2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim olan olmus bundan sonra uzulsen de faydasi yok simdi strese girme .Sinirlenince nasil zarar verilir görmüştur bir daha artistlik yapmasın.

Canim bazen bende de oluyor sinirlenince bir sey yapiyorum ya da soyluyorum ama istemsiz ve sakinlesince unutuyorum nasil oldugunu .Mesela gecen hafta esimle tartistik o tam kapidan cikiyordu .Ben çıktığını düşünüp kapiyi ortmeye calistim ama ayagi varmis o geri itiyorken ben yeniden itip zorlamışım .Ama bilincli yapmadım .

Ben de öksükten mahvoldum. Artık karın kaslarım yırtılıyormuşçasına ağrıyor ıhlamur bitki çayları bana mısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım viks buhar her şeyi denedim. Ateş halsizlik yok ama kuru öksürük var boğulacakmuş gibi oluyorum çaresiz kaldım

Merhaba, taze zencefilden çay yapın ya da toz zencefille balı karıştırıp yutun. Çok kısa sürede iyi geliyor. Bilginize. Geçmiş olsun.

arkadaşım bence biraz daha erken hazırlamaya çalış geçen sene arkadaşımın 20 temmuzda gelmesi gereken oğlu 29 haziranda geldi :)) bende korkuyorum o yüzden
Benim de niyetim oyleydi ama malesef zaman enerji ayiramadim. 10 gun once tasindim. Evin hala yerlesme duzen islerini bitirip ona zaman ayiramadim. İse git gel yorgunluk haftasonu da anca ev yerlestir duzenle. Bebisimin cicileri kaldi hurcta.

Canım hamilelikte bir zararı var mıdır bilmiyorum ama akşam yatarken ayaklarının altına viks sür pamuklu bir çorap giy öyle yat çok rahatlatıyor.
Teşekkür ederim canım viksin zararı yok mu acaba kas gevşetici özelliği var ya
Sana da geçmiş olsun canm aynı şeyler bende de oluyor çok fenayım
Boğaz kaşıntısı da cabasi
Uykuya geçince daha kötü oluyor bende de bişey ise yaramıyor naneli şeker kısa süreli rahatlatıyor

Geldi şimdi sarılıp beni teselli ediyor. Bu mutfaktan sinirlenip salona geçince gelir misin şuraya dedim o buraya gel falan diye emrediyorum sanmış güya ben emrediyorum diye sert konulunca bende sert cevap verdim. Böyle böyle gerildi ortam. Tamamen yanlış anlama o yorgun gergin işyerinde ben hamile gergin. Yani ortada bişey yokken olunca çok üzüldüm ağrısı falan var sanırım ona da kıyamıyorum

Yok durduk yere dediğim saniyede saçma sapan bi şeyden gerildi ben gerildim olayı bile tam hatırlamıyorum o kadar saçma. Öyle tartışmayız biz pek şok oldum bu kadar ani gerilimin yükselmesine. İyiyiz şuan geldi yarın doktora gitcez ama olay tamamen saçmalıktı o moralimi bozdu. Hani gerçekten gerileceğimiz büyük bir hata olur olay olur saçma sapan oldu işte. Olacağı varmış dedikleri bu oluyor sanırım.

Su az ictigim gun kasilmam ve bobrek agrim oluyor. Doktorum her gidiste suyu fazla icmemi hatirlatiyor ama cok cok icemiyorum tas catlasa 1.5 lt
Ondan fazla hıssedıorsun zorla bıraz kendını suya alısırsn bn bır bardak ıcemezdım ama o bobrek agrısını hamılelıgımde cok yasadım hatta suan kontrol altındayım hala buyume yapıyor aman dıkkat yuruyus we su rahatlatıor

Kızlar karnımın altında ılk bır tane çatlağım başlamış bugüne kadar çok mükemmel gıdıyorduk tabıkı bebegım sağlıklı olsun ama bı an üzüldüm hep kremlerımo ve yağlarını kullandım sımdı başladı bıranda çoğalır dıye coook korkuyorum 9 kılo aldım inşallah daha almam ve çatlaklarım çoğalmaz

Günaydın güzel bir günün sabahı istanbul'da..kuşlar cıvıldıyor.

Gece gülmekten kasıklarıma ağrı girdi. Sonra o kadar ağrıdı ki o kadar güldüğüme pişman olarak uyuya kalmışım:). Bu ara kasık ağrısı olabiliyor bebek baskı yapıyor karnımda, geriniyor sertleşiyor ve canım yanıyor.
Bu bir haftadır baya şikayetim oldu..doktor randevumuza da 10 gün var daha. Hepsini soracağım o da kesin normal diyecektir.

Neyse bakalım herkese güzel bir gün iyi haftalar diliyorum.

Amin inşallah canım , Allah yardımcın olsun iki çocukla yalnız zor olacaktır sana ama normalden biraz daha ihtiyatlı davranırsın ama çok da kasma kendini her şey olacağına varır nasılsa

Aynı gemideyiz senle canım benim de 3 buçuk yaşında kızım var bu aralar zapt etmek baya zorlaştı her şeye ağlıyor içim acıyor dün dışarı çıkcaz benim hazırladığım kıyafetleri giymek istemedi tamamen uyumsuz bir takım seçti onu giycekmiş ne yaptıysam olmadı ağladı durdu kıyamadım yine onun dediği oldu küçücük çocuk sanki beni yönetiyor gibi düşünmeye başladım bu aralar , öksürük zararlı olmaz da bebek huzursuzlana bilir hani öksürünce uyaniyorlar ya iyi uyuyamaya bilir sen evde doğal yollarla ballı limonlu sıcak su ve ya sıcak suya pekmez karıştır iç biraz da olsa faydası olur inşallah en azından doktora gidene kadar

laiyka canım Allah bol bol sabır versin eşine de sana da, inşallah bir gün sende anne olacaksın bu günlerini unutacaksin ama bilmiyorum doktor ne önerdi senin psikolojin ve vücudun buna hazır mı bilmiyorum ama doğum sonrası hamile kalmak normalden daha kolay oluyor hatta yıllarca çocuğu olmayıp tüp bebekle hamile kalanlar bile ikinciye kendiliğinden hamile kalıyorlar eğer sen de istersen bence deneye bilirsin hem acını az da olsa dindirir hem yeniden içinde yeni umutlar yeşerir , inşallah sözlerimi yanlış anlamazsın canım , Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu eylesin inşallah

İşte onu bilmiyorum canım doktora sormak lazım bir viks etki yapar mı acaba diye. Buarada boğaz gıcığı hamilelikten dolayıda oluyormuş benim arkadaşım aynısını çekti sesi sanki gebe yakalanmış gibiydi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…