2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim
İlk 6 ay boyunca bebeğe anne sütü dışında bişey verilmemeli bence ben denemedim denemem de
Yeni doğmuş bebeğe böyle şeylerin verilmesine karşıyım 6.aydan sonra bile ek gıdaya geçince çok dikkatli davraniyoruz alerji riskine karşı.
Bir de canım gaz anlık değişiyor mesela emziriyorsun bazen hava çekiyor gaz oluyor bazen olmuyor
Ay cok şirin güze güze giyin anne kız
Teşekkür ederim canm

Canim orta boy bi sogani iki bardak suyla 15 dakika kaynat sora icine 2 cay kasigi bal ve limon suyu ekle 2 gun kullan canim insallah sifa bulursun gecmis olsun

Allah yardimcin olsun canim baska bi alternatifin yoksa napicaksin bebginin rahati icin hersey oyle dusun canim uzme kendini

Allah yardimcin olsun canim baska bi alternatifin yoksa napicaksin bebginin rahati icin hersey oyle dusun canim uzme kendini
Öyle canım uzulemiyorum artık. Herkes bana duygusuz ruhsuz der öyle gorunurum dışardan da arada böyle patliyorum. 13 yaşımdan beri ev anne yüzü gormedim. Bebek dogurcam yine olmayacak. Böyle olacağını bilseydim hiç girmezdim çocuğun gunahina

Oyle deme canim belki bebginden sorasi cok guzel olucak.... o sana sen ona allahin lütfusunuz...

Bal ile limonu karıştırıp içiyor musun
Hayır bir tatlı kaşığı balı al üzerine taze taze limon sık 5-6 damla yut onu. Üzerine su falan da içme bir süre boğazından aksın azcik nefes borusu yemek borunu yumusatsin. Bir de sürekli ihi ihi hmm falan yapıp boğazının gicigini geçirmeye çalışma o hareketler iyice tahriş ediyormuş. Tanıdığım bir KBB uzmanı soylemisti

Canım benim hayat kolay değil ama işinin olması bile şükretmen için bir sebep bu ülkede. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Eskiden doğum izni 40 günmüş annem üçümüzü de 40 günlük bırakmış bakıcılara. Bütün insanlar kötü değil ki iyi insanlar denk gelsin inş bebeğine severek baksın. Hayatta her an herşey olabiliyor bebiş doğsun sağlıkla yaşanacak güzel neler var kimbilir gelecekte. Sakin kal vakti gelince çözümler bulunuyor bir şekilde .

Canim orta boy bi sogani iki bardak suyla 15 dakika kaynat sora icine 2 cay kasigi bal ve limon suyu ekle 2 gun kullan canim insallah sifa bulursun gecmis olsun
shealemon canım soğan suyu falan içme adet söktürücü olarak soğan suyu kullanılıyor. Şu dönemde sen doktoruna danış en iyisi.

Evet çok şükür iş yerinde canım çıksa da yine de maasim düzenli yatıyor. Tek istediğim şöyle bir yıl, olmadı 6 ay çocuğuma benim bakmamdi. Onu da yapamicam. Annem baksa çocuk en azından 4-5 aylık olana kadar diyorum ama annem ben en fazla iki hafta durup doncem diyor. Sinirlenip o zaman hiç gelme dicem ama yine ben kötü insan oluyorum... Yeğenime bildiğin annelik yapıyor orda sabah öğlen akşam... Bakıcı diye sokaktan adam toplicam inşallah iyi biri denk gelir artık bütün duam bu ve çocuğun onu değil de beni anne bilmesi...

Canım su akar yolunu bulur,su anki psikolojik durumumuz ağlamaya elverişli doğal olarak ama iyi dusun iyi seykşe olsun iyi insanlar çıksın karsina

Ayni durumdayim oksurmekten uyku uyuyamiyorumdun servisci abi sen sigara mi iciyosun dedi sok oldum. bugun kbb doktoruna gittim ozel bi klinikte adam sana oksuruk surubu veremem pastil de veremem gargara da veremem en iyisi ilik su ic dedi. Bi de crebros diye bi hap verdi geniz akintisi icin ama gebelik kategorisi c mis benim icime sinmedi. Zencefilli balli ihlamura devam

Canım bu kadar stres yapmayın. Benim bütün arkadaşlarımın lojmandaki bütün komşularımızın çocuklarına bakıcılar baktı ve hepside iyi insanlardı. Hala hepsiyle görüşürler. Birde neden çocuğun seni anne bilmesin bu kadar kolay mı çocukla senin bağın anne karnında başlıyor. Hiiiç korkma. İş bakıcı bulmaya gelince tecrübeli önceden bakıcısı olanlar birşekilde yardımcı oluyor. Bütün dünyadaki insanlar kötü değil ya. Sen kafanı bunlara takma. Bebeğin sağlıkla gelsin doğum izninin tadını çıkar o arada da elbet sen evdeyken bakıcılarla görüşür bulursun içine sinen birini. Ben annelerin gelip aylarca çocuk bakmak zorunda olmadığını düşünüyorum. Zaten çalışmış 3 çocuk büyütmüş tam emekli biraz keyfine bakacak benim kölem değil sonuçta. Haa çok sıkışılır hastalık olur o ayrı ama ben de torunuma bakmak zorunda değilim bence yaşlanınca.

Bnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallah

Eklentiler

• 713FF463-099D-48CC-8430-577ECC5CB3C4.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 95
  • AD134FFC-447B-4AA9-98E3-1E398E8C07AA.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 98
Canim 10 tane bakici da tutsan o bebisin annesi sensin. Kimse onu senden daha cok sevemez iyiligini senden daha fazla dusunemez. Baskasini anne bilmesi mumkuuuun degil. Ben de para mevzularindan ucretsiz izin alamadan ise basliycam mecbur bakici bakicak. Annem bu yastan sonra cocuk bakamam herkes kendine guvenip cocuk yapsin modunda. İnsallah karsimiza iyi duzgun bakicilar cikar.

Kızlar merhaba bugün aldıklarım bunlar artık eksikler şimdilik bitti sanırım çanta hazırlamaya başlıycam inşallah bebişlerin sağ solu belli olmuyor ne zaman gelirse artık hazırlıksız olmim inşallah. Bu arada hep katlanır küvet alim diyordum ama civil de bu küvet takımı 30 tl ye geldi 130-150tl katlanır küvete sadece vermek yerine böyle bişey aldım zaten çok masraf oluyor. Bide prima almadım israil malı yerine türk malı olsun hemde ucuz bebek beziyle başlayim dedim memnun kalmazsam da başka markalara bakarım artık. :)

Eklentiler

• 437DB8B6-EC92-4A30-913F-C1717B60BAE8.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 100
  • 26C25ECC-DBB6-4732-B9C4-5D9B214D8182.webp
    21 KB · Görüntüleme: 97
  • 48E736E2-B0AF-4AAE-9AAC-79572AD1A5E3.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 105
Yok canım tabiki anneler bakmak zorunda değil seninle tamamen ayni düşünüyorum. Ama o kadar zor durumda kaldım ki bakıcıya vereceğimin iki katını veririm ona yeter ki daha el kadar bebeği emin bı ele bırakayım. Çok da değil 2 ay ben bakcam zaten ücretli izin. Sonraki iki ay yarım gün o ara gelip baksa yani toplam iki ay baksa çocuk 4 aylık oluyo. Biraz daha içime sinerdi sonra zaten bakıcıya... Annemle aynı ilde değilim sürekli ona baktırmak gibi bir durum yok. Bu kadarcik yardım edebilmeliydi bence.

Bnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallah
Çok hoş canım ben de siyah mi alsam diye düşünmüştüm ama bütün cantalarim siyah bu mavi olsun diye mavi aldım

Canım su akar yolunu bulur,su anki psikolojik durumumuz ağlamaya elverişli doğal olarak ama iyi dusun iyi seykşe olsun iyi insanlar çıksın karsina

Amin kızlar insallah. Allah karşımıza iyi insanlar cikarsin

Canım aslında ben sezaryen olucam ama erken doğum riskim olduğu için araştırıyorum çğnkü doktor kanaman veya suyun gelirse hemen gel dedi. Gelen sıvı idrar değil vajenden geliyo anlıyorum ama dediğin gibi sürekli gelmiyo mesela dün akşam üzeri geldi en son bu zamana kadar sıvıyı geç hiç normal akıntım gelmedi çok şükür o zaman muhtemelen o normal akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…