2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım kendini yorma dinlen madem riskin var şu 35 i bi görelim en azından
bana doktorum hastaneden vermişti canım doktoruna bir dahaki gidişinde sorabilirsin

Hanimlar ben artik ne rahat yatabiliyorum e de oturabikiyorum midemden cikacak sanki ayaklariyla kaburgami deldi benim oglancik :) gecmiyor zamaann son haftalar artikk
Hamileliğin en zor ayı bebegimiz büyüdü biz ağırlaştık mide sorunları başladı Rabbim kuvvet versin inşallah bebegimize kavusacak olmamizin heyecanıyla bu sıkıntılara katlaniyoruz

Kızlar bu turnusollu ped nette var alsammı diyorum bende Bi problemim yok ama ne olur ne olmaz
paket olarak ki satılıyor adet olarakmi paket olana çok ihtiyaç yok 1 adet olsa yeter turnusollu kagit alsakta yeter hastanede verilen bildigimiz sargı bezi kat kat koyulmuş içine 5 6 tane ince ince kesilmiş kagit var sadece okadar

Kızlar merhaba aranızda adalat nidilat gibi erken doğumu engelleyici ilaç kullanan varmı
Ben Adalat 30 mg kullanıyorum canım. DEMİR ilacımıda sıvı formda olandan ferfleks tüp kullanıyorum ayrıca birde fitilim vardı üç gün üst üste kullandım. Ayrıca sabah akşam serumum var içine neler koyuyorlar bilmiyorum ama baya ilaç karıştırıyorlar.

Günaydın Kızlar..
Dün bütün gün pc başındaydım. Rapor ve slayt hazırladim ders icin
Oturduğumda bile karnımın ağrıdığı bir duruma geldim. Göğsüm baskı yapıyor. Oğlan tepeye tepeye vuruyor.

Kaynanama geçtim ordan. Bebeğe iki yelek bir hırka ordurmusm kendisi yelek örmüştü kalan iple bere yapalım demiştim onuyaptik.

Bugün kaynanamlar boya yapcakmis. Eşimde mecburen oraya gitti. Boyacının basında durmak için.
Evde yumurta kalmadı para da bırak vs dedim diye çok şey istiyor oldum getircem ne çok şey istediniz sabah sabah. Başka bir ülkeye mi kaçıyorum dedi. Bende yüzüne kapattım.
Sabah sabah bağırdı bana ya. Moralim bozuldu.
Zaten durup durup ağlamaya meyilliyim.
Bana böyle davrandı. Adam akıllı vakit geçiremiyoruz. Geçirdiğimizde de birbirimizden uzak soğuk duruyoruz zaten bu hamilelik çok etkiledi bizim ilişkimizi.
Hergün ağrım sancim oluyor. Görüyor. Yaklaşmıyor.

Günaydın canım geçmiş olsun
O ağrılar artık hepimizde arttı, benide uykumdan uyandırıyor. Son zamanlar artık sık dişini.
Eşinde haftasonu boyacının başında durmak zorunda kaldığı için gerilmiş olabilir canım yoksa oda isterdi evinde seninle zaman geçirmeyi. Bağırması hoş olmamış tabi ama hepimizin başına geliyor bazen ses tonumuzu ayarlayamıyoruz ne yazık ki. Çok takılmamaya çalış. Bebişni de kendinide üzme.

Sağol canim Allah hepimize kolaylık versi hepimiz farklı şeylerle uğraşıyoruz

Bende sabahın erken saatinde gitmek isteyeceğini dusunmuyorm normalde geç saatlere kadar uyuduğu tek gün bugün

Ama işte bazen zorunluluklar oluyor. Yine de bana ters davranmasini istemezdim insan ister istemez kırılıyor.. .

Bu arada kızlar anne adayları olarak anneler günümüz kutlu olsun
. Son aylarda kendi annemizin bizi karnında taşımaya basladigindan beri ne sıkıntılar çektiğini başrolde kendimiz olarak gayet iyi anlamaya başladık
Allah eksikliklerini göstermesin...

Buyuk kismini odededik 500 tl duruyor.
Keşke peşinat şeklinde 300-500 verip kalanı kurulumdan sonra ödeseydiniz canım. Ama olmuş artık. Bugün gidip konuşursunuz hallolur bence.
Oda erken uyandığı dinlenemediği için gergindir muhtemelen biz çok hassas olduğumuz için üzülüyoruz, kırılıyoruz. Sen benim nelere ağladığımı kırıldığımı bilsen ohooo :)

Bende öyle canım çok kırılgan oldum. Durduk yere bile moralim bozulabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…