2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rahim ağzında vs bir değişim oldu mu yoksa sende kasılma mi yaşadın sadece ben çok korkuyorum bişi olcak diye daha çok erken çünkü
Kanamam oldu benim o yüzden. Rahimle ilgili bir sıkıntım olmadı. Kritik haftayı geçmişsin sende, korkmakta haklısın ama stresde zararlı.

32den yaziyorum hala yikamadim 3 hafta sonra dogum iznine cikicam ins o zaman halledicem. Yaramazlik yapip 5 hafta erken gelmez insallah.

arkadaşım bence biraz daha erken hazırlamaya çalış geçen sene arkadaşımın 20 temmuzda gelmesi gereken oğlu 29 haziranda geldi :)) bende korkuyorum o yüzden

Canım mesajını okurken kendimi tutamadım, ben pek ağlamayan sert mizaçlı biriyim ama ben bile gözyaşlarıyla okudum. Yaşadığımız hiçbirşey sebepsiz değil biz şimdi anlamasakta bir mükafatı vardır. Benim her zaman duamdasın. Olmaz diye birşey yok. Herşey Allahtan ve Allah sana hayırlısıyla bir evlat versin diyorum her zaman. Kendine iyi bak ve arada bir buraya uğra kendinden haberdar et bizi.

Ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum düzelmedi henüz kasılmalar. 48 saatte etki etmesi gerekiyormuş ama hala nst sancılarım çıkıyor ve ağrılarım oluyor. Geçen hafta tedaviyi bırakırsak ve ayağa kalkarsan doğum 3 günü bulmaz demişti

Ben ilaç bitince kontrole gittim nts girdim kasılma çıkmadı doktor günde 1 defa alabilirsin dedi ama ben hala 2 alıyorum devam ilaca yani ufak.ufak gezebilirsin dedi ama onuda yapmıyorum hep evdeyim böle gidicek herhalde ne bilim sende nasıl.sancilar oldu ne duzeyde

Canim adasim Rabbim bu sabrinin mukafatini sana verecektir emin ol, bu dunyada olmasa obur dunyada, bazilarimizin imtihani biraz daha zor ama ne kadar guzel soyluyorsun sehit annelerimiz var, Allah onlara kat be kat sabir versin helede boyle bir gunde, burada dertlestik burada pek cok sey paylastik,paylasuyoruz, inan hersey gormek degilmis bunu anladim, onumuz Ramazan Allahtan dilerim hep mutlu ol,yuzun hep gulsun, acilarin dinsin, yerini guzel anilara biraksin ins..

%60-70 düzeyinde düzenli sancılarım var. Kasılmalarımda çokça var. Hastanede yatıyorum günlerdir. Tuvalet dışı ayağa kalkmam yasak yer çekimini sıfırlamalıyız diyor doktorlar. 3,5 cm açılmam da var. Kimi doktor ilk Doğumun normal doğum olduğu için 2-3 cm açıklığı normal karşılıyoruz diyor. Kimide çok büyük risk görüyor özellikle nst sancılarımı görünce. Birde servikal uzunluğu 25 mm rahim ağzı kısa diyorlar. O konudada kimi bu haftalar için normal diyor. Ama hepsinin ortak görüşü yatıcaksın ve kalkmayacaksın. Uzanırken bile bazen alt tarafımdaki baskı ve ağrı ağlatacak düzeye çıkıyor bazen geçiyor

İnşallah seneye Allah banada dualarımızdaki gibi hayırlı evlat verirde bende sizden, annelikle ilgili deneyimlerinizden faydalanırım ve yine beraber oluruz.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı etsin canım gerçekten çok zor benim hastaneye yattığını gün 31 i gördü kasilmam daha fazla üstüne çıkmadı suan evdeyim amansurekli yat kalkma.falan demedi doktor rahim ağzında açılma yada silinme kanama vs yok bilmiyorum neden kaynaklanıyor

Ya kızlar günde kaç lt su ıcıorsunuz acaba az içtiğimiz için kasılma yada kasık agrımız olabılır mı ?

Canim ben kapsiz aldim bi kac aydir kullaniyorum. Kendiminkilere sigamadigim icin. Cirkin duruyo tabi ama asiri rahattt. Cit citlarini da arada deniyorum ne kadar pratik diye ama tabi asil bebis gelince anlasilcak.
Bende nbbden 2 tane kapsız almıştım kızlar ama şimdi internette kaplılarını gördüm ki olduğunu bile bilmiyordum. Hiç giymedim de. Mağaza değiştirir mi acaba biri kaplı olsa diyorum.

Ben bikac hafta once yikadm canm yikadm utuledm hurclara koydum dolap gelince hazr olsun dedm birde gun gectikce enwrjm kalmio zaten.

Canm ben biraz once netten siparis verdm kendi kullandigim sütyen tarzina gore aldm dogrusu resmlerini atiyim
Keşke bende böyle alsaydım bugün gördüm internette. Mağazadan kapsız almıştım ben içime sinmedi şimdide :/

Canım kalkma sakın ayağa, mümkün olduğunda ertemeye çalışsınlar doğumunu. Hayırlısı tabi ama en azından 2 hafta daha sık dişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…