2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar.. çok şükür geldim hastaneden...

bebişim gayet iyi çok şükür... nst ye girdim o da gayet güzel çıktı sancı falan yok... doktor bütün ölçümlerinin gayet güzel olduğunu söyledi 2035 olmuş kilomuz o da iyiymiş

32. hafta çalışabilir raporu aldım Allah nasip ederse 5 hafta daha çalışıp bayram sonu çalışamaz alıcam...

bizden haberler böyle

Bebek hareketlerinden bahsetmişken kızlar dün stresli bir gün geçirdim bebeğim o kadar sert hareket etti ki canımı acıttı. Dışarıdan belli oluyordu hareketi. Sizin de öyle sert hareketler oluyor mu

Evet bende de oluyo, dışarıdan belli oluyo ve de bazen sanki derimi yırtıp çıkacakmış gibi acıtıyo hareketleri. Bende hemen elimi koyuyorum o tarafa elimin altında küçücük bi şişlik oluyo, artık dirseği mi topuğu mu diye seviyorum

Arada raporu nasıl alacaksn cnm başka bi branştan alınca rapor başlamıyor mu? Birde şu var rapor hakkımzda 40 gün zaten onu da kullanmş olacaksn doğum sonu kullanıma bıraksan daha iyi değil mi?

Öyleyse mutlaka al canım çok iş görüyor odayı nemlendiryor gece rahat uyursunuz
Ben çalışmıyorum evdeyim canım ama kızım çok yoruyor
Eşim de pek yardım etmiyor
Mesela misafirim gelecek bugün temizlik hazırlık canım çıktı belim kopuyor resmen sanırım son misafirim olacak bu çok yoruluyorum daha bu saat oldu işlerim bitmedi bişey yetişmedi
Bebeğe zararının olmaması çok iyi canım o zaman
İnşallah çabucak atlatırız
Şimdi öksurdum inan ki doğum yapıyorum sandım 5 dk boyunca sancı girdi
Doktora gitmeyi 4 gözle bekliyorum

Persembe gunu benmde tam 32 oluyo ogun rapor almam gerekio doktor gel verelim dedi çalışabilir alip 5 haftami dogum sonrasina atmak istiyorum ben canm. Cok zor gelio aslinda gitmek ama napalm

Birdahaki aya alayım canım alışverişe çıkınca listeme ekleyeyim hemen. Senin işin benden daha zor ozaman Allah yardımcın olsun yavaş yavaş yap canım dinlene dinlene sen hamilesin zaten hoşgörüyle karşılamaları gerekiyor.

Nerde bu indirimler

Arada raporu nasıl alacaksn cnm başka bi branştan alınca rapor başlamıyor mu? Birde şu var rapor hakkımzda 40 gün zaten onu da kullanmş olacaksn doğum sonu kullanıma bıraksan daha iyi değil mi?
madamhd ben valisabilir raporu aldiktan sonra bidaha herhangi bi branstan rapor yada izin alamiyoruz die biliyorum. Alirsanda 5haftan yanio sanrm fark edilirse

Yaa aynen bende öyle. Hergun bugun dikkat edcm dıyorum ama yok sanki daha da azıtıyorum dikkat edcm dediğm günden beri akşamları dışarda geç vakitlerde yıyoruz ağzım hiç durmuyo abur cubura doyamadım bi. Bol suda içemiyorum. Şiştim valla karnım gerildi iyice baktım belimde çatlamış demin kaşınıp duruyor :) Allaha emanet gidiyorum artk, bakalım sabah kahvaltıda ekmek yemedim acısını çıkarmam inşallah :))

Nasıl böyle öksürüğe tutuldunuz kızlar ya

Bende iştah zaten hiç kapanmadı, ama cok hızlı kilo aldığmı farkedikden beri akşam 19:00 dan sonra salatalıkdan başka bir şey yemiyorum sabahta 9 da kahvaltı, ve fazla kilo almamın biraz önüne gecdi.

Yukarıdaki arkadaş haklı. Ben devletteyim özel sektöre hakim değilim ama tek hekim raporu bir yıl içinde En fazla toplamda 40 gün oluyor gerisi heyete giriyor. Bi de çalışabilir aldıktan sonra istirahat raporu alırsanız da annelik izninden düşüyorlar aynı şekilde yıllık izin alırsanız o da annelik izninden düşüyor. Buna dikkat edin. Ya direkt çalışamazsın döndürüp toptan annelik iznine çıkıyorsunuz ya da ara vermeksizin 37 ye kadar çalışıyorsunuz.

Nasıl böyle öksürüğe tutuldunuz kızlar ya
Sorma walla anlamadım canım çıkıyor öksürmekten geceleri uykumdan utanıyorum boğuluyor gibi oluyorum. Ev taşımıştım kutuları uzun süre yerleştiremedim onlardan alerji mi oldum anlamadım ki. Hangi doktora gitsem ateş olmadığı sürece ileri müdahale de bulunamıyor en fazla hafif antibiyotik nem Makinesi fayda eder mi bilmiyorum

Aliexpressten bir kargom daha geldi iki emzirme sütyeni ve korse. Korseyi bir beden daha büyük mu alsaydım bilemedim bu gobek ne kadar inecek acaba çok az inerse kopcalari birbirine geciremem ki

Tuzlu suyla gargara yapmayı dene yada elma sirkesiyle. Bende 4.ayımfa felaket hastalanmıştım öksür öksür geceleri uyuyamıyordum. Hamile olmasak karabiber bal limon sıcak suya koy iç derdim ama biber midene zarar verebilir yinede çok azda olsa ondan katabilirsin boğazı yumuşatıp öksürüğü kesiyor. Çayı vs hep limonlu iç bol su iç ılık duş al bi nebze rahatlarsın inşallah. Allah şifanızı versin canım tez vakitte kurtulun

Amin inşallah

Aynen bizimki de öyle herkes tarafından çok şimartildi aşırı nazlı ve dediğim dedik hiç bir şekilde ikna olmuyor çok zorlanıyorum ,kardeş konusunu tam olarak kavramadi sanırım karnımı seviyor kardeş diyor öpüyor karnımı bana çok düşkün her dk yanımda karnım azıcık ağrısın hemen gelip öpüyor kardeşi de ona tepki veriyor hep sevdiği zaman o da kimildiyor kızım baya gülüyor ama işin aslı tam olarak anlamıyor annesinin karnı büyümüş bazen kipirdiyor falan gibi anlıyor sanki tam net anca doğunca anliycaz sanırım

Ben de 2 gün sonra 33.haftaya girecem canım 8 kg dayım hâlâ
Benim de hedefim 10 ile kapatmak bakalım artık ama aynaya bakınca 8 değil de 30 almışım gibi görüyorum kendimi
Sen de normal almışsın bence gayet iyi

Aynen öyle canm ilk çocuk olunca işte ister istemez öğrenmiş olduk artik:)
Benimki tam algıladı geçen gün sinirlendi mesela niye gelmiyor artık ben hep onu bekliyorum diye
Bazen seviyor bazen sevmiyor gibi hareketler yapıyor dediğin gibi doğumdan sonra tam olarak anlarız ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…