2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

E 10lu hastane cikisinda uzunlu kisali bi suru sey var caninin istedigini giydir yazligi kisligi mi varmis. Ahahahahha.

Bu sabah sağlık ocağından çağırdılar sağlık bakanlığından gelecekler emzirme ile ilgili anket yapacaklar diye bende gittim aynı şeyleri yine dinledim eve geldim. Oradaki hamilelerden birine haftasını sordum kız 32 hafta dedi ve benim yarım kadar karnı vardı kızda şaşırdı zaten sonra ikiz olduğunu söyleyince normal dedi. Ama ikiz ve tek ne kadar farklıymış orada anladım. Bu arada dün akşam tartıldım tam 18 kilo almışım hızla ilerliyorum.

S Svlycnts bak canım ilk ikisi şort tulum kolları kısa ve ya kolsuz oluyor paçası da kısa yani şort gibi bazen sadece alttan cit citli oluyor bazen butun bastan sona cit citli oluyor, alttakide o dediğim takım ama maalesef bir tane vardı başka da bulamadım ondan

Eklentiler

• Screenshot_20180514-141053.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20180514-141047.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20180514-141100.webp
    17 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
Canim tamamen tercih meselesi. Ben daha hamile kalmadan once bebegim olsun ona oda yapicam diye heves ediyodum. O yuzden mobilya karyolali oda takimi aldim. Ama park yatak kullanip cok memnun olanlar da cok fazla.

NST ye giren hanımlar, bilmemezliğimi mazur görün, bu cihazda o an sancınız varsa mı görünüyor? Yoksa işte o hafta içinde sancı çektiyseniz o da görünüyor mu?
Valla zeki müren görecekmi sorusu gibi oldu ama idare edin :))

ah bi anlasam neresi neremde... bildiğim tek şey makat gelişi oturuyor şu an dedi... dönebilir de dedi anlamadım ki

kuzu ben bugün girdim NST ye... o an sancın varsa çıkıyor birde bebişin kalp atım hızı çıkıyor...

Hastane çıkışları hep pamuklu yumuşak kumaşlı olur canım ben yazlık kışlık diye ilk defa duydum belki polarlisi vardır kışlık diye bilmiyorum hiç görmedim ama kumasina dokununca anlarsın hemen canım o kadar kasma kendini sen sadece seç beğen canım, herhangi bir bebek kıyafeti satılan bir dükkandan toplu şekilde ala bilirsin 5li ve 10lu şekilde oluyor 10lu çok alma 1 tane yeter bence , fiyatları da değişiyor canım bütçene uygun olanlardan seç

ah bi anlasam neresi neremde... bildiğim tek şey makat gelişi oturuyor şu an dedi... dönebilir de dedi anlamadım ki

kuzu ben bugün girdim NST ye... o an sancın varsa çıkıyor birde bebişin kalp atım hızı çıkıyor...

Senin doğum haftan normalde 14 temmuz muydu benle aynıydı sanki sonra sen geriye mi almıştın canım?
Neden sordum çünkü daha ileri haftada mısın yoksa benimle aynı mı diye.
Dönmesi açısından dönermiş merak etme, onu çok yerde okumuştum.

Yani NST gelişigüzel sancıyı anlayacak bir alet değil varsa o anki sancıyı görüyor. Anladım canım teşekkürler bilgi için.

Bayanlar 0-3 ay için daha çok tulum mu tercih ettiniz ya da alt üst takım mı bir de 0-3 ay için kaç adet yeter tulum
Canım benim olduğum yer çok sıcak onun için alt üst takım aldım çoğunluka ben tulum 1 2 tane falan var başlarda uzun kollu giyilirde sonra çıtçıtlı bodylerle durur heralde
Yazlık kışlık ayrımını hiç söylemediler canım valla bana heralde onun kumaşı farklıydı benim aldığımın içinde askılı kısa kollu body birde uzun kollu alt üst takım var

canım normalde 7 Temmuz ama ultrasonda 30 haziran çıkıyor... ama bu gittiğimde normale dönmüş kuzum 32. haftayla uyumlu yani..

umarım döner hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabii ki

E 10lu hastane cikisinda uzunlu kisali bi suru sey var caninin istedigini giydir yazligi kisligi mi varmis. Ahahahahha.
Bence deekumaşı mı kalın acaba diye tereddüte düşüyorum ben de, baktırmıyor da. o kız hep caydırıyor beni bu sefer gidip alacam

Bu arada 61 gün kalmış şafak. 50 lere
canım normalde 7 Temmuz ama ultrasonda 30 haziran çıkıyor... ama bu gittiğimde normale dönmüş kuzum 32. haftayla uyumlu yani..

umarım döner hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabii ki

İnşallah canım. Artık az kaldı sayılır bi telaş sarıyor hafif hafif.. Evin temizlğini düşünüyorum habire kadını ne zaman tutsam diye. Bebek erken gelirse ev işini yakınlara yıkarım valla hiç sormuyorlar bile yapılacak var mı diye, o kadar rahatlar. Hep yapılır edilir modundalar.

hakkaten az kaldı hayırlısı artık.. temizlik olur dert etme... ramazanın ortasında falan yaptırırsın ben öyle düşünüyorum...
bende artık bu hafta çantamı hazırlıcam herşey hazırda çantaya konulacak sadece başka birşeyim kalmadı çok şükür...

Maşallah canım bebiş baya büyümüş bundan sonra daha da hızlı büyür. İyi olmaniza sevindim ❤

Çok acemice davranıyorum ilk bebek zaman da yaklaştıkça.. yakınımda kimse Yok ailem Ankara da ben İstanbul. Bazen öyle şeylere takılıyorum ki eşimi de bunaltıyorum. Teşekkür ederim

Esim kiskandi yine
Kizlar Penti'de %30 indirim var emzirme sutyenlerinde .Ben bir tane daha aldim su 3 oldu .Ama alirsaniz beden ölçümü isteyin kaliplari farkli.
akşam iş çıkışı pentiye koşuyorum  :)

Kahverengi saç spreyi aldım beyazlarım için çok mutluyum aynaya bakabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…