2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullanın canım zaten kısa bi süre kullanılır iyi yapmışsın o yüzden
Evet ben de o yuzden cok para vermek istemedim .Mobilya magazasina da sikayete gittik .Dun bize kurulum yapan isciyi kovmuslar.Ben de keske bize patlamasaydı kabak sorumluluk sahibi isci gonderin dedim .Kusurlu olan parcalari degistircekler.O degil de aksam 2 saat temizlemişti tum parçaları ve odayi.

Anneler günümüz kutlu olsun güzel anneler ve anne adayları. Sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

kizlar nst bagliyor ya doktor. tekme attkca gareket ettkce elimize bir tus verio basin dio. bnm göbeğime o aleti bagladigi zaman sanki kucuk bey hissedio hic hareket etmio bende basamiorum doktor dio hic hareket etmedimi valla utaniorum baska zaman durmaz :/

Kızlar çocuk dolabı raflarınızın derinliği kaç cm acaba. Ben yaptırıyorum 50 cm ideal mi?

Kizlar avmde geziyorduk herkeste 3 5 e bebek poseti .Esime dedim bence gidelim indirim var .Baby me alt degistirme örtüsü, temizleme pamugu ve prime premium da ciddi indirim var kasada .Bence ihtiyacınız varsa bakin .Ben faturaya bakip size yine fiyat yazarim isteyen olursa .Girmisken baby me camasir deterjani ve yumuşatıcı, islak mendil aldik

Herkese merhaba, burada bir arkadaşın tavsiyesi ile baktım. ( O arkadaşın ismini hatırlayamadım ama çok teşekkür ediyorum) 700 tl olan Kraft park yatak hepsi burada da indirime girmiş 530 tl. (170 tl sağlam indirim) düşünen var ise baksın derim arkadaşlar. Malum masraf çok. Selamlar.

Canim okurken içim paramparça oldu..
Rabbim tez vakitte inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Tip çok ilerledi her şey olur lütfen kötü şeyler düşünüp kendini strese sokma.
Zor bir süreç ama hepsi geçecek inan ki..

Anneler günümüz kutlu olsun kizlar..
Çok gerginim bu aralar..
Kızım çok yoruyor her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor çok geriliyorum artık.
Bugün sinirden kaç defa ağladım bilmiyorum
Boğazım da çok kötü öksürük mahvetti beni..
Ihlamur bal geçirmedi
Çarşamba doktoea gidecem o gün söylicem artık az kaldı diye aramak istemedim ama çok fenayım o kadar öksürmenin zararı olur mu bilmiyorum

Merhaba, 50-60 arası ideal. Ben 60 sipariş verdim. İleride de kullanabileceği ölçülerde yaptırmak istedim.150*60*200 yaptırıyorum.
Bende 135*50*220 verdim ölçüleri. Boy ve genişlikten yana bi tereddütüm yok ama derinlik 50 cm az mı diye düşünüyorum. Fiyat farkı yok zaten.

Hangi model?

Canım hamilelikte bir zararı var mıdır bilmiyorum ama akşam yatarken ayaklarının altına viks sür pamuklu bir çorap giy öyle yat çok rahatlatıyor.

Kızlar çok sinirlerim bozuk eşim çok yoğun dün gece 12 de geldi eve yorgun gergin ben de malum hamilelik gerginim. Akşama kadar gayet güzel ağaçlar göl sakin sakin oturduk akşam o berbere gitti ben avm dolaştım işi bitene kadar ne güzel eve geldik salata yaptı ben pilav. Uzandım biaz kasıklarım ağrıdı yemeği yiyelim dedi mutfağa geçti 2 dakika sonra gitmişim mutfağa diye nası olduğunu bile anlamadığım saçma sapan kavga çıktı gitti masaya yumruk attı bende çok sinirlendim zaten her duyguyu aşırı uçlarda yaşıyoruz. Yani ortada inanın hiçbirşey yoktu nası oldu ne bitti şuan hatırlamıuorum bile ama velhasıl kelam serçe parmağı kırılmış tam işlerinin yoğun olduğu dönem. Nazar mı oldu anlamadım çok moralim bozuldu.

Durduk yere ortada birşey yokken elini masaya vurması çok normal bir davranış gibi gelmedi bana. Nasıl hatrlamıyorsun ? Sinir olacağı bi laf mı soyledin acaba ? Canını sıkma yinede, olan olmuş şuan iyisinizdir unarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…