2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dışarı çıktığınızda ne kadar süre dışarda kalabiliyorsunuz? Ben fazla dolaşamıyorum belim ayaklarım ağrımaya başlıyor. Zaten doktorum mümkünse evden dışarı çıkma demisti çıkarsan da eve yakın yerlerde ol dedi. Uzak mesafelere gitmeyi yasakladı bana. Yarın anneler günü ve ben annemin mezarini ziyarete gidicektim.

Ben çok hızlı kilo aldım canm toplamda 16 kilo oldu bunun 15 kilosu ilk 6 ay, 1 kilosu son aya ait.. dikkat edeyim derken iştahımı tamamen kaybettm bebeği besleyemiyorum diye evham yapıyorum bu kez

Masallah bebise bence su an iyi kilosu .Canim bence mobilya isini bir an once hallet .Biz sectik begendik 2 ayi gecti .Kurulumu 3 hafta once istemistik.Yok firma hatasi yok servis musait degil derken bu gunu buldu.
ayyy çok sağol canım ya ben çok istiyordum bundan almayı akşam iş çıkışı gidip bakıcam hemen :))
Ya cok sevindim sen miydin o hatirlayamadim .Birine vesile olmak sevindirdi . Ben de serenity16 sayesinde sepet besiklerdeki indirimden haberdar oldum .Eger alirsam 300 Tl indirimli olcak.
Dinlene dinlene ortalama 2 saat filan kalabiliyorum.Isimi halledip donmeye bakiyorum .Eger arabaniz varsa kolaylikla gidip gelirsin canim .Ama toplu taşımada zorlanabilirsin .Gidemezsen üzülme evde dua okursun anneciğin hisseder .Mekani cennet olsun insallah.

Amin cnm ins. Arabamız yok cnm 2 saatlik bir mesafe var 2 saatte dönüş ben biterim o zaman ya, bütün hafta evdeyim eşim pazar günleri izinli dışarı çıkalım diyorum 1 saat sonra yoruldum diyorum. Eşimde doguma kadar dışarı çıkmak yok diyor.

Ben çok hızlı kilo aldım canm toplamda 16 kilo oldu bunun 15 kilosu ilk 6 ay, 1 kilosu son aya ait.. dikkat edeyim derken iştahımı tamamen kaybettm bebeği besleyemiyorum diye evham yapıyorum bu kez
Bebek ne yapar eder senden brslenir merak etme şimdiye kadar depoladığın yağlardan besleniyordur.

O zaman gitme cok zorlanirsin .Dogum yapınca bebeginle gidersin canim.

Aynen öyle canım başımıza gelicekse zaten yaşıycaz şimdiden bunu dert etmeye gerek yok

Evet odamiz kuruldu hala tam sevinemiyorum.Gardrop tek parmakla dokununca sallaniyor,cekmeceler birbirine degiyor ,dolabin raflari eksik .sabir Allah im.Birakip kaçtılar .

Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın. Raflar için vs tekrar mı gelecekler?

Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın. Raflar için vs tekrar mı gelecekler?
Sagol canim insallah. Yarin da temizligini yapcak esim yerlerine yerlestircek.Bisey soylemediler kactilar ergen bebeler. Magazaya gidip patronuna icimdekilerin hepsini söyleyeceğim. O kadar para döktük .Kalite tam hizmet 0

Kızlaarr şeker ölçüm aletiyle hergün ölçüyorum tokluk 183 bile gördüm dün benm gbi olan var mı gebelik şekeri çıkanlarda

İki oğlum var biri 12 diğeri 7 yaşında 3.cocugu isteyerek yapmaya karar verdik Rabbim de nasip etti.Banada tam rahata ermisken rahatını bozdun diyenler oluyo halbuki iki oğlum var diye 3.yap belki kiz olur diyenler de vardı yani işin özü bizim milletimiz maalesef insana hep bi olumsuzluk bulup onu söyler destek değil kostek olur.Kimseyi dinlememek hatta gereken cvb verip susturmak lazım çocuğu eziyetmis gibi görenlere felaket tellalligi yapanlara hayret ediyorum Allah boylelerine tahammül edebilme sabrı versin inşaAllah...

Sorma aynn canim olmasa cocuk nie olmuo yapsana derler olur hapi yuttun uyku yok derler bir oglum var kolik bi bebekti bide ona ragmen hic pisman olmadim cunku o benim parcam Allahin emaneti evin nesesi cennetten bi melek Allah herkese tattirsin ilk bebisi olan anneler hiccc stresss yapmayin hepiniz sevgi dolu daha dogurmadan o duyguyu onemi yuklenmis insanlarsiniz cok guzel evlatlar yetireceksinizz Allahin izniyle...

Sagol canim insallah. Yarin da temizligini yapcak esim yerlerine yerlestircek.Bisey soylemediler kactilar ergen bebeler. Magazaya gidip patronuna icimdekilerin hepsini söyleyeceğim. O kadar para döktük .Kalite tam hizmet 0
Mdf değil mi canım ne kadara almıştınız?
Inşallah hallederler daha fazla uzatmadan

Kızlar selam. Ben çok fena bir öksürük oldum artık karın kaslarım sızlıyor öksürmekten ıhlamur içiyorum devamlı su içiyorum hatta doktor çok hafif bi antibiyotik de verdi ama fayda etmedi. Aklınıza gelen doğal çözüm varsa benimle paylaşır bi de şifa için dua eder misiniz

Bal limon canım biraz yumuşatır bogazini. Sık sık yap bir zararı da yok. Benim öksürüğümu de kesiyor psikolojik mi bilmiyorum

Kızlar çok üzgünüm. Bugün hüngür hüngür ağladım. Heralde dolmusum biraz yaşadığım olay öyle hickirarak ağlayacak kadar büyük değildi. Sonuç olarak maddi durum eşimi de beni de çok yıpratıyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Doğumdan sonra ücretli izne ayrılamicam. El kadar bebeği bakıcıya birakicam mecburen. Kaskatı oldu içim yüreğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…