2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kayınvalide de gül kurusu yelek örmüştü .. Ben de neden orta bir renk örmedin dedim daha o zaman cinsiyet belli değildi. Ama illa kız olacak diye sürekli cinsiyetini ne hissediyorsun gibisinden soruyordu. Hiç bir şey hissetmediğimi doktorun söylemesini beklediğimi söyledim ben de :) O ara yine de ördü evde giydirirsin erkek olursa dedi. Yok dedim giydirmem ben unisex renklerden ördüm çünkü. 10 tane yelek var zaten ne gerek var dedim sen ona başkasına hediye edersin. annem de aksi gibi o da çok erkenden yavru ağzı rengi bir yelek örmüş .. yok dedim ona da giydirmem evde..

Yani canım yalnız değilsin :)

ah ben takmam güler geçerim pes derim sadece :)

ya bir iki parça hevesle örülür vs tamamda koca bi bavul almak nedir.öyle saçmalıcana bekle neyse ona göre al bizede bi faydan dokunsun.bu yönden uyuz oldum almak için aldı resmen.tabiki giydirmicem hediye götürürüm.daha ne dio buna giydir evde.oğlan olunca oda giyer dio.yine kız olursa dedim gülerek uyuz ettim iice

bende ayni durumdayim canm hatta biz isim bile bulamadik daha ismini bulsak bnde hemen yaptircam biseler insallah bnde boyle bise dusunuyorum insallah

Aynen gaz sancım var yani umarım gazdır. İşallah bebekler bana çekmez yandım valla.
Gazlı bebek cok zor inşallah öyle olmazlar canım
zaten zor uykuya dalan ve herşeye uyanan biriydim şimdi iki kat arttı okadar uyumamaya sabahın köründe uyandım

Forse senemorbay bizde bu gittigidiyordaki süslerden alıp birde kapı süsü uydurup kendimiz odayı süsleyeceğiz o zaman. Instagramda pofudukatolye diye bir sayfada 175 tl ye ikizler için bir süs gördüm ama değmez diye düşünüyorum.
C cisse0932 bu sayfalardan da fiyat alacağım tesekkurler. zeyneppk

Günaydınnn kasılmayla erkenden uyandım bende, 4 te yattım üstelik. İlk kahvaltı yapıp uyku gelince biraz daha yatarım. Kasılma da pozisyona bağlı mı bilmiyorum bu sefer sola yatarken toplaşmış semsertti bütün karnım. Ayağa kalkınca yavaş yavaş düzeldi.
Gazlı bebek cok zor inşallah öyle olmazlar canım
zaten zor uykuya dalan ve herşeye uyanan biriydim şimdi iki kat arttı okadar uyumamaya sabahın köründe uyandım
Yavaştan alışıyoruz son haftalara gelince daha çoğalacakmış bu uykusuzluklar...

Evet tasarımlar çok pahalı ama el becerin varsa al malzemeleri kendin yap canım tasarım olarak. Uğraşınca 1 hafta da bitti benim.
Ya da çok da gerekli değil yani hevesle oluyor.
Hastaneye ayrıca kapı süsü ve balonlar aldım ben çubuklu... bi de flama gibi süs aldım hoşgeldin yazan... yeterli. Kullanmak nasip olsun.

Insallah güzel günlerde kullanalım. Ben baslarda olsa malzeme alır uğraşırdım ama artık doğuma kaldı 3 hafta ben yapamam o yüzden tasarımlara bakıyorum. Eşim istedi diye ona kıyamadım yoksa hiç benlik işler değil.

İnşallah...

Haklısın canım özel ihtiyaçlarımızı zor karşılar duruma geldik ki senin ikiz gebelik daha ağırlaşmışsındır. Esinde heveslendiyse kırmamak lazım tabi ki ne güzel beraber seçim yaparsınız.
Benimki de çok hoşlanmaz süsten püsten ama o da kapı süsü için benimle birlikte baktı, hiç aklıma gelmezdi müdahil olacağı :)
Paylaşmak güzeldir ne olursa...

Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun

Evdeki yaramazın yüzünden bir saattir ayaktayım gerçi o kaldırmasa da sanırım ben kalkardım sırtım ve belim ağrıyo artık yatakta batar oldu

Süslerden bahsetmişsiniz ben devlette Doğum yapacağım için hiçbirşey yaptırmadım gerek duymadım sadece dağıtmak için kokulu sabun yaptım birde çikolata yeterli sanırım

bende gerek duymadım.birde onları toplayıp bi yere koymak var evde kalabağı hiç ama hiç sevmiyorum:))

günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl

Herkese gunaydin igne yapilan kolum yuzunden uyuyamadim.Hava o kadar kapali ki niye uyandigimi sorguluyorum

Eki Görüntüle 2145795 günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl

Canim bence su an gerekli degil buna verecegin parayi baska seye harca. Kis gelince bakarsin

Ben küçük aldım 125 ml lik. Hele bir doğsunlar biraz daha büyük yine alırım diye düşündüm.
Bende tek 120 liğimi alsam acaba ozaman kararsız kaldım bak şimdi :)
Hmm bende 150 tlye alacam eğer alırsam bi model daha var aklimda kararsizim. Aşağı yukarı bu fiyatlarda oluyorlar zaten
Aynen canım hep o fiyatlar akşam sipariş vercektim misafirim gelince kaldı bugün veririm artık
Ya göğüs kremi çok elzem birşey mi acaba? Ben şu anda yağ karışımı sürüyorum çatlak önlemek için, bunun farklı bir fonksiyonu mu var?
Göğüs yaralarına çok iyi geliyormuş canım kullanan herkes çok memnun öncesinde kullananlarda pek yara olmadığını söylüyor bende onın için alıp son haftalarıma doğru başlıcam kullanmaya
Canım ben en son gittiğimde 28dim sanırım bu kontrolden sonra benimkilerde sıklaşcak zaten normali o bebeği kontrol etmesi lazım Sık sık sen kv boşver sakıncalı olsa doktor çağrmaz zaten. Kilo içinde ben 28de gittim 1300 gramdı bebekler bu haftadan sonra kilo alıyormuş aylık takip ettiğim yerde bu haftadaki kilosnun 2 katına çıkabilir yazıyordu onun hiç kafana takma sen. Bebeğin sağlıklı ya o yeter

Sanırım o bebeğin cildine bağlı canım ben primanın bile bazı bebeklere pişik yaptığını duydum deneye deneye öğrenicez artık. Molfix türkiyeden çekiliyormuş ilk onunla başlama istersen devamını bulamayabilirsin

Eki Görüntüle 2145795 günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl
Canım yaz bebişi olacakları için bence de gerek yok kışa kadar da zaten içine sığmazlar siye düşünüyorum boşyere para vermiş olursun benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…