2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegin gobegine sikilan yuzde 70 lik alkol dur sadece gobegi korunakli ve temiz yuttuktan sonra herhangi birsey surmeye gerek yok zaten ortalama 5 ile 10 gun arasinda kendiliginden duser gobek canim yani isin asli kuru ve temiz olmasi bölgenin
Doktoru ne dediyse aynen uyguladık canım hatta hastanede ilkini kendisi yaptı aynen benim gibi yapın dedi biz de evde aynen uyguladık 6 ve ya 7.gun düştü zaten göbeği

Hayal edince cok guzel evet ama memem yara olur diye korkuyorum ,sezeryan olacağım icin sutum gelmezse ve emzirme mahremiyetime saygi göstermezler sinirlerimi yıpratırlar diye kaygilarim var .
Belki yara ola bilir ama geçer sonradan canım ama inşallah olmaz hemen kötüsünü düşünme canım sütün gelmesi sezeryanla alakalı değil ki canım benim tanıdıklarım sezeryan oldu hemen anında sütleri geldi ben normaldim benimkisi 3 gün sonra geldi , mahremiyet sorunu ola bilir ama nasıl biliyor musun onlar çok görmüştür gözleri alışmıştır senin rahatsız olmayacağını düşünüp başta pek de özenli davranmaya bilirler ama sen hoşlanmadığını belli edip öbür odada emzirmeye geçince anlayacaklardır canım

Ayy masaAllah sana ve kizcene kuzum super bir hikaye vallahi, ben hic anlatmiim kizlar etkilenmesin, ama sonuc guzel 6,7 saat suni sanci ve kavusma.. Ben epidural de olmadim dusun dakka da bir sanci cektim ama yinede normal dogum istiyorum nasipse, bu arada o dikisler varya Allahim igne yapmasina ragmen benide mahvetti, koca bebis cikti anlamadim ama o dikis ani berbatti..

Bunu esimle konustuk annesi mudahale edecek olursa direk uyarcak .Çünkü ben ilk zamanlar kendi annemin yanında bile rahat emzircegimi sanmıyorum.

Onemli olan kavuşmak zaten, ben epudural bundada isdiyorum, ve normal olsun isdiyorum yine, banada kalcamdan iğne yapdılar ama faydasızdı, bide bilmiyorum turkiyedede yapıyorlarmi doğum sonrası kirli kan dokülsün diye karna basdırarak maşaj yapıyorlar, o da cok fena, amq her şeye rağmen normal en iyisi 3-4 sat sonra ayağa kalkıp gezıyordum.

Ne güzel anlatmışsınız.

Doktoru ne dediyse aynen uyguladık canım hatta hastanede ilkini kendisi yaptı aynen benim gibi yapın dedi biz de evde aynen uyguladık 6 ve ya 7.gun düştü zaten göbeği
Benim grmcm ebe sargi bezi baticon doktup onu sarin etrafina dedi valla hemen dustu canim

Bunu esimle konustuk annesi mudahale edecek olursa direk uyarcak .Çünkü ben ilk zamanlar kendi annemin yanında bile rahat emzircegimi sanmıyorum.
Canim bebeğini görünce onu emzirmeye çalışınca hiç cekinmen kalmayacak adapte olduğun şey bebeğin ve sütun geliyormu emiyormu olacak

Canim bebeğini görünce onu emzirmeye çalışınca hiç cekinmen kalmayacak adapte olduğun şey bebeğin ve sütun geliyormu emiyormu olacak
Canim çekindiğimden degil. Her seye karışıp saygisizlik yapmalarından dolayi boyle olmasini istiyorum .Yani yersiz mudahale istemiyorum. Yapim geregi boyle seylere de gelemem .Bir seyi duygu ve deneyim olarak ilk kez yaşıyorsam bunun tadini alarak mudahalesiz yapmaliyim .Eger yardim gerekecekse de bu kisi hemsire vs olmali .

Allahimmm odasi bile isirmalik olmuss ki bakail pasa nekadar tatli olucak yaaaa:)
Ayy bilmem ki ben cok girmeyim bu odaya aşırı heyecan yapıyorum. O mobilyalar gidici hepsi yenisiyle değişecek. Cok is var boyle avutuyorum kendimi her seye rağmen oglusumun hatrina hepsine katlaniyoruz .Giysi dolabimizin da mavi perdeleri olcak teyzesi

Normal doğumda dikişler o kadar acıtıyor mu kızlar :/ bana annem hiç acımıyor demişti kandırıldım mı

Ay cok guzel olmus cok begendim canim hepsi hallolur bi bakmissin pasa kosturuo odasinda yerler oyuncak dolu :)

Ay cok guzel olmus cok begendim canim hepsi hallolur bi bakmissin pasa kosturuo odasinda yerler oyuncak dolu :)
Insallah canim .Rabbim sağlıkla o besikte uyumayı nasip etsin.Bu arada haliyi iyi denk getirmisim 30 TL ye renk tonu hem uyku setiyle hem dolabin perdesiyle uyumlu
Çok güzel olmuş yaaa bayıldım :) yenileri gelince içine tamamen sinicek odadan çıkmak istemiyceksin :)
Insallah canim .Geçen gun takıldım esime ben bu odada uyuyacağım diye .Nerde yatcaksin dedi beşikte dedim .Sacmalama dedi .Ee ustunde yatcam demedim ki cekmecesine yatak koycam dedim .Delisin yaparsin diyor

teşekkür ediyorum görüşlerinizi paylaştığınız için.

Afilim92 reçel mi aman Allah'ım diyorum sadece.
Bu arada bebeğinin odası çok güzel olmuş mışıl mışıl uyusun yatağında huzurlu bir bebek olsun inşallah.

Nerden aldin canim halisini

Evet maalesef canim o kadar çaresizdi ki asla dedigi seyi bas taci yapti .
Teşekkür ederim Allah daha güzellerini sizin bebislerinize nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…