2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende sürekli evde alışmışım hareketli haline bi gezmeye falan gidince azalıyor elimle tıpışlayınca minik minik hareket edio yada etmiyor o zaman kötü oluyorum.yoruluorlar demekki
Biz en bastan beri boyle oldugumuz icin alıştık duzene .Doktorumun her kontrolde soyledigi sey hocam ayakta durmayacaksin her firsatta oturcaksin.Ama oyle pek mümkün olmuyor .Tatilde arkadaşlarım gezelim biraz sen yorulunca dinleniriz diyorlar .Yok ben evde yatcam diyorum
Alayım bari o zaman, ben işlevi aynı diye düşünmüştüm. sağol canım
Bu meme ucu yarasi icin canim .Normal catlama gibi değil cok beter Allah esirgesin .Arkadasim kaniyor diye aglayip emzirmeyi birakiyordu .Iyilesene kadar bebek memeyi unutuyordu .Emzirme bir süreç biz de ogrenecegiz bebisler de yipranmadan atlatmak icin onlem almaliyiz .Hatta emzirme egitimi bulursam katilcam.Her kafadan bir ses cikmasina musade etmek istemiyorum.Emzirme mahrem bir olay .

Günde 4-5 ise ayda 150 tane gider bu durumda en az demek ki. Büyük indirimli paketler oluyor da almaya cesaret edemedim ben o kadar kullanılmaz diye. Ama demek ki fabrika gibi üretiyor bebişler durmadan :)
Ben depolamaya başladım 1-2 numaraları. Kim bilir ne kadar gidecek bende

ben güler geçerim genelde sinirlenirsem olay büyür çünkü uğraşmak istemedim için güler geçerim.ama eşim kendini tutamaz tartışır
Ay bende oyle yapiyorum ama umursamadıkca sınırları zorluyor, senin yerine cvb veren bir eşin olduğu şanslısın.

Evet cok kotu bende cok olmadı ama ablamınki kopmak üzereydi her emzirdiğinde ağlıyordu, emzırmeyi burakıyordu resmen bi kere hata ablam o galde emzirmiycem diyor yiyenin bas bas bağırıp ağlıyor annem bi tokat atdı sınırınde ablama zorla emzieti.

Bizim dr ve yanındaki ebe verecek sanırım öyle bir eğitim. Ben anlatılan birşey olursa paylaşayım burada.

Ben depolamaya başladım 1-2 numaraları. Kim bilir ne kadar gidecek bende
Valla en büyük gider bebek bezi diyorlar, hediye getirecekler bez getirsin diyorlar. Gözüm korkmaya başladı. Ben de alayım bari Hepsiburadada falan güzel iniyor gibi fiyatlar. Gerçi nereye baksam bi indirim iddiası var daha bezin gerçek fiyatını öğrenemedim

Bende de var o ya bişey eksik kalırsa ya bişe lazım olursa filan diye birsürü soru oluyo kafamda başak burcuyum ondan mı ne diyorum

Ç
ünkü o da farkında ailesinin ilgisizliğinin ama onun da annesi babası sonuçta canı sıkılıyordur ama sana söylemekte istemiyordur anne babalarınız için eşinle tartışma boşver bi arkadaşına anlat ya da annenle otur konuş eşinin ailesinden yakındığın zaman çünkü eşler de üzülüyorlar biliyorlar farkındalar fakat dile dökemiyorlar sen sessiz kal o konuda herkesin değerini verir eşin gözünde merak etme

kızlar ya ben bunu çok beğeniyorum ölçüsü 70 e 40.fiyatı 75 tl.fiyatı nasıl sizce.birde yazın doğcaklar ya kullanabilirmiyim

Eklentiler

• Screenshot_20180511-204959.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 84
Kulpunu arkaya yapıyorsun sabit duruyor kimildamiyor ama kulpunu öne aldığında ileri geri sallanıyor kemeri de var bebeğin düşmesini önlemek için iç kısmı biraz çukur oluyor bebegin beli çukurda kalıp ağrımasın diye bel destek minderi var onlar için özel ondan koyuyorsun biz ilk başlarda battaniye koymuştuk o minderi sonradan keşfettik ayrıca onlar için lastikli çarşaflar da var cinsiyete özel , zaten 6 ay kadar kullanıyorsunuz maksimum 9 kiloya kadar kullana biliyorsunuz ondan sonra mama sandalyesi devreye giriyor mama sandalyesi kullanmaya başlıyorsunuz :)

Aynen canım ben de atmadım Hatta üstüne 3 tane daha yaptım.. 3-5 gün arayla, her defasında daha da koyulaştı.. harika anlardı :))

Canım midene baskı olduğu için mide asitin yukarı hareket ediyor ondan oluyor bulantı. Ben lansor içiyorum sabahları ara ara o iyi geldi. Dr iç dedi bana.

Kayınvalideniz hangi tıp fakültesi mezunu dr gel dediği halde gitme falan diyor o 2 hafta içinde bi sıkıntı oluşursa bunun hesabını nasıl verecek? Kilosunu falan o mu biliyor dr mu sende birdahaki konntrolden sonra sorarsa 3 kilo olmuş de bakalım ne yorum yapacak? Yani bugün bu kayınvalide konuları çok konuşuldu ben nırmalde pek anlatmam kimseye ama insan tahammül edemiyor gerçekten bu cehalete ya. Sen ona kilosunu fazla söyle nerden bilecek azcık da sen onun aklıyla dalga geç.

yargıladığın eşinin (ailesi) senin eşine böyle konuları dökmenin hiç bi faydası olmaz eşini yaralar sadece.o da iater senin ailen gibi onun aileside çocuğuna özensin.ama yapmıyorlarsada eşinin yapıca bişi yok.hatalısın eşini yıpratma düşüncesiz insanlar için.

Iyi geceler kızlar bugün dr randevum vardı 30+6 Günlük 4 gun önde çıktı kilosu 1 kg 700 gr olmuş nasıl sizce bende toplamda 4 kg almışım

Kızlar az önce eşim hastane süsü ile ilgili birşeyler sordu bende istemiyorum dedim. Zaten daha öncede konuşmuştuk ama sanırım o benden daha hevesli, birşeyler yapalım dedi bende kıramadım tamam dedim. Sizin sipariş verdiğiniz yerlerden bana önerebileceğiniz var mı? Bu zamana kadar istemediğim için hiç ilgilenmemiştim şimdide zaman kalmadı bu işlere.

Normal doğum yapanlar bi bakabilirmisiniz suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz birden mi geliyo yoksa azar azar mı yada tam beyaz su gibi mi yoksa rengi farklı mı nişandan önce mi geliyo sonra mı
Bazen birden bire geliyor bazen azar azar yani kesenin nereden yırtılmasına bağlı eğer kese üst taraflardan yırtılmışsa azar azar alt taraflardan yirtilmişsa bolca gelir , nişan rahim ağzında tıpa olarak durur yani o gelmeden su gelmez ama bazen suya karışık geldiği için nişanın geldigi belli olmuyor yalnız bir şey var canım hani normal akıntı mi çiş mi ve ya doğum suyu mu diye düşünüyorsan doğum suyu hiç durmaz bir defa gelmeye başladı mı asla durmaz azar azar da olsa bol bol da olsa durmadan akmaya devam eder , araştırma mi yapiyorsun canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…