- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.661
Makine bosch mu:) benim programda aynısı banada çok geldi lekeli olsa belki yıkanırsa lekesizler için çok fazla gerçekten. 1000 devir çok kırıştırdımı pekibenim makinede de alerji ve bebek programı aynıydı 60 derece 1200 devşr 2,5 saat bana çok geldi minnacık pamuk kıyafetler için 60 derece onu 40 a düşürdüm deviri de 1000 e ama ona rağmen 2.5 saat yıkadı çok uzun sürdü bir daha o kadar uzun programda yıkamayı düşünmüyorum. ilerisi için de pratik olmaz.
Aynen canım dediğin gibi 15 30 dakikalık programa atarkm ilkleri sonra sonra ayarlarım zatenZaten ütü yapiyorum o yüzde benim için önemli olan hızlı kuruması, eyer kırlı değilse bende 15 dakıkada hızlı yıkama var, beyaz, mavi ,kirmizi, siyah renklere ayır at durulasın cıkarsı yeten.
Aynen canım ben de mobilya beşiklerin görüntüsünü seviyorum diğeri çadır gibi duruyor hoşuma gitmiyor ama kullanım açısından Eminim daha kullanışlıdır o yüzden kararsız kaldım ya ben de .Görsel olarak mobilya beşik hemen insanın dikkatini çekiyor ama park beşikler çok daha kullanışlı mobilya beşik kullanan biri olarak söylüyorum canım ve eminim çoğu insan benle aynı fikirde olcak ama ilk çocuğu olanlar her zaman mobilyadan yana oluyor ha bu arada çocuğun ayrı odası olacaksa o zaman mobilya beşik ola bilir bir tane de portatif hafif bir beşik salona koya bilirsin yani çoğunlukla evin genişliğine ve maddi duruma göre değişiyor
Kıyafeleri yıkayanlar kaç derecede kaç devirde yıkadınız acaba benim makinemde bebek programı var dün baktım otomatik olarak 60 derece 1200 devir gösteriyor 60 derece çok gibi geldi bana 40a mı 30a mı düşürsem acaba
Yok canm oda yapmayacağım uzun bi zaman beşiği yatak odama koyacağım zaten .mobilya beşik te çok güzel uyardı yatak odama ama işte sadece görüntüsü güzel uyumlu olsun diye beşik alınır mı bilemedimO senin beklentine nerede nasıl kullanacağına göre çok değişiyor canım. Çocuğa şimdilik oda yapmayacaksan ilerde dolabiyla falan takım olsun o zaman hepsini birden alırım diyorsan park yatak al simdilik
maşallah prenseslerimize o zaman
başgeliş ya da makat geliş dedi mi sana ?
Odayi tam set alip büyüyen besik almis biri olarak söylüyorum.Odanizda yer yoksa ilk etapta odaya sığacak bir sey alin .Daha dun 2.besik almak zorunda kaldik .Buyuyen beşik sığmadı odamiza .Aynen canım ben de mobilya beşiklerin görüntüsünü seviyorum diğeri çadır gibi duruyor hoşuma gitmiyor ama kullanım açısından Eminim daha kullanışlıdır o yüzden kararsız kaldım ya ben de .
Peki iştahın nasıl yani o kiloları alacak kadar mı ? Senin bebekler iri onlara alıyorsundur asıl. Bende kafayı yicem alamıyorum sabah tartıldım kilo vermişim gene. 5 kiloda kaldım. Doktor olabilir diyor ama benimmkızlar zaten ufak yeterli beslenemiyor muyum acaba? Bu hamilelik psikolojimi bozucak sanırım.Bu sabah sağlık ocağından çağırdılar sağlık bakanlığından gelecekler emzirme ile ilgili anket yapacaklar diye bende gittim aynı şeyleri yine dinledim eve geldim. Oradaki hamilelerden birine haftasını sordum kız 32 hafta dedi ve benim yarım kadar karnı vardı kızda şaşırdı zaten sonra ikiz olduğunu söyleyince normal dedi. Ama ikiz ve tek ne kadar farklıymış orada anladım. Bu arada dün akşam tartıldım tam 18 kilo almışım hızla ilerliyorum.
Evet canm bence de taşıma,kaldırma açısından büyük rahatlık park beşikler .ama sağlamlığı falan nasıl oluyor acaba .yırtılma falan olmuyor mu acabaBen anne yanı mobilya yaptıracaktım ama park beşiğin daha kullanışlı olduğuna karar verdim hem odadan odaya taşımam sıkıntı olmaz ikinci bir beşiğe ihtiyaç duymam hemde ikinci çocuğum olursa kuzıma oda yaparım ikinci park beşikte yatar diye düşünerek
evet bosch :) çok kırıştırmadı ama o kadar uzun süre yıkanınca bana biraz renkleri soldu gibi geldi ama emin de değilim zaten belki yıkandıkça hepsinin canlılığı gidiyordur sonuçta pamuklu kumaş. zaten tecrübeli annelerin dediğine göre bu yenidoğan kıyafetleri en fazla bir ay giydiriliyormuş hatta arkadaşım hastane çıkış setlerinin 1 hafta sonra bile küçük geldiğini söyledi.Makine bosch mu:) benim programda aynısı banada çok geldi lekeli olsa belki yıkanırsa lekesizler için çok fazla gerçekten. 1000 devir çok kırıştırdımı peki
Aynen canım dediğin gibi 15 30 dakikalık programa atarkm ilkleri sonra sonra ayarlarım zaten
Evet canm bence de taşıma,kaldırma açısından büyük rahatlık park beşikler .ama sağlamlığı falan nasıl oluyor acaba .yırtılma falan olmuyor mu acaba
Evet canm doğru söylüyorsun .ölçüm yapmak lazım mutlaka .ben de odama göre alacağım için metreyle beşiği koyacağım yeri ölçeceğimOdayi tam set alip büyüyen besik almis biri olarak söylüyorum.Odanizda yer yoksa ilk etapta odaya sığacak bir sey alin .Daha dun 2.besik almak zorunda kaldik .Buyuyen beşik sığmadı odamiza .
Eğer diğer odalara taşımayacaksan mobilya beşik de ala bilirsin sonuçta ikisi de sallanıyor ikisi de rahat hatta mobilya beşiklerin ön asansörü de oluyor yukarı aşağı iniyor ama ağır olduğu için istediğin zaman yerini değiştiremiyorsun yani park yataklar gibi salona ve ya yatılı gittiğin yerlere götüremiyorsun eğer onlar senin için sorun değilse bir tane mobilya beşik al bir tane de ana kucağı gibi küçük bir şey alırsın salona ve ya yatili gittiğin yerlerde bebeği yatırmak içinAynen canım ben de mobilya beşiklerin görüntüsünü seviyorum diğeri çadır gibi duruyor hoşuma gitmiyor ama kullanım açısından Eminim daha kullanışlıdır o yüzden kararsız kaldım ya ben de .
maşallah kızın yerini sevmiş :)Benimki normal, ve mühtemel temmuzda değil ağustos 4-5 gibi doğar, kızımda 40+6 doğdu zaten kı tam kac haftalığım onu bile doğru dürüst bilmiyorum, 23 mayıstakı untrasonda tam kac hafyalık olduğum beli olur.
O senin makinede hepten abartmış 90 da ne :) aynen bende öyle düşünüyorum ya kısa programım var ona atarım 30 dakika birde ekstra durulama yaparım deterjan iyice arınsın yeter diye düşünüyorum kıyafetleri kullandıkça ozaman arttırırz sıcaklıkları leke falan olcak sonuçta ozamanBenim çamaşır makinem samsung bebek programı 90 derece 1200 devirama çevremde bebeği olanlar 30 da yıka bir iki dönsün durulamaya al sonra diyorlar fazla yıkanmasına gerek yok çünkü tozu çıksın diye yıkıyoruz
Aynı büyük ihtimal makineler ozaman ben zaten hiç makinenin dediği ayarda yıkamıyorum hep değiştiriyorum :) bencede bir süre gider renkler ya hep aynı canlılıkta kalmaz. Hadi ya o kadar çabuk mu gerçi doğrudur ben arkadaşımın bebeğine hediye almıştım 3 aylık 1 aylık olduktan sonra giydirmeye başlamıştı onları. Bende başta 3 aylıkları uzun kollu aldım sonra kısa kolluya döndüm :)evet bosch :) çok kırıştırmadı ama o kadar uzun süre yıkanınca bana biraz renkleri soldu gibi geldi ama emin de değilim zaten belki yıkandıkça hepsinin canlılığı gidiyordur sonuçta pamuklu kumaş. zaten tecrübeli annelerin dediğine göre bu yenidoğan kıyafetleri en fazla bir ay giydiriliyormuş hatta arkadaşım hastane çıkış setlerinin 1 hafta sonra bile küçük geldiğini söyledi.
ana kucağını aldım canım tiny love ‘ın ana kucaklarndan aldım çok methettiler Diğer beşiğide odalara taşımıyacağım .o yüzden mobilya beşikte olabilir aslnda ama bu seferde işim bittiğinde mobilya beşiği nereye kaldıracm ben bu sıkıntı .park yatakları katlayıp koyabiliyorsun o yönden çok iyi .ay valla iyice kafam karıştı.bakalım neye karar vericem ben de bilmiyorumEğer diğer odalara taşımayacaksan mobilya beşik de ala bilirsin sonuçta ikisi de sallanıyor ikisi de rahat hatta mobilya beşiklerin ön asansörü de oluyor yukarı aşağı iniyor ama ağır olduğu için istediğin zaman yerini değiştiremiyorsun yani park yataklar gibi salona ve ya yatılı gittiğin yerlere götüremiyorsun eğer onlar senin için sorun değilse bir tane mobilya beşik al bir tane de ana kucağı gibi küçük bir şey alırsın salona ve ya yatili gittiğin yerlerde bebeği yatırmak için
Saç spreyini nerden aldın canım bende mi öyle bişey alsam acaba boyatmak yerineakşam iş çıkışı pentiye koşuyorum :)
Kahverengi saç spreyi aldım beyazlarım için çok mutluyum aynaya bakabiliyorum
Mobilya beşik çocuk 3-4 yaşına gelene kadar kullana bilir belki o zamana ikinci bebiş gelir o kullanır :)ana kucağını aldım canım tiny love ‘ın ana kucaklarndan aldım çok methettiler Diğer beşiğide odalara taşımıyacağım .o yüzden mobilya beşikte olabilir aslnda ama bu seferde işim bittiğinde mobilya beşiği nereye kaldıracm ben bu sıkıntı .park yatakları katlayıp koyabiliyorsun o yönden çok iyi .ay valla iyice kafam karıştı.bakalım neye karar vericem ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?