- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.581
Bebek hareketlerinden bahsetmişken kızlar dün stresli bir gün geçirdim bebeğim o kadar sert hareket etti ki canımı acıttı. Dışarıdan belli oluyordu hareketi. Sizin de öyle sert hareketler oluyor mu
Arada raporu nasıl alacaksn cnm başka bi branştan alınca rapor başlamıyor mu? Birde şu var rapor hakkımzda 40 gün zaten onu da kullanmş olacaksn doğum sonu kullanıma bıraksan daha iyi değil mi?Benimde bugün doktor randevum var çalışabilir raporu alacam. Ama bir dahaki hafta alabilirsem farklı bir doktordan 1 hafta rapor alıp hazırlıklarımı tamamlamayı düşünüyorum. Sonra bi hafta çalışıp bi hafta izin. Bayram haftası son haftam olacak zaten çalışıp bayramdan sonra ayrılırım nasipse.
Öyleyse mutlaka al canım çok iş görüyor odayı nemlendiryor gece rahat uyursunuzEvet çok merak ediyorum gerçekten hayırlısıyla gelsinler bazen hala inanamıyorum ben ne ara büyüdümde anne oluyorum diyorum. Amin canım inşallah
Çalışınca öyle oluyor canım 1 gün iznim var benimde ev işine mi bakayım dinleneyim mi şaşırıyorum şimdi pek yormuyorum kendimi ama yine çamaşır bulaşık onlar yetiyor. Önce bir doktoruna sor canım gerçi anlaşılır mı hamilelikten olduğuda bilmiyorum ki boşu boşuna ilaç kullanmamış olursun. Çok kuru kalıyor canım almak en iyisi olacak odamıda pek havalandıramıyorım yol kenarında toz doluyor diye havasız kalıyor hep bizim için neysede bebeğe lazım.
Ben 28.haftamda doktora gittim 7 kilo almşım bu zamana kadar 10 11 kiloyla kapatsam süper olacak
Bebeğe zararının olmaması çok iyi canım o zamanben de hayatımda öksürmediğim kadar öksürüyorum göğsüm karnım çok acıyor doktor şimdilik bebeğe öksürüğün zararı yok ama öksürük şurupları içemezsin onlar zararlı ateş olmadığı sürece doğal yöntemlerle geçirmeye çalışacaksın dedi. doğal olan herşeyi deniyorum. allahtan şifa istemekten başka çarem kalmadı.
Persembe gunu benmde tam 32 oluyo ogun rapor almam gerekio doktor gel verelim dedi çalışabilir alip 5 haftami dogum sonrasina atmak istiyorum ben canm. Cok zor gelio aslinda gitmek ama napalmMutlu haftalar kızlar haftasonu çok yoğun geçti sınavlarım vardı kontrolümz vardı bebeğin alışverişini kendi alışverişimi yaptık epey yorulduk.. çok şükür eksik azaldıkca rahatlıyorum .. buarada bu hafta 32. Haftam ya çalışmaya devam edeceğim ya da ayrılacağım izne.. gönlüm ayrılmaktan yana çok yorucu işim ama sonrasını düşünyrm kararsızm siz ne karar aldınız bu konuda??
Birdahaki aya alayım canım alışverişe çıkınca listeme ekleyeyim hemen. Senin işin benden daha zor ozaman Allah yardımcın olsun yavaş yavaş yap canım dinlene dinlene sen hamilesin zaten hoşgörüyle karşılamaları gerekiyor.Öyleyse mutlaka al canım çok iş görüyor odayı nemlendiryor gece rahat uyursunuz
Ben çalışmıyorum evdeyim canım ama kızım çok yoruyor
Eşim de pek yardım etmiyor
Mesela misafirim gelecek bugün temizlik hazırlık canım çıktı belim kopuyor resmen sanırım son misafirim olacak bu çok yoruluyorum daha bu saat oldu işlerim bitmedi bişey yetişmedi
Bebeğe zararının olmaması çok iyi canım o zaman
İnşallah çabucak atlatırız
Şimdi öksurdum inan ki doğum yapıyorum sandım 5 dk boyunca sancı girdi
Doktora gitmeyi 4 gözle bekliyorum
Nerde bu indirimlerAksamki alisveriste Prima premium care e bebekte 68 tanesi 27 Tl ye aldik .Markette ve g.gidiyorda 35 Tl ye gördüm ayni paketi .
Baby me 40 li alt degistirme örtüsü 35 Tl den 20 Tl ye düşmüş. Unibaby nin 10 tanesi 13 Tl ye almistim daha once.
Arada raporu nasıl alacaksn cnm başka bi branştan alınca rapor başlamıyor mu? Birde şu var rapor hakkımzda 40 gün zaten onu da kullanmş olacaksn doğum sonu kullanıma bıraksan daha iyi değil mi?
Yaa aynen bende öyle. Hergun bugun dikkat edcm dıyorum ama yok sanki daha da azıtıyorumBu ara benimde iştahım açıldı canım ya nolcak bilmiyorım hiç dikkat etmeye çalışıyorum ama zorluyor abur cubur istiyor hep canım ağzım hiç boş durmuyor evde bir şey olmasa bile eşimle yürüyüşe çıkıyoruz dönüşte aldırıyorum :)
Nasıl böyle öksürüğe tutuldunuz kızlar yaben de hayatımda öksürmediğim kadar öksürüyorum göğsüm karnım çok acıyor doktor şimdilik bebeğe öksürüğün zararı yok ama öksürük şurupları içemezsin onlar zararlı ateş olmadığı sürece doğal yöntemlerle geçirmeye çalışacaksın dedi. doğal olan herşeyi deniyorum. allahtan şifa istemekten başka çarem kalmadı.
Bende iştah zaten hiç kapanmadı, ama cok hızlı kilo aldığmı farkedikden beri akşam 19:00 dan sonra salatalıkdan başka bir şey yemiyorum sabahta 9 da kahvaltı, ve fazla kilo almamın biraz önüne gecdi.Bu ara benimde iştahım açıldı canım ya nolcak bilmiyorım hiç dikkat etmeye çalışıyorum ama zorluyor abur cubur istiyor hep canım ağzım hiç boş durmuyor evde bir şey olmasa bile eşimle yürüyüşe çıkıyoruz dönüşte aldırıyorum :)
Sorma walla anlamadım canım çıkıyor öksürmekten geceleri uykumdan utanıyorum boğuluyor gibi oluyorum. Ev taşımıştım kutuları uzun süre yerleştiremedim onlardan alerji mi oldum anlamadım ki. Hangi doktora gitsem ateş olmadığı sürece ileri müdahale de bulunamıyor en fazla hafif antibiyotik nem Makinesi fayda eder mi bilmiyorumNasıl böyle öksürüğe tutuldunuz kızlar ya
Tuzlu suyla gargara yapmayı dene yada elma sirkesiyle. Bende 4.ayımfa felaket hastalanmıştım öksür öksür geceleri uyuyamıyordum. Hamile olmasak karabiber bal limon sıcak suya koy iç derdim ama biber midene zarar verebilir yinede çok azda olsa ondan katabilirsin boğazı yumuşatıp öksürüğü kesiyor. Çayı vs hep limonlu iç bol su iç ılık duş al bi nebze rahatlarsın inşallah. Allah şifanızı versin canım tez vakitte kurtulunSorma walla anlamadım canım çıkıyor öksürmekten geceleri uykumdan utanıyorum boğuluyor gibi oluyorum. Ev taşımıştım kutuları uzun süre yerleştiremedim onlardan alerji mi oldum anlamadım ki. Hangi doktora gitsem ateş olmadığı sürece ileri müdahale de bulunamıyor en fazla hafif antibiyotik nem Makinesi fayda eder mi bilmiyorum
Amin inşallahTuzlu suyla gargara yapmayı dene yada elma sirkesiyle. Bende 4.ayımfa felaket hastalanmıştım öksür öksür geceleri uyuyamıyordum. Hamile olmasak karabiber bal limon sıcak suya koy iç derdim ama biber midene zarar verebilir yinede çok azda olsa ondan katabilirsin boğazı yumuşatıp öksürüğü kesiyor. Çayı vs hep limonlu iç bol su iç ılık duş al bi nebze rahatlarsın inşallah. Allah şifanızı versin canım tez vakitte kurtulun
Aynen bizimki de öyle herkes tarafından çok şimartildi aşırı nazlı ve dediğim dedik hiç bir şekilde ikna olmuyor çok zorlanıyorum ,kardeş konusunu tam olarak kavramadi sanırım karnımı seviyor kardeş diyor öpüyor karnımı bana çok düşkün her dk yanımda karnım azıcık ağrısın hemen gelip öpüyor kardeşi de ona tepki veriyor hep sevdiği zaman o da kimildiyor kızım baya gülüyor ama işin aslı tam olarak anlamıyor annesinin karnı büyümüş bazen kipirdiyor falan gibi anlıyor sanki tam net anca doğunca anliycaz sanırımBenimki de 3 yaşında canım aralarında çok yok..
Aynı hareketler bende de
Ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen bizi çok güzel yönetiyor
İlk çocuk diye beklenen çocuk diye çok simarttik sanırım hâlâ öyle kıyamıyoruz
Bakalim nasil olacak
Seninki kardeş konusunda nasıl canım bahsediyor musunuz kardeşten tepkisi ne oluyor
Güzel haberlerle gel canim
Soracam canım inşallah gerek kalmaz o güne kadar geçer
Gece iyi geçti çok öksürmedm
Şimdi ıhlamur içiyorm
Evet dediğin gibi oluyor bende de acaba gebelikten mi dediğin gibi sürekli gıcık varmış gibi
İner ya sıkıntı olmaz bence. Güle güle kullan canım bir bir geliyor siparişlerin :)Aliexpressten bir kargom daha geldi iki emzirme sütyeni ve korse. Korseyi bir beden daha büyük mu alsaydım bilemedim bu gobek ne kadar inecek acaba çok az inerse kopcalari birbirine geciremem ki
Ben de 2 gün sonra 33.haftaya girecem canım 8 kg dayım hâlâBu tabloya göre kilo alımımın normal irelemeye calışıyorum, 30 haftanın içindeyim 8,5 kilo aldım sız ne kadar aldınız? Ve sanırım son aylarda fazla almamak lazım ilk 3 aydakı gibi sadıce bebek almalı sanırım.
Aynen bizimki de öyle herkes tarafından çok şimartildi aşırı nazlı ve dediğim dedik hiç bir şekilde ikna olmuyor çok zorlanıyorum ,kardeş konusunu tam olarak kavramadi sanırım karnımı seviyor kardeş diyor öpüyor karnımı bana çok düşkün her dk yanımda karnım azıcık ağrısın hemen gelip öpüyor kardeşi de ona tepki veriyor hep sevdiği zaman o da kimildiyor kızım baya gülüyor ama işin aslı tam olarak anlamıyor annesinin karnı büyümüş bazen kipirdiyor falan gibi anlıyor sanki tam net anca doğunca anliycaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?