- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.521
Canim olan olmus bundan sonra uzulsen de faydasi yok simdi strese girme .Sinirlenince nasil zarar verilir görmüştur bir daha artistlik yapmasın.Kızlar çok sinirlerim bozukeşim çok yoğun dün gece 12 de geldi eve yorgun gergin ben de malum hamilelik gerginim. Akşama kadar gayet güzel ağaçlar göl sakin sakin oturduk akşam o berbere gitti ben avm dolaştım işi bitene kadar ne güzel eve geldik salata yaptı ben pilav. Uzandım biaz kasıklarım ağrıdı yemeği yiyelim dedi mutfağa geçti 2 dakika sonra gitmişim mutfağa diye nası olduğunu bile anlamadığım saçma sapan kavga çıktı gitti masaya yumruk attı bende çok sinirlendim zaten her duyguyu aşırı uçlarda yaşıyoruz. Yani ortada inanın hiçbirşey yoktu nası oldu ne bitti şuan hatırlamıuorum bile ama velhasıl kelam serçe parmağı kırılmış tam işlerinin yoğun olduğu dönem. Nazar mı oldu anlamadım çok moralim bozuldu.
Durduk yere ortada birşey yokken elini masaya vurması çok normal bir davranış gibi gelmedi bana. Nasıl hatrlamıyorsun ? Sinir olacağı bi laf mı soyledin acaba ? Canını sıkma yinede, olan olmuş şuan iyisinizdir unarım.
Ben de öksükten mahvoldum. Artık karın kaslarım yırtılıyormuşçasına ağrıyor ıhlamur bitki çayları bana mısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım viks buhar her şeyi denedim. Ateş halsizlik yok ama kuru öksürük var boğulacakmuş gibi oluyorum çaresiz kaldımAnneler günümüz kutlu olsun kizlar..
Çok gerginim bu aralar..
Kızım çok yoruyor her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor çok geriliyorum artık.
Bugün sinirden kaç defa ağladım bilmiyorum
Boğazım da çok kötü öksürük mahvetti beni..
Ihlamur bal geçirmedi
Çarşamba doktoea gidecem o gün söylicem artık az kaldı diye aramak istemedim ama çok fenayım o kadar öksürmenin zararı olur mu bilmiyorum
Merhaba, taze zencefilden çay yapın ya da toz zencefille balı karıştırıp yutun. Çok kısa sürede iyi geliyor. Bilginize. Geçmiş olsun.Ben de öksükten mahvoldum. Artık karın kaslarım yırtılıyormuşçasına ağrıyor ıhlamur bitki çayları bana mısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım viks buhar her şeyi denedim. Ateş halsizlik yok ama kuru öksürük var boğulacakmuş gibi oluyorum çaresiz kaldım
Benim de niyetim oyleydi ama malesef zaman enerji ayiramadim. 10 gun once tasindim. Evin hala yerlesme duzen islerini bitirip ona zaman ayiramadim. İse git gel yorgunluk haftasonu da anca ev yerlestir duzenle. Bebisimin cicileri kaldi hurcta.arkadaşım bence biraz daha erken hazırlamaya çalış geçen sene arkadaşımın 20 temmuzda gelmesi gereken oğlu 29 haziranda geldi :)) bende korkuyorum o yüzden
Teşekkür ederim canım viksin zararı yok mu acaba kas gevşetici özelliği var yaCanım hamilelikte bir zararı var mıdır bilmiyorum ama akşam yatarken ayaklarının altına viks sür pamuklu bir çorap giy öyle yat çok rahatlatıyor.
Sana da geçmiş olsun canm aynı şeyler bende de oluyor çok fenayımBen de öksükten mahvoldum. Artık karın kaslarım yırtılıyormuşçasına ağrıyor ıhlamur bitki çayları bana mısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım viks buhar her şeyi denedim. Ateş halsizlik yok ama kuru öksürük var boğulacakmuş gibi oluyorum çaresiz kaldım
Geldi şimdi sarılıp beni teselli ediyor. Bu mutfaktan sinirlenip salona geçince gelir misin şuraya dedim o buraya gel falan diye emrediyorum sanmış güya ben emrediyorum diye sert konulunca bende sert cevap verdim. Böyle böyle gerildi ortam. Tamamen yanlış anlama o yorgun gergin işyerinde ben hamile gergin. Yani ortada bişey yokken olunca çok üzüldüm ağrısı falan var sanırım ona da kıyamıyorumCanim bazen bende de oluyor sinirlenince bir sey yapiyorum ya da soyluyorum ama istemsiz ve sakinlesince unutuyorum nasil oldugunu .Mesela gecen hafta esimle tartistik o tam kapidan cikiyordu .Ben çıktığını düşünüp kapiyi ortmeye calistim ama ayagi varmis o geri itiyorken ben yeniden itip zorlamışım .Ama bilincli yapmadım .
Yok durduk yere dediğim saniyede saçma sapan bi şeyden gerildi ben gerildim olayı bile tam hatırlamıyorum o kadar saçma. Öyle tartışmayız biz pek şok oldum bu kadar ani gerilimin yükselmesine. İyiyiz şuan geldi yarın doktora gitcez ama olay tamamen saçmalıktı o moralimi bozdu. Hani gerçekten gerileceğimiz büyük bir hata olur olay olur saçma sapan oldu işte. Olacağı varmış dedikleri bu oluyor sanırım.Durduk yere ortada birşey yokken elini masaya vurması çok normal bir davranış gibi gelmedi bana. Nasıl hatrlamıyorsun ? Sinir olacağı bi laf mı soyledin acaba ? Canını sıkma yinede, olan olmuş şuan iyisinizdir unarım.
Ondan fazla hıssedıorsun zorla bıraz kendını suya alısırsn bn bır bardak ıcemezdım ama o bobrek agrısını hamılelıgımde cok yasadım hatta suan kontrol altındayım hala buyume yapıyor aman dıkkat yuruyus we su rahatlatıorSu az ictigim gun kasilmam ve bobrek agrim oluyor. Doktorum her gidiste suyu fazla icmemi hatirlatiyor ama cok cok icemiyorum tas catlasa 1.5 lt
50ymis canimBu kaç kiraymış
Amin inşallah canım , Allah yardımcın olsun iki çocukla yalnız zor olacaktır sana ama normalden biraz daha ihtiyatlı davranırsın ama çok da kasma kendini her şey olacağına varır nasılsaSağolasın canım gerçekten çok zor geçti her hamilelik bir öncekinden zor ve riskli geçiyo tabi sezaryenliler için çok zorlanıyorum artık yarın eşim yine ankaraya kursa gidiyo 12 gün yok inşallah o yokken daha da zorlanmam allah hepimize sağlık versin bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah
Aynı gemideyiz senle canım benim de 3 buçuk yaşında kızım var bu aralar zapt etmek baya zorlaştı her şeye ağlıyor içim acıyor dün dışarı çıkcaz benim hazırladığım kıyafetleri giymek istemedi tamamen uyumsuz bir takım seçti onu giycekmiş ne yaptıysam olmadı ağladı durdu kıyamadım yine onun dediği oldu küçücük çocuk sanki beni yönetiyor gibi düşünmeye başladım bu aralar , öksürük zararlı olmaz da bebek huzursuzlana bilir hani öksürünce uyaniyorlar ya iyi uyuyamaya bilir sen evde doğal yollarla ballı limonlu sıcak su ve ya sıcak suya pekmez karıştır iç biraz da olsa faydası olur inşallah en azından doktora gidene kadarAnneler günümüz kutlu olsun kizlar..
Çok gerginim bu aralar..
Kızım çok yoruyor her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor çok geriliyorum artık.
Bugün sinirden kaç defa ağladım bilmiyorum
Boğazım da çok kötü öksürük mahvetti beni..
Ihlamur bal geçirmedi
Çarşamba doktoea gidecem o gün söylicem artık az kaldı diye aramak istemedim ama çok fenayım o kadar öksürmenin zararı olur mu bilmiyorum
Günaydın canım inşallah sorun yokturda raporunu da alırsın .Günaydın kızlar hayırlı haftalar
Ben hastanedeyim biraZdan randevum başlayacak güzel şeyler duymak nasip etsin Allahım
Günaydın , çok şanslısınGunaydin kizlar ruyamda oglusumu gordum .
İşte onu bilmiyorum canım doktora sormak lazım bir viks etki yapar mı acaba diye. Buarada boğaz gıcığı hamilelikten dolayıda oluyormuş benim arkadaşım aynısını çekti sesi sanki gebe yakalanmış gibiydi hepTeşekkür ederim canım viksin zararı yok mu acaba kas gevşetici özelliği var ya
Sana da geçmiş olsun canm aynı şeyler bende de oluyor çok fenayım
Boğaz kaşıntısı da cabasi
Uykuya geçince daha kötü oluyor bende de bişey ise yaramıyor naneli şeker kısa süreli rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?