- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.301
Sagol canim ben bez hastane cantasina aldim sadece az zaman geçince eve de alırım. Allah korusun acil bisey olsa esim yonlendirmeyle alir bez filan o yuzden cok takilmiyorum.Güle güle kullan canım bende set halinde değil de sadece küveti alıcam bi o kaldı birde bezle ıslak mendil
Evet ben de parca parca alcaktim sacma oldu filesi pahali olunca boyle aldim artik .Günaydın canım çok iyi almissin sadece filesi 50 tl zaten magazalarda
Canım ben de sürekli Gaviscon ve soda içiyorum, normalde kesiyordu şimdi işe yaramıyor .İnşallah böyle devam etmez. Ederse bir de lansor deneyeyimCanım midene baskı olduğu için mide asitin yukarı hareket ediyor ondan oluyor bulantı. Ben lansor içiyorum sabahları ara ara o iyi geldi. Dr iç dedi bana.
Bende kızımda heves edip aldım yaz olduğu icin hiç kulanmadım.kızlar ya ben bunu çok beğeniyorum ölçüsü 70 e 40.fiyatı 75 tl.fiyatı nasıl sizce.birde yazın doğcaklar ya kullanabilirmiyim
Günaydın tek tek alınca pahalı oluyor oturduğum yerde bi bebek mağazası var ben geçen orda sordum set halinde 70 tl bende ordan alicam.Sagol canim ben bez hastane cantasina aldim sadece az zaman geçince eve de alırım. Allah korusun acil bisey olsa esim yonlendirmeyle alir bez filan o yuzden cok takilmiyorum.
Evet ben de parca parca alcaktim sacma oldu filesi pahali olunca boyle aldim artik .
Ben lansor kullanıyorum cnm sabahları ac karnına bir tane içiyorsun bütün gün rahatsın doktorum 2 ay önce vermişti kullanmıyordum artık bu ara başladım lansor kullanmayaCanım ben de sürekli Gaviscon ve soda içiyorum, normalde kesiyordu şimdi işe yaramıyor .İnşallah böyle devam etmez. Ederse bir de lansor deneyeyim
En guzeli oyle kuvetle filesi pahali degilse kova filan 15 20 tl .Günaydın tek tek alınca pahalı oluyor oturduğum yerde bi bebek mağazası var ben geçen orda sordum set halinde 70 tl bende ordan alicam.
Cok güzel iyi güzel günlerde güle güle kulanın.Banyo setimiz geldi .Baska sitelerde 120 150 arasi degisiyordu fiyat ben g.gidiyordan 100 e aldim 2 günde geldi
Günaydın canım. Bence genel olarak yaz için kalın gibi. Ama havalar da şaşırdı artık belki kullanıcak kadar serin günler de olur. Bi laf var Ağustosun yarısı yaz yarısı kış diye. Ankarada yazın sonuna yağmur ve dolu yağdığını kaç kez gördüm . Senin şehrine bağlı biraz da. Ama yine de ben olsam daha ince bişey bakardımEki Görüntüle 2145795 günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl
O bel ağrısı bende de var cnm zaten uyuyamiyorum bu sabahta 7 de kalktım sanki ise gidiyorum hala o psikolojiyi atamadım üzerimden.Günaydın kızlar.
Yine bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım ve gece geç yatmama rağmen sabah 8 olmadan kalktım
Allah yardımcın olsun canım mükafatın büyük inşallah, yavrularına sağ salim kavuştursun Rabbim vaktinde. Artk bu saatten sonra böyle yarım yamalak uykular. Napalım.Bende dün 2 saat falan uyuyabildim sanırım. Netflixe dadandım 4’den beri vakit geçsin diye ama salak gibiyim. Gaz ağrım var diyodum başta ama asıl ağrı sırtıma ve belime vurdu, sinir sıkışması gibi. Bebeklerde hareketlenince biri altta diğeri üstte duble etki. Doğum sancısımı diye korka korka geçirdim bir şekilde geceyi. Mışıl mışıl uyuyodum şimdiye kadar çok zormuş böyle
Bende aynı şekildeyim her sabah eşimle bi uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum, bebek doğduktan sonra uyuyamıycaksın uyu diyenlere de gıcık oldum böyle oluncaO bel ağrısı bende de var cnm zaten uyuyamiyorum bu sabahta 7 de kalktım sanki ise gidiyorum hala o psikolojiyi atamadım üzerimden.
Şimdi geçti mi peki sancı canım? Bazen gaz sancısı inceden hissettiriyor kendini geçenlerde bende de olmuştu baya korkmuştum.Bende dün 2 saat falan uyuyabildim sanırım. Netflixe dadandım 4’den beri vakit geçsin diye ama salak gibiyim. Gaz ağrım var diyodum başta ama asıl ağrı sırtıma ve belime vurdu, sinir sıkışması gibi. Bebeklerde hareketlenince biri altta diğeri üstte duble etki. Doğum sancısımı diye korka korka geçirdim bir şekilde geceyi. Mışıl mışıl uyuyodum şimdiye kadar çok zormuş böyle
Ben bile kendimi cok agir hissediyorum .Seni dusunemiyorum .Neyse az kaldi sabir .Saglikla dogsunlar .Bu dertler yerini baska dertlere birakacakBende dün 2 saat falan uyuyabildim sanırım. Netflixe dadandım 4’den beri vakit geçsin diye ama salak gibiyim. Gaz ağrım var diyodum başta ama asıl ağrı sırtıma ve belime vurdu, sinir sıkışması gibi. Bebeklerde hareketlenince biri altta diğeri üstte duble etki. Doğum sancısımı diye korka korka geçirdim bir şekilde geceyi. Mışıl mışıl uyuyodum şimdiye kadar çok zormuş böyle
Sancım yok ama bel ağrısı ve huzursuzluk bende de uykusuzluk yapıyor sanırım sabaha kadar wc deyim sonrada 6 de kalkıyorum bu arada bende aksama kadar netflixteydim ama sıkılmaya başladım artık. Sen hep yatıyor musun yoksa yarı yatış gibi oturabiliyor musun?Bende dün 2 saat falan uyuyabildim sanırım. Netflixe dadandım 4’den beri vakit geçsin diye ama salak gibiyim. Gaz ağrım var diyodum başta ama asıl ağrı sırtıma ve belime vurdu, sinir sıkışması gibi. Bebeklerde hareketlenince biri altta diğeri üstte duble etki. Doğum sancısımı diye korka korka geçirdim bir şekilde geceyi. Mışıl mışıl uyuyodum şimdiye kadar çok zormuş böyle
Onu bende biliyorum canim ama kv anlamiyo bunu. Doğunca anlar artik son aylarda kilo aldığınıBende tek 120 liğimi alsam acaba ozaman kararsız kaldım bak şimdi :)
Aynen canım hep o fiyatlar akşam sipariş vercektim misafirim gelince kaldı bugün veririm artık
Göğüs yaralarına çok iyi geliyormuş canım kullanan herkes çok memnun öncesinde kullananlarda pek yara olmadığını söylüyor bende onın için alıp son haftalarıma doğru başlıcam kullanmaya
Canım ben en son gittiğimde 28dim sanırım bu kontrolden sonra benimkilerde sıklaşcak zaten normali o bebeği kontrol etmesi lazım Sık sık sen kv boşver sakıncalı olsa doktor çağrmaz zaten. Kilo içinde ben 28de gittim 1300 gramdı bebekler bu haftadan sonra kilo alıyormuş aylık takip ettiğim yerde bu haftadaki kilosnun 2 katına çıkabilir yazıyordu onun hiç kafana takma sen. Bebeğin sağlıklı ya o yeter
Sanırım o bebeğin cildine bağlı canım ben primanın bile bazı bebeklere pişik yaptığını duydum deneye deneye öğrenicez artık. Molfix türkiyeden çekiliyormuş ilk onunla başlama istersen devamını bulamayabilirsin
Bilmiyorum ki canım bazen biraz sinirleniyorum ilk çocuğumda hiç böyle değildi her hareketini babası görürdü şimdikinde ise bir iki defa hafif kiprama gördü o kadar
Benim bu sabah maşallahı vardı ya dönüp durdu resmen dalga dalga oldu hep karnım ilk defa bu kadar çok hissettim çok güzeldi :)kızlar benim minişim çok hareketli maşallahh diyim sizinkiler nasıl.durmuo hiç içimde kımıl kımıl yaaaaynı böyle
Olabilir canım başak burçlarının özelliği ben başakta değilim ama sırf telaş var bende de :) daha hastane süsü için bir şey bakmadım mesela her düşündüğümde aklıma bir şeyler geliyor :)Bende de var o ya bişey eksik kalırsa ya bişe lazım olursa filan diye birsürü soru oluyo kafamda başak burcuyum ondan mı ne diyorum
Boşver canım sende a napalım zayıf doğcak heralde falan de geçiştir sen gerçeğini biliyorsun nasılsa o da doğduğunda öyle olmadığını anlar tabi a doğruymuş bak dermi sonra kendine bilemem :)Onu bende biliyorum canim ama kv anlamiyo bunu. Doğunca anlar artik son aylarda kilo aldığını
Hepsi aynımı acaba ya :) bu sabah kıpır kıpırdı resmen karnım dalgalanıyordu eşimi uyandırdım görsün diye elledi bizimkinden ses seda yok :) yandık biz bütün yaramazlıklarını biz görcez babalara nazbenim miniğimde hareketleniyor tam babasını çağırıyorum duruyor :)) naz yapıyor babasına :))
Birde o var çocuk doğana kadar uyu nede olsa uyuyamayacaksın diyenler var banada ağzının üstüne geçiresin geliyor. Hayır nerden biliyorlar belki çocuk uslu olcak uyuyacak acaip acaip şeyler.Bende aynı şekildeyim her sabah eşimle bi uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum, bebek doğduktan sonra uyuyamıycaksın uyu diyenlere de gıcık oldum böyle olunca
Şimdi geçti mi peki sancı canım? Bazen gaz sancısı inceden hissettiriyor kendini geçenlerde bende de olmuştu baya korkmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?