- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.841
aslında yorucuydu antrenörlük yapıyordum bayanlara ama hamileyim diye senslara girmiyorum artık evraklarla uğraşıyorum oda yorucu değil sadece mesai uzun sabah 8 akşam 8 suyu bol bol içiyorum spor tesisinde olunca Bi engel yok :) evde olunca daha zorlanıyorum hareket etmekte salondayken iyiyimYorucu mu işin ? Bol su içebiliyor musunuz çalışan hanımları hep merak etmişimdir bu konuda malum çok su içince yarım saate bir helahane :))
Bende sabah eşimi gönderdm kanepede tv izliyordum uyuyakalmışım yeni açtm gözümü :)
Sabah bizmkide çok sessizdi uyuyodu sanırım tv açıp uzanınca hareketlendi şimdi de geri acıktm hemen acıkıyomuş insan harbiden sende de oluyo muBenimde arada oluyor belimde yavaş yavaş başlıyor sanırım. Benim kızda dünden beri bir üşengeç galiba sadece dönüyor tekme atmaya hali yok heralde :)
Evet evde daha zor aman siz iyi olunda hareket berekettir dikkat et kendine :)aslında yorucuydu antrenörlük yapıyordum bayanlara ama hamileyim diye senslara girmiyorum artık evraklarla uğraşıyorum oda yorucu değil sadece mesai uzun sabah 8 akşam 8 suyu bol bol içiyorum spor tesisinde olunca Bi engel yok :) evde olunca daha zorlanıyorum hareket etmekte salondayken iyiyim
Burdan bi arkadasım doğuma 1 hafta kala bıraktırdı dr iğneyi. Normal doğum yaptı şükür. Sonlata doğru bıraktırıyolar sanırım 38.haftada bıraktıracak benim doktorda. Ay inşallah sağ salim görürüz o haftaları da sağlıkla alırız kucağımıza
Mutlaka doktorunuza danışın kızlar okuduklarınızla yorum yapmayın. Internette yazan bazı bilgiler insanın daha çok psikolojisini bozuyor ve yalan yanlış çıkıyor.Bana doktor 34 haftalık olunca bırak ilacı dedi ama yine de hiç doktorumla doğum şeklini konuşmadık benim normal istediğimi anlamıştı diye hep normal dogum için bir engel yok diyor bu defa gittiğimde kan sulandırıcı doğum şeklini etkiliyor mı diye sorayım mutlaka
kendini sıktığından böyle rüya görmüşsün canım bence Allah hayırlara getirsin sıkmamaya çalış kendiniGünaydın kızlar,
pazar akşamından beri eşimle konuşmuyoruz, ufak bi tartışmamız oldu ama büyüdü, bana çok kırıcı 1-2 laf söyledi. Ben konuşmayınca oda konuşmuyor. Ben hiç bişey yokmuş gibi devam etsem oda konuşacak eminim. Ben bu sefer hatasını anlasın diyorum.
Yine de evde konuşmayınca da geriliyorum haliyle.
Sabah kötü bir rüya gördüm. Bi uyanıyorum yatak kan içinde kananam olmuş ama öyle 1-2 damla değil, bebeğim karnımda çok sert hareketler yapıyor karnım acıyor hareket ettikce. Tuvalete gidiyorum pıhtı şeklinde kan taneleri düşüyor, ağlamaya başladım o sırada uyanmışım. Kan rüyayı bozar diyorlar ama çok ürkütücüydü hayır olur inşallah. Gerginlikten mi gördüm bilmiyorum ama sabah sabah çok etkilendim.
Canim hayir olsun guzel seyler dusun .Ilk 3 ay brn de kanamali kabuslar gördüm .Normalde kanamam oldugu icin hep kaybetme korkusundan kaynakli bilincaltins işleniyor. Yarin ramazan basliyor guzel bir aya boyle küs girmeyin.Günaydın kızlar,
pazar akşamından beri eşimle konuşmuyoruz, ufak bi tartışmamız oldu ama büyüdü, bana çok kırıcı 1-2 laf söyledi. Ben konuşmayınca oda konuşmuyor. Ben hiç bişey yokmuş gibi devam etsem oda konuşacak eminim. Ben bu sefer hatasını anlasın diyorum.
Sabah kötü bir rüya gördüm. Bi uyanıyorum yatak kan içinde kananam olmuş ama öyle 1-2 damla değil, bebeğim karnımda çok sert hareketler yapıyor karnım acıyor hareket ettikce. Tuvalete gidiyorum pıhtı şeklinde kan taneleri düşüyor, ağlamaya başladım o sırada uyanmışım. Kan rüyayı bozar diyorlar ama çok ürkütücüydü hayır olur inşallah. Gerginlikten mi gördüm bilmiyorum ama sabah sabah çok etkilendim.
Bende öyle düşündüm aslında canım ama insan yine de korkuyor. Olabildiğince kendimi sakin tutmaya çalışıyorum bakalım.kendini sıktığından böyle rüya görmüşsün canım bence Allah hayırlara getirsin sıkmamaya çalış kendini
Inşallah hayırdır canım.Canim hayir olsun guzel seyler dusun .Ilk 3 ay brn de kanamali kabuslar gördüm .Normalde kanamam oldugu icin hep kaybetme korkusundan kaynakli bilincaltins işleniyor. Yarin ramazan basliyor guzel bir aya boyle küs girmeyin.
Erkekler hatasini anlasa da ozur dileme konusunda oldukca geri duruyorlar.Sen kendini kasma bak ruyalarina bile girmis bu gerginlik .Karnindaki dünyanla mutlu takilBende öyle düşündüm aslında canım ama insan yine de korkuyor. Olabildiğince kendimi sakin tutmaya çalışıyorum bakalım.
Inşallah hayırdır canım.
Ben hiç küs kalma taraftarı değilim. Her tartışmadan sonra konu hallolmasa bile kırgınlık olmasın diye bişey yokmuş gibi devam etmeye çalışırım, bu sefer çok kırıldım. Konuyu saptırıp olmayacak yerlere taşıdı. Oda farketsin istiyorum yoksa aman aman bi kızgınlığım yok. Kırgınlığım var. Umarım hatasını anlar konuşup hallederiz, hatasını anlamazsa konuşmayı düşünmüyorum bu sefer.
Bilmiyor muydun :) ya benden duymanı istemezdim ama bebek çıkarken annede vajinanın dış derisinde bir kaç yerden yırtılma oluyormuş eskiden ama şimdi öyle çirkin görüntü kalmasın annede diye bebek çıkarken o bölgeyi uyuşturup küçük bir kesi atıyorlar ve bebek rahat çıkıyor ayrıca bir kaç yerden kendiliğinden yırtılma olmamış oluyor bebek çıktıktan sonra hemen 2 dikiş atıyorlar ama uyuşukluk devam ettiği için hiç bir şey hissetmiyorsun dikişler de kendiliğinden sonradan dökülüyor evdeyken artık hem de hiç izi falan kalmıyor yaniKesi derken kesiyolar mı
İkinci bebeğim canım 3buçuk yaşında bir kızım var :)Kesnlikle oyle ben artk tamamen bıraktım netten okumayı. Bi burası var fikir alışverişi yaptığım. Allah hepimize yardım etsn senin ilk bebeğin değil mi bu ?
Ben bir defa normal doğum yaptığım için buna da normal gözüyle bakıyorum ama bebeğimin ve kendi sağlığım için doktor ne önerirse ona uyarım , bir de ilk bebeğimde kan sulandırıcı ilaç kullanmamıştım bunda kullanıyorum , bu defa gittiğimde mutlaka sorayım ben her defa gitmeden önce gideceğim zamana kadar soracaklarimi kaydediyorum telefonuma unutmayim diye bunu da kaydettim :)Mutlaka doktorunuza danışın kızlar okuduklarınızla yorum yapmayın. Internette yazan bazı bilgiler insanın daha çok psikolojisini bozuyor ve yalan yanlış çıkıyor.
Normali sezeryanı sağlıklı doğum olsun da. En önemlisi o. Sonuçta hiç iğne kullanmayan kişinin de çatısı dar olabilir açılması olmayabilir yine sezeryan olabilir kendimizi çok şartlamamak lazım.
Eşim özür diler normalde hatalıysa,öyle gurur yapmaz ama ben uzatıncsa oda uzatıyor, konuşmuyor özürde dilemiyor öyle olunca. inatcıyız biraz :)Erkekler hatasini anlasa da ozur dileme konusunda oldukca geri duruyorlar.Sen kendini kasma bak ruyalarina bile girmis bu gerginlik .Karnindaki dünyanla mutlu takil
Aynen oyle canim. Ofiste masamda degilsem ya damacana basinda şişeme su dolduruyorum yada wcde suyu bosaltiyorum.Yorucu mu işin ? Bol su içebiliyor musunuz çalışan hanımları hep merak etmişimdir bu konuda malum çok su içince yarım saate bir helahane :))
Bende sabah eşimi gönderdm kanepede tv izliyordum uyuyakalmışım yeni açtm gözümü :)
Bilmiyor muydun :) ya benden duymanı istemezdim ama bebek çıkarken annede vajinanın dış derisinde bir kaç yerden yırtılma oluyormuş eskiden ama şimdi öyle çirkin görüntü kalmasın annede diye bebek çıkarken o bölgeyi uyuşturup küçük bir kesi atıyorlar ve bebek rahat çıkıyor ayrıca bir kaç yerden kendiliğinden yırtılma olmamış oluyor bebek çıktıktan sonra hemen 2 dikiş atıyorlar ama uyuşukluk devam ettiği için hiç bir şey hissetmiyorsun dikişler de kendiliğinden sonradan dökülüyor evdeyken artık hem de hiç izi falan kalmıyor yani
Allah bağışlasın :) İlkinde sulandırıcı kullanmadın heralde canımİkinci bebeğim canım 3buçuk yaşında bir kızım var :)
Canim hamilelik psikolojisi ve esinle olan gerginliginizden kotu ruyalar gormus olabilirsin korkma uzulme. Esinle de kus kalmak yada hic bisey olmamis gibi davranmak yerine alsan karsina sakin sakin konussan sen bana bunu deyince cok uzuldum kirildim niye boyle yapiyosun tarzinda belki daha iyi olur.Günaydın kızlar,
Bizim ve bebişler için hangisi sağlıklıklıysa o olsun zaten ilk dileğimiz oMutlaka doktorunuza danışın kızlar okuduklarınızla yorum yapmayın. Internette yazan bazı bilgiler insanın daha çok psikolojisini bozuyor ve yalan yanlış çıkıyor.
Normali sezeryanı sağlıklı doğum olsun da. En önemlisi o. Sonuçta hiç iğne kullanmayan kişinin de çatısı dar olabilir açılması olmayabilir yine sezeryan olabilir kendimizi çok şartlamamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?