2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Bütün gece öksürmekten uyuyamadım mecalim kalmadı artik
Ben de aynı durumdayım sürekli öksürüyorum boğazıma bir şey takılıyor gibi oluyor. Boğulma hissi. Aile hekimi göğüs hastalıkları doktoruna git dedi ona gitsem bile ilaç veremez röntgen çekemez kolay kolay ne yapacağımı şaşırdım ateş halsizlik ilk baktıkları semptom onlar yok ama öksürük mahvetti beni hayatımda böyle bişi yaşamamıştım

ben artık çatlaklardan geçtim göbeğimin altı full gitti yani. Yağ krem hiç bişy fayda etmiyor. Vucudum çok gergin. İnşallah sende fazla olmaz canım

benimde göbeğimin alt tarafı hep çatladı başka biryerde yok ama hep oralarım gitti :))

günaydın kızlar İnşallah hepiniz iyisinizdir.kızlar bi sorum olacak benim minişim karnımın sağında duruyor sürekli hareket edio ama ordan hiç ayrılmıo.yürürken derim içten çok acıo aynı yere baskı uyguladıgı için.göbekdeliğimin sağında bi köstebek var resmen.sola yatsamda kaymıo önceden kayıyordu.napıcam ben bu kızla

Çok geçmiş olsun canım seni çok çok iyi anlıyorum aynı durumdayız
Ateş olmaması çok önemli çok tehlikeli allah korusun takip yine de
Ballı limonlu su içtim biraz rahatlattı sanki dene canım sen de
Bir de elma çok iyi geliyor onu da dene istersen
Hatta kaynar suya 1 elma kabuğu biraz karabiber bir dilim limon çok az nane köy 10 dk demlensin iç canım
Hepsini denicem ben de bakalım yarın doktora gidecem söylicem ona inşallah geçer iyi oluruz

Normal doğumda dikişler o kadar acıtıyor mu kızlar :/ bana annem hiç acımıyor demişti kandırıldım mı
Keserken dikiş atılırken değil de sonradan uyuşukluğu geçince tabi birazcık da olsa acıyor insanın eli bile çizilince acır alttan dikiş yeri acımaz mi ama öyle abirtalacak kadar da değil yani ağrı kesici içmeden dayana bileceğin bir ağrı bir iki güne geçiyor sonra hic hatırlamıyorsun bile

inşallah aniden olmazda yiyebilirim çünkü benimde iki gün sütum gelmiyor

Aynen ne derlerse yapıyorum pekmez bal ıhlamur şifa allahtan bunlar vesile olsun diye

Bende cumartesi günü yaptım daha doğrusu herşeyi arkadaşlar ayarladı. Benimkini evde yaptık. Bir şey yapman gerekmiyor canım. Giyin süslen ve git tadını çıkar bol bol resim çekil.

Evet maalesef canim o kadar çaresizdi ki asla dedigi seyi bas taci yapti .
Teşekkür ederim Allah daha güzellerini sizin bebislerinize nasip etsin.
Yani hiç bir zaman hiç bir şeye asla yapmam asla gitmem dememeli insan "Allah dermansız dert vermesin" , " Hakkımızda hayırlısı olsun" , "İnşallah ki şunu/bunu yapmak zorunda kalmam" vs gibi konuşmalı , hayatım o kadar "asla yapmam/etmem" dediğim şeyleri yapmakla geçti ki tövbe ettim artık öyle büyük konuşmalara , herkesle ilgili hep bir empati var artık içimde

Canm benmkide cok oluyo öyle bacaklarini dayiyo bebism malum kocaman oldular:)

Canım hep o soruyu sormak istemişimdir ama kime sorsam bilemediğimden kaldı öyle , ben de ilk doğumumu normal yaptım kesi oldu haliyle acaba ikincide de kesi oluyor mu yoksa olmaya da biliyor mu ve ikinci soru ikinci doğum ilkinden daha kolay ve daha mı çabuk olup bitiyor yoksa aynı ilki gibi saatlerce sancı falan mı oluyor tecrübelerine ihtiyacım var şu an yazdığını görünce aha da aradığım kişiyi buldum dedim :)

Canm benmkide cok oluyo öyle bacaklarini dayiyo bebism malum kocaman oldular:)
bıçak kesiği gibi acıyo yaslandığı kısımdaki derim.dıştan bakıyorum çatlıyor heralde die bişi yok içten çatlıorum galiba:))

Cümleten hayırlı gunler kızlar kaç gündür koşturmaca hiç okuyamadım hasta olan varsa Rabbim şifa versin inşallah
Okulun yılsonu gösterisi vardı gece döndük o kadar ayakta durduk yoruldum valla sabah arka arkaya 3 kere kramp girdi ınş kalan zamanıda kazasız belasız atlatırız da dönem biter

benimde ikinci bebegim olmasina ragmen nedenini bilmiyorum ama 2 gundur bir korku var icimde herseyden korkar oldum allah yardimcimiz olsun sagsaglim kucagimiza alabilmemizi nasip etsin rabbim insallah
Oy o korku mahvetti beni , benim de ikinci çocuğum ama herkesin ilk hamileliği korku endişe içinde gecer bendeyse tam tersi ilkinde güle oynaya hoplaya zıplaya geçti , şimdikinde ise acayip korkular endişeler tedirginlikle geçiyor hep şu doğumu sağ salim atlatsak da rahata ersek inşaallah

Pıhtılaşma olunca normal doğum olmuyor mu tehlikeli mi ? Ben de kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum da hamileliğimin başından beri

Günaydın kızlar. Ben bugünü tansiyon düşüklüğüyle karşıladım gün içinde kendime gelirim inşallah

Daha kolay ve daha rahat oluyor arkadaslarimdan biliyorum süre yarı yariya azalıyor nerdeyse Rabbim inşallah senide bi avazda kurtarir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…