2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şöyle düşün. İlk cinsel birleşmeyi nasıl anlattılar kimisi olup bittiğinin farkına varmıyosun diye.. kimisi de dünya sonu gelmiş gibi anlatıyordu ama sonuç olarak hepsi bi şekilde cinsel hayata kavuştu değil mi ? :)

Öyle düşün boş ver hiç kötü olacak diye düşünme. Ben şahsen öyle düşünüyorum...

Ne güzel... tadını çıkarın. Ben de hiç katılmadım ama hazırlayan olduktan sonra mis gibi elbisenizi giyip katılmak yeterlidir herhalde... bol bol foto çekilirsiniz...

Doğru söylüyorsun canım ondada yüzlerce farklı hikaye dönüyordu :)
Bana kolay olacakmış gibi geliyor zaten umarım öyle olur. Hepimizin kolay olsun bitsin :)

Ne düşünceli arkadaşlarınız varmış. Bildiğim kadarıyla bişey almanız gerekmiyor. Süslenip püslenin, uçuş bi elbise, taç çok yakışıyor. Kimisi oyunlar oynuyor, kimisi sohbet şeklinde geçiyor diye biliyorum i. Şimdiden iyi eğlenceler :)

Kızlar özellikle sezeryan olacaklar yazın bir kenara doğuma girmeden önce haşlanmış mısır yenirse sütü daha kolay indiriyormuş ve bollaştırıyormuş arkadaşım ısrarla söylüyor ilk çocuğunu emzirememiş biri olarak bolca mısır stoğu yapma niyetindeyim doğum yaklaşırken

ilk kez duydum.misiri da cok severim.deneyecegim.tesekkurler

benimde ikinci bebegim olmasina ragmen nedenini bilmiyorum ama 2 gundur bir korku var icimde herseyden korkar oldum allah yardimcimiz olsun sagsaglim kucagimiza alabilmemizi nasip etsin rabbim insallah

Bir şey yapmana gerek yok gidip eğlen sadece. :)

Normal doğumda dikişler o kadar acıtıyor mu kızlar :/ bana annem hiç acımıyor demişti kandırıldım mı
Hayır bena iğne yapdılar ama beklemedilerki etki etmesini, ama her kes hiç acımıyor diyor, korkma hiç benimki sadice son anda olan talıksız bi olay epudurale güvendiler sanırım doğumdada hiç bağırmadan sakın sakın doğumumu yapdım diye epudural hala etki ediyor sandılar.

Ben kendim doğumuma kadar cok doğum hikayesi okudum, en cokda negatıfleri cünki en kotusne dahi hazır olmak isdedim ama buna rağmen doğumum cok kolay oldu cunki bilincliydim ne yapdıklarnı ne için yapdıklarnı biliyordum, bir cok dokdorun önerdiği doğum hakında bilgi sahibi olmak böylelikle dr işini kolaylaşdırmış olıcaz, benim sadıce dikişlerim kötüydu ki hiç kimsenin dikiş atılırken iyi uyuşmadığı için canı yandığnı bilmiyordum, bilsem uyuşmadığmı dr soylerdim ama dikiş atılırken anladım buda benim hatamdi kı başlamadan önce soylemedim.

Kızlar park beşik mi mobilya beşik mi ? Allah aşkına bana bi fikir verin .of yarın beşik alacağız ama çok kararsız kaldım
Evinizin durumuna ve taşınma olup olmayacağına gore değişir. Biz park beşiğe karar verdik. Katlayıp çantasına koyabiliyorsun pratik birşekilde. Biz bi kaç yılda bir taşınacağımız için ve açıkçası kolaylığından dolayı böyle bi seçim yaptık. Dün yazmışsın bunu ama sen kararını verdin mi peki bugun için ?

Evet çocukluğumdan beri tek heves ettiğim şey normal doğun yapmaktı hiç korkmazdım ama pıhtılaşmadan dolayı hap iğne kullanınca etrafta saçma sapan şeyler soyluyorlar normal doğumla ilgili vallahi psikolojim bozuldu sezaryen yaparım dıyorum ama hayalimden vazgeçmiş olacağım doktorum 37.haftanda bakarız durumuna gore doğumunu yaparız dedi hiç bilmiyorum sen napacaksın ?

Mısıra bayılırımmmmm bol bol yemem için bahane çıktı banada

Kızlar bu günlerde çok gerginim
Cuma günü doktora yeterlik sınavım var. Hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen arkadaşlarım sağlık raporu alıp 3-4 hafta işe gitmeden hazırlandılar, bunun haricinde de 3-4 ay da çalışırken hazırlanmışlardı. Ben çalışma+hamilelik olunca bir satır birşey okumadım, ya sağlığım elvermedi, ya yorgun hissettim ya da psikolojik olarak ders çalışmayı önceliklerim arasına alamadım. Şimdi zaman geldi çattı. Cuma günü sınava girmem kendimi rezil etmem anlamına gelecek çünkü sorulara yazabilecek cevabım yok. Öte yandan toplamda iki yeterlik sınavı hakkımız var, buna girmezsem biri yanmış olacak ikincisi de bebeğin 4 -5 aylık olduğu döneme gelecek yani doğumdan hemn sonra sıkı bir şekilde ders çalışmam gerekecek.

Siz bu koşullarda sınava girer miydiniz? yoksa direk bir hakkınızın yanmasını göze alıp bebek doğduktan sonrakine mi girerdiniz?

Girmesende yanacak dimi bu sınav ? Girip şansını dene hiç olmazsa. İlkini yaşa ikincisine hazırlıklı olursun.

Sınav hakkın her türlü yanacaksa bu sınava girer. Soru tarzını, gelecek sınavda beni ne bekliyor görür belki ilk heyecanımı atardım. Sonraki sınavda neyle karşılaşacağımı bilirdim. Hem belli mi olur belki de bildiğin yerlerden gelir güzel geçer. Hakkını neden kullanmayasın ki.

Sizin durum sonuçta keyfi bir durum değil sağlık sebeplerinden ötürü. Bu gibi olağandışı durumlarda farklı bi seçenek olmuyor mu ? Sadece hamilelik değil örneğin acil ameliyat olması gereken insanlar da olabilir 4-5 ayda toparlanmayacak durumda olanlar ağır hastalık geçirenler vs. Bunlara doktor raporu ile belgelendirildik müddetçe bir kolaylık sağlanmıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…