- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.601
Ya evet korkarak almıştım ama şükür hepsi iyi geldi kaliteli kumaşları falan sağol canımİner ya sıkıntı olmaz bence. Güle güle kullan canım bir bir geliyor siparişlerin :)
Ben doktor kontrolünden geldikten sonraki hafta sapıtıyorum hep öyle denk geldi nedense sonra neyse diyorum daha 3 hafta var randevuyaYaa aynen bende öyle. Hergun bugun dikkat edcm dıyorum ama yok sanki daha da azıtıyorumdikkat edcm dediğm günden beri akşamları dışarda geç vakitlerde yıyoruz ağzım hiç durmuyo abur cubura doyamadım bi. Bol suda içemiyorum. Şiştim valla karnım gerildi iyice baktım belimde çatlamış demin kaşınıp duruyor :) Allaha emanet gidiyorum artk, bakalım sabah kahvaltıda ekmek yemedim acısını çıkarmam inşallah :))
Benim başlarda midem yanıyor diye bir ara iştahım kapanmıştı ne güzel kilo vermiştim sonra doktor şurup verdi şimdi şuruba güvenip yiyorum da yiyorumBende iştah zaten hiç kapanmadı, ama cok hızlı kilo aldığmı farkedikden beri akşam 19:00 dan sonra salatalıkdan başka bir şey yemiyorum sabahta 9 da kahvaltı, ve fazla kilo almamın biraz önüne gecdi.
E bebekteNerde bu indirimler
Görsel olarak mobilya beşik hemen insanın dikkatini çekiyor ama park beşikler çok daha kullanışlı mobilya beşik kullanan biri olarak söylüyorum canım ve eminim çoğu insan benle aynı fikirde olcak ama ilk çocuğu olanlar her zaman mobilyadan yana oluyor ha bu arada çocuğun ayrı odası olacaksa o zaman mobilya beşik ola bilir bir tane de portatif hafif bir beşik salona koya bilirsin yani çoğunlukla evin genişliğine ve maddi duruma göre değişiyorKızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
O senin beklentine nerede nasıl kullanacağına göre çok değişiyor canım. Çocuğa şimdilik oda yapmayacaksan ilerde dolabiyla falan takım olsun o zaman hepsini birden alırım diyorsan park yatak al simdilikKızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
Ben park yatak aldm hem taşıması kolay ev icinde.biyere kalmali gitsen yanindada goturebilirsn katlayp ha goturmem bence ugrasmam onla ama olsun:) ilerde oda yapicam ozaman ona gore uzun vadede kullanabilicegi mobilyalar alirm die dusundum. Sadece yerim olmadigi icin dolap aldm uzun vadede ofa yapincada kullanabilicegm bi dolapKızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
Oturduğun yerin havası nasıl canım eğer sicaksa alt üst takım çok alma şort tulum yeterli hem çıt çıtlı badi gibi hem de üst kıyafet gibi ya tulumlar altından ekstradan çıt çıtli giydirmene gerek olmuyor ama takım alırsan alttan badi giydirmek zorunda kalacaksın sıcak yerde pişer çocuk eminim sonradan üstü çıkaracaksın sade badiyle kalacak ondansa şort tulum daha güzel , ama ben geçenlerde bir tane değişik bir takıma rastladım ikili takım gibi ama tişörtün kendinden bitişik çıt çıtlı badisi vardı o tarz takımlar da kullanışlı ola bilir benim çok hoşuma gittiBayanlar 0-3 ay için daha çok tulum mu tercih ettiniz ya da alt üst takım mı bir de 0-3 ay için kaç adet yeter tulum
Teşekkür ederim yaşadığım yer sıcak Amasya şort tulum dediğin şeyi sadece bezin üzerine mi giydiriyorsun içine extra birşeye gerek yok mu bir de gördüğün şeyin fotosunu yükler misinOturduğun yerin havası nasıl canım eğer sicaksa alt üst takım çok alma şort tulum yeterli hem çıt çıtlı badi gibi hem de üst kıyafet gibi ya tulumlar altından ekstradan çıt çıtli giydirmene gerek olmuyor ama takım alırsan alttan badi giydirmek zorunda kalacaksın sıcak yerde pişer çocuk eminim sonradan üstü çıkaracaksın sade badiyle kalacak ondansa şort tulum daha güzel , ama ben geçenlerde bir tane değişik bir takıma rastladım ikili takım gibi ama tişörtün kendinden bitişik çıt çıtlı badisi vardı o tarz takımlar da kullanışlı ola bilir benim çok hoşuma gitti
İnşallah bende 11 ile bitiririm, ama budan sonra en fazla ne kadar ala bilirimki diyorum sonra, ne kadar az o kadar iyi diyorum, daha nede olsa 11 haftam var benım, senin 7-8 haftan kalmiş en fazla 10 ila kapatırsın.Ben de 2 gün sonra 33.haftaya girecem canım 8 kg dayım hâlâ
Benim de hedefim 10 ile kapatmak bakalım artık ama aynaya bakınca 8 değil de 30 almışım gibi görüyorum kendimi
Sen de normal almışsın bence gayet iyi
Bitirirsin canım ya çok bişey kalmadı zatenİnşallah bende 11 ile bitiririm, ama budan sonra en fazla ne kadar ala bilirimki diyorum sonra, ne kadar az o kadar iyi diyorum, daha nede olsa 11 haftam var benım, senin 7-8 haftan kalmiş en fazla 10 ila kapatırsın.
Evet canım içine bir şey giydirmene gerek olmuyor çünkü şort tulumlar da çoğunlukla alttan çıt çıtlı oluyor , çıt çıtlı badi açar gibi alttan açıp bezini değiştire biliyorsun çok rahat oluyor , tmm canım hemen fotosunu çekip atayımTeşekkür ederim yaşadığım yer sıcak Amasya şort tulum dediğin şeyi sadece bezin üzerine mi giydiriyorsun içine extra birşeye gerek yok mu bir de gördüğün şeyin fotosunu yükler misin
Benimki normal, ve mühtemel temmuzda değil ağustos 4-5 gibi doğar, kızımda 40+6 doğdu zaten kı tam kac haftalığım onu bile doğru dürüst bilmiyorum, 23 mayıstakı untrasonda tam kac hafyalık olduğum beli olur.Bitirirsin canım ya çok bişey kalmadı zaten
Normal doğum mu sezeryan mı seninki ?
Benim 6 haftam kaldı sezeryan olacam çünkü tam tarih belli değil daha tabi ama benim aklımda var bir tarih bakalım doktorcm ne dicek
Günaydın kuzlar;
Benimde aynen karnımın belli yerleri şertleşip şişiyor ağrıyor demekki normal. Benim dr kontrolümde 24 ü 25 i daha .
Bebek hareketlerinden bahsetmişken kızlar dün stresli bir gün geçirdim bebeğim o kadar sert hareket etti ki canımı acıttı. Dışarıdan belli oluyordu hareketi. Sizin de öyle sert hareketler oluyor mu
aynen ole cnm bn sordm normal dedi sadece bebegin kasilmasini sormadm bazen tas gbi oluo icerde
benim bebek bi önceki kontrolde baş gelişti... bugün makat geliş çıktı yine ne zaman döndü bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem eğer yine makat gelişse sezeryanı konuşuruz dedi doktor umarım normale döner hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?