2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birde o var çocuk doğana kadar uyu nede olsa uyuyamayacaksın diyenler var banada ağzının üstüne geçiresin geliyor. Hayır nerden biliyorlar belki çocuk uslu olcak uyuyacak acaip acaip şeyler.
Günaydın kızlar,
Sanki ne yetişkiniz günde 10 saat uyumamız gerekmiyor zaten az uyumaktan ölen olduğunu duymadım ben. Kime ne hıh. Millet saçmaladıkça saçmalıyor herşeyi. Her seçimin bi sonucu var sonuçta anne olmayı seçtiğimizde bunları zaten çoktan kabul etmiştik. Hiiiç takmam bana böyle diyenlerle de alaycı konuşuyorum dalga geçiyorum bozuluyorlar ne derlerse desinler umrumda bile değil ben çok mutluyum her yaptığından oğluşumun şu an bile. Hepsine katlanmaya hazırım.

Birde o var çocuk doğana kadar uyu nede olsa uyuyamayacaksın diyenler var banada ağzının üstüne geçiresin geliyor. Hayır nerden biliyorlar belki çocuk uslu olcak uyuyacak acaip acaip şeyler.

bende sürekli olumsuzu söyleyenlere sinir oluyorum ,yok uyuyamıycaksın yok çok ağlayacak bilmem ne , bende diyorum ben bu günleri görmek için çok dua ettim ,çok ağladım , çok şükür nasip olacak ben bir şekilde başedebilirim diyorum .Hatta bu bebek için tedavi gördüğüm sıralarda kan veriyorum birgün yan taraftada bir bebekden kan alıyorlar çocuk ağlıyor haliyle , benim kanımı alan beyfendi yüzünü buruşturdu hergün böyle gibisinden dayanamadım biz bu sesi duyabilmek için herşeyi yapıyoruz dedim ,bozuldu tabi biraz ama napim .Allah kimseye aratmasın ...

Evet niye hamile kaldin der gibi sorguluyorlar bunu diyenlerin de en az iki cocugu var .Ee madem sorun niye ikinciyi yaptin? Ister uykusuz kalirim ister sorun yasarim .Sonucta bir can dunyaya kolay gelmiyor .Bir de su tipler var ; Çocuğun olunca gezemezsin .Niye gezemeyim canim .Agir esya da gittigin yere götürülmüyor mu bebek. Sen evde keyfime bakarim önüne oyuncak yigar ,tv acarim diye düşünürsün. Ben ise çocuğumla yeni yerler kesfetmek isterim ,sosyal ortamlara katilsin isterim .Yorulurum ama mutlu olurum.

Kızlar yağmurlar bugün dinecekmiş inş. Sabahın köründe kalkınca balkonları yıkadım çamaşır yıkıyorum nevresim değiştirdim. Böyle acaip bi temizlik yapasım geldi. Eşim de bugün gece 11 de gelecek işi var. Bu gazla evi parlatırım herhalde

Günaydın kızlar. Ben bebeğin gazlı olmaması için bir şey duydum da. Doğduğunda emzirmeden önce bir nar tanesinin suyunu ağzına sıkarsak hiç gaz problemi olmazmış. Biraz araştırdım doğrulayanlar çok fazla. Aranızda deneyen var mı. Sizce bebeğe bir zararı olur mu

eskisehirdeyim canımda ihtiyaç halinde alırım o zaman

işte benimki 2 haftadır öyle ama çok ayakta kalıp gezince hiç öyle yapmıo yoruluo demekki :)

benim görümce tam abartıo saftirik sanki bebeği kendi baktı büyüttü.enişte bey sağolsun herşeyiyle ilgilendi çalışmadığı için.uyuyamıcanız ev kaka kusmuk kokacak dio salak salak.eşimde dedi temizlersen kokmaz saçma sapan şeyler sölüo.ay bide senin kocan çalışıo daha zor olur sana.bende herkesin kocası çalışıo normali bu her bebeğe koca bakmıo dedim annem 9 çocuk büyütmüş ben büyütürüm çocumu zor gelmez dedim

Der o demezse ben derim ona :)

cndyyyy Süper canım yaa, maaşallah. Biz de 32.haftadayız, ben de 6 kilo aldım, bebiş 2 hafta önce 1600 gr. dı, herhalde 2 haftada kilo almıştır, cumaya gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…