsem o zaman kimildiyor kuzucum.Mesela bugun cok hareketli bir gundu benim icin .Hastane ,saglik ocağı, okul ve kisa bir pazar turu .Su an uyuyor sanirim .Yemek yiyince uzancam.

Dündü canım ultrasondan anlamazlar mı acaba bebeğin suyundan
Bana her gidişte suyun miktarı iyi diyor demekki anlaşılıyor. Normal doğum yaptım ama benim farklı bebekle birlikte geldi suyum önceden gelenler varmış bende bekledim erken gelir diye. Bence ihmal etme canim git bakilsin

bende sürekli evde alışmışım hareketli haline bi gezmeye falan gidince azalıyor elimle tıpışlayınca minik minik hareket edio yada etmiyor o zaman kötü oluyorum.yoruluorlar demekki

Alayım bari o zaman, ben işlevi aynı diye düşünmüştüm. sağol canım

internette de bakarsan suyun rengi sarı gibiymis sıvı bende bi ara suphelenmistim ozaman bakmistim kontrolün nezaman doktorundan turnusollu Ped isteyebilirsin hastanede oluyor en gerçek onunla anlaşılır

evet 1 numara 2-5 kg için ben pek stok yapmadim ama ilk ay 1-1.5 kg aliyor bebekler bir ay bu numara kullanılır sanırım ama kaç paket kullanırız bilemiyorum ama çok kaka yapiyorlar günde 4-5 defa
Günde 4-5 ise ayda 150 tane gider bu durumda en az demek ki. Büyük indirimli paketler oluyor da almaya cesaret edemedim ben o kadar kullanılmaz diye. Ama demek ki fabrika gibi üretiyor bebişler durmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…