- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.641
tşk ederim tatlım... evet artık sona doğru yaklaşıyoruzMaşallah canım bebiş baya büyümüş bundan sonra daha da hızlı büyür. İyi olmaniza sevindim ❤
Kıyafeleri yıkayanlar kaç derecede kaç devirde yıkadınız acaba benim makinemde bebek programı var dün baktım otomatik olarak 60 derece 1200 devir gösteriyor 60 derece çok gibi geldi bana 40a mı 30a mı düşürsem acaba
Benm oldu biraz yıkayalı tam olarak kacta yıkadm hatrlayamadm 30 veya 40 dı. 60 çok fazla bence. Etiketlerine baksana bisey yaziomu derece olarakKıyafeleri yıkayanlar kaç derecede kaç devirde yıkadınız acaba benim makinemde bebek programı var dün baktım otomatik olarak 60 derece 1200 devir gösteriyor 60 derece çok gibi geldi bana 40a mı 30a mı düşürsem acaba
hiçbirşey olmaz merak etme olmadı kısa devre varsa makinada onda yıka sonuçta tozu gitsin diye yıkayacaksınTeşekkürler cnm yarında uyku setini yıkayacağım ama sermicem şimdilik bide bişey sorucam uyku setinin içinde elyaf var galiba yada başka bişey makinede dağılmazmi onlar
Kiyafetler zarar görmezse 60 derece hijenik olması acısında daha iyi ben kızımınkini ya 50 ya 60 da yıkıyorum kazaklarnı 30-40 derecede devirde 1000 veya 800 kulanıyorum.Kıyafeleri yıkayanlar kaç derecede kaç devirde yıkadınız acaba benim makinemde bebek programı var dün baktım otomatik olarak 60 derece 1200 devir gösteriyor 60 derece çok gibi geldi bana 40a mı 30a mı düşürsem acaba
Kısa program var cnm 15 dk da yıkarım aynen tozu gitsin yeter doguma yakın sererim artık çünkü toz olur bizim kedicikte meraklı şimdi sürekli etrafında döner beşiğinhiçbirşey olmaz merak etme olmadı kısa devre varsa makinada onda yıka sonuçta tozu gitsin diye yıkayacaksın
Teşekkürler canım çok sağol ama ne bileyim tek bunu giydirirsem sırtı üşür gibime geliyor annelik psikolojisi sanırım
Gitmisken e bebek e de igraakşam iş çıkışı pentiye koşuyorum :)
Kahverengi saç spreyi aldım beyazlarım için çok mutluyum aynaya bakabiliyorum
30 dk 30 derece 600 devirde yikadim ek durulama yaptim ona ragmen bazilari cekmis el kadar olunca belli oluyor cektigiKıyafeleri yıkayanlar kaç derecede kaç devirde yıkadınız acaba benim makinemde bebek programı var dün baktım otomatik olarak 60 derece 1200 devir gösteriyor 60 derece çok gibi geldi bana 40a mı 30a mı düşürsem acaba
Merhaba kızlar.. çok şükür geldim hastaneden...
bebişim gayet iyi çok şükür... nst ye girdim o da gayet güzel çıktı sancı falan yok... doktor bütün ölçümlerinin gayet güzel olduğunu söyledi 2035 olmuş kilomuz o da iyiymiş
32. hafta çalışabilir raporu aldım Allah nasip ederse 5 hafta daha çalışıp bayram sonu çalışamaz alıcam...
bizden haberler böyle
Atlet giydire bilirsin altdan, ve ayağna corap cok serin olursa ince bir hırka.Teşekkürler canım çok sağol ama ne bileyim tek bunu giydirirsem sırtı üşür gibime geliyor annelik psikolojisi sanırım
maşallah prenseslerimize o zamanSenle günlerimiz aynı sanırım bende şimdi çıktım doktordan benim kızımda 1915 gr olmuş gayet iri sağlıklı bir bebek dedi doktorum. Çok güzel bir kızın var dedi
Rica ederim canım hepimiz geçtik o yollardan benim ikinci bebeğim ilk bebegimde ben de senin gibiydim ne acemilikler yaptım hepsi bir birinden komikti ama bir şekilde hepsi halloldu çok şükür sen de öyle ya da böyle bir yolunu bulacaksın canım hiç sıkma canını , internetten aç da bak YouTube'da hastane çantasına neler konmalı ve ya nasıl olmalı gibi videolar vardır ordan da faydalanabilirsin canımÇok acemice davranıyorum ilk bebek zaman da yaklaştıkça.. yakınımda kimse Yok ailem Ankara da ben İstanbul. Bazen öyle şeylere takılıyorum ki eşimi de bunaltıyorum.Teşekkür ederim
Arada raporu nasıl alacaksn cnm başka bi branştan alınca rapor başlamıyor mu? Birde şu var rapor hakkımzda 40 gün zaten onu da kullanmş olacaksn doğum sonu kullanıma bıraksan daha iyi değil mi?
benim makinede de alerji ve bebek programı aynıydı 60 derece 1200 devşr 2,5 saat bana çok geldi minnacık pamuk kıyafetler için 60 derece onu 40 a düşürdüm deviri de 1000 e ama ona rağmen 2.5 saat yıkadı çok uzun sürdü bir daha o kadar uzun programda yıkamayı düşünmüyorum. ilerisi için de pratik olmaz.Kıyafeleri yıkayanlar kaç derecede kaç devirde yıkadınız acaba benim makinemde bebek programı var dün baktım otomatik olarak 60 derece 1200 devir gösteriyor 60 derece çok gibi geldi bana 40a mı 30a mı düşürsem acaba
madamhd ben valisabilir raporu aldiktan sonra bidaha herhangi bi branstan rapor yada izin alamiyoruz die biliyorum. Alirsanda 5haftan yanio sanrm fark edilirse
Sen bebeğini kendi istediğin gibi giydir canım annesi sensin nasil uygun görüyorsan nasıl içine sinerse öyle yaparsın :)Teşekkürler canım çok sağol ama ne bileyim tek bunu giydirirsem sırtı üşür gibime geliyor annelik psikolojisi sanırım
Bende yıkarım sonra ekstra durulama yaparım diye düşünüyorum deterjan kalmasın üstünde toz deterjan aldım. 30 da yıkayayım ozaman bende zaten kirliliği yok tozu gitsin. Renkleri karışmasın diye mendil alayım diyorum bende canım.30 derecede yumuşatıcı koymadan, çift durulama programında yıkadım ben. 60 derecede bazıları avuç kadar kalır çeker renklerde birbirine girebilir canım.
Benim 30 derecede lisanslı bjk hastane çıkışı bile kırmızısı beyaza hafiften bulaşmış düşünün yani..
Bakayım canım bugün bak o aklıma gelmedi hiç makinenin programına baktım tekBenm oldu biraz yıkayalı tam olarak kacta yıkadm hatrlayamadm 30 veya 40 dı. 60 çok fazla bence. Etiketlerine baksana bisey yaziomu derece olarak
Şimdi çok kirli değil ya ondan düşükte mi yıkasam dedim hem kıyafetlerin çekip çekmeyeceğinide bilmiyorum giydirmeden küçülürse çok üzülürüm. 1000de kırıştırmıyor mu canım benim kendi kıyafetlerime bile 800 çok geliyorKiyafetler zarar görmezse 60 derece hijenik olması acısında daha iyi ben kızımınkini ya 50 ya 60 da yıkıyorum kazaklarnı 30-40 derecede devirde 1000 veya 800 kulanıyorum.
30 da da çektiyse o kumaşın çekeceği varmış demek ki canım :) bende şuan 30da 600 yıkarım diye düşünüyorum zaten kirli değiller tozu gitsinGitmisken e bebek e de igra
30 dk 30 derece 600 devirde yikadim ek durulama yaptim ona ragmen bazilari cekmis el kadar olunca belli oluyor cektigi
Kızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
Zaten ütü yapiyorum o yüzde benim için önemli olan hızlı kuruması, eyer kırlı değilse bende 15 dakıkada hızlı yıkama var, beyaz, mavi ,kirmizi, siyah renklere ayır at durulasın cıkarsı yeten.Bende yıkarım sonra ekstra durulama yaparım diye düşünüyorum deterjan kalmasın üstünde toz deterjan aldım. 30 da yıkayayım ozaman bende zaten kirliliği yok tozu gitsin. Renkleri karışmasın diye mendil alayım diyorum bende canım.
Bakayım canım bugün bak o aklıma gelmedi hiç makinenin programına baktım tek
Şimdi çok kirli değil ya ondan düşükte mi yıkasam dedim hem kıyafetlerin çekip çekmeyeceğinide bilmiyorum giydirmeden küçülürse çok üzülürüm. 1000de kırıştırmıyor mu canım benim kendi kıyafetlerime bile 800 çok geliyor
30 da da çektiyse o kumaşın çekeceği varmış demek ki canım :) bende şuan 30da 600 yıkarım diye düşünüyorum zaten kirli değiller tozu gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?