2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuzlar;
Benimde aynen karnımın belli yerleri şertleşip şişiyor ağrıyor demekki normal. Benim dr kontrolümde 24 ü 25 i daha .

Günaydın anneler :)

Haklısın canim aynen de öyle oluyor. Su ıcince iyi oluyorum birkaçgün sonra rahatlayıp yine azaltiyorum geri sarıyor. Eşimde kızıyor sonra bana. Bende böbrek sorunu cikmadi usg fln yapıldı ama susuz kaldımı ağrıyor malesef. Sanada çok geçmiş olsun

Benimki de 3 yaşında canım aralarında çok yok..
Aynı hareketler bende de
Ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen bizi çok güzel yönetiyor
İlk çocuk diye beklenen çocuk diye çok simarttik sanırım hâlâ öyle kıyamıyoruz
Bakalim nasil olacak
Seninki kardeş konusunda nasıl canım bahsediyor musunuz kardeşten tepkisi ne oluyor
Günaydın kızlar hayırlı haftalar

Ben hastanedeyim biraZdan randevum başlayacak güzel şeyler duymak nasip etsin Allahım
Güzel haberlerle gel canim
Soracam canım inşallah gerek kalmaz o güne kadar geçer
Gece iyi geçti çok öksürmedm
Şimdi ıhlamur içiyorm
Evet dediğin gibi oluyor bende de acaba gebelikten mi dediğin gibi sürekli gıcık varmış gibi

Günaydın kızlar hayırlı haftalar

Ben hastanedeyim biraZdan randevum başlayacak güzel şeyler duymak nasip etsin Allahım
Ay ne güzel canim guzel haberler alirsin insallah kafana takilan herseyi sor
Bende bebeğimi özledim ama randevum haftaya

İnşallah kalmaz canım valla çok kötü normalde çekilmiyorda hamileyken hiç çekilmez benimde kalktığımda acıyor ama geçiyor Allahtan. benimki kuruluktan oluyor sanırım şu nem makinesinden biran önce alsam iyi olacak. Arkadaşında bizim olduğumuz aylarda başlamıştı onuda bir sor canım doktoruna sen hamileliktense yapcak bir şey yok malesef birazcık daha dayancan

Benimde 3 haftam var daha yeni gördüm ama çok özledim bende tekmeledikçe şimdi ultrason olsada baksam diyorum hep :)
Elimizde ultrason olsa sürekli bakardik heralde şu son ay hızlı gecsede bebeklerimize kavussak

Elimizde ultrason olsa sürekli bakardik heralde şu son ay hızlı gecsede bebeklerimize kavussak
Kesin zaten bazen öyle değişik hareketler yapıyor ki çok merak ediyorum yani neler yapıyo :) evet bazen hemen geçsin istiyorum bazende hamileliğin en keyifli zamanları diye düşünüyorum biraz yavaş mı geçse acaba ama uykusuzluk ve ağrıları saymazsak tabi hareketlerini doyasıya hissettiğimiz zamanları katıyorum sadece :)

Bebek hareketlerinden bahsetmişken kızlar dün stresli bir gün geçirdim bebeğim o kadar sert hareket etti ki canımı acıttı. Dışarıdan belli oluyordu hareketi. Sizin de öyle sert hareketler oluyor mu

evet dogunca zaman çok hızlı geçiyor çabucak buyuyorlar böylede insan merak ediyor kucagina almak istiyor koklamak istiyor ama en güzel an doğum ani onu gördüğün ilk an Rabbim hepimize tattirsin inşallah

Bebek hareketlerinden bahsetmişken kızlar dün stresli bir gün geçirdim bebeğim o kadar sert hareket etti ki canımı acıttı. Dışarıdan belli oluyordu hareketi. Sizin de öyle sert hareketler oluyor mu
canım ben bebegimin ayağını hissediyorum sanırım karnımin bir tarafından diğer tarafına kayıyor gibi o sert oluyor tepki veriyorum ayy diye mideme yakın oluyor döndüğü için sanırım ayakları orda onun dışında başka birşey olmuyor

Bende var o makineden canım yine pek fayda etmiyor
Sanirim öksürük ilerledi ilaçsız tedavi olmayacak gibi
Dinlenme fırsatımız da olmuyor hiç
Sorayım bakalım ne dicek canım
Çok kuru kalıyorsan nem makinesi ise yarar al canım yarın bebek için de çok lazım olacak

Evet canım benim de ya ayak ya da dirseği falan diye düşünüyorum. Onu hissetmek çok güzel ama insan tedirgin oluyor bazen bir de ben çok zayıfım senin kilon nasıl. Zayıf olduğum için mi bu kadar sert hissediyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…