2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan canım bende set halinde değil de sadece küveti alıcam bi o kaldı birde bezle ıslak mendil
Sagol canim ben bez hastane cantasina aldim sadece az zaman geçince eve de alırım. Allah korusun acil bisey olsa esim yonlendirmeyle alir bez filan o yuzden cok takilmiyorum.
Günaydın canım çok iyi almissin sadece filesi 50 tl zaten magazalarda
Evet ben de parca parca alcaktim sacma oldu filesi pahali olunca boyle aldim artik .

Canım midene baskı olduğu için mide asitin yukarı hareket ediyor ondan oluyor bulantı. Ben lansor içiyorum sabahları ara ara o iyi geldi. Dr iç dedi bana.
Canım ben de sürekli Gaviscon ve soda içiyorum, normalde kesiyordu şimdi işe yaramıyor .İnşallah böyle devam etmez. Ederse bir de lansor deneyeyim

Günaydın tek tek alınca pahalı oluyor oturduğum yerde bi bebek mağazası var ben geçen orda sordum set halinde 70 tl bende ordan alicam.

Canım ben de sürekli Gaviscon ve soda içiyorum, normalde kesiyordu şimdi işe yaramıyor .İnşallah böyle devam etmez. Ederse bir de lansor deneyeyim
Ben lansor kullanıyorum cnm sabahları ac karnına bir tane içiyorsun bütün gün rahatsın doktorum 2 ay önce vermişti kullanmıyordum artık bu ara başladım lansor kullanmaya

Eki Görüntüle 2145795 günaydın kızlar uylu tulumu aldınızmı.yazın doğacaklar.napsam bilemedim.bunu çok beğeniyorum ama.70 e 40 cm. 75 tl aizce nasıl
Günaydın canım. Bence genel olarak yaz için kalın gibi. Ama havalar da şaşırdı artık belki kullanıcak kadar serin günler de olur. Bi laf var Ağustosun yarısı yaz yarısı kış diye. Ankarada yazın sonuna yağmur ve dolu yağdığını kaç kez gördüm . Senin şehrine bağlı biraz da. Ama yine de ben olsam daha ince bişey bakardım

Günaydın kızlar.
Yine bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım ve gece geç yatmama rağmen sabah 8 olmadan kalktım

Günaydın kızlar.
Yine bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım ve gece geç yatmama rağmen sabah 8 olmadan kalktım
O bel ağrısı bende de var cnm zaten uyuyamiyorum bu sabahta 7 de kalktım sanki ise gidiyorum hala o psikolojiyi atamadım üzerimden.

Bende dün 2 saat falan uyuyabildim sanırım. Netflixe dadandım 4’den beri vakit geçsin diye ama salak gibiyim. Gaz ağrım var diyodum başta ama asıl ağrı sırtıma ve belime vurdu, sinir sıkışması gibi. Bebeklerde hareketlenince biri altta diğeri üstte duble etki. Doğum sancısımı diye korka korka geçirdim bir şekilde geceyi. Mışıl mışıl uyuyodum şimdiye kadar çok zormuş böyle

Allah yardımcın olsun canım mükafatın büyük inşallah, yavrularına sağ salim kavuştursun Rabbim vaktinde. Artk bu saatten sonra böyle yarım yamalak uykular. Napalım.

O bel ağrısı bende de var cnm zaten uyuyamiyorum bu sabahta 7 de kalktım sanki ise gidiyorum hala o psikolojiyi atamadım üzerimden.
Bende aynı şekildeyim her sabah eşimle bi uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum, bebek doğduktan sonra uyuyamıycaksın uyu diyenlere de gıcık oldum böyle olunca
Şimdi geçti mi peki sancı canım? Bazen gaz sancısı inceden hissettiriyor kendini geçenlerde bende de olmuştu baya korkmuştum.

Ben bile kendimi cok agir hissediyorum .Seni dusunemiyorum .Neyse az kaldi sabir .Saglikla dogsunlar .Bu dertler yerini baska dertlere birakacak

Sancım yok ama bel ağrısı ve huzursuzluk bende de uykusuzluk yapıyor sanırım sabaha kadar wc deyim sonrada 6 de kalkıyorum bu arada bende aksama kadar netflixteydim ama sıkılmaya başladım artık. Sen hep yatıyor musun yoksa yarı yatış gibi oturabiliyor musun?

Onu bende biliyorum canim ama kv anlamiyo bunu. Doğunca anlar artik son aylarda kilo aldığını

Bilmiyorum ki canım bazen biraz sinirleniyorum ilk çocuğumda hiç böyle değildi her hareketini babası görürdü şimdikinde ise bir iki defa hafif kiprama gördü o kadar

benim miniğimde hareketleniyor tam babasını çağırıyorum duruyor :)) naz yapıyor babasına :))

kızlar benim minişim çok hareketli maşallahh diyim sizinkiler nasıl.durmuo hiç içimde kımıl kımıl yaaa aynı böyle
Benim bu sabah maşallahı vardı ya dönüp durdu resmen dalga dalga oldu hep karnım ilk defa bu kadar çok hissettim çok güzeldi :)
Bende de var o ya bişey eksik kalırsa ya bişe lazım olursa filan diye birsürü soru oluyo kafamda başak burcuyum ondan mı ne diyorum
Olabilir canım başak burçlarının özelliği ben başakta değilim ama sırf telaş var bende de :) daha hastane süsü için bir şey bakmadım mesela her düşündüğümde aklıma bir şeyler geliyor :)
Onu bende biliyorum canim ama kv anlamiyo bunu. Doğunca anlar artik son aylarda kilo aldığını
Boşver canım sende a napalım zayıf doğcak heralde falan de geçiştir sen gerçeğini biliyorsun nasılsa o da doğduğunda öyle olmadığını anlar tabi a doğruymuş bak dermi sonra kendine bilemem :)

benim miniğimde hareketleniyor tam babasını çağırıyorum duruyor :)) naz yapıyor babasına :))
Hepsi aynımı acaba ya :) bu sabah kıpır kıpırdı resmen karnım dalgalanıyordu eşimi uyandırdım görsün diye elledi bizimkinden ses seda yok :) yandık biz bütün yaramazlıklarını biz görcez babalara naz

Birde o var çocuk doğana kadar uyu nede olsa uyuyamayacaksın diyenler var banada ağzının üstüne geçiresin geliyor. Hayır nerden biliyorlar belki çocuk uslu olcak uyuyacak acaip acaip şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…