2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aslında yorucuydu antrenörlük yapıyordum bayanlara ama hamileyim diye senslara girmiyorum artık evraklarla uğraşıyorum oda yorucu değil sadece mesai uzun sabah 8 akşam 8 suyu bol bol içiyorum spor tesisinde olunca Bi engel yok :) evde olunca daha zorlanıyorum hareket etmekte salondayken iyiyim

Günaydın kızlar,
pazar akşamından beri eşimle konuşmuyoruz, ufak bi tartışmamız oldu ama büyüdü, bana çok kırıcı 1-2 laf söyledi. Ben konuşmayınca oda konuşmuyor. Ben hiç bişey yokmuş gibi devam etsem oda konuşacak eminim. Ben bu sefer hatasını anlasın diyorum.
Yine de evde konuşmayınca da geriliyorum haliyle.

Sabah kötü bir rüya gördüm. Bi uyanıyorum yatak kan içinde kananam olmuş ama öyle 1-2 damla değil, bebeğim karnımda çok sert hareketler yapıyor karnım acıyor hareket ettikce. Tuvalete gidiyorum pıhtı şeklinde kan taneleri düşüyor, ağlamaya başladım o sırada uyanmışım. Kan rüyayı bozar diyorlar ama çok ürkütücüydü hayır olur inşallah. Gerginlikten mi gördüm bilmiyorum ama sabah sabah çok etkilendim.

Benimde arada oluyor belimde yavaş yavaş başlıyor sanırım. Benim kızda dünden beri bir üşengeç galiba sadece dönüyor tekme atmaya hali yok heralde :)
Sabah bizmkide çok sessizdi uyuyodu sanırım tv açıp uzanınca hareketlendi şimdi de geri acıktm hemen acıkıyomuş insan harbiden sende de oluyo mu

Evet evde daha zor aman siz iyi olunda hareket berekettir dikkat et kendine :)

Mutlaka doktorunuza danışın kızlar okuduklarınızla yorum yapmayın. Internette yazan bazı bilgiler insanın daha çok psikolojisini bozuyor ve yalan yanlış çıkıyor.
Normali sezeryanı sağlıklı doğum olsun da. En önemlisi o. Sonuçta hiç iğne kullanmayan kişinin de çatısı dar olabilir açılması olmayabilir yine sezeryan olabilir kendimizi çok şartlamamak lazım.

kendini sıktığından böyle rüya görmüşsün canım bence Allah hayırlara getirsin sıkmamaya çalış kendini

Canim hayir olsun guzel seyler dusun .Ilk 3 ay brn de kanamali kabuslar gördüm .Normalde kanamam oldugu icin hep kaybetme korkusundan kaynakli bilincaltins işleniyor. Yarin ramazan basliyor guzel bir aya boyle küs girmeyin.

kendini sıktığından böyle rüya görmüşsün canım bence Allah hayırlara getirsin sıkmamaya çalış kendini
Bende öyle düşündüm aslında canım ama insan yine de korkuyor. Olabildiğince kendimi sakin tutmaya çalışıyorum bakalım.
Canim hayir olsun guzel seyler dusun .Ilk 3 ay brn de kanamali kabuslar gördüm .Normalde kanamam oldugu icin hep kaybetme korkusundan kaynakli bilincaltins işleniyor. Yarin ramazan basliyor guzel bir aya boyle küs girmeyin.
Inşallah hayırdır canım.
Ben hiç küs kalma taraftarı değilim. Her tartışmadan sonra konu hallolmasa bile kırgınlık olmasın diye bişey yokmuş gibi devam etmeye çalışırım, bu sefer çok kırıldım. Konuyu saptırıp olmayacak yerlere taşıdı. Oda farketsin istiyorum yoksa aman aman bi kızgınlığım yok. Kırgınlığım var. Umarım hatasını anlar konuşup hallederiz, hatasını anlamazsa konuşmayı düşünmüyorum bu sefer.

Erkekler hatasini anlasa da ozur dileme konusunda oldukca geri duruyorlar.Sen kendini kasma bak ruyalarina bile girmis bu gerginlik .Karnindaki dünyanla mutlu takil

Kesi derken kesiyolar mı
Bilmiyor muydun :) ya benden duymanı istemezdim ama bebek çıkarken annede vajinanın dış derisinde bir kaç yerden yırtılma oluyormuş eskiden ama şimdi öyle çirkin görüntü kalmasın annede diye bebek çıkarken o bölgeyi uyuşturup küçük bir kesi atıyorlar ve bebek rahat çıkıyor ayrıca bir kaç yerden kendiliğinden yırtılma olmamış oluyor bebek çıktıktan sonra hemen 2 dikiş atıyorlar ama uyuşukluk devam ettiği için hiç bir şey hissetmiyorsun dikişler de kendiliğinden sonradan dökülüyor evdeyken artık hem de hiç izi falan kalmıyor yani

Ben bir defa normal doğum yaptığım için buna da normal gözüyle bakıyorum ama bebeğimin ve kendi sağlığım için doktor ne önerirse ona uyarım , bir de ilk bebeğimde kan sulandırıcı ilaç kullanmamıştım bunda kullanıyorum , bu defa gittiğimde mutlaka sorayım ben her defa gitmeden önce gideceğim zamana kadar soracaklarimi kaydediyorum telefonuma unutmayim diye bunu da kaydettim :)

Erkekler hatasini anlasa da ozur dileme konusunda oldukca geri duruyorlar.Sen kendini kasma bak ruyalarina bile girmis bu gerginlik .Karnindaki dünyanla mutlu takil
Eşim özür diler normalde hatalıysa,öyle gurur yapmaz ama ben uzatıncsa oda uzatıyor, konuşmuyor özürde dilemiyor öyle olunca. inatcıyız biraz :)
Hatasını anlaması da yeter bana özür beklemiyorum.
Ama ben iyiyim kendimi çok üzmüyorum hayatıma devam ediyorum. Öyle üzülüp ağlamalarım yok nedense anlamsız sakinim. Sadece akşamları o yokmuş gibi davranıyorum. İçimden konuşmak gelmiyor zaten.
Rüya denk geldi belkide, yada farkedemeden geriliyorum.

Aynen oyle canim. Ofiste masamda degilsem ya damacana basinda şişeme su dolduruyorum yada wcde suyu bosaltiyorum.

sende kolay oldu mu peki

Canim hamilelik psikolojisi ve esinle olan gerginliginizden kotu ruyalar gormus olabilirsin korkma uzulme. Esinle de kus kalmak yada hic bisey olmamis gibi davranmak yerine alsan karsina sakin sakin konussan sen bana bunu deyince cok uzuldum kirildim niye boyle yapiyosun tarzinda belki daha iyi olur.

Bizim ve bebişler için hangisi sağlıklıklıysa o olsun zaten ilk dileğimiz o

Kizlar ramazan geldi oruc tutamayacagim icin icim biraz buruk .Geçen sene de tutamamistim .Ama gecen yil evimizden ayri huzursuz bir ramazan gecirmistik .Ayagim kirik oldugu icin bir sure kv sonra annemde kalmistim .Cok sukur bu yil evimizdeyiz .Esim sen sahurda yemezsen ben yiyemem ki diyor .Ben de duba gibi olcam o saatte yemeyim diyorum .Ayrica okulda nasil yemek yiyeceğim su icecegim bilemiyorum .Yardimci ogretmen erkek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…