2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler hanımlar,

Bebek bezi konuşmuşsunuz, benim yeğenlerden bildiğim kadarıyla günde 7-10 tane gidiyor bez. İlk günler ve işte ilk zamanlar giden miktar.
Genelde paketlerde bir haftalık 10 günlük kullanımlı paketler 66-72 adet filan.

Marketlerde bakıyorum bu adetlerde fiyatlar 39 TL civarında.. Aya hesapladığımızda 160-200 TL arası bez parası hazırlamamız lazım :))

Her ayda büyüyeceği için elbiseleri değiştiricez, doktor kontrol paraları derken vs. eskisi gibi değil. Her şeyin hazırı var seçeneği çok, tüketim alanları çok fazla eskiye göre. Masraflar o yüzden daha ağır. Allah herkese ve bebeklerimize de sağlık sıhhat versin de sağlıkla büyütelim.

Bende öyle dedim. Olurmu yaa gitmemek doktorun bildiği var tahlil yapilacak belki aksi bişey olur ben farkedemem gitmem lazim dedim.
Sonradan bende pişman oldum 2 kilo demedigime keşke abartsaymişim ama dogunca anlayacak. Bebek son ayda kilo aliyomu almiyomu.. bu defa ona daha güzel bi cevap olacak

Senin kv de daha da tuhafmis erkek olacak diye cinsiyet belli olmadan kiyafet mi alınır. Ne cins insanlar var

İnşallah demez. Ama diyedebilir. Yedirmeye meraklı ozelliklede cocuklara. Ama ben elimden geldigimce karistirmamaya calisacam

kızlar ya ben bunu çok beğeniyorum ölçüsü 70 e 40.fiyatı 75 tl.fiyatı nasıl sizce.birde yazın doğcaklar ya kullanabilirmiyim
Yazın kullanılmaz ki canım daha hastane çıkışını bile bir kaç gün kullanacaklar sonra hep kısa kol bunu katiyen kullanacağını sanmam canım ama evet çok şeker görünüyor insanın aklını çeliyor resmen :)

Canım resmi kes o şekilde at boyutu büyük geliyor ama kesince kesilmiş resmi at sorun olmuyor
Yok canım resim yuklememe bile izin vermiyor durduruldu diyor yani biliyorum normalde ekran resmi alıp atıyordum ama şimdi resim seçmek için galeriye bile gitmeme izin vermiyor neden oldu bilmiyorum umarım düzelir

Canım benim arkadaşım yapacak sen istediğin modelleri ona yollayıp yaptırabilrisin fikir danışabilirsin herşeyi yapar. İnsta da betusunkonseptdunyasi.

Yok canım resim yuklememe bile izin vermiyor durduruldu diyor yani biliyorum normalde ekran resmi alıp atıyordum ama şimdi resim seçmek için galeriye bile gitmeme izin vermiyor neden oldu bilmiyorum umarım düzelir
Bende de hata veriyor canım chromedan mı siteden mi bilemedim

@aycaileelsanatlari @mzyhobimalzeme den malzemeleri temin edebilirsin

Bilmiyorum ki canım bazen biraz sinirleniyorum ilk çocuğumda hiç böyle değildi her hareketini babası görürdü şimdikinde ise bir iki defa hafif kiprama gördü o kadar
Bizmkide öyle. Vuruyo vuruyo eşim elini koyduğunda yavaşlıyo duruyo sonrs. Geçen gün kızlarda elini koydu durdu yine. Tesadüf sanırım. Hareketleri daha da güçlenince eşinde denk gelir inşallah

Senin kv de daha da tuhafmis erkek olacak diye cinsiyet belli olmadan kiyafet mi alınır. Ne cins insanlar var
yaa sormaa level level atlamış diorumya.kadını anlatacak kelime bulamıyorum o derece.eşim de çok kızıo saçmalıklarına.aldığı sıra dioduki hrm kıza hem erkeğe gider.foto istedim attı bunların erkek giysisi dedim.askılı tulumlar var 2 tane içine pembe badi giydirirsin dio.pembe giyince dışındaki desen model de pembe oluo galiba.bilmio görmemiş desek.bilinmicek bi yanı yok kız erkek giysisi belli bi olay.ayrıca benim kv bilmiosa kimse bilmiodur modayı trendi.kendisi hiç bişiden geri kalmaz kokoş.hepsi neysede oğlanın sırasını aldı nedemekkk. oğlan torunuda var ayrıca.

Geri kafalilik cahillik işte başka bişey değil. Önemli olan sağlıklı olmasi diyecegine nelerle uğrasmiş. Erkek torunuda varmış sonuçta. Kız olacağı için sevinmesi lazim. Takma canim sen zaten eşinde gereken cevabı veriyomus aldırış etme

Canım normal hastane süsleri 40 TL civarında Gitti gidiyor da satılıyor, çoğu da şık.. Ama daha dizayn bi' şey istersen onlarda instagramda var genelde.. Fiyatları da uçuk 140-160 o civarda... Sana tavsiyem devamlı kullanacaksan bebeğinin isminin de yazılı olduğu iyi bi'şey al. Yok sadece hastane için ise dediğim gibi GG den bakabilirsin.

Ben de takı yastığı yapıcam ama bulut yastık mı yapsam (onu devamlı kullanırım) ya da mavi satenden kurdeleli takı yastığımı yapsam karar veremedim. Yeni uğraşım bu olacak bakalım hangisine karar verirsem.

küçük alıştırmalar mı diyelim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…