- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.281
yaa sormaa level level atlamış diorumya.kadını anlatacak kelime bulamıyorum o derece.eşim de çok kızıo saçmalıklarına.aldığı sıra dioduki hrm kıza hem erkeğe gider.foto istedim attı bunların erkek giysisi dedim.askılı tulumlar var 2 tane içine pembe badi giydirirsin dio.pembe giyince dışındaki desen model de pembe oluo galiba.bilmio görmemiş desek.bilinmicek bi yanı yok kız erkek giysisi belli bi olay.ayrıca benim kv bilmiosa kimse bilmiodur modayı trendi.kendisi hiç bişiden geri kalmaz kokoş.hepsi neysede oğlanın sırasını aldı nedemekkk.oğlan torunuda var ayrıca.
ah ben takmam güler geçerim pes derim sadece :)Geri kafalilik cahillik işte başka bişey değil. Önemli olan sağlıklı olmasi diyecegine nelerle uğrasmiş. Erkek torunuda varmış sonuçta. Kız olacağı için sevinmesi lazim. Takma canim sen zaten eşinde gereken cevabı veriyomus aldırış etme
ya bir iki parça hevesle örülür vs tamamda koca bi bavul almak nedir.öyle saçmalıcana bekle neyse ona göre al bizede bi faydan dokunsun.bu yönden uyuz oldum almak için aldı resmen.tabiki giydirmicem hediye götürürüm.daha ne dio buna giydir evde.oğlan olunca oda giyer dio.yine kız olursa dedim gülerekBenim kayınvalide de gül kurusu yelek örmüştü .. Ben de neden orta bir renk örmedin dedim daha o zaman cinsiyet belli değildi. Ama illa kız olacak diye sürekli cinsiyetini ne hissediyorsun gibisinden soruyordu. Hiç bir şey hissetmediğimi doktorun söylemesini beklediğimi söyledim ben de :) O ara yine de ördü evde giydirirsin erkek olursa dedi. Yok dedim giydirmem ben unisex renklerden ördüm çünkü. 10 tane yelek var zaten ne gerek var dedim sen ona başkasına hediye edersin. annem de aksi gibi o da çok erkenden yavru ağzı rengi bir yelek örmüş .. yok dedim ona da giydirmem evde..
Yani canım yalnız değilsin :)
bende ayni durumdayim canm hatta biz isim bile bulamadik daha ismini bulsak bnde hemen yaptircam biseler insallahKızlar az önce eşim hastane süsü ile ilgili birşeyler sordu bende istemiyorum dedim. Zaten daha öncede konuşmuştuk ama sanırım o benden daha hevesli, birşeyler yapalım dedi bende kıramadım tamam dedim. Sizin sipariş verdiğiniz yerlerden bana önerebileceğiniz var mı? Bu zamana kadar istemediğim için hiç ilgilenmemiştim şimdide zaman kalmadı bu işlere.
Gazlı bebek cok zor inşallah öyle olmazlar canımAynen gaz sancım var yani umarım gazdır. İşallah bebekler bana çekmez yandım valla.
zaten zor uykuya dalan ve herşeye uyanan biriydim şimdi iki kat arttı okadar uyumamaya sabahın köründe uyandımCanım normal hastane süsleri 40 TL civarında Gitti gidiyor da satılıyor, çoğu da şık.. Ama daha dizayn bi' şey istersen onlarda instagramda var genelde.. Fiyatları da uçuk 140-160 o civarda... Sana tavsiyem devamlı kullanacaksan bebeğinin isminin de yazılı olduğu iyi bi'şey al. Yok sadece hastane için ise dediğim gibi GG den bakabilirsin.
Ben de takı yastığı yapıcam ama bulut yastık mı yapsam (onu devamlı kullanırım) ya da mavi satenden kurdeleli takı yastığımı yapsam karar veremedim. Yeni uğraşım bu olacak bakalım hangisine karar verirsem.
küçük alıştırmalar mı diyelim ?
Yavaştan alışıyoruz son haftalara gelince daha çoğalacakmış bu uykusuzluklar...Gazlı bebek cok zor inşallah öyle olmazlar canım
zaten zor uykuya dalan ve herşeye uyanan biriydim şimdi iki kat arttı okadar uyumamaya sabahın köründe uyandım
Forse senemorbay bizde bu gittigidiyordaki süslerden alıp birde kapı süsü uydurup kendimiz odayı süsleyeceğiz o zaman. Instagramda pofudukatolye diye bir sayfada 175 tl ye ikizler için bir süs gördüm ama değmez diye düşünüyorum.
C cisse0932 bu sayfalardan da fiyat alacağım tesekkurler.zeyneppk
Insallah güzel günlerde kullanalım. Ben baslarda olsa malzeme alır uğraşırdım ama artık doğuma kaldı 3 hafta ben yapamam o yüzden tasarımlara bakıyorum. Eşim istedi diye ona kıyamadım yoksa hiç benlik işler değil.Günaydınnn kasılmayla erkenden uyandım bende, 4 te yattım üstelik. İlk kahvaltı yapıp uyku gelince biraz daha yatarım. Kasılma da pozisyona bağlı mı bilmiyorum bu sefer sola yatarken toplaşmış semsertti bütün karnım. Ayağa kalkınca yavaş yavaş düzeldi.
Yavaştan alışıyoruz son haftalara gelince daha çoğalacakmış bu uykusuzluklar...
Evet tasarımlar çok pahalı ama el becerin varsa al malzemeleri kendin yap canım tasarım olarak. Uğraşınca 1 hafta da bitti benim.
Ya da çok da gerekli değil yani hevesle oluyor.
Hastaneye ayrıca kapı süsü ve balonlar aldım ben çubuklu... bi de flama gibi süs aldım hoşgeldin yazan... yeterli. Kullanmak nasip olsun.
Insallah güzel günlerde kullanalım. Ben baslarda olsa malzeme alır uğraşırdım ama artık doğuma kaldı 3 hafta ben yapamam o yüzden tasarımlara bakıyorum. Eşim istedi diye ona kıyamadım yoksa hiç benlik işler değil.
Bu kaç kiraymışbende ayni durumdayim canm hatta biz isim bile bulamadik daha ismini bulsak bnde hemen yaptircam biseler insallah Eki Görüntüle 2145788 bnde boyle bise dusunuyorum insallah
bende gerek duymadım.birde onları toplayıp bi yere koymak var evde kalabağı hiç ama hiç sevmiyorum:))Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun
Evdeki yaramazın yüzünden bir saattir ayaktayım gerçi o kaldırmasa da sanırım ben kalkardım sırtım ve belim ağrıyo artık yatakta batar oldu
Süslerden bahsetmişsiniz ben devlette Doğum yapacağım için hiçbirşey yaptırmadım gerek duymadım sadece dağıtmak için kokulu sabun yaptım birde çikolata yeterli sanırım
Eki Görüntüle 2145795 günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl
Bende tek 120 liğimi alsam acaba ozaman kararsız kaldım bak şimdi :)Ben küçük aldım 125 ml lik. Hele bir doğsunlar biraz daha büyük yine alırım diye düşündüm.
Aynen canım hep o fiyatlar akşam sipariş vercektim misafirim gelince kaldı bugün veririm artıkHmm bende 150 tlye alacam eğer alırsam bi model daha var aklimda kararsizim. Aşağı yukarı bu fiyatlarda oluyorlar zaten
Göğüs yaralarına çok iyi geliyormuş canım kullanan herkes çok memnun öncesinde kullananlarda pek yara olmadığını söylüyor bende onın için alıp son haftalarıma doğru başlıcam kullanmayaYa göğüs kremi çok elzem birşey mi acaba? Ben şu anda yağ karışımı sürüyorum çatlak önlemek için, bunun farklı bir fonksiyonu mu var?
Canım ben en son gittiğimde 28dim sanırım bu kontrolden sonra benimkilerde sıklaşcak zaten normali o bebeği kontrol etmesi lazım Sık sık sen kv boşver sakıncalı olsa doktor çağrmaz zaten. Kilo içinde ben 28de gittim 1300 gramdı bebekler bu haftadan sonra kilo alıyormuş aylık takip ettiğim yerde bu haftadaki kilosnun 2 katına çıkabilir yazıyordu onun hiç kafana takma sen. Bebeğin sağlıklı ya o yeterKızlar bişey soracam sizinde kontrolleriniz 15 günde bir e düşürdümü doktorlariniz. Ben dün gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi bundan sonra böyle olacak. Ama benim kv. Bugün diyo ki doktoru boşver sen 1 ay sonra git kontrolüne bebek icin zararli bu kadar ultrason diyo. Sinir oldum biraz. Bu arada eşimden duymuş dün doktora gittigimi bi dahakine ne zaman gidecen diye sordu. Yoksa ben söylemek bile istemiyorum kontrole gittiğimi fazla yorum yapmasın diye...
Şunuda ekleyim bide. Bebeğin kilosunu sordu ısrarla 1750 gram dedim daha 2 kilo bile olmamis filan dedi.. bende doktor gayet iyi bundan sonra daha hızlı kilo alir dedi dedim. Dogumuna şurda ne kaldı bundan sonra ne kadar alacak ki diyo. Hiç mi duymuyor acaba bebeklerin son ay kilo aldığını. Her doktora gittigimde bebegin kilosunu az buluyo sinir oluyorum. Zaten bu aralar çok hassasim...
Sanırım o bebeğin cildine bağlı canım ben primanın bile bazı bebeklere pişik yaptığını duydum deneye deneye öğrenicez artık. Molfix türkiyeden çekiliyormuş ilk onunla başlama istersen devamını bulamayabilirsinSagolun kizlar prima kullanınca farklı beze geçilmiyor diye okudum birkaç yerde pisik yapıyormuş değişince. Slepy sizdiriyor arkadasim kullanamadi molfix te guzel bir marka. En iyisi bezide küçük boy alıp denemek lazım sanirim uymazsa bebişe heryerde bulunuyor nasılsa.
Göğüs çatlaması bende hafif oluştu taa ilk gebeligimde oldu zaten onu umursamıyorum. Bu krem göğüs ucu için. Doğumdan 1 hafta önce kullanılması gerekiyor. Ilkte çok çektim kanama yara ağrısı zaten felaket küçük tüpte olsa al derim yara vs olmasin
Canım yaz bebişi olacakları için bence de gerek yok kışa kadar da zaten içine sığmazlar siye düşünüyorum boşyere para vermiş olursun benim fikrimEki Görüntüle 2145795 günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl
Güle güle kullan canım bende set halinde değil de sadece küveti alıcam bi o kaldı birde bezle ıslak mendilBanyo setimiz geldi .Baska sitelerde 120 150 arasi degisiyordu fiyat ben g.gidiyordan 100 e aldim 2 günde geldi
Günaydın canım çok iyi almissin sadece filesi 50 tl zaten magazalardaBanyo setimiz geldi .Baska sitelerde 120 150 arasi degisiyordu fiyat ben g.gidiyordan 100 e aldim 2 günde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?