- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.401
Bana dr 34 te gel dedi yani 1 ay olacak geç geldi bana
canım zor Bi durum evet ama sıkma kendini şahsen ben de çalışan anne çocuğuydum hatta kardeşime ablamla ikimiz baktık daha 10 yaşında falandım tabi o zamanla bu zaman bir değil. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Birde geçen gün öğrendim bende çalışıyorum kamuda ama tam kadrolu değilim sen ne işte çalışıyorsun bilmiyorum Yeni doğum yapan Bi ablamız vardı ondan öğrendim 6ay ücretsiz izin almak yerine yarım gün çalışıyormuşsun sabah 8de geliyor öğlen 12.30d çıkıyor yarı maaşını işkur yarı maaşınıda işveren veriyormuş böyle Bi hakkımız varmış sende Bi araştır istersen ben öyle yapacağım Bi aksilik olmazsaKızlar çok üzgünüm. Bugün hüngür hüngür ağladım. Heralde dolmusum biraz yaşadığım olay öyle hickirarak ağlayacak kadar büyük değildi. Sonuç olarak maddi durum eşimi de beni de çok yıpratıyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Doğumdan sonra ücretli izne ayrılamicam. El kadar bebeği bakıcıya birakicam mecburen. Kaskatı oldu içim yüreğim..
Canim mdf full tamamen kurulum hatasi .Kaliteli ama hurdaya çıkardılar. Az once temizledik tam 7 kusur tespit ettik yarin gidip bir guzel tartışcaz.Mdf değil mi canım ne kadara almıştınız?
Inşallah hallederler daha fazla uzatmadan
Bana kalsa kız olacağından pembe alırdım ama eşimde yeri geldiğinde çantayı taşımak durumunda kalır diye siyah istedi mavide çok güzel canımÇok hoş canım ben de siyah mi alsam diye düşünmüştüm ama bütün cantalarim siyah bu mavi olsun diye mavi aldım
Bende aynı satıcıdan aldım canım 15 günde geldi baya şaşırdık hatta türkiyede bile bazı siteler daha uzun sürede gönderiyor :)Bnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallah
Güle güle kullan canım. Küvetide iyi yapmışsın bunu yer kaplayınca atsan yada ihtiyacı olan birine versen de için sızlamaz. Ben şahsen öyle düşünüp senin gibi uyguna aldım.Kızlar merhaba bugün aldıklarım bunlar artık eksikler şimdilik bitti sanırım çanta hazırlamaya başlıycam inşallah bebişlerin sağ solu belli olmuyor ne zaman gelirse artık hazırlıksız olmim inşallah. Bu arada hep katlanır küvet alim diyordum ama civil de bu küvet takımı 30 tl ye geldi 130-150tl katlanır küvete sadece vermek yerine böyle bişey aldım zaten çok masraf oluyor. Bide prima almadım israil malı yerine türk malı olsun hemde ucuz bebek beziyle başlayim dedim memnun kalmazsam da başka markalara bakarım artık. :)
Canım kıyamam, üzülme lütfen. 6 aylıkda olsa 1 yaşında da olsa bebeği bakıcıya bırakırken zorlanıcaksın zaten. Evet biraz erken olacak ama hayırlısı olsun. Allah iyi insanları çıkartsın karşına.Yok canım tabiki anneler bakmak zorunda değil seninle tamamen ayni düşünüyorum. Ama o kadar zor durumda kaldım ki bakıcıya vereceğimin iki katını veririm ona yeter ki daha el kadar bebeği emin bı ele bırakayım. Çok da değil 2 ay ben bakcam zaten ücretli izin. Sonraki iki ay yarım gün o ara gelip baksa yani toplam iki ay baksa çocuk 4 aylık oluyo. Biraz daha içime sinerdi sonra zaten bakıcıya... Annemle aynı ilde değilim sürekli ona baktırmak gibi bir durum yok. Bu kadarcik yardım edebilmeliydi bence.
Şaşırdım canım mdfler kolay kolay zarar görmüyor aslında. Demek ki kurup taşırken çok yıpratmışlar. Gidin konuşun tabi gerekirse değiştirsinler. Bi heves alıyorsun özeniyorsun sonuçta.Canim mdf full tamamen kurulum hatasi .Kaliteli ama hurdaya çıkardılar. Az once temizledik tam 7 kusur tespit ettik yarin gidip bir guzel tartışcaz.
Canim simdi temizlesek bebek dogana kadar yeniden genel temizlik gerekir diye düşündük annemle .Bayramdan sonra annem gelcek benim o zaman camlari filan da silcek .Normal temizligi esim yapiyor. Eger cok kotu degilse ev bence biraz erteleArkadaşlar temizlik işini bitirdiniz mi,ben yardımcı ariyorum ama ramazan da geliyor acaba o zaman da gelirler mi
Kızlar selam. Ben çok fena bir öksürük oldum artık karın kaslarım sızlıyor öksürmekten ıhlamur içiyorum devamlı su içiyorum hatta doktor çok hafif bi antibiyotik de verdi ama fayda etmedi. Aklınıza gelen doğal çözüm varsa benimle paylaşır bi de şifa için dua eder misiniz
Geçmiş olsun kızlar.Ayni durumdayim oksurmekten uyku uyuyamiyorumdun servisci abi sen sigara mi iciyosun dedi sok oldum. bugun kbb doktoruna gittim ozel bi klinikte adam sana oksuruk surubu veremem pastil de veremem gargara da veremem en iyisi ilik su ic dedi. Bi de crebros diye bi hap verdi geniz akintisi icin ama gebelik kategorisi c mis benim icime sinmedi. Zencefilli balli ihlamura devam
Bebeğin kilosu gayet iyi canım. Zaten bundan sonra kilo almaya başlıycak. Sende ne güzel az almışsın bebek beslenmiş bence şanslısın.Meraba kızlar bugün kontrolümz vardı 31+0 günlüğüz 1770 gr olmuş bebeğim ben 1 ayda 1 kilo almışm tüm iştahım kapandı farkındaydım kilo almadığımın. Bebeğin kilosu nasıl sizce dr iyi dedi ama yinede içime kuşku düştü. BuaradaAfilim92 bu mobilya işi çok sinir bozucu sen onca para verip heveslenirsn adamların umrunda olmaz sonuçta hergün alınan birşey değil anlayışlı olmaları lazım.. bizde dolaştık bugün gönlüme göre birşey bulamadm napıcaz bilmyrm canım sıkıldı. Zaman daraldı stres oldum iyice. Daha odası boyanacak mobilya gelecek eşyaları yerleşecek.. ufak tefeğe geçemiyorum bunlar olmadan. Eşimdeki rahatlık beni iyice deli ediyor Allah biz annelere sabır versin..
Canım biz geçen hafta 7 saate yakın dolaştık gece çok ağrım oldu dinlene dinlene gezdiğimiz halde. Ama rahat 2-3 saat dolaşabiliyorum. Tabi arada banka vs oturuyorum görünce :)Kızlar dışarı çıktığınızda ne kadar süre dışarda kalabiliyorsunuz? Ben fazla dolaşamıyorum belim ayaklarım ağrımaya başlıyor. Zaten doktorum mümkünse evden dışarı çıkma demisti çıkarsan da eve yakın yerlerde ol dedi. Uzak mesafelere gitmeyi yasakladı bana. Yarın anneler günü ve ben annemin mezarini ziyarete gidicektim.
Belki utanırlae değiştirirler. Ödemeyi yapmışmıydınız peki?oinone27 canim yanlis yerlere vida atmislar sonra cikarip macunla kapatmaya calismislar apacik görünüyor .Bazaya dönüştürülen kisim yere degiyor ,kizaklarda problem vs vs . Bunalttilar bizi iyice yarin olsun da bi o zaman yerin dibine sokcaz adami .
Evet aslında bu aralar hava yağmurlu gidiyyor,bıraz erteleyeyim en iyisiCanim simdi temizlesek bebek dogana kadar yeniden genel temizlik gerekir diye düşündük annemle .Bayramdan sonra annem gelcek benim o zaman camlari filan da silcek .Normal temizligi esim yapiyor. Eger cok kotu degilse ev bence biraz ertele
Evet canım büyük ihtimalle normal akıntıdır , Allah korusun zamanında gelsin bebişin inşallah , bazen üşüttüğümüzde ve ya çok yorgun olduğumuzda da akıntı fazla geliyor ama sonra geçip gidiyor ve ya bazen akıntı akması gerekirken içerde bebeğin durumu mu engelliyor ne oluyorsa akmıyor birikiyor sonra birden fazla fazla akmaya başlıyor doğum suyu sana biliriz ama dediğim gibi doğum suyu hiç durmaz , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım zor gebelik geçirdin çok eziyetler çektin ama zor olanı başardın bu haftalara geldin çok şükür inşallah bebeğin kuvezde kalmadan evine gidecek kadar sağlıklı ve zamaninda doğar inşallahCanım aslında ben sezaryen olucam ama erken doğum riskim olduğu için araştırıyorum çğnkü doktor kanaman veya suyun gelirse hemen gel dedi. Gelen sıvı idrar değil vajenden geliyo anlıyorum ama dediğin gibi sürekli gelmiyo mesela dün akşam üzeri geldi en son bu zamana kadar sıvıyı geç hiç normal akıntım gelmedi çok şükür o zaman muhtemelen o normal akıntı
benimde aynısı siyah bugün yarın elime ulaşır güzel günlerde kullanalım inşallah :)Bnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallah
bedefcim benim iki gebeliğimdede akıntı pek fazla olmamıştı bir kere ayakta birsey aktigini hissettim ilkte 8 ayliktim doktoruma soyledim bana turnusollu ped verdi sonra bir daha 36. haftamda geldi pedi koydum suyummus hemen hastaneye gittim beni doguma aldilarCanım aslında ben sezaryen olucam ama erken doğum riskim olduğu için araştırıyorum çğnkü doktor kanaman veya suyun gelirse hemen gel dedi. Gelen sıvı idrar değil vajenden geliyo anlıyorum ama dediğin gibi sürekli gelmiyo mesela dün akşam üzeri geldi en son bu zamana kadar sıvıyı geç hiç normal akıntım gelmedi çok şükür o zaman muhtemelen o normal akıntı
Pedi nereden bulucaz eczane falan mı?bedefcim benim iki gebeliğimdede akıntı pek fazla olmamıştı bir kere ayakta birsey aktigini hissettim ilkte 8 ayliktim doktoruma soyledim bana turnusollu ped verdi sonra bir daha 36. haftamda geldi pedi koydum suyummus hemen hastaneye gittim beni doguma aldilar
ikinci hamileligimdede yine pedle anladim 34 te bir hafta yattim sonra 35 de doguma girdim suyum tamamen bitmisti 3 gunde bir doktorum suyun durumuna bakiyordu zaten ama gelen akıntı çok değil bir kere gelmişti doktorum tahlil yaptı enfeksiyon var dedi enfeksiyon olunca kesede yırtık olur hiç anlamazsin dedi
şimdi bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sanada madem doktorun erken doğum olabilir dedi o pedden edin çünkü benim gibi olursa insan başka türlü anlayamaz
deneyimlerimi paylaşmak istedim canım inşallah hepimizinki vaktinden önce doğmazlar
Sağolasın canım gerçekten çok zor geçti her hamilelik bir öncekinden zor ve riskli geçiyo tabi sezaryenliler için çok zorlanıyorum artık yarın eşim yine ankaraya kursa gidiyo 12 gün yok inşallah o yokken daha da zorlanmam allah hepimize sağlık versin bebişlerimiz zamanında gelsin inşallahEvet canım büyük ihtimalle normal akıntıdır , Allah korusun zamanında gelsin bebişin inşallah , bazen üşüttüğümüzde ve ya çok yorgun olduğumuzda da akıntı fazla geliyor ama sonra geçip gidiyor ve ya bazen akıntı akması gerekirken içerde bebeğin durumu mu engelliyor ne oluyorsa akmıyor birikiyor sonra birden fazla fazla akmaya başlıyor doğum suyu sana biliriz ama dediğim gibi doğum suyu hiç durmaz , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım zor gebelik geçirdin çok eziyetler çektin ama zor olanı başardın bu haftalara geldin çok şükür inşallah bebeğin kuvezde kalmadan evine gidecek kadar sağlıklı ve zamaninda doğar inşallah
Canım benim o sıvı çok az geldi ara ara 10 gündür falan hep geldi mesela bugün hiç gelmedi maşallah diyim muhtemelen o bebeğin suyu değil bu 10 günlük dönemde çoook fazla ayakta kaldım çok dolaştım yoruldum muhtemelen ondan oldu ama takipteyim sürekli farklı bi durumda hemen gidicem peki bu pedler nerden alabilirimbedefcim benim iki gebeliğimdede akıntı pek fazla olmamıştı bir kere ayakta birsey aktigini hissettim ilkte 8 ayliktim doktoruma soyledim bana turnusollu ped verdi sonra bir daha 36. haftamda geldi pedi koydum suyummus hemen hastaneye gittim beni doguma aldilar
ikinci hamileligimdede yine pedle anladim 34 te bir hafta yattim sonra 35 de doguma girdim suyum tamamen bitmisti 3 gunde bir doktorum suyun durumuna bakiyordu zaten ama gelen akıntı çok değil bir kere gelmişti doktorum tahlil yaptı enfeksiyon var dedi enfeksiyon olunca kesede yırtık olur hiç anlamazsin dedi
şimdi bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sanada madem doktorun erken doğum olabilir dedi o pedden edin çünkü benim gibi olursa insan başka türlü anlayamaz
deneyimlerimi paylaşmak istedim canım inşallah hepimizinki vaktinden önce doğmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?