- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.761
English home dan 1 saatligine indirime girmisti .Burda da paylasmistim .170 ten mi ne düşmüş. Tam hali gibi değil alti kaydirmazli paspas gibi ama ilk etapta bizim isimizi görür.Nerden aldin canim halisini
Cnm agri esigi ve ic dis dikis durumuyla alakali bisey bence birde onca sanci cekiyorsun bebek ciktigi anda ne sanci ne bisey kalmiyor ve bu yuzden cok hissediliyor bence dikis acisi cunku epizyotomi kesisini bile sanci ve dogum aninda yapiyorlar duymuyorsun hic acaip bisi ama herkeste ayni olcak diye bisey yok tabiki..Normal doğumda dikişler o kadar acıtıyor mu kızlar :/ bana annem hiç acımıyor demişti kandırıldım mı
Tabi canim ainn cok guzel vallaEnglish home dan 1 saatligine indirime girmisti .Burda da paylasmistim .170 ten mi ne düşmüş. Tam hali gibi değil alti kaydirmazli paspas gibi ama ilk etapta bizim isimizi görür.
İnsanın içinden geçer tabi dayanılcak gibi değil ki :) güzel günlerde uyusun oğlun :)Insallah canim .Rabbim sağlıkla o besikte uyumayı nasip etsin.Bu arada haliyi iyi denk getirmisim 30 TL ye renk tonu hem uyku setiyle hem dolabin perdesiyle uyumlu
Insallah canim .Geçen gun takıldım esime ben bu odada uyuyacağım diye .Nerde yatcaksin dedi beşikte dedim .Sacmalama dedi .Ee ustunde yatcam demedim ki cekmecesine yatak koycam dedim .Delisin yaparsin diyor
Sanırım ben doğuramıycamCnm agri esigi ve ic dis dikis durumuyla alakali bisey bence birde onca sanci cekiyorsun bebek ciktigi anda ne sanci ne bisey kalmiyor ve bu yuzden cok hissediliyor bence dikis acisi cunku epizyotomi kesisini bile sanci ve dogum aninda yapiyorlar duymuyorsun hic acaip bisi ama herkeste ayni olcak diye bisey yok tabiki..
Korkma cnm hepsi geciyor oyle olmasa bak 2.yi istermiyiz, bunca insan 3.4. Cocuklarini yapar mi, ahh sen bir dogur evlat sevgisini bir tat Allahim o acilari bi cirpida unutturuyor ki, oyle olmasa evlat sevgisi hic bu kadar guclu olabilir mi, her guzel seyin bi zorlugu var inan buna, buda o seyi daha degerli kiliyor haliyle.. Allahim dileyen herkese basta burda tanidigim laiyka arkadasimiza da tattirsin ins..Sanırım ben doğuramıycamdoğumun her türlüsü beni ürkütmeye başladı gün geçtikce :/
Yaa bende aslında böyle düşünüyordum canım. Güzel olmasa insanlar 2-3 çocuk yapar mı, ne kadar zor olabilir ki herkes doğuruyor sonuçta diye kendimi avutuyorum. Gün geçtikce stres artıyor sanırım. Eminim herşey bitince hatırlamıycam acıları çektiklerimi ama şu an ciddi ciddi korkmaya başladım. Hayırlısı artık.Korkma cnm hepsi geciyor oyle olmasa bak 2.yi istermiyiz, bunca insan 3.4. Cocuklarini yapar mi, ahh sen bir dogur evlat sevgisini bir tat Allahim o acilari bi cirpida unutturuyor ki, oyle olmasa evlat sevgisi hic bu kadar guclu olabilir mi, her guzel seyin bi zorlugu var inan buna, buda o seyi daha degerli kiliyor haliyle.. Allahim dileyen herkese basta burda tanidigim laiyka arkadasimiza da tattirsin ins..
Bende normal doğum istiyorum canım nedense kesi değil ama dikiş olayı beni korkutuyor, sezeryanda da aynı şekilde dikişlerdeb korkuyorum. Hayırlısı tabi ama inşallah kolay doğumlarımız olur.Afilim92 caanım paşa sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında inşallah çok güzel olmuş
oinone27 canım 2 normal Doğum yapmış biri olarak söylüyorum her güzel şeyin elbet sıkıntıları da olacaktır ama emin ol ne o kesiyi ne de o dikişi hatırlıyorum Bebek çıkınca herşey bitiyo ve ona odaklanıyorsun Doğum esnasında da kesi atarken onu hiç anlamıyorsun bile. Birde şöyle bişi söyleyeyim ikinci doğumumda bende kesi bile olmamıştı normal Doğum yaptım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bunda da normal Doğum yapmak istiyorum
İlk defa yasiyacagin icin endiselerin olmasi okadar normal ki, aynilarini 3 sene once yasadigimi hatirliyorum, hee suan endiselerim yokmu tabiki var bu cok dogal ama en azindan neler yasicagimi biliyorum bu biraz icimi rahatlatiyor, sende Allahin izniyle evladina kavusacaksin ve tum korkularin gecicek ins bu sefer farkli korkular alicak yerini, o hasta olmasinda ben olayim, onun cani yanmasin benim yansin diyeceksin gun gelecekYaa bende aslında böyle düşünüyordum canım. Güzel olmasa insanlar 2-3 çocuk yapar mı, ne kadar zor olabilir ki herkes doğuruyor sonuçta diye kendimi avutuyorum. Gün geçtikce stres artıyor sanırım. Eminim herşey bitince hatırlamıycam acıları çektiklerimi ama şu an ciddi ciddi korkmaya başladım. Hayırlısı artık.
Hayır hayır sen bakma kimi insanda dikiş olmuyor bile kimi insan az uyusur kimi insan çok uyusur hissetmez herkesin doğum hikayesi farklı ..Normal doğumda dikişler o kadar acıtıyor mu kızlar :/ bana annem hiç acımıyor demişti kandırıldım mı
Al benden de o kadar canım. Deli gibi normal Doğum istiyorum çok korkmama rağmen .Bide çevremde hep kötü Doğum hikayeleri duydum.yok kendini pencereden atmak isteyenler ,beni bu şeyden kurtarın diye feryat edenler .iyice moralimi bozuyorlar .Sanırım ben doğuramıycamdoğumun her türlüsü beni ürkütmeye başladı gün geçtikce :/
Doğrudur canım annelik işte, herşeyi kabullenirsin ona bişey olmasın diye.İlk defa yasiyacagin icin endiselerin olmasi okadar normal ki, aynilarini 3 sene once yasadigimi hatirliyorum, hee suan endiselerim yokmu tabiki var bu cok dogal ama en azindan neler yasicagimi biliyorum bu biraz icimi rahatlatiyor, sende Allahin izniyle evladina kavusacaksin ve tum korkularin gecicek ins bu sefer farkli korkular alicak yerini, o hasta olmasinda ben olayim, onun cani yanmasin benim yansin diyeceksin gun gelecek
Yok paylaşın canım bilgi sahibi olmakda güzel ama üst üste dikişlerle ilgili yorum okuyunca bi an noluyor dedim. Sonuçta öyle yada böyle yaşıycaz bunları. Bilinçli olmak daha güzel.Hayır hayır sen bakma kimi insanda dikiş olmuyor bile kimi insan az uyusur kimi insan çok uyusur hissetmez herkesin doğum hikayesi farklı ..
aslında dogum hikayelerimizi burda paylasmazsak iyi olur hiç yasamamis arkadaslarimiz için fobi oluşabilir
Ayy benim çevremdekiler çok kolay doğurmuş sanırım hep bişey yok diyorlar anlatıyorlar yarım saat sürdü bi saat sürdü anlamadım bile falan diye :) sancı geldikten sonra evinin temizliğini yapıp duş alan hastaneye girer girmez doğuran tanıdığım bile var. Gerçi beni rahatlatmak içinde söylüyor olabilirler bilemiyorum :)Al benden de o kadar canım. Deli gibi normal Doğum istiyorum çok korkmama rağmen .Bide çevremde hep kötü Doğum hikayeleri duydum.yok kendini pencereden atmak isteyenler ,beni bu şeyden kurtarın diye feryat edenler .iyice moralimi bozuyorlar .
:)))Ne güzel anlatmışsınız.
Değişik taktikler var bakalım biz doğurana kadar yeni ne çıkacak :)))Benim grmcm ebe sargi bezi baticon doktup onu sarin etrafina dedi valla hemen dustu canim
Kızlarrr yarın mesai arkdaşlarım iş çıkışı bi cafede benm için babyshower ayarlamşlar. Süpriz olsun diye baştan bişey söylemediler ama sonra belki hazırlık yapmak isterm saç makyaj elbise falan diye düşünüp akşam söylediler.. çok mutlu oldum herşeyi ayarlamşlar çokta heyecanlandm:) babyshower yapan oldu mu ben ilkkez kendiminkisine katılacağım anne adayının yapması ya da alması gereken birşey var mıı??
Hayır hayır sen bakma kimi insanda dikiş olmuyor bile kimi insan az uyusur kimi insan çok uyusur hissetmez herkesin doğum hikayesi farklı ..
aslında dogum hikayelerimizi burda paylasmazsak iyi olur hiç yasamamis arkadaslarimiz için fobi oluşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?