2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bayadır kullanıyorum ne kadar daha kullanıcam bilmiyorum. Doktorum bir şey demedi ama 35. Haftaya kdr devam ederim diye tahmin ediyorum.

Allah en kısa zamanda sana da nasip eder umarım canım. Sen nasılsın bu arada?

Daha iyi olmayaçalışıyorum, inançlı olup Allah verdi o aldı diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum, yolda gebe görüyorum aaa bende böyleydim diyorum, bebeklere sevgiyle bakıyorum. İlk iş aldığım eşyaları kaldırmak oldu, normal hayatıma dönmeye çalışıyorum. 27sinde kırkımız için hataya gideceğiz, bebeklerimizi oraya defnettik.
Allah bir daha nasip eder mi bilmiyorum, çünkü benim ameliyatta tüplerim ve sağ yumurtalığım alındı. Tüp bebekle sol yumurtalığımla olmuştu. AMH değerim düşüktü. Allah inşallah sağlıklı bebekler nasip eder ve kucağımı boş bırakmaz. Ben 6 ay boyunca anneliği ninni söyleyip karnımı sevmekten ibarek görüyordum. Oysa dokunmak, koklamak, izlemek öyle güzelmişki. Hep derdimki ablama bende annelik oturmadı, doğurunca anlarsın derdi, ben anneliği gerçekten doğurunca anladım. Tarif edilemez bir duyguymuş. Yine bunada şükür benden beterini yaşayanlar var, şehit annelerimiz gibi. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sevgiler size. nevesta81

Kızlar emzirme sütyeni aldınız değil mi? Kaplı mı daha kullanışlı olur yoksa kapsız şu kumaş gibi olanlar mı? Benim aldıklarım düz ama diğerleri daha mı iyi acaba bilemedim.

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun.. yıllardır anneler gününü buruk geçirdim her yıl belki seneye bende anne olurum diyerek.. çok şükür ki Rabbim nasip etti. Bu sene göbüşteler seneye inşallahh kollarımızda olacaklar.. çok şükür bu duyguları yaşatan Rabbime.. bu uğurda emek harcayan gözyaşı döken içi yanan tüm kadınlara nasip etsin Allahım..

Arkadaşlar bebislerin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkadinız?
Ben bikac hafta once yikadm canm yikadm utuledm hurclara koydum dolap gelince hazr olsun dedm birde gun gectikce enwrjm kalmio zaten.
Kızlar emzirme sütyeni aldınız değil mi? Kaplı mı daha kullanışlı olur yoksa kapsız şu kumaş gibi olanlar mı? Benim aldıklarım düz ama diğerleri daha mı iyi acaba bilemedim.
Canm ben biraz once netten siparis verdm kendi kullandigim sütyen tarzina gore aldm dogrusu resmlerini atiyim

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-13-13-13-56.webp
    13 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2018-05-13-13-04-44.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 56
Canim ben kapsiz aldim bi kac aydir kullaniyorum. Kendiminkilere sigamadigim icin. Cirkin duruyo tabi ama asiri rahattt. Cit citlarini da arada deniyorum ne kadar pratik diye ama tabi asil bebis gelince anlasilcak.

Ben bayadır kullanıyorum ne kadar daha kullanıcam bilmiyorum. Doktorum bir şey demedi ama 35. Haftaya kdr devam ederim diye tahmin ediyorum.

Rahim ağzında vs bir değişim oldu mu yoksa sende kasılma mi yaşadın sadece ben çok korkuyorum bişi olcak diye daha çok erken çünkü

Cnm işallah en kısa zamanda kavuşacaksın, tıp çok gelişti artık. Annelik için illa doğurmakta gerekmiyor. Sen çok sevgi dolu bir insansın. Bu sevgini verebileceğin evlatların olacak yürekten inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…