- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.341
Benimde sancı gibi değil geçmeyen bir sırt ağrısı şeklinde şu anda. Genelde yarı oturur yarı yatış modundayım salonda. Hareketsizliktr gaza ve sırt ağrısına neden oluyor sanırım şöyle uzun bir yürüyüş yapasım var ama doktor istemiyor.Sancım yok ama bel ağrısı ve huzursuzluk bende de uykusuzluk yapıyor sanırım sabaha kadar wc deyim sonrada 6 de kalkıyorum bu arada bende aksama kadar netflixteydim ama sıkılmaya başladım artık. Sen hep yatıyor musun yoksa yarı yatış gibi oturabiliyor musun?
Yok geceye göre azaldı ama tam geçmedi. Sinir ağrısı gibi belimde belkide bebeklerden biri bir yerlere dokunuyor kim bilir. Gaz en fenası oldu mu tam oluyor bende. Eskiden acile bile gitmişliğim var bu yüzden.Bende aynı şekildeyim her sabah eşimle bi uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum, bebek doğduktan sonra uyuyamıycaksın uyu diyenlere de gıcık oldum böyle olunca
Şimdi geçti mi peki sancı canım? Bazen gaz sancısı inceden hissettiriyor kendini geçenlerde bende de olmuştu baya korkmuştum.
Benimde doktor farklı değil merak etme. Sakın kendini iyi hissedip ortalıkta dolanma dedi şu an 39 haftalık tekli gebeden daha ağır yükün var dedi benimde gözüm korktu ondan sonra hep oturmaya başladım.Benimde sancı gibi değil geçmeyen bir sırt ağrısı şeklinde şu anda. Genelde yarı oturur yarı yatış modundayım salonda. Hareketsizliktr gaza ve sırt ağrısına neden oluyor sanırım şöyle uzun bir yürüyüş yapasım var ama doktor istemiyor.
Merhaba bu çantayı aliexpresde baktım ama saticisinda gözükmüyor bir sürü çeşidi var ölçüleri flan aynimidir acaba ya fiyatı uygun olandan sipariş versem pisman olurmuyumki.siz rasgelemi sipariş verdiniz merak ettimMerhaba kızlar,
Ali expressten çanta aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Benim istediğim renk o an ellerinde olmadıgı için 1 hafta kadar gec verildi ama ona ragmen tam 1 ayda elimde oldu. Dolar bu kadar yuksek olmasına ragmen indirimle 70 liraya falan aldım. Turkiyede verilen paralara yazık. Almak isteyenler için foto ekliyorum. Satıcı da ChildhoodMemory Store
Geri bildirimlere ve yıldızlara bakarak verebilirsin canım sipariş yorumlarda oluyor orda bazıları foto yüklüyo ordanda ürüne bakabilirsin. Ben n11.comdan verdim aynı çantayıMerhaba bu çantayı aliexpresde baktım ama saticisinda gözükmüyor bir sürü çeşidi var ölçüleri flan aynimidir acaba ya fiyatı uygun olandan sipariş versem pisman olurmuyumki.siz rasgelemi sipariş verdiniz merak ettim
Evet benimde öyle oluyor ne zaman gezsem çok tık yok yoruluyorlar kıyamam :)işte benimki 2 haftadır öyle ama çok ayakta kalıp gezince hiç öyle yapmıo yoruluo demekki :)
Yani hatırlatmak lazım canım :)Der o demezse ben derim ona :)
Ayy cok tesekkur ederim bakiyorum hemenKızlar beşik arayanlar vardı, babymall'de tahteravalli markasında indirim var, haberiniz olsun
seni çok iyi anlıyorum. eşim ve ben esnaf takımından usta takımından hiç hoşlanmıyoruz bu yüzden. işini hakkıyla yapanı tenzih ederim bu arada. eve usta gelecekse bizde bir hafta önceden huzursuzluk başlıyor. evlenirken aldığımız mobilya ile ilgili dava bile açtık kazandık... saterken hiçbirinn lafına güvenmiyoruz hemen sözleşme istiyoruz teslim tarihini de yazdırıyoruz oraya. mahkemede veya tüketici heyetinde delil oluyor bunlar.Kizlar su an odamizin kalan kismi kuruluyor .Hem verdikleri zamanda teslim etmediler hem de firma hatasi ,tasima hatasi derken bir hayli magdur olduk . 3 saatlik is icin 3 haftadir ugrasiyoruz .Neyse besigi yatak odasina kurdurmustuk alan cok daralmisti vs biliyorsunuz. Haber edip gelceklerdi ama cat kapi geldiler esim yoktu .Besik tasinacak dedim .Cocuk bir tartisiyor ben sığmaz demistim de siz boyle istediniz de filan (17 18 yaslarinda kuruluma gelenlerin hepsi )Biz patrona söyledik tasiyacaginizi soylediler diyorum. Çocuğun bi ustume yürümediği kaldi .Hemen esimi aradim geldi .Bu sefer taşırız abi tamam ek ucret istiyoruz diyor .Sinirlerim o kadar yiprandi ki icimdeki tum hevesi kursağımda biraktilar .
Satarken agizlari iyi laf yapiyor ama is memnuniyete gelince 0 .Tiksindim yeminle .Her seyi kusursuz yapmis olsalar ek ucrete bile tamam derdik. Hem istedigimiz kulpu getirmediler .Istediğimiz gibi yapmadilar bir de piskin piskin ucret diyorlar
Ünlü bir marka zinciriyse şikayet vara falan yaz. Ancak o zaman akıllarına geliyor müşteri memnuniyeti ve hakları. Üzmemeye çalış kendini valla değmez.Kizlar su an odamizin kalan kismi kuruluyor .Hem verdikleri zamanda teslim etmediler hem de firma hatasi ,tasima hatasi derken bir hayli magdur olduk . 3 saatlik is icin 3 haftadir ugrasiyoruz .Neyse besigi yatak odasina kurdurmustuk alan cok daralmisti vs biliyorsunuz. Haber edip gelceklerdi ama cat kapi geldiler esim yoktu .Besik tasinacak dedim .Cocuk bir tartisiyor ben sığmaz demistim de siz boyle istediniz de filan (17 18 yaslarinda kuruluma gelenlerin hepsi )Biz patrona söyledik tasiyacaginizi soylediler diyorum. Çocuğun bi ustume yürümediği kaldi .Hemen esimi aradim geldi .Bu sefer taşırız abi tamam ek ucret istiyoruz diyor .Sinirlerim o kadar yiprandi ki icimdeki tum hevesi kursağımda biraktilar .
Satarken agizlari iyi laf yapiyor ama is memnuniyete gelince 0 .Tiksindim yeminle .Her seyi kusursuz yapmis olsalar ek ucrete bile tamam derdik. Hem istedigimiz kulpu getirmediler .Istediğimiz gibi yapmadilar bir de piskin piskin ucret diyorlar
Teeekkur ederm canm ben ona lastikli carsaf aliyom ozaman iyi olur. Ama benmkinin bel destek minderi yok satiliyosa ondanda aliymKulpunu arkaya yapıyorsun sabit duruyor kimildamiyor ama kulpunu öne aldığında ileri geri sallanıyor kemeri de var bebeğin düşmesini önlemek için iç kısmı biraz çukur oluyor bebegin beli çukurda kalıp ağrımasın diye bel destek minderi var onlar için özel ondan koyuyorsun biz ilk başlarda battaniye koymuştuk o minderi sonradan keşfettik ayrıca onlar için lastikli çarşaflar da var cinsiyete özel , zaten 6 ay kadar kullanıyorsunuz maksimum 9 kiloya kadar kullana biliyorsunuz ondan sonra mama sandalyesi devreye giriyor mama sandalyesi kullanmaya başlıyorsunuz :)
Aynen :) :)Geri bildirimlere ve yıldızlara bakarak verebilirsin canım sipariş yorumlarda oluyor orda bazıları foto yüklüyo ordanda ürüne bakabilirsin. Ben n11.comdan verdim aynı çantayı
Evet benimde öyle oluyor ne zaman gezsem çok tık yok yoruluyorlar kıyamam :)
Yani hatırlatmak lazım canım :)
Esim normalde her seyi belgeli yapar .Hatta evde kocaman dosya var sozlesme ,fatura uzun sure saklar .Ama bebegin hsyecaniyla hic aklimiza bile gelmedi .Sorun yaşayacağımızı da dusunemedik .Bir kurulsun da rahat bir nefes alcam insallah.seni çok iyi anlıyorum. eşim ve ben esnaf takımından usta takımından hiç hoşlanmıyoruz bu yüzden. işini hakkıyla yapanı tenzih ederim bu arada. eve usta gelecekse bizde bir hafta önceden huzursuzluk başlıyor. evlenirken aldığımız mobilya ile ilgili dava bile açtık kazandık... saterken hiçbirinn lafına güvenmiyoruz hemen sözleşme istiyoruz teslim tarihini de yazdırıyoruz oraya. mahkemede veya tüketici heyetinde delil oluyor bunlar.
Zincir degil canim yerel buyuk bir magaza .Bir bitirsinler yine biseyler eksikse bu kez sikayet etcem.Ünlü bir marka zinciriyse şikayet vara falan yaz. Ancak o zaman akıllarına geliyor müşteri memnuniyeti ve hakları. Üzmemeye çalış kendini valla değmez.
Ya uslu da olsa uyutmasa da sonuçta evlat. Sanki kötü bişeymiş gibi bahsedilmesi saçma geliyor bana da.Birde o var çocuk doğana kadar uyu nede olsa uyuyamayacaksın diyenler var banada ağzının üstüne geçiresin geliyor. Hayır nerden biliyorlar belki çocuk uslu olcak uyuyacak acaip acaip şeyler.
Sağlık olsun canım bi şekilde halletmişsiniz. Güzel günlerde kullanın o zaman bu yaşadıklarını hatırlamıycaksın bile.Kizlar su an odamizin kalan kismi kuruluyor .Hem verdikleri zamanda teslim etmediler hem de firma hatasi ,tasima hatasi derken bir hayli magdur olduk . 3 saatlik is icin 3 haftadir ugrasiyoruz .Neyse besigi yatak odasina kurdurmustuk alan cok daralmisti vs biliyorsunuz. Haber edip gelceklerdi ama cat kapi geldiler esim yoktu .Besik tasinacak dedim .Cocuk bir tartisiyor ben sığmaz demistim de siz boyle istediniz de filan (17 18 yaslarinda kuruluma gelenlerin hepsi )Biz patrona söyledik tasiyacaginizi soylediler diyorum. Çocuğun bi ustume yürümediği kaldi .Hemen esimi aradim geldi .Bu sefer taşırız abi tamam ek ucret istiyoruz diyor .Sinirlerim o kadar yiprandi ki icimdeki tum hevesi kursağımda biraktilar .
Evet canım satılıyor ben sana örnek bir foto atayım ama fiyatı değişiyor her sitede farklı oluyor fiyatı sen beğendiğini seçersinTeeekkur ederm canm ben ona lastikli carsaf aliyom ozaman iyi olur. Ama benmkinin bel destek minderi yok satiliyosa ondanda aliym
Böyle demelernin nedeni ben anneyim bebeğmi büyüturken cok zorluk yaşadım bilin bunu demek ama bence bi gülüşne deyer her şey hem hamile birine boyle diyip korkutmak hevesni kırmak da ne bırakın yaşıyıp görelim.Ya uslu da olsa uyutmasa da sonuçta evlat. Sanki kötü bişeymiş gibi bahsedilmesi saçma geliyor bana da.
Sağlık olsun canım bi şekilde halletmişsiniz. Güzel günlerde kullanın o zaman bu yaşadıklarını hatırlamıycaksın bile.
Teskkur edrm canmEvet canım satılıyor ben sana örnek bir foto atayım ama fiyatı değişiyor her sitede farklı oluyor fiyatı sen beğendiğini seçersin
Bence maşallahı var bebişnin, zaten benim tanıdığım kim varsa kendisi fazla kılo alsa bebeği düşük kilolu doğuyor biride benim, ama kım kı az kilo alıyor bebeği 3500 ve üzeri oluyor. Bu arada toplam kac kilo aldın?Meraba kızlar bugün kontrolümz vardı 31+0 günlüğüz 1770 gr olmuş bebeğim ben 1 ayda 1 kilo almışm tüm iştahım kapandı farkındaydım kilo almadığımın. Bebeğin kilosu nasıl sizce dr iyi dedi ama yinede içime kuşku düştü. BuaradaAfilim92 bu mobilya işi çok sinir bozucu sen onca para verip heveslenirsn adamların umrunda olmaz sonuçta hergün alınan birşey değil anlayışlı olmaları lazım.. bizde dolaştık bugün gönlüme göre birşey bulamadm napıcaz bilmyrm canım sıkıldı. Zaman daraldı stres oldum iyice. Daha odası boyanacak mobilya gelecek eşyaları yerleşecek.. ufak tefeğe geçemiyorum bunlar olmadan. Eşimdeki rahatlık beni iyice deli ediyor Allah biz annelere sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?