2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Istahim son bir aydır çok açık zaten meyve ve tatlı düşkünlüğü var. Bebeklerde iri geçen hafta 2100 gr.di ikiside ama yinede çok aldım. Dr. Çok normalsin diyor ama dışardan bakınca bütün kilo göbeğimde zaten davul gibi oldu göbeğim. Ama vücut aynı hala. Şimdi 32+3 olduk ve daha 3 hafta var her hafta 2 kilo alıyorum sanki.
Sen kendinden kilo verip bebeği besliyorsundur. Senin durum daha sağlıklı yani ben hiç dikkat edemiyorum.

Bugün disariya çıktım sebamed bebek losyonu göğüs ucu kremi burun aplikatoru aldım ..Siselerimize mavi kolonya kurdale aldım
Takı yastigimiz bitmiş oğluma birseyler alınca mutlu oluyorum ben Ramazan içinde doğum yapabilirim diye düşündüğüm için eksiklerimi tamamladim bide besigimiz gelseydi iyi olacak tek o eksik

Eklentiler

• 2018-05-14 16.59.50.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
Seninle aynı haftayız geçen hafta benimkiler 1500 dü, baya fark var. Minyon yapıda olcaklar heralde doktor normal diyor. Suratım ve kollarım inceldi benim. İster istemez acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorum diye insanın işine kurt düşüyor. Aman alsan dert almasan dert.

Aksine doğru yapıyorsun ve doğumdan sonra öncekinden daha zayıf kalacaksın. Ben bu kilolari vermekle uğraşacağım. Inşallah emzirebiliriz en azından o şekilde kilo veririm.

Aksine doğru yapıyorsun ve doğumdan sonra öncekinden daha zayıf kalacaksın. Ben bu kilolari vermekle uğraşacağım. Inşallah emzirebiliriz en azından o şekilde kilo veririm.
Benim görümcem hiç emziremedi ikizlerini, teyzem 8 ay hiç ek gıda vermeden toplamda 1,5 sene falan emzirdi ikizlerini. Birbirinden zıt iki örnek var yakınımda. Umarım bizde emziririz hem bebeklerin sağlığı için hemde görümcemden biliyorum iki bebeğe biberon mama hazırlama maddi manevi her anlamda çok daha zor.

A nasıl olmadı farklmı çıkıyor ölçüleri anlamadım canm
Ölçülerden kaynakli degil de daha cok yer kaplamis gibi görünüyor ve oda kutu gibi görünüyor canim .Mesela bizim buyuyen besikle gardrop arasinda yuruyecek mesafe var gibiydi ama kurulunca ben koca gobegimle sigamadim hemen taşıttık bebek odasina. Sunny baby aldik anne yani dusunurseniz fiyati da cok uygun 300 tl ,sepetler de 800 den 500 e düşmüş babymall de .

Selam kizlar ins herkes iyidir.
Bende bugun cantayi hazirladim, ztn yikanip utulenmisti hersey, birkac eksik disinda ana ihtiyaclari koydum, hastane cikisini tulden kesem vardi ona koydum, 1 tane 10lu 1 de 5 li takim koydum, birde alt ust tekli takim, 1 bambu muslin, 1 penye battaniye, yuz ortusu,bez,islak mendil,biberon,emzik..
benim icinde 1 gecelik 2 pijama takimi koydum, daha konulacaklar var en son eklenecekler hasta pedi,makyaj malz,vs...
Cantayi kapiya yakin bir yere koydum, valla ustumden bir yuk kalkti, bisey olursa en onemli seylerim hazir.. Darisi hazirlamayanlara olsun...

Selam kızlar bende bugün kasik ağrısına dayanamayıp gittim kontrole idrar yolu enfeksiyonu gecen ay olmstm simdi gene olmus çoğalmış antibiyotik kurtcuk ilaç ve agri kesici verdi.nst girdim sancim çıkmadı zaten kasilmam yoktu.insllah kurtulurum su enfeksiyondan

maşallah kızın yerini sevmiş :)
son adet tarihini hatırlamıyor musun ki
İyikide sevmiş yoksa 2 kilo doğardı, 41 haftasında 2850 gram doğdu. Son reglmi Hatırlıyorum ama o donem emzirdiğim için düzensizdi 18 agustos son adet tarıhım, ama ekimde hamile kaldım.

Maşallah sana darısı bana ama ben tenbelim, muhtemel 36 haftada ama 38 de bula bilir.

Ne güzel ya herkes butun kilom göbekde diyor benim göbekden başka her yerde qzcık bol gıydığımde göbek yok oluyor hatta

Kızlar ben bu beşikten aldım 70*110 3 yaşını çıkarır diye düşünüyorum ve tekerlekli odalardan odalara taşıyabiliyorum. Sallananiliyor istenirse sabitleniyor. Yan korkuluğu aşağı iniyor anne yanı oluyor. Kademeleri de mevcut büyüyünce ayarlamak için.

Gebe okulunda hastane çantası için verdikleri listede göbek bakım kiti de yer alıyor ama koyan var mı aranızda? Önceden doğum yapan arkadaşlar hemen lazım olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…