- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.381
Çok teşekkür ederimgüzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
İlk 6 ay boyunca bebeğe anne sütü dışında bişey verilmemeli bence ben denemedim denemem deGünaydın kızlar. Ben bebeğin gazlı olmaması için bir şey duydum da. Doğduğunda emzirmeden önce bir nar tanesinin suyunu ağzına sıkarsak hiç gaz problemi olmazmış. Biraz araştırdım doğrulayanlar çok fazla. Aranızda deneyen var mı. Sizce bebeğe bir zararı olur mu
Teşekkür ederim canmAy cok şirin güze güze giyin anne kız
Canim orta boy bi sogani iki bardak suyla 15 dakika kaynat sora icine 2 cay kasigi bal ve limon suyu ekle 2 gun kullan canim insallah sifa bulursun gecmis olsunKızlar selam. Ben çok fena bir öksürük oldum artık karın kaslarım sızlıyor öksürmekten ıhlamur içiyorum devamlı su içiyorum hatta doktor çok hafif bi antibiyotik de verdi ama fayda etmedi. Aklınıza gelen doğal çözüm varsa benimle paylaşır bi de şifa için dua eder misiniz
Allah yardimcin olsun canim baska bi alternatifin yoksa napicaksin bebginin rahati icin hersey oyle dusun canim uzme kendiniKızlar çok üzgünüm. Bugün hüngür hüngür ağladım. Heralde dolmusum biraz yaşadığım olay öyle hickirarak ağlayacak kadar büyük değildi. Sonuç olarak maddi durum eşimi de beni de çok yıpratıyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Doğumdan sonra ücretli izne ayrılamicam. El kadar bebeği bakıcıya birakicam mecburen. Kaskatı oldu içim yüreğim..
Öyle canım uzulemiyorum artık. Herkes bana duygusuz ruhsuz der öyle gorunurum dışardan da arada böyle patliyorum. 13 yaşımdan beri ev anne yüzü gormedim. Bebek dogurcam yine olmayacak. Böyle olacağını bilseydim hiç girmezdim çocuğun gunahinaAllah yardimcin olsun canim baska bi alternatifin yoksa napicaksin bebginin rahati icin hersey oyle dusun canim uzme kendini
Bal ile limonu karıştırıp içiyor musunBal limon canım biraz yumuşatır bogazini. Sık sık yap bir zararı da yok. Benim öksürüğümu de kesiyor psikolojik mi bilmiyorum
Oyle deme canim belki bebginden sorasi cok guzel olucak.... o sana sen ona allahin lütfusunuz...Öyle canım uzulemiyorum artık. Herkes bana duygusuz ruhsuz der öyle gorunurum dışardan da arada böyle patliyorum. 13 yaşımdan beri ev anne yüzü gormedim. Bebek dogurcam yine olmayacak. Böyle olacağını bilseydim hiç girmezdim çocuğun gunahina
Hayır bir tatlı kaşığı balı al üzerine taze taze limon sık 5-6 damla yut onu. Üzerine su falan da içme bir süre boğazından aksın azcik nefes borusu yemek borunu yumusatsin. Bir de sürekli ihi ihi hmm falan yapıp boğazının gicigini geçirmeye çalışma o hareketler iyice tahriş ediyormuş. Tanıdığım bir KBB uzmanı soylemistiBal ile limonu karıştırıp içiyor musun
Canım benim hayat kolay değil ama işinin olması bile şükretmen için bir sebep bu ülkede. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Eskiden doğum izni 40 günmüş annem üçümüzü de 40 günlük bırakmış bakıcılara. Bütün insanlar kötü değil ki iyi insanlar denk gelsin inş bebeğine severek baksın. Hayatta her an herşey olabiliyor bebiş doğsun sağlıkla yaşanacak güzel neler var kimbilir gelecekte. Sakin kal vakti gelince çözümler bulunuyor bir şekilde .Kızlar çok üzgünüm. Bugün hüngür hüngür ağladım. Heralde dolmusum biraz yaşadığım olay öyle hickirarak ağlayacak kadar büyük değildi. Sonuç olarak maddi durum eşimi de beni de çok yıpratıyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Doğumdan sonra ücretli izne ayrılamicam. El kadar bebeği bakıcıya birakicam mecburen. Kaskatı oldu içim yüreğim..
Canim orta boy bi sogani iki bardak suyla 15 dakika kaynat sora icine 2 cay kasigi bal ve limon suyu ekle 2 gun kullan canim insallah sifa bulursun gecmis olsun
Evet çok şükür iş yerinde canım çıksa da yine de maasim düzenli yatıyor. Tek istediğim şöyle bir yıl, olmadı 6 ay çocuğuma benim bakmamdi. Onu da yapamicam. Annem baksa çocuk en azından 4-5 aylık olana kadar diyorum ama annem ben en fazla iki hafta durup doncem diyor. Sinirlenip o zaman hiç gelme dicem ama yine ben kötü insan oluyorum... Yeğenime bildiğin annelik yapıyor orda sabah öğlen akşam... Bakıcı diye sokaktan adam toplicam inşallah iyi biri denk gelir artık bütün duam bu ve çocuğun onu değil de beni anne bilmesi...Canım benim hayat kolay değil ama işinin olması bile şükretmen için bir sebep bu ülkede. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Eskiden doğum izni 40 günmüş annem üçümüzü de 40 günlük bırakmış bakıcılara. Bütün insanlar kötü değil ki iyi insanlar denk gelsin inş bebeğine severek baksın. Hayatta her an herşey olabiliyor bebiş doğsun sağlıkla yaşanacak güzel neler var kimbilir gelecekte. Sakin kal vakti gelince çözümler bulunuyor bir şekilde .
Canım su akar yolunu bulur,su anki psikolojik durumumuz ağlamaya elverişli doğal olarak ama iyi dusun iyi seykşe olsun iyi insanlar çıksın karsinaKızlar çok üzgünüm. Bugün hüngür hüngür ağladım. Heralde dolmusum biraz yaşadığım olay öyle hickirarak ağlayacak kadar büyük değildi. Sonuç olarak maddi durum eşimi de beni de çok yıpratıyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Doğumdan sonra ücretli izne ayrılamicam. El kadar bebeği bakıcıya birakicam mecburen. Kaskatı oldu içim yüreğim..
Ayni durumdayim oksurmekten uyku uyuyamiyorumKızlar selam. Ben çok fena bir öksürük oldum artık karın kaslarım sızlıyor öksürmekten ıhlamur içiyorum devamlı su içiyorum hatta doktor çok hafif bi antibiyotik de verdi ama fayda etmedi. Aklınıza gelen doğal çözüm varsa benimle paylaşır bi de şifa için dua eder misiniz
Canım bu kadar stres yapmayın. Benim bütün arkadaşlarımın lojmandaki bütün komşularımızın çocuklarına bakıcılar baktı ve hepside iyi insanlardı. Hala hepsiyle görüşürler. Birde neden çocuğun seni anne bilmesin bu kadar kolay mı çocukla senin bağın anne karnında başlıyor. Hiiiç korkma. İş bakıcı bulmaya gelince tecrübeli önceden bakıcısı olanlar birşekilde yardımcı oluyor. Bütün dünyadaki insanlar kötü değil ya. Sen kafanı bunlara takma. Bebeğin sağlıkla gelsin doğum izninin tadını çıkar o arada da elbet sen evdeyken bakıcılarla görüşür bulursun içine sinen birini. Ben annelerin gelip aylarca çocuk bakmak zorunda olmadığını düşünüyorum. Zaten çalışmış 3 çocuk büyütmüş tam emekli biraz keyfine bakacak benim kölem değil sonuçta. Haa çok sıkışılır hastalık olur o ayrı ama ben de torunuma bakmak zorunda değilim bence yaşlanınca.Evet çok şükür iş yerinde canım çıksa da yine de maasim düzenli yatıyor. Tek istediğim şöyle bir yıl, olmadı 6 ay çocuğuma benim bakmamdi. Onu da yapamicam. Annem baksa çocuk en azından 4-5 aylık olana kadar diyorum ama annem ben en fazla iki hafta durup doncem diyor. Sinirlenip o zaman hiç gelme dicem ama yine ben kötü insan oluyorum... Yeğenime bildiğin annelik yapıyor orda sabah öğlen akşam... Bakıcı diye sokaktan adam toplicam inşallah iyi biri denk gelir artık bütün duam bu ve çocuğun onu değil de beni anne bilmesi...
Bnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallahMerhaba kızlar,
Ali expressten çanta aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Benim istediğim renk o an ellerinde olmadıgı için 1 hafta kadar gec verildi ama ona ragmen tam 1 ayda elimde oldu. Dolar bu kadar yuksek olmasına ragmen indirimle 70 liraya falan aldım. Turkiyede verilen paralara yazık. Almak isteyenler için foto ekliyorum. Satıcı da ChildhoodMemory Store
Canim 10 tane bakici da tutsan o bebisin annesi sensin. Kimse onu senden daha cok sevemez iyiligini senden daha fazla dusunemez. Baskasini anne bilmesi mumkuuuun degil. Ben de para mevzularindan ucretsiz izin alamadan ise basliycam mecbur bakici bakicak. Annem bu yastan sonra cocuk bakamam herkes kendine guvenip cocuk yapsin modunda. İnsallah karsimiza iyi duzgun bakicilar cikar.Evet çok şükür iş yerinde canım çıksa da yine de maasim düzenli yatıyor. Tek istediğim şöyle bir yıl, olmadı 6 ay çocuğuma benim bakmamdi. Onu da yapamicam. Annem baksa çocuk en azından 4-5 aylık olana kadar diyorum ama annem ben en fazla iki hafta durup doncem diyor. Sinirlenip o zaman hiç gelme dicem ama yine ben kötü insan oluyorum... Yeğenime bildiğin annelik yapıyor orda sabah öğlen akşam... Bakıcı diye sokaktan adam toplicam inşallah iyi biri denk gelir artık bütün duam bu ve çocuğun onu değil de beni anne bilmesi...
Yok canım tabiki anneler bakmak zorunda değil seninle tamamen ayni düşünüyorum. Ama o kadar zor durumda kaldım ki bakıcıya vereceğimin iki katını veririm ona yeter ki daha el kadar bebeği emin bı ele bırakayım. Çok da değil 2 ay ben bakcam zaten ücretli izin. Sonraki iki ay yarım gün o ara gelip baksa yani toplam iki ay baksa çocuk 4 aylık oluyo. Biraz daha içime sinerdi sonra zaten bakıcıya... Annemle aynı ilde değilim sürekli ona baktırmak gibi bir durum yok. Bu kadarcik yardım edebilmeliydi bence.Canım bu kadar stres yapmayın. Benim bütün arkadaşlarımın lojmandaki bütün komşularımızın çocuklarına bakıcılar baktı ve hepside iyi insanlardı. Hala hepsiyle görüşürler. Birde neden çocuğun seni anne bilmesin bu kadar kolay mı çocukla senin bağın anne karnında başlıyor. Hiiiç korkma. İş bakıcı bulmaya gelince tecrübeli önceden bakıcısı olanlar birşekilde yardımcı oluyor. Bütün dünyadaki insanlar kötü değil ya. Sen kafanı bunlara takma. Bebeğin sağlıkla gelsin doğum izninin tadını çıkar o arada da elbet sen evdeyken bakıcılarla görüşür bulursun içine sinen birini. Ben annelerin gelip aylarca çocuk bakmak zorunda olmadığını düşünüyorum. Zaten çalışmış 3 çocuk büyütmüş tam emekli biraz keyfine bakacak benim kölem değil sonuçta. Haa çok sıkışılır hastalık olur o ayrı ama ben de torunuma bakmak zorunda değilim bence yaşlanınca.
Çok hoş canım ben de siyah mi alsam diye düşünmüştüm ama bütün cantalarim siyah bu mavi olsun diye mavi aldımBnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallah
Canım su akar yolunu bulur,su anki psikolojik durumumuz ağlamaya elverişli doğal olarak ama iyi dusun iyi seykşe olsun iyi insanlar çıksın karsina
Amin kızlar insallah. Allah karşımıza iyi insanlar cikarsinCanim 10 tane bakici da tutsan o bebisin annesi sensin. Kimse onu senden daha cok sevemez iyiligini senden daha fazla dusunemez. Baskasini anne bilmesi mumkuuuun degil. Ben de para mevzularindan ucretsiz izin alamadan ise basliycam mecbur bakici bakicak. Annem bu yastan sonra cocuk bakamam herkes kendine guvenip cocuk yapsin modunda. İnsallah karsimiza iyi duzgun bakicilar cikar.
Canım aslında ben sezaryen olucam ama erken doğum riskim olduğu için araştırıyorum çğnkü doktor kanaman veya suyun gelirse hemen gel dedi. Gelen sıvı idrar değil vajenden geliyo anlıyorum ama dediğin gibi sürekli gelmiyo mesela dün akşam üzeri geldi en son bu zamana kadar sıvıyı geç hiç normal akıntım gelmedi çok şükür o zaman muhtemelen o normal akıntıBazen birden bire geliyor bazen azar azar yani kesenin nereden yırtılmasına bağlı eğer kese üst taraflardan yırtılmışsa azar azar alt taraflardan yirtilmişsa bolca gelir , nişan rahim ağzında tıpa olarak durur yani o gelmeden su gelmez ama bazen suya karışık geldiği için nişanın geldigi belli olmuyor yalnız bir şey var canım hani normal akıntı mi çiş mi ve ya doğum suyu mu diye düşünüyorsan doğum suyu hiç durmaz bir defa gelmeye başladı mı asla durmaz azar azar da olsa bol bol da olsa durmadan akmaya devam eder , araştırma mi yapiyorsun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?