- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.561
Yok canım normal hissetmen ileriki haftalarda daha çok hissedicez benim bazen o kadar canım yanıyo ki sanki çocuk çıkmaya çalışıyo gibi hissediyorum ki Haftam senden küçükEvet canım benim de ya ayak ya da dirseği falan diye düşünüyorum. Onu hissetmek çok güzel ama insan tedirgin oluyor bazen bir de ben çok zayıfım senin kilon nasıl. Zayıf olduğum için mi bu kadar sert hissediyorum acaba
Canim bazen bende de oluyor sinirlenince bir sey yapiyorum ya da soyluyorum ama istemsiz ve sakinlesince unutuyorum nasil oldugunu .Mesela gecen hafta esimle tartistik o tam kapidan cikiyordu .Ben çıktığını düşünüp kapiyi ortmeye calistim ama ayagi varmis o geri itiyorken ben yeniden itip zorlamışım .Ama bilincli yapmadım .
Kızlar karnımın altında ılk bır tane çatlağım başlamış bugüne kadar çok mükemmel gıdıyorduk tabıkı bebegım sağlıklı olsun ama bı an üzüldüm hep kremlerımo ve yağlarını kullandım sımdı başladı bıranda çoğalır dıye coook korkuyorum 9 kılo aldım inşallah daha almam ve çatlaklarım çoğalmaz
benim kilom var canım 8 kilo aldım ama kilolu kaldımEvet canım benim de ya ayak ya da dirseği falan diye düşünüyorum. Onu hissetmek çok güzel ama insan tedirgin oluyor bazen bir de ben çok zayıfım senin kilon nasıl. Zayıf olduğum için mi bu kadar sert hissediyorum acaba
bende 31 deyim 8 kilo aldım ama bu ay 1 aldım sanırım 10 la bitiririm sanirimBu tabloya göre kilo alımımın normal irelemeye calışıyorum, 30 haftanın içindeyim 8,5 kilo aldım sız ne kadar aldınız? Ve sanırım son aylarda fazla almamak lazım ilk 3 aydakı gibi sadıce bebek almalı sanırım.
İnşallah canım benimben artık çatlaklardan geçtim göbeğimin altı full gitti yani. Yağ krem hiç bişy fayda etmiyor. Vucudum çok gergin. İnşallah sende fazla olmaz canım
aynen ole cnm bn sordm normal dedi sadece bebegin kasilmasini sormadm bazen tas gbi oluo icerdeGünaydın güzel bir günün sabahı istanbul'da..kuşlar cıvıldıyor.
Gece gülmekten kasıklarıma ağrı girdi. Sonra o kadar ağrıdı ki o kadar güldüğüme pişman olarak uyuya kalmışım:). Bu ara kasık ağrısı olabiliyor bebek baskı yapıyor karnımda, geriniyor sertleşiyor ve canım yanıyor.
Bu bir haftadır baya şikayetim oldu..doktor randevumuza da 10 gün var daha. Hepsini soracağım o da kesin normal diyecektir.
Neyse bakalım herkese güzel bir gün iyi haftalar diliyorum.
Evet çok merak ediyorum gerçekten hayırlısıyla gelsinler bazen hala inanamıyorum ben ne ara büyüdümde anne oluyorum diyorum. Amin canım inşallahevet dogunca zaman çok hızlı geçiyor çabucak buyuyorlar böylede insan merak ediyor kucagina almak istiyor koklamak istiyor ama en güzel an doğum ani onu gördüğün ilk an Rabbim hepimize tattirsin inşallah
Çalışınca öyle oluyor canım 1 gün iznim var benimde ev işine mi bakayım dinleneyim mi şaşırıyorum şimdi pek yormuyorum kendimi ama yine çamaşır bulaşık onlar yetiyor. Önce bir doktoruna sor canım gerçi anlaşılır mı hamilelikten olduğuda bilmiyorum ki boşu boşuna ilaç kullanmamış olursun. Çok kuru kalıyor canım almak en iyisi olacak odamıda pek havalandıramıyorım yol kenarında toz doluyor diye havasız kalıyor hep bizim için neysede bebeğe lazım.Bende var o makineden canım yine pek fayda etmiyor
Sanirim öksürük ilerledi ilaçsız tedavi olmayacak gibi
Dinlenme fırsatımız da olmuyor hiç
Sorayım bakalım ne dicek canım
Çok kuru kalıyorsan nem makinesi ise yarar al canım yarın bebek için de çok lazım olacak
Ben 28.haftamda doktora gittim 7 kilo almşım bu zamana kadar 10 11 kiloyla kapatsam süper olacakBu tabloya göre kilo alımımın normal irelemeye calışıyorum, 30 haftanın içindeyim 8,5 kilo aldım sız ne kadar aldınız? Ve sanırım son aylarda fazla almamak lazım ilk 3 aydakı gibi sadıce bebek almalı sanırım.
Bende öyle bitirmek isdiyorum ama bu gidişle 15 kiloyla anca bitiririm.Evet çok merak ediyorum gerçekten hayırlısıyla gelsinler bazen hala inanamıyorum ben ne ara büyüdümde anne oluyorum diyorum. Amin canım inşallah
Çalışınca öyle oluyor canım 1 gün iznim var benimde ev işine mi bakayım dinleneyim mi şaşırıyorum şimdi pek yormuyorum kendimi ama yine çamaşır bulaşık onlar yetiyor. Önce bir doktoruna sor canım gerçi anlaşılır mı hamilelikten olduğuda bilmiyorum ki boşu boşuna ilaç kullanmamış olursun. Çok kuru kalıyor canım almak en iyisi olacak odamıda pek havalandıramıyorım yol kenarında toz doluyor diye havasız kalıyor hep bizim için neysede bebeğe lazım.
Ben 28.haftamda doktora gittim 7 kilo almşım bu zamana kadar 10 11 kiloyla kapatsam süper olacak
Bu ara benimde iştahım açıldı canım ya nolcak bilmiyorım hiç dikkat etmeye çalışıyorum ama zorluyor abur cubur istiyor hep canım ağzım hiç boş durmuyor evde bir şey olmasa bile eşimle yürüyüşe çıkıyoruz dönüşte aldırıyorum :)Bende öyle bitirmek isdiyorum ama bu gidişle 15 kiloyla anca bitiririm.
Ben hamilelikten önce 48 kiloydum. Şu an 57 oldum ama sadece göbeğim çıktı. Kilo aldığım belli olmuyor.benim kilom var canım 8 kilo aldım ama kilolu kaldım
ben de hayatımda öksürmediğim kadar öksürüyorum göğsüm karnım çok acıyor doktor şimdilik bebeğe öksürüğün zararı yok ama öksürük şurupları içemezsin onlar zararlı ateş olmadığı sürece doğal yöntemlerle geçirmeye çalışacaksın dedi. doğal olan herşeyi deniyorum. allahtan şifa istemekten başka çarem kalmadı.Bende var o makineden canım yine pek fayda etmiyor
Sanirim öksürük ilerledi ilaçsız tedavi olmayacak gibi
Dinlenme fırsatımız da olmuyor hiç
Sorayım bakalım ne dicek canım
Çok kuru kalıyorsan nem makinesi ise yarar al canım yarın bebek için de çok lazım olacak
ben de bu konuyu baya düşündüm hatta burada da yazıştık. en son aldığım karar şöyle. çalışabilir raporu alacağım ama sanırım en fazla 2 ya da 3 hafta gideceğim sonra tekrar çalışamaz raporu alacağım. doktora da sordum istediğin zaman bozarız dedi. son günlerde okuduklarımdan anladığım kadarıyla normal doğum için son haftalarda egzersiz ve kakfa rahatlığı şart. iş yeri ile bu mümkün değil malesef. benim iş yerimde herkes 37 ye kadar çalışıyor ama sezeryan oluyor nasıl olmasın tüm gün masa başında otur yürüme imkanı yok akşam yorgun argın eve git ye yat. ot gibi bir hayat oluyor. sonradan ücretsiz izin hakkı olanlar için 3 hafta da eksik maaş olsun ne yapalım yani. ücretsiz izin hakkı olmayanlara da allah yardım etsin. sanırım özel sektörde çalışanlar için işkurun yarım gün çalışma desteği var onu araştırsınlar.Mutlu haftalar kızlar haftasonu çok yoğun geçti sınavlarım vardı kontrolümz vardı bebeğin alışverişini kendi alışverişimi yaptık epey yorulduk.. çok şükür eksik azaldıkca rahatlıyorum .. buarada bu hafta 32. Haftam ya çalışmaya devam edeceğim ya da ayrılacağım izne.. gönlüm ayrılmaktan yana çok yorucu işim ama sonrasını düşünyrm kararsızm siz ne karar aldınız bu konuda??
maşallah canım bebeginle daha çok vakit geçirmek istemekte çok haklısın ama bence artık izne ayrilmalisin bol bol dinlenirsin erken doğum vs olur Allah korusun madem işin yorucuMutlu haftalar kızlar haftasonu çok yoğun geçti sınavlarım vardı kontrolümz vardı bebeğin alışverişini kendi alışverişimi yaptık epey yorulduk.. çok şükür eksik azaldıkca rahatlıyorum .. buarada bu hafta 32. Haftam ya çalışmaya devam edeceğim ya da ayrılacağım izne.. gönlüm ayrılmaktan yana çok yorucu işim ama sonrasını düşünyrm kararsızm siz ne karar aldınız bu konuda??
Mutlu haftalar kızlar haftasonu çok yoğun geçti sınavlarım vardı kontrolümz vardı bebeğin alışverişini kendi alışverişimi yaptık epey yorulduk.. çok şükür eksik azaldıkca rahatlıyorum .. buarada bu hafta 32. Haftam ya çalışmaya devam edeceğim ya da ayrılacağım izne.. gönlüm ayrılmaktan yana çok yorucu işim ama sonrasını düşünyrm kararsızm siz ne karar aldınız bu konuda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?