2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktor kontrolünden geldikten sonraki hafta sapıtıyorum hep öyle denk geldi nedense sonra neyse diyorum daha 3 hafta var randevuya bu hafta dikkat etmem lazım ama nasıl olcak hiç bilmiyorum:) bende tam tersi sabah ekmek yedim öğlen işyerinde güzel yemek yoktu yiyemedim pek akşama evde tozutmam inşallah :)
Bende iştah zaten hiç kapanmadı, ama cok hızlı kilo aldığmı farkedikden beri akşam 19:00 dan sonra salatalıkdan başka bir şey yemiyorum sabahta 9 da kahvaltı, ve fazla kilo almamın biraz önüne gecdi.
Benim başlarda midem yanıyor diye bir ara iştahım kapanmıştı ne güzel kilo vermiştim sonra doktor şurup verdi şimdi şuruba güvenip yiyorum da yiyorum yapı olarakta kilo almaya çok müsaitimdir zaten ondan kiloların önüne geçemiyorum. Bol bol su iç canım ben bu öğlen aç kaldım eve gidene kadar 2 litreyi bitririm heralde :)

Bayanlar 0-3 ay için daha çok tulum mu tercih ettiniz ya da alt üst takım mı bir de 0-3 ay için kaç adet yeter tulum

Kızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
Görsel olarak mobilya beşik hemen insanın dikkatini çekiyor ama park beşikler çok daha kullanışlı mobilya beşik kullanan biri olarak söylüyorum canım ve eminim çoğu insan benle aynı fikirde olcak ama ilk çocuğu olanlar her zaman mobilyadan yana oluyor ha bu arada çocuğun ayrı odası olacaksa o zaman mobilya beşik ola bilir bir tane de portatif hafif bir beşik salona koya bilirsin yani çoğunlukla evin genişliğine ve maddi duruma göre değişiyor

Kızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
O senin beklentine nerede nasıl kullanacağına göre çok değişiyor canım. Çocuğa şimdilik oda yapmayacaksan ilerde dolabiyla falan takım olsun o zaman hepsini birden alırım diyorsan park yatak al simdilik

Ben park yatak aldm hem taşıması kolay ev icinde.biyere kalmali gitsen yanindada goturebilirsn katlayp ha goturmem bence ugrasmam onla ama olsun:) ilerde oda yapicam ozaman ona gore uzun vadede kullanabilicegi mobilyalar alirm die dusundum. Sadece yerim olmadigi icin dolap aldm uzun vadede ofa yapincada kullanabilicegm bi dolap

Bayanlar 0-3 ay için daha çok tulum mu tercih ettiniz ya da alt üst takım mı bir de 0-3 ay için kaç adet yeter tulum
Oturduğun yerin havası nasıl canım eğer sicaksa alt üst takım çok alma şort tulum yeterli hem çıt çıtlı badi gibi hem de üst kıyafet gibi ya tulumlar altından ekstradan çıt çıtli giydirmene gerek olmuyor ama takım alırsan alttan badi giydirmek zorunda kalacaksın sıcak yerde pişer çocuk eminim sonradan üstü çıkaracaksın sade badiyle kalacak ondansa şort tulum daha güzel , ama ben geçenlerde bir tane değişik bir takıma rastladım ikili takım gibi ama tişörtün kendinden bitişik çıt çıtlı badisi vardı o tarz takımlar da kullanışlı ola bilir benim çok hoşuma gitti

Teşekkür ederim yaşadığım yer sıcak Amasya şort tulum dediğin şeyi sadece bezin üzerine mi giydiriyorsun içine extra birşeye gerek yok mu bir de gördüğün şeyin fotosunu yükler misin

İnşallah bende 11 ile bitiririm, ama budan sonra en fazla ne kadar ala bilirimki diyorum sonra, ne kadar az o kadar iyi diyorum, daha nede olsa 11 haftam var benım, senin 7-8 haftan kalmiş en fazla 10 ila kapatırsın.

Kızlar bebişin hastane çantası hazır gerçi hurca koydum ayrı ayrı poşetledim daha çantaya yerleştirmedim ama kendimkini de hazırlayım ondan sonra çantaya koycam inşallah ama içim rahatladı baya bebek erken gelirse diye hep huzursuzdum bugün biraz daha huzurluyum çok şükür , Rabbim bebeğime giymeyi , giyerken bana da görmeyi nasip etsin inşallah , hepimizin bebekleri zamanında sağlıklı şekilde gelsin inşallah

İnşallah bende 11 ile bitiririm, ama budan sonra en fazla ne kadar ala bilirimki diyorum sonra, ne kadar az o kadar iyi diyorum, daha nede olsa 11 haftam var benım, senin 7-8 haftan kalmiş en fazla 10 ila kapatırsın.
Bitirirsin canım ya çok bişey kalmadı zaten
Normal doğum mu sezeryan mı seninki ?
Benim 6 haftam kaldı sezeryan olacam çünkü tam tarih belli değil daha tabi ama benim aklımda var bir tarih bakalım doktorcm ne dicek

Teşekkür ederim yaşadığım yer sıcak Amasya şort tulum dediğin şeyi sadece bezin üzerine mi giydiriyorsun içine extra birşeye gerek yok mu bir de gördüğün şeyin fotosunu yükler misin
Evet canım içine bir şey giydirmene gerek olmuyor çünkü şort tulumlar da çoğunlukla alttan çıt çıtlı oluyor , çıt çıtlı badi açar gibi alttan açıp bezini değiştire biliyorsun çok rahat oluyor , tmm canım hemen fotosunu çekip atayım

Perşembe günü kontrolümüz vardı bizim de çok şükür sıkıntı Yok dedi dr. Bebek ters henüz döner diye umuyorum. 30+4 te yaklaşık 1.700 gr. Geçen sefer yüzünü pek görememiştim bebeğimin bu sefer gördük ama yetmiyor ki bi kaç dk bir sn gibi geliyor
Vee çalışma konusu, çok düşündüm ne yapsam diye, gönlüm rahat rahat hazırlanmaktan kitaplar okumak işimi bitirmekten yana da olsa çalışmaya karar verdim. Devletteyim ben de, 5 hafta daha devam bakalım

Benimki normal, ve mühtemel temmuzda değil ağustos 4-5 gibi doğar, kızımda 40+6 doğdu zaten kı tam kac haftalığım onu bile doğru dürüst bilmiyorum, 23 mayıstakı untrasonda tam kac hafyalık olduğum beli olur.

Bi de hastane çıkışını hala alamadım ben bi türlü karar veremiyorum e bebekte bi tanesine karar vermiştim satıcı kış sezonu deyince kaldı yine.. bebek yeni doğacak sonuçta yazlığı kışlığı var mıdır bunun

benim bebek bi önceki kontrolde baş gelişti... bugün makat geliş çıktı yine ne zaman döndü bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem eğer yine makat gelişse sezeryanı konuşuruz dedi doktor umarım normale döner hayırlısı artık

Günaydın kuzlar;
Benimde aynen karnımın belli yerleri şertleşip şişiyor ağrıyor demekki normal. Benim dr kontrolümde 24 ü 25 i daha .

Benimde kıntrolüm 24 ünde. Dün çok sertleşti defalarca oldu. Zaten bu ara arttı yani, gün içi sayacak olsam herhalde 8-10 kere oluyor. Su da içiyorum, magnezyum da alıyorum ama bu braxton kasılmaları sanırım alıştırmalar. Sürekli de suyum var mı yok mu çamaşırımda ona bakıyorum çok sık WC ye çıkıyorum baskıdan dolayı ve çok su içtiğim için

Bebek hareketlerinden bahsetmişken kızlar dün stresli bir gün geçirdim bebeğim o kadar sert hareket etti ki canımı acıttı. Dışarıdan belli oluyordu hareketi. Sizin de öyle sert hareketler oluyor mu

Bu haftalar çok sert oluyormuş hareketleri her yerde öyle yazıyor. Hamileliğini hatırlayanlar da öyle bahsediyor.

aynen ole cnm bn sordm normal dedi sadece bebegin kasilmasini sormadm bazen tas gbi oluo icerde

Ya ben bu konuda net bilgiyi alamadım. Aile hekimim korkma bebek bir yerde toplanır son aylarda artık karnın sertleşir bunlar normal dedi ama kasılma olduğunu söyledim , normal dedi yine bilerek.

Kendi doğum doktoruma sordum çok sık olursa gel diyorlar. Muayene parası almak için mi yapıyorlar anlamıyorum nst te girersimiz filan da diyorlar. Bu nst ile ilgili şimdi arkadaşlara sorucam zaten bazı şeyleri.

Tekmelerini ayak ucuna doğru mu hissediyorsun canım o zaman. Hep mi dönüyor acaba bi orsa bi orda gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…