2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun. 6-7 ay boyunca burda yazıştık, tanıştık,birçok seyi paylaştık, yeri geldi dertlerimize ortak olduk. Artık gebe değilim diye başlığı takip etmiyorum amakalbim sizinle.. bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle, sağlıkla sevgiylekalın. Destekleriniz dualarınız için teşekkürler, sevgiler

Günaydın cuma günü kontrolum vardı, bi sorun görünmüyor. Ama kol uyuşmalarım için magnezyum içeren bi ilaç yazdı, kullanan var mı merak ediyorum. Magnorm diye suda eriyen kapsül

Bende öyle canım çok kırılgan oldum. Durduk yere bile moralim bozulabiliyor
Hepimiz öyleyiz canım normal ama hormonlarımız tamamen değişti. Bende eşime kızıyorum sinirleniyorum. Sonra diyorum ne kadar abartıyorum bazen napsın ki. Biz hamileyiz diye onların her an dikkatli davranmasini istiyoruz ama hayatın akışı. Onlarda geriliyor, yoruluyor normal olarak.
Allah en kısa zamanda sana da nasip eder umarım canım. Sen nasılsın bu arada?
Onunla nasıl kontrol ediliyor ?
Bilmiyorum ben kullanmadım ama pedin içindeki de turnusol aynı kağıt, ped bulamazsanız diye dedim. Internette yazıyordur muhtemelen.

Kesinlikle katılıyorum kendi annecimizin ama :) bazı kayınvalide kişileri de ya şimdi kıymetimizi anlarsın demesi sinirimi bozuyor açıkçası. Kendi çocukları anlasın kıymetini. Ne saçma bir mantık ben hamileliğin zorluklarını anlattıkça kendisinin benim kıymetimi abla diye bir beklentiye girmesi. Kimse kimsenin annesi olamaz ülkemizde eş ailelerinin saçma beklentilerden bıktım

Canim benim Rabbim yeniden anneligi tattirsin ve saglikli bir gebelikle bebegini kucağına al insallah.
Günaydın cuma günü kontrolum vardı, bi sorun görünmüyor. Ama kol uyuşmalarım için magnezyum içeren bi ilaç yazdı, kullanan var mı merak ediyorum. Magnorm diye suda eriyen kapsül
Ben de kullanıyorum canim kullanmayinca daha cok kasilma yasiyorum .

Aynen sanki beni o mu taşıdı demi
Kaynananda degişikmiş yani

Hepimizin anneler günü kutlu olsun hanımlar.
Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben şu an evli olduğum eşimin oğluna annelik daha doğrusu ablalık yapıyorum 3,5 yıldır.
Geçen yaz ilk defa yaz tatilinde uzunca 1 ay başbaşa kalmıştık oğlumuzla. Bunun gibi çok güzel vakitler geçirdik tabi ama, uzun tatilinin sonunda onu uğurlarken karı koca hüngür hüngür ağladığımızı hatırlıyorum. Normalde sadece hafta sonları ayda 2 kez görebiliyoruz.

Çocuğu olsun olmasın bu duyguyu içten yaşayan her kadın zaten birer annedir biliyorum.

Bu güzel duyguyu insan olarak yaşayabildiğimiz anlayabildiğimiz için bir kez daha şükürler olsun.

laiyka nın da dediği gibi , aylardır burada dertlerimize sevinçlerimize ortak olmaya çalışıyoruz,

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

laiyka her şey gönlünce olsun canım benim

Canım çok teşekkür ederiz, Allah en yakın zamanda sana da hayırlısıyla bir evlat versin. Sen nasılsın. Umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.

Herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar. Rabbim hepimizi sağ saglim bebislerimize kavuştursun. 3. Kez anne olmanın sevincini bugün birkez daha yaşıyorum. Anne olmak onlara sevgiyle sarılmak kokularını içine çekmek çok başka. Sabah iki oğlum tarafından öpücüklerle uyandırıldım. Bu duyguyu hiçbir şeye değişmem. İnşallah 3. Paşam da seneye anneler gununde yanımda olur ve hep birlikte sağlıkla kutlamak nasip olur.

Kızlar bugün 29 a girdik iki gündür yürüyüş yapıyorum .bebek aşağıda diye düzenli yürüyüş verdi yarım saat. Fakat kasılmalar başladı arada magnezyuma başladım sizce normal mi?

hadess metmat bende 10 gün önce hafif kasilmadan dolayı birgün hastanede yattım serum verdiler sonra evde istirahat verdi doktorum ozamanda beri sadece günde iki kere adalat kullanıyorum kasilmalari ne düzeyde engelliyor kaç haftadır bu şekilde bir tedavi alıyorsunuz

teşekkürler canım inşallah en kısa sürede yeniden bu duyguları tadarsın,hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursun.Allah isteyen herkese nasip etsin ....

Nasil bi kasilma canim su sertlesmeden mi bahsediosunuz kasilma die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…