- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.261
Bende öyle dedim. Olurmu yaa gitmemek doktorun bildiği var tahlil yapilacak belki aksi bişey olur ben farkedemem gitmem lazim dedim.Kayınvalideniz hangi tıp fakültesi mezunu dr gel dediği halde gitme falan diyor o 2 hafta içinde bi sıkıntı oluşursa bunun hesabını nasıl verecek? Kilosunu falan o mu biliyor dr mu sende birdahaki konntrolden sonra sorarsa 3 kilo olmuş de bakalım ne yorum yapacak? Yani bugün bu kayınvalide konuları çok konuşuldu ben nırmalde pek anlatmam kimseye ama insan tahammül edemiyor gerçekten bu cehalete ya. Sen ona kilosunu fazla söyle nerden bilecek azcık da sen onun aklıyla dalga geç.
Ne kadar kimildarsa kimildasin babası baktığında duruyorkızlar benim minişim çok hareketli maşallahh diyim sizinkiler nasıl.durmuo hiç içimde kımıl kımıl yaaaaynı böyle
Senin kv de daha da tuhafmis erkek olacak diye cinsiyet belli olmadan kiyafet mi alınır. Ne cins insanlar varuyuz kv modeli.valla ben terslerim en sonunda doğunca konuşup durursa.eşimde sinirlenince verio tepkisini anasının huyunu bilio.size ne yaaa size neebende bi kv var saçma üstü saçma bi karı.level level atlamış saçmalıkta yani o derece.cinsiyet belli olmadan mal mal erkek olcak die erkek giysileri aldı.noldu kız oldu.ne dio salak kadın ya oğlanın sırasını aldı ben bi bavul giysi almıştım dio evde falan giyer artık dio.eşimde evdede olsa olmaz almasaydı kim al dedi ona dio ikinciye erkek olur o zaman giyer dio mal ya ay deli oluom hayırladıkça.oğlanın sırasını aldı ne demekkkkkkk.oğlan olunca pipisini yicek heralde
İnşallah demez. Ama diyedebilir. Yedirmeye meraklı ozelliklede cocuklara. Ama ben elimden geldigimce karistirmamaya calisacamHiç takma çünkü şimdi böyle karisiyorsa bebeğin doğunca daha çok karışacak yok sütun yetmiyormu yok bebeğin kilo almıyor falancanin çocuğu daha çok kilo aldı seninki kilo almıyor vs vs vs oyüzden hiç takma kendini üzme he he de geç
Yazın kullanılmaz ki canım daha hastane çıkışını bile bir kaç gün kullanacaklar sonra hep kısa kol bunu katiyen kullanacağını sanmam canım ama evet çok şeker görünüyor insanın aklını çeliyor resmen :)kızlar ya ben bunu çok beğeniyorum ölçüsü 70 e 40.fiyatı 75 tl.fiyatı nasıl sizce.birde yazın doğcaklar ya kullanabilirmiyim
Yok canım resim yuklememe bile izin vermiyor durduruldu diyor yani biliyorum normalde ekran resmi alıp atıyordum ama şimdi resim seçmek için galeriye bile gitmeme izin vermiyor neden oldu bilmiyorum umarım düzelirCanım resmi kes o şekilde at boyutu büyük geliyor ama kesince kesilmiş resmi at sorun olmuyor
O niye öyle ki ya bizim oğlanda aynıNe kadar kimildarsa kimildasin babası baktığında duruyor
Canım benim arkadaşım yapacak sen istediğin modelleri ona yollayıp yaptırabilrisin fikir danışabilirsin herşeyi yapar. İnsta da betusunkonseptdunyasi.Kızlar az önce eşim hastane süsü ile ilgili birşeyler sordu bende istemiyorum dedim. Zaten daha öncede konuşmuştuk ama sanırım o benden daha hevesli, birşeyler yapalım dedi bende kıramadım tamam dedim. Sizin sipariş verdiğiniz yerlerden bana önerebileceğiniz var mı? Bu zamana kadar istemediğim için hiç ilgilenmemiştim şimdide zaman kalmadı bu işlere.
Bilmiyorum ki canım bazen biraz sinirleniyorum ilk çocuğumda hiç böyle değildi her hareketini babası görürdü şimdikinde ise bir iki defa hafif kiprama gördü o kadarO niye öyle ki ya bizim oğlanda aynı
Bende de hata veriyor canım chromedan mı siteden mi bilemedimYok canım resim yuklememe bile izin vermiyor durduruldu diyor yani biliyorum normalde ekran resmi alıp atıyordum ama şimdi resim seçmek için galeriye bile gitmeme izin vermiyor neden oldu bilmiyorum umarım düzelir
@aycaileelsanatlari @mzyhobimalzeme den malzemeleri temin edebilirsinKızlar az önce eşim hastane süsü ile ilgili birşeyler sordu bende istemiyorum dedim. Zaten daha öncede konuşmuştuk ama sanırım o benden daha hevesli, birşeyler yapalım dedi bende kıramadım tamam dedim. Sizin sipariş verdiğiniz yerlerden bana önerebileceğiniz var mı? Bu zamana kadar istemediğim için hiç ilgilenmemiştim şimdide zaman kalmadı bu işlere.
Bizmkide öyle. Vuruyo vuruyo eşim elini koyduğunda yavaşlıyo duruyo sonrs. Geçen gün kızlarda elini koydu durdu yine. Tesadüf sanırım. Hareketleri daha da güçlenince eşinde denk gelir inşallahBilmiyorum ki canım bazen biraz sinirleniyorum ilk çocuğumda hiç böyle değildi her hareketini babası görürdü şimdikinde ise bir iki defa hafif kiprama gördü o kadar
Aa ben bi tek bende oluyo sanıyodum. Chromedan giriyorum bende canımBende de hata veriyor canım chromedan mı siteden mi bilemedim
Aynen gaz sancım var yani umarım gazdır. İşallah bebekler bana çekmez yandım valla.Uyuyamıyorum
aynenn akşama kadar dans edio adeta her an.akşam adam eve gelio az az kımıldıo adam bakınca gidio yada çok az bi iki hareket edio :))Ne kadar kimildarsa kimildasin babası baktığında duruyor
yaa sormaa level level atlamış diorumya.kadını anlatacak kelime bulamıyorum o derece.eşim de çok kızıo saçmalıklarına.aldığı sıra dioduki hrm kıza hem erkeğe gider.foto istedim attı bunların erkek giysisi dedim.askılı tulumlar var 2 tane içine pembe badi giydirirsin dio.pembe giyince dışındaki desen model de pembe oluo galiba.bilmio görmemiş desek.bilinmicek bi yanı yok kız erkek giysisi belli bi olay.ayrıca benim kv bilmiosa kimse bilmiodur modayı trendi.kendisi hiç bişiden geri kalmaz kokoş.hepsi neysede oğlanın sırasını aldı nedemekkk.Senin kv de daha da tuhafmis erkek olacak diye cinsiyet belli olmadan kiyafet mi alınır. Ne cins insanlar var
Geri kafalilik cahillik işte başka bişey değil. Önemli olan sağlıklı olmasi diyecegine nelerle uğrasmiş. Erkek torunuda varmış sonuçta. Kız olacağı için sevinmesi lazim. Takma canim sen zaten eşinde gereken cevabı veriyomus aldırış etmeyaa sormaa level level atlamış diorumya.kadını anlatacak kelime bulamıyorum o derece.eşim de çok kızıo saçmalıklarına.aldığı sıra dioduki hrm kıza hem erkeğe gider.foto istedim attı bunların erkek giysisi dedim.askılı tulumlar var 2 tane içine pembe badi giydirirsin dio.pembe giyince dışındaki desen model de pembe oluo galiba.bilmio görmemiş desek.bilinmicek bi yanı yok kız erkek giysisi belli bi olay.ayrıca benim kv bilmiosa kimse bilmiodur modayı trendi.kendisi hiç bişiden geri kalmaz kokoş.hepsi neysede oğlanın sırasını aldı nedemekkk.oğlan torunuda var ayrıca.
Kızlar az önce eşim hastane süsü ile ilgili birşeyler sordu bende istemiyorum dedim. Zaten daha öncede konuşmuştuk ama sanırım o benden daha hevesli, birşeyler yapalım dedi bende kıramadım tamam dedim. Sizin sipariş verdiğiniz yerlerden bana önerebileceğiniz var mı? Bu zamana kadar istemediğim için hiç ilgilenmemiştim şimdide zaman kalmadı bu işlere.
Uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?